Pearl Jam in Zagreb!

13983994014034041290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Onda kada da dodjem? :confused: Ja mislila da cemo se svi naci oko 4, a ranije vas dosta dolazi...
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Onda kada da dodjem? :confused: Ja mislila da cemo se svi naci oko 4, a ranije vas dosta dolazi...

kad ti uopće dolaziš u zagreb?
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: sređeno :D
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Iva: sređeno :D
    :o:D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Bas gledam Crowded House na webcastu u Sidneyu...ovaj live earth...
    Eddie je dosta suradjivao sa Neil Finnom...dobri su....
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    Da. sto je to?
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Da. sto je to?

Ma neki super rare PJ poster na eBay-u, pa se moram malo raspitati???
    Groznica, groznica...počinjem polako shvaćati kockare kad se navuku, jebote imali neka klinika za mene:o
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    snih wrote:
    @ jurasica: ej lakše malo, kaj si se tak zahuktala!:D:D

gle snih!?! ja bum se zahuktavla kak god hoću, a tebe već imam na piku od kada si smislio onu groznu igru (za koju btw jedva čekam novo kolo da vidim koliko smo stvarno bolesni) tak da ti je bolje da mi se ne zamjeraš još i više. ok? comprendes compadre? znam da ću sada imati posla sa asfo, ali imam lestes i njen gips, tak da se nikoga ne bojim... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustress
    Groznica, groznica...počinjem polako shvaćati kockare kad se navuku, jebote imali neka klinika za mene:o
    Lol A joj, Niko ... :o
  • pajo
    jurasica wrote:
    gle snih!?! ja bum se zahuktavla kak god hoću, a tebe već imam na piku od kada si smislio onu groznu igru (za koju btw jedva čekam novo kolo da vidim koliko smo stvarno bolesni) tak da ti je bolje da mi se ne zamjeraš još i više. ok? comprendes compadre? znam da ću sada imati posla sa asfo, ali imam lestes i njen gips, tak da se nikoga ne bojim... :)
    I&M: carica! :D
    tko ono ima u signatureu 'Stone is the leader of us all'? E, pa mi bismo si svi trebali stavit 'Jurasica is the leader of us all'!!! :D
  • pajo
    LOL! Drži se Niko! :D
  • jurasica

sjeti se da su tu i mali marko i njegova mama koji trebaju hranu, pelene i takve stvari koje se ne mogu kupiti posterima... probaj na taj način... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203

odlican!

"while the devil's on their (his) shoulder..."
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:
    gle snih!?! ja bum se zahuktavla kak god hoću, a tebe već imam na piku od kada si smislio onu groznu igru (za koju btw jedva čekam novo kolo da vidim koliko smo stvarno bolesni) tak da ti je bolje da mi se ne zamjeraš još i više. ok? comprendes compadre? znam da ću sada imati posla sa asfo, ali imam lestes i njen gips, tak da se nikoga ne bojim...

:D:D

vec vidim jurasicu kak mase sa lestes i mlati okolo ljude njenim gipsom...

woohoo!

:D:D:D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • jurasica
    ekipa, ja aploadala svojih prvih 6 fotki... nadam se da je ok odn da se vidi...

http://www.flickr.com/photos/9810913@N04/?saved=1

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    poster je super..

vidimo se sutra :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    siljo wrote:
    :D:D

woohoo!

ma neeeee.... ona će se sama fajtati... sitna ali dinamitna sa hladnim oružjem... :) ja ću je samo nahuškati... kaj si ti na poslu jadan?

mi bili danas u crkvi na vjenčanju boban-stojančević i bilo je jako lijepo... nisam vjernik, ali svećenik je bio super i bilo mi je to najbolje vjenčanje do sada (od 4 na koliko sam bila... ) :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    hrvatska
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    lestes Posts: 959
    siljo wrote:
    :D

woohoo!

:D:D:D

hahaha :D