Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Ovdje se moze pogledat podosta materijala sa PIAF-a, ali necemo nis gledat, cekamo nedjelju i sluzbeni screening
http://msninconcert.msn.com/music/Pearljam/pt-br/artist.aspx0 -
Iva: e, budući da je imidž u kornetu sniman u Italiji budem ja napravila tiramisu, da se malo ufuramo u ambijent devedeja0
-
Hej elcielo, hvala na pozivu i odlicnoj ideji. I ja bi se rado pridruzio ovom super meetingu. PJ na projektoru...woohoo....ne bih to zelio nikako propustiti. Meni nedjelja isto pase.0
-
pohod na nedjeljni PJ meet-up u vidu projekcije DVD-a zasad potvrdili:
pajo&iva
snih&asfo+janko (naravno da mora doći bar nakratko)
killroy
masni
jurasica (pretpostavljam da će i sintija doći)
siljo&iva - još čekamo službenu potvrdu
kad se lestes vraća s lastova?
masni, hoće doći i sven?
hoće li nam se pridružiti i neka nova ekipa, koga još nismo upoznali, hm, helen cross?
ispravite me ako sam negdje fulala!0 -
evo me. vratila sam se. ja nikak u nedjelju ne mogu doći :( čini se da budem još
čekala gledanje tog dvd-a... :(
želim vam super provod!
i jedna dobra stvar, natjecanje još nije počelo. bar da to ne propustim
eh... asfo, sretan rođendan! kasnim, znam...0 -
Kad ćemo u nedjelju?0
-
nisam ti ja u kontaktu sa svenom, tako da nemam pojma.. i ja sam blago upitan, ali zasada dolazimOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Malo sam cackao po uk amazonu pa da vam prenesem da je pojeftinilo dosta PJ materijala.. npr: dvd-e live at the garden 2003., single video theory i touring band mozete kupiti ispod 6 funti tj 5.97.. stvarno prejeftino.. i audio cd-ovi su takodjer jeftini.. jedino sto drzi cijenu je avokado, PITF i ITW..
Usputno pitanje za vas koji narucujete cesce.. Koliko utice na postarinu ako narucimo 3 dvd-a umjesto jednog? je li i postarina odmah veca 3 puta ili kako?
Pitam jer ne znam bi li odmah kupovao vise toga (jer je isplatnije) ili je svejedno..
I potrudite se da baterije u aparatima budu spremne za tu nedjelju26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
elcielo wrote:pohod na nedjeljni PJ meet-up u vidu projekcije DVD-a zasad potvrdili:
pajo&iva
killroy
masni
masni, hoće doći i sven?
hoće li nam se pridružiti i neka nova ekipa, koga još nismo upoznali, hm, helen cross?
ispravite me ako sam negdje fulala!
Što da vam rečem, da sam barem malo bliže...baš mi je žao što ću propustiti opet PJ druženje...možemo napraviti neki web cam striming prijenos, studio iz Zagreba, Rijeke, Dubrovnika i šireCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Što da vam rečem, da sam barem malo bliže...baš mi je žao što ću propustiti opet PJ druženje...možemo napraviti neki web cam striming prijenos, studio iz Zagreba, Rijeke, Dubrovnika i šire
He he...nesto tipa...
- "A sada da se ukljucimo u dubrovacki studio. Molim ziri da podijeli bodove."
- "Ziri je odlucio ovako: Animal - 12 points, Corduroy - 12 points, Black - 12 points..."0 -
ujutro je netko zvonio nama na vrata, ali se ivi nije dalo ustat... ja sam bio na poslu (ok, ne bi se ni ja ustao da me netko tako probudi
)...
sad dođem doma i nađem u pošti obavijest da je stigao paket... iz njemacke...
idemo malo do pošte...
ako nije bomba ili antraks, sigurno je DVDStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:ujutro je netko zvonio nama na vrata, ali se ivi nije dalo ustat... ja sam bio na poslu (ok, ne bi se ni ja ustao da me netko tako probudi )...
sad dođem doma i nađem u pošti obavijest da je stigao paket... iz njemacke...
idemo malo do pošte...
ako nije bomba ili antraks, sigurno je DVD
Javi što je stiglo:D
Kad smo kod pošte...u Dubrovniku ima samo 2 poštara koji razvoze na motorima brzojave itd (koji mali grad) i jedan od njih je moj prijatelj (inaće pomoćnik, lijeva ruka u radioni) on mi javlja kad mi nešto stigne, dođe mi obavijest prije žutog papirića
Sad ga baš očekujem da mi donese tubu...moje najveće radosti...poslje Marka, i familije naravnoCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
elcielo wrote:pohod na nedjeljni PJ meet-up u vidu projekcije DVD-a zasad potvrdili:
pajo&iva
killroy
masni
masni, hoće doći i sven?
ispravite me ako sam negdje fulala!
