Vidim da me se tu proziva pa da krenemo! Mnogi očekuju da ćemo odigrati igricu "covera" pa bi bilo u redu da je i upriličimo. Ja sam pokušao odabrati kompozicije za igricu i djelomično mislim da sam uspio. Budući da se radi o kaverima kojih ima na stotine, sigurno svako ima neku svoju želju. Evo kako ćemo krenuti s ovom igricom. Ja ću napisati one pjesme koje sam izabrao - po kriteriju broja izvođenja i aktualnosti. Na njih molim da mi date komentare, koji se naravno neće uvažiti.
Tu je ukupno 21 pjesma, a trebamo ih 32.
Da bismo upotpunili "natjecatelje", molim vas da mi napišete pjesme koje biste vi htjeli vidjeti u natjecanju. Najbolje 5-10 komada. Koje će pjesme priskrbiti najviše vaših glasova, bit će nadodane napravljenom popisu.
Naravno, ako dobro argumentirate, neke pjesme s ovog popisa mogu biti izbačene i zamijenjene nekim drugim pjesmama.
Zato vas molim da krenete!
Ako nešto nije jasno, pitajte!
Slijedi popis pjesama koje sam mislio staviti kao ziher najecatelje!
Rockin' In The Free World
Crazy Mary
Baba O'Riley
Last Kiss
Save it for Later
I Believe In Miracles
Sonic Reducer
Fuckin' Up
Another Brick In The Wall
Modern Girl
Interstellar Overdrive
You've Got To Hide Your Love Away
Hunger Strike
It's Ok
Soldier Of Love
Masters Of War
Crown Of Thorns
Throw Your Arms Around Me
Throw Your Hatred Down
Picture In A Frame
Love Reign O'er Me
Uf, ima tu covera ko salate. Evo mojih prijedloga, neki su izvođeni malo više od ostalih, a neki su jednostavno meni posebno dragi
Fortunate Son
I won't back down
All along the watchtower
Gimme some truth
Can't help falling in love
Dock of the bay
Forever Young
The KKK took my baby away
Reach down
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
I predlažem:
Timeless Melody
Trouble
Everyday
a ako se slučajno broje i samo edovi kaveri (znači, bez ostatka benda, a vidim da si stavio ‘throw your arms around me, pa bi trebali), predlažem:
Don't Be Shy
A Quick One (While He’s Away)
World Where You Live
Walking the Cow
It Makes No Difference
Redemption Song
Slow Night, So Long
Zapravo, nisam baš sigurna koje od ovih kavera svira cijeli bend, a koje ed sam ili s nekim drugim bendom (dvoumim se oko trouble, everyday, walking the cow, redemption song).
Ostavljam sudiji da odluči, uzevši u obzir pravila igre koje je postavio/će postaviti.
što se tiće It's ok, to mi je baš tag, tako da ja ne bi to ubacio u ful covere iako mi je to najdraži.
S obzirom da radimo PJ covere ne bi koristio Ed-ove izgubit ćemo se totalno.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
još jedan cover koji dosta koriste i koji bi trebao biti uvršten u listu
Know your rights
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ma ja samo ne bi ove zadnje Edove covera sa njegove turneje a svi pre set što je Ed otpjevao to mi ipak pripada PJ koncertima....to je moje mišljenje a vi odlučite.
tu je ipak sudija
prosli tjedan sam ovo opet cuo uzivo od origjigji izvodjaca (2/3) i bas mi je draga stvarcica... e da, falilo je PJ ekipe u KSET-u tu vecer.. shame on you...
Ma ja samo ne bi ove zadnje Edove covera sa njegove turneje a svi pre set što je Ed otpjevao to mi ipak pripada PJ koncertima....to je moje mišljenje a vi odlučite.
tu je ipak sudija
aha, pa tu se slažem s tobom.
ali, nijedna pjesma koju sam predložila nije s edovih solo koncerata.
jednostavno su izvedene od njega samog, ili njega i nekog drugog benda.
Ovako bih ja postavio pravilo! Pjesma bi morala biti izvedena od strane grupacije PJ ili gospodina Veddera na koncertu Pearl Jam-a. Znači Edovi solo preseti upadaju, ali ne i pjesme koje je on izvodio na svojim solo koncertima ili s nekim drugim bendovima!
Molim da se oglasite o " tag"-ovima. Hoćemo li ih staviti u natjecanje ili ne?
prosli tjedan sam ovo opet cuo uzivo od origjigji izvodjaca (2/3) i bas mi je draga stvarcica... e da, falilo je PJ ekipe u KSET-u tu vecer.. shame on you...
da...malo mi je zao sta nisam bio, sigurno su dobro przili opet. Ali poznavajuci ex-dead moonovce doci ce oni iduce godine opet.
ok ako ćemo tagove onda definitvno moramo uvrstit i atomic dog i it's ok (može i dig me out i love is stronger than witchcraft i mother i empire carpet song i shower the people i tearing i three little birds i white girl... )
al zapravo sam i ja za da se držimo samo punih pjesama..
ja sam za uvrštenje:
blue red and grey
girl's eyes
happy birthday (:D)
i won't back down
redemption song
stuff and nonsense (jel se to broji?)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Ovako bih ja postavio pravilo! Pjesma bi morala biti izvedena od strane grupacije PJ ili gospodina Veddera na koncertu Pearl Jam-a. Znači Edovi solo preseti upadaju, ali ne i pjesme koje je on izvodio na svojim solo koncertima ili s nekim drugim bendovima!
