Vjerovatno nema nikakve veze ali sinjorina je super, bikini isto
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Nažalost traženi artikl je "currently unavailable"
Sad ozbiljno.. Kakve veze ovo ima sa PJ-om? Možda je dotična "dala" Edu pa je ova sada markirala svoj dizajn
Nije ta njegov tip. On vise voli brinete
Uostalom, nas Ed je dobar decec, ne bi on prevario svoju dragu...
osim ako sam ja u pitanju lol
ma ovo je sigurno neki marketinski trik. Treba malo 10c to prijavit...
Sudija...malo sam si dao truda i analizirao sve te PJ covere i same prijedloge naših dragih igrača i zaključak koji mi se nameće je da je brojka od 32 pjesme ipak malkice premala pa te molim da to uzmeš u obzir.
Videćemo... :D
Kad bi uzeli sve pjesme koje bi netko želio - mogli bismo imati i njih stotinjak u igri! Negdje treba postaviti granicu! :P
Ja bi da se igra normalno, 30-50 pjesama koliko treba i pomalo na ispadanje redom. Glasa se tko ispada sve do kraja do pobjednika.
sa grupama mi je prekomplicirano, koja pjesma sa kojom će ići u skupinu?? Koji će biti nosioci grupe itd???
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ja bi da se igra normalno, 30-50 pjesama koliko treba i pomalo na ispadanje redom. Glasa se tko ispada sve do kraja do pobjednika.
sa grupama mi je prekomplicirano, koja pjesma sa kojom će ići u skupinu?? Koji će biti nosioci grupe itd???
??????
Za ovakve riječi moraš imati pokriće u precizno definiranim pravilima! :D
Kako bi se glasalo odjednom za 50 pjesama... i kaj onda, jedna ispadne pa onda glasamo za 49... to bi trajalo 2-3 mjeseca, ako te dobro razumijem! Molim pojasni malo!
Za ovakve riječi moraš imati pokriće u precizno definiranim pravilima!
Kako bi se glasalo odjednom za 50 pjesama... i kaj onda, jedna ispadne pa onda glasamo za 49... to bi trajalo 2-3 mjeseca, ako te dobro razumijem! Molim pojasni malo!
I kaj ti znači da se igra "normalno"???
:D
znao sam da ćeme sudija vikati
meni se nigdje ne žuri
na porch-u se sve igraju na ispadanje, jedna po jedna, nikakve kombinacije.
Po kojem kriteriju češ slagati grupe??
Jedino što logično vidim je:
Koliko je jedna pjesma odsvirana u živo, ona sa najviše nastupa da bude nosioc grupe ali onda će se naći u prvom krugu
(primjer, ne znam)
RITFW i Love Reing O'er me i što onda jedna od te dvije mora odmah ispasti, pa to je strašno nepravedno.
Objasni ti nama tehniku slaganja grupa??
Hey, Sid poster je još in goods section...požuri!!!!!
@ Niko from Dubrovnik i ostala glasačka mašinerija:
Ovako sam ja zamislio: Igra se po sistemu Lige prvaka, 8 grupa po 4 (nositelji, njih 8, po broju izvođenja, a ostali se "random" pune u grupe). Znači, iz svake grupe koja sadrži 4 kompozicije, dvije idu dalje, a dvije doviđenja. A onda ovih 16 preostalih na ispadanje.
E sad, nije to sveto pismo pa da se ne može drugačije napraviti. Ispadanje jedne po jedne pjesme mi se ipak čini malo tu mač - ponajviše zbog trajanja. A zna se da pajo i Iva uskoro putuju, ostali idu na more, pa na skijanje... :D
pajotu poručujem da i nije toliki veliki broj skladbi predložen. Onih koje sam ja stavio, plus onih s dva i više glasova ima 29 komada i još 12 s jednim glasom. To su brojke nakon čišćenja tagova.
Upravo ne radim svoj posel i smišljam kako bi se možda moglo organizirati natjecanje, a da nema nezadovoljnika, buntovnika... , a opet da ne traje mjesecima.
Ako vi imate neke sugestije javite, a ako ja smislim neku varijantu odmah ću vas obavijestiti putem ovog foruma!
@ Niko from Dubrovnik i ostala glasačka mašinerija:
Ovako sam ja zamislio: Igra se po sistemu Lige prvaka, 8 grupa po 4 (nositelji, njih 8, po broju izvođenja, a ostali se "random" pune u grupe). Znači, iz svake grupe koja sadrži 4 kompozicije, dvije idu dalje, a dvije doviđenja. A onda ovih 16 preostalih na ispadanje.
E sad, nije to sveto pismo pa da se ne može drugačije napraviti. Ispadanje jedne po jedne pjesme mi se ipak čini malo tu mač - ponajviše zbog trajanja. A zna se da pajo i Iva uskoro putuju, ostali idu na more, pa na skijanje... :D
pajotu poručujem da i nije toliki veliki broj skladbi predložen. Onih koje sam ja stavio, plus onih s dva i više glasova ima 29 komada i još 12 s jednim glasom. To su brojke nakon čišćenja tagova.
Upravo ne radim svoj posel i smišljam kako bi se možda moglo organizirati natjecanje, a da nema nezadovoljnika, buntovnika... , a opet da ne traje mjesecima.
Ako vi imate neke sugestije javite, a ako ja smislim neku varijantu odmah ću vas obavijestiti putem ovog foruma!
Mislim da je ovaj šampions league sustav sasvim u redu. U redu je da su nositelji one pjesme koje su se najviše svirale, ostali svi imaju jednaku sansu probit se iz grupa koje se biraju random, a onda nokaut sustav koji opet daje posebnu draž...
Što se tiče broja pjesama, OK daj još onda tih 12 pa da između njih izaberemo...
Mislim da je ovaj šampions league sustav sasvim u redu. U redu je da su nositelji one pjesme koje su se najviše svirale, ostali svi imaju jednaku sansu probit se iz grupa koje se biraju random, a onda nokaut sustav koji opet daje posebnu draž...
Što se tiče broja pjesama, OK daj još onda tih 12 pa da između njih izaberemo...
Ajde daj tu ligu prvaka da odigramo...valjda neće završiti na jedanesterce ko Man.U - Chelsea (btw, baš mi je bilo žao Chelsea, prvi put u finalu, ja sam navio ful za njih. ali kako to biva kod mene u zadnje vrijeme penali me nikako ne usrećuju )
neka igra počne
Iva: ehej everybody! imam ja još jedan prijedlog - da igru počnemo 2 dana nakon što bude objavljen popis pjesama koje igraju. da objasnim zašto - naime ne slušam ih sve često, ima ih koje čuh jednom i ne sjećam se kad opet. zbog toga mi se čini da bih mogla diskriminirati te pjesme naspram nekih koje slušam ful često (kao što su I am one, Little sister, Beast of Burden, Harvest Moon, Don't Be Shy i Waiting on a Friend od kojih će dio vjerojatno sooo letit tj. neće se ni kvalificirati).
moj prijedlog je dakle da se objavi lista, Mario posta link sa svim pjesmama, svi skinu sve stvari (ili ih slušate s box.neta) i opalimo 2 dana priprema (ko pravi fudbaleri ).
što kaže kolektiv (i još važnije, sudija)?
Iva: ehej everybody! imam ja još jedan prijedlog - da igru počnemo 2 dana nakon što bude objavljen popis pjesama koje igraju. da objasnim zašto - naime ne slušam ih sve često, ima ih koje čuh jednom i ne sjećam se kad opet. zbog toga mi se čini da bih mogla diskriminirati te pjesme naspram nekih koje slušam ful često (kao što su I am one, Little sister, Beast of Burden, Harvest Moon, Don't Be Shy i Waiting on a Friend od kojih će dio vjerojatno sooo letit tj. neće se ni kvalificirati).
moj prijedlog je dakle da se objavi lista, Mario posta link sa svim pjesmama, svi skinu sve stvari (ili ih slušate s box.neta) i opalimo 2 dana priprema (ko pravi fudbaleri ).
Kaj se mene tiče, apsolutno sam za. Mislim da su za ovu igru ipak potrebne malo jače pripreme! Ipak je to Liga šampinjona ili ti Liga šampinjons kako bi rekao uvaženi trener Croatie iz Sesveta.
Ja ću danas navečer ili sutra tijekom dana objaviti stvari pretkola i pravila igre, a prvi krug ću zaključiti dok svi prijavljeni glasaju, a najkasnije u ponedjeljak navečer.
Iva: Hvala sudiji na potpori. Drago mi je da se nas igrače neće gurat u igru nespremne.
Sudija javi nam samo kad će da objaviš listu da možemo promptno reagirat s linkom.
Btw jer ima netko verziju I'm one koju su momci svirali 9.11.1996.? Mi imamo samo verziju koju je Ed otpjevao sa The Who (predobru doduše), ali bilo bi dobro da radi regularnosti igre imamo verziju di su svi momci. Hvala unaprijed!
Sutra rokam listu stvari oko podneva. Bilo bi dobro da vidimo hoće li biti još prijava glasača, a vjerujem da hoće jer nas nikada nije bilo manje od 13 komada.
Iako, nije bed da se bilo tko uključi i kad igra počme!
Iva: sad nas je devet, a mislim da možemo računati još na Ivu, Niku, Anu Z. i Helen jer su svi doprinijeli početnoj raspravi oko igre. To nas je 13, a još će nas bit sigurno.
