Pearl Jam in Zagreb!

13943953973994001290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Sutrašnji dan bi mogli iskoristit za dogovaranje oko roštiljade! Da li je netko uopće pročitao moje natuknice - organizatorske!:D
    To ne bi nitko komentirao - papci jedni (i papanke!:D)
    Iva: e, super su ti komentari, baš sam to bila htjela komentirat... ali vidiš ti to, brza sam kad treba zahebavat sudiju, a otežem sa pohvalama :o
    vidiš ti kak je jadnom pajusini... ;)

a što se tiče tvojih roštiljno-organizatorskih sposobnosti moram reći da sam i otprije sumnjala da ćeš baš ti biti taj koji ćeš nas povesti u ćevapne pobjede! dakle dragi naš sudija, lead the way! :D

btw, već dva dana kiša lije ko' iz kabla kad idemo s posla pa nikako pogledat te roštilje na Bundeku (iako pouzdano znamo da ih ima). pa ćemo sutra otić prije posla pa odmah ujutro postamo izvještaj, ok?

@SID - pobriši malo PM-ova
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    pajo wrote:
    Zena me upravo napeglala jer sam glasao za STBC umjesto za Last Exit koji je spusio za 1 glas. Sudija prijavljujem zastrasivanje igraca :D

Iva: hebi ga dragi, to ti je kao u nogometu, što sudija ne vidi nije se dogodilo...

(sad ti je sigurno žao što si me ikada tjerao da gledam nogomet... :D)

grrrrr
    znaci ti si taj jedan
    hmhmhm
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • Cutki
    PROTEST!!!
    PROTEST!!!

sudac, predlazem da se I Got Id diskvalificira i DAUGHTER ide dalje!!
    razlog, vise nego ocit: elcielo prijeti svima, ja se vise ne osjecam slobodno u glasanju!!

hahaha

ne,ozbiljno sad, ovo je strasno sa eliminacijama...
    Animal vs GTF Oo
    Wash vs Do the Evo...

Zagreb ;) 26.09.06
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Iva i Pajo, super ste! :) Javim vam se ja ovaj vikend.
    Ljudi, ako me nema veceras nazad znaci da gledam CSI/pakiram se za sutra/spavam/i na moru sam :D
    Ok, peace out, peeps. vidimo se u nedjelju: woohoo!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Samo da velim da sam malo pregledao glasove i da ima još 8 parova koje će odlučiti asfo i masni (ćevap)!:D Rezultati istih: 6 - 5! Joooj...

U ovom kolu je nekoliko mojih favorita ispalo ili je pred ispadanjem... Koma!:(

Tko pod drugim kopa neke jame...

@iva: nemaš brige za par u koji si stavila Kviskića - odlučen je pa iskuliraj!:D

I da se mi tu puno ne mislimo - treće kolo piči od ponedjeljka - eventualno nedjelje navečer!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    PS
    Ovaj vas kup izmice kontroli!
    Cutki, daj malo manje gledaj Thompsonove koncerte, pa ce mozda bit i manje angry postova :p:D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Cutki
    PS
    Ovaj vas kup izmice kontroli!
    Cutki, daj malo manje gledaj Thompsonove koncerte, pa ce mozda bit i manje angry postova :p:D

ti se jos ne pakiras? :D:D

Zagreb ;) 26.09.06
  • pajo
    snih wrote:
    @iva: nemaš brige za par u koji si stavila Kviskića - odlučen je pa iskuliraj!:D
    Iva: Dobro je! Naime tek sam kasnije skužila neviđenu inteligenciju mog postupka - da je bilo 6:6 morala bih o nemogućem odlučit javno, s očima svih glasača uperenim u mene, javno se izlažući prijetnji da me neke od mirnijih i divnijih postašica na ovom našem threadu napeglaju... ;)

Ljudi, fakat se ne isplati biti neodlučan...
  • snih
    Baš je nevjerojatno kako su ljudi nabrijani, čak i inače mirniji muški dio foruma!

Ženski dio je prema očekivanjima!:D:D
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    jurasica wrote:
    porazmisli... mislim da jedino nju i možeš... :)

Mislim da bi prije ona mene napeglala... :D Još ima i gips, ne smijem joj se zamjerit... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    Hej people, sad nam je 1000. post pa nam se čini da ćemo prestati biti Soldier of Love :(.
    Za tisućiti post samo htjedosmo reći da nam je lijepo ovdje s vama u virtualnom svijetu, a bome i u stvarnom!
    Go jamily! :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Mislim da bi prije ona mene napeglala... :D Još ima i gips, ne smijem joj se zamjerit... :D

ma neeee... ne bi ja nikog od vas ;) osim možda sniha zbog one gore izjave!
  • lestes
    pajo wrote:
    Hej people, sad nam je 1000. post pa nam se čini da ćemo prestati biti Soldier of Love :(.
    Za tisućiti post samo htjedosmo reći da nam je lijepo ovdje s vama u virtualnom svijetu, a bome i u stvarnom!
    Go jamily! :D

damn, misla sam da ne budete skužili pa da vas iznenadim. vidla sam kad je
    bilo 995. sad ste given to fly!
    ovo je gadno. pisati nekaj za faks na kompu. čini mi se da nikad nem gotova,
    a nemam snage ugasit forum.

sad sam skužila signature!
  • snih
    lestes wrote:

Daj odi spat!:D:D
  • Cutki
    pozdrav svim PJZGforumasima, samo zato :)

Zagreb ;) 26.09.06
  • pajo
    lestes wrote:

sad sam skužila signature!
    I&M: Hajde piši, piši. Da nam ne bi tamo skupljala neke biljke oko nas dok mlatimo ćevape! :)
    Laka noć people, odosmo u krpe!
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Laku noć i od mene, uživajte u vikendu i na meet upu...A neki će još malo čekat ćevape u metropoli :(

Odoh gledat "only fools and horses" sad i razmišljat da li sam pogriješio što sam glasao za "In my tree" umjesto "Present tense"....
    Death or glory!

• potato girl
    potato girl Posts: 474
    Laku noć i pozdrav svima... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • lestes
    o pa gotova sam zapravo :)

cutki, kaj pozdravljaš samo one iz zg? il je to kao pj in zg thread? ;)

idem i ja. laku noć :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Rijeka wrote:
    Laku noć i od mene, uživajte u vikendu i na meet upu...A neki će još malo čekat ćevape u metropoli :(

Odoh gledat "only fools and horses" sad i razmišljat da li sam pogriješio što sam glasao za "In my tree" umjesto "Present tense"....

Nisi pogriješio :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.