Btw imali smo surprise guests za žićbo, naime Niko i family su sinoc nakon svih problema uspjeli sletjeti iza 11 sati u ZG te su danas nastavili svoj put za RI vlakom. Bas smo se fino podruzili, mali Marko vec hoda kao veliki, bilo je i ponocnog grudanja s Janom, u sitne sate se raspravljalo o dobitnoj strategiji za slanje postera itd. Sve u svemu bas cool...
Stigli smo živi i zdravi u Rijeku, sa danom zakašnjenja ali nema veze.
Hvala Ivi i Paji na gostoprimstvu...napon i ja da doživim bijeli snježni Božić u Zagrebu
Jučer sam uspio bojkotirat Božične sms...niti jedan nisam poslao
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Crtež na kojem smo nacrtani ja i Eddie sa textom koji glasi ovako;
Ja: Zovem se Niko i želim biti član vašeg benda ali ne znam svirati.
Eddie: Dobro ali onda češ nam morati kuhati.
Ja: uff...dobro
i na kraju
Prl Đem je najbolji sa smješkom
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
kad se sretnu dvije teme kao sto su snovi i politika, to nikako ne moze ispasti 4
naime, jucer sanjah da je na našem forumu (da, ovdje) postao gospodin Friščić glavnom i bradom.. ok, nema brade.. uglavnom, pisalo je:
"Nick: Friščić (po tome sam i skuzio tko je )
Poruka: Dragi ljudi, sve vas lijepo pozivam da danas, u pon, u 12h, gostujete kod mene doma na novogodišnjem domjenku povodom sklapanja koalicijskog ugovora s hdz-om...
Bit će hrane i pića za sve, ja častim.. "
eto tako.. mislim, tko bi zaboravio taj san.. tako da svi kod jože na ćevape i bureke u pon
da, naravno, poslije njegovog posta su zaredali naši koji su potvrđivali odlazak tamo i sve..
juras, nisam na drogama ako ces to pitat
maha mah svima
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
kad se sretnu dvije teme kao sto su snovi i politika, to nikako ne moze ispasti 4
naime, jucer sanjah da je na našem forumu (da, ovdje) postao gospodin Friščić glavnom i bradom.. ok, nema brade.. uglavnom, pisalo je:
"Nick: Friščić (po tome sam i skuzio tko je )
Poruka: Dragi ljudi, sve vas lijepo pozivam da danas, u pon, u 12h, gostujete kod mene doma na novogodišnjem domjenku povodom sklapanja koalicijskog ugovora s hdz-om...
eto tako.. mislim, tko bi zaboravio taj san.. tako da svi kod jože na ćevape i bureke u pon
da, naravno, poslije njegovog posta su zaredali naši koji su potvrđivali odlazak tamo i sve..
maha mah svima
A jesam li ga ja u tom snu izbacila sa threada i prijavila modovima jer bespotrebno oftopicari i upada ovdje???
Zbilja, koji san, haha. Nocna mora :eek:
za one koji su na facebooku... citam danas jutarnji i naletim na clanak o facebook fenomenu u hrvatskoj, kako je 50000 ljudi iz hrvatske gore i tak... napravili su intervju sa troje domacih ljudi koji sate provode na facebooku... jedna od njih je izvjesna zdenka... u jutarnjem su prikazali screenshot njezine stranice...
e sad... ispod imena, tamo gdje pise status (at work, home, mlati praznu slamu... i tak) je njoj pisalo:
"dreams in colour, she dre..." ostatak nije bio prikazan u jutarnjem... slobodno nastavite
anyway, nemojte reci da nije PJ related...
o boze... vot a frik!
hm, bolje da citam jutarnji nego da sanjam Friscica i koaliram sa ejdzdized... ovako cu sanjati divlje svinje
Domagoj, mailaj im, mogu ti sigurno poslat doma samo ne znam dal je Iva sto morala platit za to, vjerujem da da, al ok, bar cemo imat karte u rukama
placas postarinu nekoliko EUR, ali nemas brigu sa podizanjem karata tamo... iako s obzirom na kapacitet dvorane ne bi trebala biti guzva kod podizanja... a i nije da cete cekati od jutra za prve redove, ovo je fensi koncert na kojem te ceka stolica
sanjah da je na našem forumu (da, ovdje) postao gospodin Friščić
Iva: gle, ako nisi na drogama predlažem da se 'staviš' na droge i tako bar nekako uspiješ pobjeći od tih noćnih mora...samo pazi jer ako budeš imao 2 jointa spremit će te jaca kosor u zatvor na 2 godine...oh, kako volim ovu našu državu u trenutnom 'obliku'...