Možda bi i Sid, Domagoj i Ranko mogli uskočiti s obzirom na to da se ne radi o rangiranju PJ pjesama tj. o izražavanju koja je bolja nego o tuđinskim pjesmama izvedenim u PJ aranžmanu. Kaj velite? Da vas malo isprovociramo na igranje - fakat bude smiješno i fun (in a sado-mazo kind of way)!
Comments
tnx killroy;)
419 352
Enough said.
12.06.2007 Munich, Germany
Nažalost traženi artikl je "currently unavailable"
Sad ozbiljno.. Kakve veze ovo ima sa PJ-om? Možda je dotična "dala" Edu pa je ova sada markirala svoj dizajn
12.06.2007 Munich, Germany
Uostalom, nas Ed je dobar decec, ne bi on prevario svoju dragu...
osim ako sam ja u pitanju
ma ovo je sigurno neki marketinski trik. Treba malo 10c to prijavit...
Videćemo...
Kad bi uzeli sve pjesme koje bi netko želio - mogli bismo imati i njih stotinjak u igri!
A postoji i mogućnost kvalifikacija, zar ne!
al ovo je smijesno http://bonnaroo.com/schedule/2008/06/12/stages.aspx
ccc:D:D
419 352
??????
Za ovakve riječi moraš imati pokriće u precizno definiranim pravilima!
I kaj ti znači da se igra "normalno"???
znao sam da ćeme sudija vikati
meni se nigdje ne žuri
na porch-u se sve igraju na ispadanje, jedna po jedna, nikakve kombinacije.
Po kojem kriteriju češ slagati grupe??
Jedino što logično vidim je:
Koliko je jedna pjesma odsvirana u živo, ona sa najviše nastupa da bude nosioc grupe ali onda će se naći u prvom krugu
(primjer, ne znam)
RITFW i Love Reing O'er me i što onda jedna od te dvije mora odmah ispasti, pa to je strašno nepravedno.
Objasni ti nama tehniku slaganja grupa??
E sad, nije to sveto pismo pa da se ne može drugačije napraviti. Ispadanje jedne po jedne pjesme mi se ipak čini malo tu mač - ponajviše zbog trajanja. A zna se da pajo i Iva uskoro putuju, ostali idu na more, pa na skijanje...
Upravo ne radim svoj posel i smišljam kako bi se možda moglo organizirati natjecanje, a da nema nezadovoljnika, buntovnika...
Tih 12 možemo kroz kvalifikacije!?!?!;):):D
neka igra počne
1. snih
2. asfo
2. asfo
3. cutki
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
2. asfo
3. cutki
4. iva
5. pajo
Voooohoooo!
2. asfo
3. cutki
4. iva
5. pajo
6. leo
svi brzo na goods section:D
vedderove majice na prodaji
419 352
2. asfo
3. cutki
4. iva
5. pajo
6. leo
7. potato girl
Weeeeeeee!!!
Thank you Leo!
Kupijo jednu jednu Ivi i nevjerojatno, ali istinito uspio odolit da i sebi kupim jer imam ITW verziju
A ubo sam ujutro i plavi EV poster...i btw to je nas prvi poster
2. asfo
3. cutki
4. iva
5. pajo
6. leo
7. potato girl
8. Rijeka
Nažalost, kao i pajo majice ću se morati odreći, svojevoljno
moj prijedlog je dakle da se objavi lista, Mario posta link sa svim pjesmama, svi skinu sve stvari (ili ih slušate s box.neta) i opalimo 2 dana priprema (ko pravi fudbaleri
Kaj se mene tiče, apsolutno sam za. Mislim da su za ovu igru ipak potrebne malo jače pripreme! Ipak je to Liga šampinjona ili ti Liga šampinjons kako bi rekao uvaženi trener Croatie iz Sesveta.
Ja ću danas navečer ili sutra tijekom dana objaviti stvari pretkola i pravila igre, a prvi krug ću zaključiti dok svi prijavljeni glasaju, a najkasnije u ponedjeljak navečer.
Se slažete?
Sudija javi nam samo kad će da objaviš listu da možemo promptno reagirat s linkom.
Btw jer ima netko verziju I'm one koju su momci svirali 9.11.1996.? Mi imamo samo verziju koju je Ed otpjevao sa The Who (predobru doduše), ali bilo bi dobro da radi regularnosti igre imamo verziju di su svi momci. Hvala unaprijed!
Iako, nije bed da se bilo tko uključi i kad igra počme!
1. snih
2. asfo
3. cutki
4. iva
5. pajo
6. leo
7. potato girl
8. Rijeka
9. lestes
Možda bi i Sid, Domagoj i Ranko mogli uskočiti s obzirom na to da se ne radi o rangiranju PJ pjesama tj. o izražavanju koja je bolja nego o tuđinskim pjesmama izvedenim u PJ aranžmanu.