:eek: :eek: ima još edovih butova!!
navodno..
nisam još skidala
Ima ih, 8 komada je vani. Zaboravih vam poslati mail-ove s linkovima. Ako netko želi nek mi ostavi mail u pm-u pa ću večeras poslati jedan grupni mail s linkovima. Imam adrese od nekih i već sam slao nešto pa mi oni ne trebaju slati.
All Along The Watchtower (iako je hendriksova nenadyebiwa - nisam mogla smisliti bolji izraz))
Beast of Burden
Fortunate Son
Harvest Moon
Waiting on a Friend
Harvest Moon - 12
All Along The Watchtower - 9
Fortunate Son - 9
Redemption Song - 8
Don't Be Shy - 7
Beast of Burden - 7
Can't Help Falling In Love - 6
Know Your Rights - 5
I Am A Patriot - 5
Walking The Cow - 5
I'm One - 4
Little Sister - 4
Waiting on a Friend - 4
Blue Red and Grey - 0
Znači, 32 pjesme su podijeljene u 8 grupa po 4! Iz svake grupe prve dvije pjesme će se plasirati u drugi krug. Tih 16 pjesama će se sukobiti u 8 parova, na ispadanje! Itd...
Prve pjesme u pojedinim grupama su nositelji, a ostale su birane random. Kao dokaz poštenja i da nisam namještao kako mi paše je Grupa A - kad sam ju vidio mislio sam mijenjati, ali rekoh, no way! :D
Glasanje se izvodi na slijedeći, jednostavan način. Pjesme iz pojedine grupe potrebno je poredati od 1. do 4. mjesta prema sviđanju, tako da pjesma koja se glasaču najviše sviđa zauzima prvu poziciju, a ona koja mu se sviđa najmanje, 4. poziciju. Nadam se da je sve jasno!
Grupa A
Rockin' In The Free World
Picture In A Frame
Fortunate Son
Let My Love Open The Door
Grupa B
Crazy Mary
Reach Down
Gimme Some Truth
Harvest Moon
Daj ti nama sve grupe da vidimo i onda neka se krene glasat grupa A...pa grupa B itd.
Kakva je to liga prvaka na fete??
moram ja kenjat
a fala ..... da je Fortunate Son upao, bila bi sramota da nije!!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Fortunate Son
Picture In A Frame
Grupa B
Crazy Mary
Gimme Some Truth
Harvest Moon
Reach Down
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
aaa ne vjerujem :(
kao da te best frend pozeve na rodjendan, ti dodjes, kad ono vise nema torte.. ili nema vina..
ili kao da ides emigrirat u SAD iz mehika, pripremas se tjedan dana, obavis sve planove, i noc prije zapijes tekilu i prespavas tacke koje su te trebale prevest preko granice..
ili kao kad skocis s padobranom, pa ti se ovaj ne otvori..
ili kao kad te zadnji par sjebe na listicu kladionice, a pogodio si ih 14, a ovaj zadnji je bio 1.10..
ili kao kad ti PJ na koncertu kaze "this is the last one tonight"...
ili kao kad ne pratis forum par dana jer imas puno ucit, i ides na edukativne izlete po Rijeci gledat TE, i mislis si da se nista special ne događa tamo, pa ti pajo javi popodne da je danjas zadnji dan pretkola lige prvaka covera, pa ti krenes citat 8 stranica na forumu o izboru pjesama i samom pretkolu.. i kad dodjes do zadnje strane, i mislis si kako ces lijepo glasat vidis da su tocno prije par minuta objavljeni rezultati pretkola i da ne mozes vise glasat..
ali, nadam se da cete me prihvatit za natjecanje po grupama ::blink blink::
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Ja ču sad opet peglat ali sudija mi mora, to jest nam mora objasniti na koju foru je Reach Down ušao bez kvalifikacija.
Pa to je cover koji su jedva svirali 2 puta u životu i to jednom se Mike zajebao jer krivo pročitao Edovu set listu.
Sudija hoću ovaj put odgovor
Grupa A je gora od Grupe C na Evropskom: Francuska, Nizozemska, Italija, Rumunjska
Ja ču sad opet peglat ali sudija mi mora, to jest nam mora objasniti na koju foru je Reach Down ušao bez kvalifikacija.
Pa to je cover koji su jedva svirali 2 puta u životu i to jednom se Mike zajebao jer krivo pročitao Edovu set listu.
Grupa A je gora od Grupe C na Evropskom: Francuska, Nizozemska, Italija, Rumunjska
Grupa A je koma, a Reach Down je ušao iz razloga što je dvoje kolega-glasača zatražilo njeno uvrštavanje, a to su bili Rijeka i lestes. Kako je to bio jedan od kriterija, tako se i taj song našao unutra. A inače, ima u konkurenciji čak 2 stvari koje su svirane samo jednom...
Comments
Kakvo lobiranje!