ok...ja sam upravo došla sa puta i spazila što vi tu planirate...pa ne znam razmišljam zapravo da li da vam se pridružim...samo mi morate reć jel me primate (:)), gdje i kad....pa ću vam ja moć reć jel bi mogla doć...:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
ok...evo i vijesti koju svi već znamo
al ajde evo sad i na hrv....:)
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=13024
a ovdje jedan slatki podnaslovčić:
http://filmski.net/filmovi/3546/pjevajte_nesto_ljubavnoI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
ok sad sam se i službeno raspisala...malo se glupo osjećam sa tri posta zaredom al ajde.. kad je čovjek odsječen od pj svijeta na tjedan dana onda samo pronalai nove informacije...
dakle:
avo par linkića sa clipovima za novi dvd od toma pettya u kojima ima i eda naravno...hihi
http://highwaycompanions.com/video_single.php?module=video_single&video_id=4
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=19309465I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
olrajt!
dakle, stigao i nama PIAF... pokupili ga na pošti, sjeli u birtiju na pivu i skenirali cijeli paket, iva otisla na neki koncert, a ja doma i sad zujim po amazonu i tak... dvd cemo pogledat valjda sutra, glupo mi je sad samom... a mozda se i strpimo do nedjelje ili kad se vec nalazimo
dvi, tri riči... omot nam je super... ono, baš cool... sad sam skuzio da me sam disk podsjeca na one mape za likovni koje smo imali u osnovnjaku
photobook u omotu... khm, neka me munja pogodi, ali meni je skroz banana... clinch si je dao malo oduska i tak si malo fotkao... nis posebno... fotke kao fotke su dobre, ali jebemu, imamo i mi takvih sa turneje... ok, sad opet listam i mrvicu su mi bolje...ali još uvijek mislim da se to moglo i bolje posloziti...
e sad, dvd nismo pogledali pa ga necu previse komentirati, ali jednu stvar moram reci... nakon sto su nas razmazili sa prethodnim uratcima, oni nam sad daju DVD sa 13 stvari, od toga 5 sa zadnjeg albuma zbog kojih sam sretan i onda corduroy, porch, even flow, better man i alive... jebemu... ok, ima i nesto bonusa, ali koliko cujem nista spektakularno...
mislim da bi im pravi potez bio da su dodali jos jedan disk i rekli: ok ju spoild maderfakers, evo vam cijeli, redom odsvirani avocado iz torina... ili da su stavili 3 najduze stvari sa talijanske turneje i uz to stavili snimke fanova sa ulica, ispred dvorana, u restoranima, u redu za 10c karte, za pivu, za wc...
i tak... ali svejedno se veselimo onome kaj cemo vidjet
pusaaa booookStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
helen cross wrote:ok...ja sam upravo došla sa puta i spazila što vi tu planirate...pa ne znam razmišljam zapravo da li da vam se pridružim...samo mi morate reć jel me primate (:)), gdje i kad....pa ću vam ja moć reć jel bi mogla doć...:)
primljena, napravit cemo ti i iskaznicu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
jel ide netko u utorak? mi idemo pa ono.. javite se..Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
siljo wrote:olrajt!
dvi, tri riči... omot nam je super... ono, baš cool... sad sam skuzio da me sam disk podsjeca na one mape za likovni koje smo imali u osnovnjaku
photobook u omotu... khm, neka me munja pogodi, ali meni je skroz banana... clinch si je dao malo oduska i tak si malo fotkao... nis posebno... fotke kao fotke su dobre, ali jebemu, imamo i mi takvih sa turneje... ok, sad opet listam i mrvicu su mi bolje...ali još uvijek mislim da se to moglo i bolje posloziti...
Kaj se tiče Clinchevih fotki, tu bih se mogao složiti s tobom. Nekako izgledaju kao neki art na prvi pogled, a u biti baš i nisu nešto posebno upečatljive. Ne sve, ali dosta ih je upitne kvalitete!0 -
Malo o Clinchu: meni je najbolji u snimkama sa stage-a.
Tu dobro radi posel. Kadrovi su mu fini, a što je najvažnije čini mi se jako dobro montirano. Općenito, materijal izvan stage-a je malo slabiji. Tu su mu već kadrovi ne toliko dobri, a i izbor motiva nekada nije najsretniji.
I neki momenti koliko god oslikavaju određenu atmosferu su mogli biti zaobiđeni. Barem dva puta u filmu Eddie nekaj priča par minuta, a da na kraju nitko nemre skužit kaj je on to htel reć!?!? Zbunjen je pred kamerama i nespreman, valjda, pa onda pomalo trkelja, ne može pogodit prave riječi i tak. To je, kažem s jedne strane OK radi dobivanja određenog dojma spontanosti, ali ipak su se možda mogli staviti neki reprezentativniji trenuci.
Tak ti je to. Prvotno oduševljenje zamijenila je kritičnost!
Sve u svemu, meni je i dalje DVD u cjelini veri najs!:)0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads