Pearl Jam in Zagreb!

14614624644664671290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    vesna wrote:
    Ej, ljudi, frajer je maknuo In Hiding s youtuba!?
    Iva: frajer je maknuo SVE iz Zagreba!!! Koji idiot! Onako, idemo smišljati na koliko vam načina mogu reći 'da, imam video, ali da mi ne pada na pamet da vam ga dam jer sam si ovako teška faca'! Debil!
  • Sa zakašnjenjem... Asfo, hepi brzdej tuuuuu juuuuuuu!!! (and many mooooore) :D

Što se tiče ovog poluretardiranog lika koji malo stavlja pa malo skida filmove iz Zagreba, mislim da ne treba trošiti riječi...

Treba prvo otkrit tko je, šta je, organizirat neku sačekušu, zaprijetit 'daj dvd, znam da imaš' :D, a ako ni onda ne popusti, bacit ga na ražanj jer za drugo ni nije...
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Da lik je stvarno pezzo di merda, ja nisam uspio ni vidjeti video :(

A trebali bi napraviti akciju; spašavanje vojnika Toma, da ga vratimo među žive:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Mozda nas to Eddie zajebava. Snimaju svaki koncert, pa je mozda od tehnicara popalio snimku pa se sad smije i muci nas u isto vrijeme. Eh...znao sam da je sadist :D
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Hvala na čestitkama.

Što se tiče ovih sa snimkama za cimanje, ja bih ih isto dočekala iza ćoška da mi pomiriše šaku ;)

Vjerujte, ne miriši na dobro :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    treba ga ispeglat :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Ovako, malo sam se raspitala kod znalaca...

kaze Jason da su PJ taperi posebi (ma da?) :D
    Svaki koncert netko snima, ali se van pusti samo
    neke stvari... kaze da moraju
    ostavit dobar dojam kod benda i menadzmenta,
    ili ce dospjet na crnu listu.
    A 10c zna koji su to taperi (vau, i ja sam malo ostala).
    Tako da ako mi je tip rekao NE; znaci da ce tako i ostati. :(
    Nazalost. a jbg.
    Jos mi je rekao da je on probao nabaviti Gorge 1 od lani, al
    da nece izaci...znaci ista situacija... :(

Eto, nadam se da vas je ovo barem malo smirilo, iako ipak
    necemo vidjet dvd...al ako je to tako, onda ne mozemo nista.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    asfo wrote:
    Hvala na čestitkama.

Što se tiče ovih sa snimkama za cimanje, ja bih ih isto dočekala iza ćoška da mi pomiriše šaku ;)

Vjerujte, ne miriši na dobro :D

ajd onda jos dvije cestitke, nek se nađe :)

a i ti si agresivka, stani uz lestes i jurasicu :D

a i masni vam se može šlepat ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    nego, mi vec strijepimo... sutra je srijeda, prekosutra cetvrtak... ne bi to bilo nista neobicno da nam mozda ne stize DVD... poslan je 3 (slovima: tri) dana nakon ITW koji je stigao u cetvrtak-petak... i tak :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Naš primjerak PIAF je trenutačno u Dallas Records - u komercijali, ne znam jesu li ih već pustili u prodaju. Bezeciral sam si ga unaprijed. Sad samo trebam doći do njega. Nadam se da ću se nekak organizirati da to napravim do kraja tjedna! :):D
  • pajo
    Ima PIAF u Dancing Bearu, bio sam danas i ubo karte za Pipse. Btw, jel ide na kraju Josko :) ?

A koliko kosta DVD ne znam iako mi je prodavac rekao...naime dao mi frajer DVD da vidim i od exictementa nisam uopce cuo sto govori. Mislim da je 200 i nesto kunica. E, a cover fakat izgleda predobro...
  • snih
    pajo wrote:
    Ima PIAF u Dancing Bearu, bio sam danas i ubo karte za Pipse. Btw, jel ide na kraju Josko :) ?

A koliko kosta DVD ne znam iako mi je prodavac rekao...naime dao mi frajer DVD da vidim i od exictementa nisam uopce cuo sto govori. Mislim da je 200 i nesto kunica. E, a cover fakat izgleda predobro...

Idu Joško, asfo & snih! Ovo - ono... :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Ovako, malo sam se raspitala kod znalaca...

kaze Jason da su PJ taperi posebi (ma da?)