Traži se hitno dobrovoljac za slanje Milano postera na 10c contest.
Tko želi sudjelovati mora bit activ 10c member.
U nekom ludom slučaju da taj poster bude izabran... kao što je jurasica rekla; vama slava a meni potpisani poster
tko želi neka mi pošalje pm sa mailom kako bi vam prosljedio file za slanje.
Hvala
Comments
I moj brat također
Btw imali smo surprise guests za žićbo, naime Niko i family su sinoc nakon svih problema uspjeli sletjeti iza 11 sati u ZG te su danas nastavili svoj put za RI vlakom. Bas smo se fino podruzili, mali Marko vec hoda kao veliki, bilo je i ponocnog grudanja s Janom, u sitne sate se raspravljalo o dobitnoj strategiji za slanje postera itd. Sve u svemu bas cool...
Btw... Posteri: Pula - Daytona (fora autići
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
tko radi, ne boji se leda ujutro kad na praznik po praznoj cesti ide na posao
Janko, snih i asfo
Hvala Ivi i Paji na gostoprimstvu...napon i ja da doživim bijeli snježni Božić u Zagrebu
Jučer sam uspio bojkotirat Božične sms...niti jedan nisam poslao
Crtež na kojem smo nacrtani ja i Eddie sa textom koji glasi ovako;
Ja: Zovem se Niko i želim biti član vašeg benda ali ne znam svirati.
Eddie: Dobro ali onda češ nam morati kuhati.
Ja: uff...dobro
i na kraju
Prl Đem je najbolji sa smješkom
2. Pula (odlično)
3. Milano (vrlo dobro)
sou kjut
btw, i mi smo dobili super čestitku od Jane, ispod bora nam je
e, niko, daj nam na pm pošalji vašu adresu u Rijeci, Ivi je nešto ostalo kod nas pa ćemo vam poslati poštom...
Vidi se da se slusa i zivi PJ kod vas
Jana RULZ!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
A zakon je!!
Svaka cast austrijancima na brzini!
Znaci ipak je sve o.k. s mojom kartom, a najbolji dio je da mi jos uvijek nisu nista naplatili!!
WOW, odlicno!
Uf...sad si mislim da sam mozda trebo i ja stavit da mi posalju doma. Mozda se jos uvijek moze.
I da, Jana je carica!!!
Totally...
dobro, to je vise kiselo, heh
nema nista hoodie-ca jos, pitah danas
Ja znam jer sve pijem, samo limun ne jer je malo
kisel, da
Domagoj, mailaj im, mogu ti sigurno poslat doma samo ne znam dal je Iva sto morala platit za to, vjerujem da da, al ok, bar cemo imat karte u rukama
"Nick: Friščić (po tome sam i skuzio tko je
maha mah svima
A jesam li ga ja u tom snu izbacila sa threada i prijavila modovima jer bespotrebno oftopicari i upada ovdje???
Zbilja, koji san, haha. Nocna mora :eek:
e sad... ispod imena, tamo gdje pise status (at work, home, mlati praznu slamu... i tak) je njoj pisalo:
"dreams in colour, she dre..." ostatak nije bio prikazan u jutarnjem... slobodno nastavite
anyway, nemojte reci da nije PJ related...
o boze... vot a frik!
hm, bolje da citam jutarnji nego da sanjam Friscica i koaliram sa ejdzdized... ovako cu sanjati divlje svinje
placas postarinu nekoliko EUR, ali nemas brigu sa podizanjem karata tamo... iako s obzirom na kapacitet dvorane ne bi trebala biti guzva kod podizanja... a i nije da cete cekati od jutra za prve redove, ovo je fensi koncert na kojem te ceka stolica
Tko želi sudjelovati mora bit activ 10c member.
U nekom ludom slučaju da taj poster bude izabran... kao što je jurasica rekla; vama slava a meni potpisani poster
tko želi neka mi pošalje pm sa mailom kako bi vam prosljedio file za slanje.
Hvala