Ne znam je li to dopušteno!?!
evo i moj top pet
Along The Watchtower
Fortunate Son
Little Sister
Redemption Song
Walking The Cow
ak se masni ne javi jel mogu ja glasat jos jednom??
navodno..
nisam još skidala
Ima ih, 8 komada je vani. Zaboravih vam poslati mail-ove s linkovima. Ako netko želi nek mi ostavi mail u pm-u pa ću večeras poslati jedan grupni mail s linkovima. Imam adrese od nekih i već sam slao nešto pa mi oni ne trebaju slati.
(stvarno zaboravih)
moze moze, bootoviiii!
jos samo mjesec dana do MSG-a!
veselim se koda cu bit tamo
Beast of Burden
Fortunate Son
Harvest Moon
Waiting on a Friend
Harvest Moon - 12
All Along The Watchtower - 9
Fortunate Son - 9
Redemption Song - 8
Don't Be Shy - 7
Beast of Burden - 7
Can't Help Falling In Love - 6
Know Your Rights - 5
I Am A Patriot - 5
Walking The Cow - 5
I'm One - 4
Little Sister - 4
Waiting on a Friend - 4
Blue Red and Grey - 0
Znači prve tri ulaze u izabranih 32!!!
Uskoro dajem prve dvije grupe na glasanje!
Prve pjesme u pojedinim grupama su nositelji, a ostale su birane random. Kao dokaz poštenja i da nisam namještao kako mi paše je Grupa A - kad sam ju vidio mislio sam mijenjati, ali rekoh, no way!
Glasanje se izvodi na slijedeći, jednostavan način. Pjesme iz pojedine grupe potrebno je poredati od 1. do 4. mjesta prema sviđanju, tako da pjesma koja se glasaču najviše sviđa zauzima prvu poziciju, a ona koja mu se sviđa najmanje, 4. poziciju. Nadam se da je sve jasno!
Grupa A
Picture In A Frame
Fortunate Son
Grupa B
Crazy Mary
Reach Down
Gimme Some Truth
Harvest Moon
Kakva je to liga prvaka na fete??
moram ja kenjat
a fala ..... da je Fortunate Son upao, bila bi sramota da nije!!!
Grupa A
Fortunate Son
Picture In A Frame
Grupa B
Harvest Moon
Crazy Mary
Reach Down
Gimme Some Truth
a nismo ni počeli.
don't be shy, zbogom!
Grupa A
1. Rockin' In The Free World
2. Picture In A Frame
3. Let My Love Open The Door
4. Fortunate Son
Grupa B
1. Gimme Some Truth
2. Crazy Mary
3. Harvest Moon
4. Reach Down
Fortunate Son
Picture In A Frame
Grupa B
Crazy Mary
Gimme Some Truth
Harvest Moon
Reach Down
kao da te best frend pozeve na rodjendan, ti dodjes, kad ono vise nema torte.. ili nema vina..
ili kao da ides emigrirat u SAD iz mehika, pripremas se tjedan dana, obavis sve planove, i noc prije zapijes tekilu i prespavas tacke koje su te trebale prevest preko granice..
ili kao kad skocis s padobranom, pa ti se ovaj ne otvori..
ili kao kad te zadnji par sjebe na listicu kladionice, a pogodio si ih 14, a ovaj zadnji je bio 1.10..
ili kao kad ti PJ na koncertu kaze "this is the last one tonight"...
ili kao kad ne pratis forum par dana jer imas puno ucit, i ides na edukativne izlete po Rijeci gledat TE, i mislis si da se nista special ne događa tamo, pa ti pajo javi popodne da je danjas zadnji dan pretkola lige prvaka covera, pa ti krenes citat 8 stranica na forumu o izboru pjesama i samom pretkolu.. i kad dodjes do zadnje strane, i mislis si kako ces lijepo glasat vidis da su tocno prije par minuta objavljeni rezultati pretkola i da ne mozes vise glasat..
ali, nadam se da cete me prihvatit za natjecanje po grupama ::blink blink::
Picture In A Frame
Fortunate Son
Grupa B
Crazy Mary
Gimme Some Truth
Harvest Moon
Reach Down
Liga prvaka na fete
Picture In A Frame
Fortunate Son
Grupa B
Crazy Mary
Gimme Some Truth
Harvest Moon
Reach Down
Picture In A Frame
Fortunate Son
Grupa B
Crazy Mary
Gimme Some Truth
Harvest Moon
Reach Down
Fortunate Son
Picture In A Frame
Grupa B
Crazy Mary
Reach Down
Harvest Moon
Gimme Some Truth
ja opet ne vjerujem kako smo različiti... da nismo izabrali I'm one?!?! bože pomozi da izdržim među ovim zvijerima...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Fortunate Son
Picture In A Frame
Grupa B
Harvest Moon
Crazy Mary
Gimme Some Truth :(
Reach Down
Grupa A je koma, a Reach Down je ušao iz razloga što je dvoje kolega-glasača zatražilo njeno uvrštavanje, a to su bili Rijeka i lestes. Kako je to bio jedan od kriterija, tako se i taj song našao unutra. A inače, ima u konkurenciji čak 2 stvari koje su svirane samo jednom...
Fortunate Son
Picture In A Frame
Grupa B
Crazy Mary
Reach Down
Gimme Some Truth
Harvest Moon
grupa B je veća koma
Picture In A Frame