Eto, nadam se da vas je ovo barem malo smirilo, iako ipak
    nece

okej, ali ČEMU onda snimaju to?
    fakat mi nije jasno, zar prolaziti cijelu strku sa prošvercavanjem kamere pa i neugodne razgovore s PJ odvjetnicima, samo za vlastito zadovoljstvo? fakat mazohizam.
    i onda malo leakaju, pa povlače, fakat ne kužim tu sortu.
  • pajo
    Ed dobio 5 zvjezdica na Muzika.hr...streber :D

http://www.muzika.hr/default.aspx?id=12984

Iva: evo editiram da dodam mojih 5 lipica :) dakle, prvi komentar mi je bio 'pa naravno da je dobio 5 kad 6 ne postoji':), ali onda sam vidjela da je review pisala neka teta pa se to ne pali tj. naravno da mu je dala 5 (a dobro mali i pjeva :))
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Frend je skinuo s jubito-a onaj famozni porch iz Zg, pa ću ga ja ovih dana uploadat negdje pa si možete skinut. Ima 16 mb, nije puno..Al super materijal za stare dane kad budemo unucima pričali o famoznom koncertu 2006-e. Kad već dvd vjerojatno nećemo vidjeti :(

Asfo, sretan rođendan. Opet ja kasnim, ne pratim dobro i tako dalje...
    Death or glory!

• asfo
    asfo Posts: 315
    Rijeka wrote:
    Frend je skinuo s jubito-a onaj famozni porch iz Zg, pa ću ga ja ovih dana uploadat negdje pa si možete skinut. Ima 16 mb, nije puno..Al super materijal za stare dane kad budemo unucima pričali o famoznom koncertu 2006-e. Kad već dvd vjerojatno nećemo vidjeti :( ...

I kao na kraju svake priče koju mi je baka pričala dok sam bila mala moraš reći:
    "I ja sem tam bila, i vina sem pila i još mi je jezik moker." i onda isplaziš jezik :P
    Rijeka wrote:
    Asfo, sretan rođendan. Opet ja kasnim, ne pratim dobro i tako dalje...

Nema veze, simpatičan si mi pa ću ti progledati kroz prste :D
  • snih
    Danas će se dogoditi preuzimanje našeg primjerka Picture in a Frame!

Preko gadne veze dobili smo i akcijsku - veleprodajnu cijenu od svega ... ne smem reć! :D

Večeras se gleda! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... :):):)

@masni: kompilacija o kojoj pričamo je za Dirty Frankka koji nije upoznat s radom Pipsa pa smo mu pajo i ja složili nešto po našem izboru.

@Dirty F.: Još artwork i šaljem!
  • Dirty Frankk
    http://www.youtube.com/watch?v=9lwdX3Y97l4

Neki lik na porch-u je iskopao Ten promo video, možda ste ga vidjeli ako niste pogledajte naše mladiće :D kad su bili mladi :)
    Ed kako spominje svoju pra-pra-babu indijanku sa njenom famoznom marmeladom a sad to značenje Pearl jam u PITF negira, nije htio popu reći o čemu je u stvari riječ :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    snih wrote:
    Danas će se dogoditi preuzimanje našeg primjerka Picture in a Frame!

Preko gadne veze dobili smo i akcijsku - veleprodajnu cijenu od svega ... ne smem reć! :D

Večeras se gleda! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... :):):)

@masni: kompilacija o kojoj pričamo je za Dirty Frankka koji nije upoznat s radom Pipsa pa smo mu pajo i ja složili nešto po našem izboru.

@Dirty F.: Još artwork i šaljem!

Super, hvala i nema žurbe

A sad mi objesnite gdje ste to nabavili već dvd???
    Je li netko dobio nešto od 10c???
    Bilo što ITW ili PITF??????????
    Izludit će me ovo čekanje
  • snih
    Super, hvala i nema žurbe

A sad mi objesnite gdje ste to nabavili već dvd???
    Je li netko dobio nešto od 10c???
    Bilo što ITW ili PITF??????????
    Izludit će me ovo čekanje

Mi smo ga dobili na slijedeći način (tj. tek ga trebamo preuzeti): Menart je kao izdavač Pearl Jam naručio PIAF. PIAF stigao u Menart. Moj šogor koji je radio u Dallasu mi je sredio preko svojih bivših kolega isporuku od Menarta po vrlo povoljnoj cijeni.:D I to je to!

A već je i pajo spomenuo da ga je vidio u Dancing Bear-u jučer ili prekjučer. To znači da ga u Zagrebu legalno i kulturno, kao što i priliči, možeš kupiti u CD shopovima!