Tako je sudija
Tagove, ne!!
A da odaberemo s popisa covera na tenclubu i bok?
Mozemo uvijek iduci put uzet sam edove stvari, pa edove stvari na ukuleleu, pa stonove stvari i tak...
meni je ona prva lista skroz o.k. a ak se moze jos dodat (i) ja bi lijepo prosila:
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
Timeless melody
Let my love open the door (super je onaj na jubitou Soldier Field '95! tenx niko)
The KKK Took My Baby Away
The Kids Are Alright
Blitzkrieg Bop
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
Timeless Melody
Trouble
Everyday
Don't Be Shy
Let my love open the door
Harvest Moon
I Am A Patriot
I'm One
Little Sister
I've Got a Feeling
25 Minutes To Go
The Kids Are Alright
Beast of Burden
Waiting on a Friend
Sudija...malo sam si dao truda i analizirao sve te PJ covere i same prijedloge naših dragih igrača i zaključak koji mi se nameće je da je brojka od 32 pjesme ipak malkice premala pa te molim da to uzmeš u obzir. Slažemo se da tagovi ne idu, da ne idu niti pjesme koje je Ed pjevao sa drugim bendovima na njihovim koncertima tako da mislim da bi sljedeće pjesme trebale biti izostavljene:
Save it for Later
Modern Girl
Interstellar Overdrive
It's Ok
World Where You Live
It Makes No Difference
Slow Night, So Long
Stuff and nonsense (Iva lobira za ovu, ali sam strog i neumoljiv )
Blitzkrieg Bop
E i mi smo do sutra u Ljubljani tak da smo samo sad dotrčali se izjasnit, a onda se sutra opet pišemo.
E i ja budem aploudao sve pjesme sa konačne liste na box.net tako da će se moći i preslušat prije glasanja.
Ja sam spreman za poster, još 15 min pa ubijam malo vrijeme......F5.....F5.....F5
meni je ovo ful adrenalin, pred kupnju postera!
Ja sam spreman za poster, još 15 min pa ubijam malo vrijeme......F5.....F5.....F5
Haha, koja panika! Adrenalin, da da.
Vis, ja se danas ne zamaram, jer ga ne mogu kupit. Nemam dosta para na racunu, a igrom slucaja je danas blagdan, pa ne mogu na banku....
AKO sutra jos bude bio u goods (mos milsit), al nekim cudom, hehe, onda
ga mozda uzmem
Ovako me Viktor i Leo spasili jucer, pa cu ipak imat onog lijepog
Endless Summer-a
Comments
prije 5min sam vidio ovaj tvoj post i skuzio da sam zakasnio 45min :(
optimisticno se logirao na 10c i kupio ga...
Mislim da su cijene porasle jer je dolar pao...ne znam. Ajde, bar nije 50 ko onaj jucer. Bas je ruzan ionako. lol
Tu je ukupno 21 pjesma, a trebamo ih 32.
Da bismo upotpunili "natjecatelje", molim vas da mi napišete pjesme koje biste vi htjeli vidjeti u natjecanju. Najbolje 5-10 komada. Koje će pjesme priskrbiti najviše vaših glasova, bit će nadodane napravljenom popisu.
Naravno, ako dobro argumentirate, neke pjesme s ovog popisa mogu biti izbačene i zamijenjene nekim drugim pjesmama.
Zato vas molim da krenete!
Ako nešto nije jasno, pitajte!
Slijedi popis pjesama koje sam mislio staviti kao ziher najecatelje!
Rockin' In The Free World
Crazy Mary
Baba O'Riley
Last Kiss
Save it for Later
I Believe In Miracles
Sonic Reducer
Fuckin' Up
Modern Girl
Interstellar Overdrive
You've Got To Hide Your Love Away
Hunger Strike
It's Ok
Soldier Of Love
Masters Of War
Crown Of Thorns
Throw Your Arms Around Me
Throw Your Hatred Down
Picture In A Frame
Love Reign O'er Me
Molim komentare i prijedloge!
Vidite da se ovdje nalaze i"tag"-ovi i samosvojne komozicije, nadam se da je to OK!
Recite...
It's OK!
Fortunate Son
I won't back down
All along the watchtower
Gimme some truth
Can't help falling in love
Dock of the bay
Forever Young
The KKK took my baby away
Reach down
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
I predlažem:
Timeless Melody
Trouble
Everyday
a ako se slučajno broje i samo edovi kaveri (znači, bez ostatka benda, a vidim da si stavio ‘throw your arms around me, pa bi trebali), predlažem:
Don't Be Shy
World Where You Live
Walking the Cow
It Makes No Difference
Redemption Song
Slow Night, So Long
Zapravo, nisam baš sigurna koje od ovih kavera svira cijeli bend, a koje ed sam ili s nekim drugim bendom (dvoumim se oko trouble, everyday, walking the cow, redemption song).
Ostavljam sudiji da odluči, uzevši u obzir pravila igre koje je postavio/će postaviti.
Jeeeeeee, igramo se!
što se tiće It's ok, to mi je baš tag, tako da ja ne bi to ubacio u ful covere iako mi je to najdraži.
S obzirom da radimo PJ covere ne bi koristio Ed-ove izgubit ćemo se totalno.
Know your rights
ali, zar nije baš let my love open the door edov kaver?
koliko ja znam, to nije svirao cijeli bend.
http://www.youtube.com/watch?v=98ZWcJqeVeE
ja sam ovo našao, super je
wow, nisam to nikad vidjela!
tenks i sori na krivim pretpostavkama!
ali, opet, ako ćemo izbaciti van edove kavere, morali bismo izbaciti throw your arms around me, a to je zbilja već klasik presetova.
isto tako, nevjerojatna izvedba a quick one (while he's away) ne bi mogla ući u natjecanje, a stavljena je i na službeno izdanje, odnosno na DVD.
evo, nismo ni počeli, a već konfuzije, hehe
ostavljam sudiji i kreatoru igre da to sredi.
tu je ipak sudija
priti
aha, pa tu se slažem s tobom.
ali, nijedna pjesma koju sam predložila nije s edovih solo koncerata.
jednostavno su izvedene od njega samog, ili njega i nekog drugog benda.
ja ih ne bih stavljala, jer će tek tada izbiti potpuni kaos.
naime, osobno bih ih predložila milijun.
da...malo mi je zao sta nisam bio, sigurno su dobro przili opet. Ali poznavajuci ex-dead moonovce doci ce oni iduce godine opet.
al zapravo sam i ja za da se držimo samo punih pjesama..
ja sam za uvrštenje:
blue red and grey
girl's eyes
happy birthday (:D)
i won't back down
redemption song
stuff and nonsense (jel se to broji?)
- Marlene Dietrich
Tako je sudija
Tagove, ne!!
i predlazem i've got a feeling
btw, procitajte pm:D
419 352
What it is good for
Absolutely nothing
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
Mozemo uvijek iduci put uzet sam edove stvari, pa edove stvari na ukuleleu, pa stonove stvari i tak...
meni je ona prva lista skroz o.k. a ak se moze jos dodat (i) ja bi lijepo prosila:
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
Timeless melody
Let my love open the door (super je onaj na jubitou Soldier Field '95! tenx niko)
The KKK Took My Baby Away
The Kids Are Alright
Blitzkrieg Bop
wheee!
Gimme some truth
Dock of the bay
Timeless Melody
Trouble
Everyday
Don't Be Shy
Harvest Moon
I Am A Patriot
I'm One
Little Sister
I've Got a Feeling
25 Minutes To Go
The Kids Are Alright
Beast of Burden
Waiting on a Friend
Sudija...malo sam si dao truda i analizirao sve te PJ covere i same prijedloge naših dragih igrača i zaključak koji mi se nameće je da je brojka od 32 pjesme ipak malkice premala pa te molim da to uzmeš u obzir. Slažemo se da tagovi ne idu, da ne idu niti pjesme koje je Ed pjevao sa drugim bendovima na njihovim koncertima tako da mislim da bi sljedeće pjesme trebale biti izostavljene:
Save it for Later
Modern Girl
Interstellar Overdrive
It's Ok
World Where You Live
It Makes No Difference
Slow Night, So Long
Stuff and nonsense (Iva lobira za ovu, ali sam strog i neumoljiv
Blitzkrieg Bop
E i mi smo do sutra u Ljubljani tak da smo samo sad dotrčali se izjasnit, a onda se sutra opet pišemo.
E i ja budem aploudao sve pjesme sa konačne liste na box.net tako da će se moći i preslušat prije glasanja.
Timeless Melody
Trouble
Everyday
I won't back down
Gimme some truth
Dock of the bay
Forever Young
Reach down
i bez tagova
Vis, ja se danas ne zamaram, jer ga ne mogu kupit. Nemam dosta para na racunu, a igrom slucaja je danas blagdan, pa ne mogu na banku....
AKO sutra jos bude bio u goods (mos milsit), al nekim cudom, hehe, onda
ga mozda uzmem
Ovako me Viktor i Leo spasili jucer, pa cu ipak imat onog lijepog
Endless Summer-a
Skinuo sam i Blue print
Sorry Sid, da mogu uzeti 2 :(
Kako am rekla, ako ostane do sutra ujutro, super. Ako ne nis, usparala sam 50 dolara