hehe super super! ovo sve vise podsjeca na put u minhen na PJ. Samo da jos Vlatka napravi novu aferu...i to je to
pa evo, sad je opljačkali na fidžiju - tako da brijem da nema beda za vlatku... gdje vlatka, tu afera...
ja mogu na kolodvor provjeriti za popuste i tako to...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
e da, idem danas kupit sebi pod bor imidz u kornetu, udjem u aquarius, trazim dvd, pitam lika, i pokaze mi prstom na suplje mjesto na polici iznad video theory i touring band 2000 i kaze :" gle, evo, tu je bio. prodali smo zadnjeg"
tko ga je uzeo od vas, bolje da mi kazete, tko?
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Iva: e,a bili smo i pajo i ja htjeli ići na čika Neila, ali nam je auto odlučio da treba novi kuplung pa umjesto čika Neilu smo odlučili dat hrpu para čika mehaničaru... oh joy...:(
Iva: e nisam prije stigla pregledat kolekciju od tog foreverdrunka, a sad kad sam pogledala prejako mi je ovo:
Title: Off He Goes Condom
Country: UK
Year: 1996
Description: Condom used to promote the single Off He Goes
e a probajte rec "pearl jam jam jar" brzo pet puta! (isto jedan od itema na toj listi)
pa evo, sad je opljačkali na fidžiju - tako da brijem da nema beda za vlatku... gdje vlatka, tu afera...
uf sva sreca, imat cemo o cemu pricat po putu
sefice nadam se da ces nam sredit dobar popust i da ces nas doc ispratit!
e snih, nazalost imam 5 gb, a vec sam potrosio 2 i pol:(
bilo bi dobro na 2-3 cda, ako nije bed:)
al nije hitno i da te sad ne gnjavim...:D
mozda ima neko od mojih sugradana njihove cde:)
sry na offtopicu:D
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
Jeee, Iva, i ti ides na Incle Neila!!!
Dogovorit cemo se sve kada vidimo ako jos netko ide, pa onda oko prijevoza i smjestaja. U Wombatsu smo definitivno, to nema beda
Zaboravila si statisticara..ili sad statisticare, jer se Snihova zaraza siri na Helenu itd..:D
a mene samo pretvoriste u snihovo potrčkalo:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
joj samo da napomenem (zaboravila sam prije:)) da mi je super ono sa aukcijom za kim...uvijek mi je bila draga:)
a i pročitala sam negdje na netu to pismo koje ed daje uz gitaru..jednako slatko:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
fali nam jos komad zemlje i da proglasimo samostalnost.. cujem da se u srbiji dijeli neka zemlja, da se lako dolazi do neovisnosti zvat cemo se "prlđemonija"
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
cujem da se u srbiji dijeli neka zemlja, da se lako dolazi do neovisnosti
.........lepo....
ovaj, svratih samo da se javim staroj ekipi.
ja sam u Beogradu, brucos na Molekularnoj, pa sam se setila sinoc vas, gledala one klipove i tako..
veliki pozdrav!
krrp on rocking in the free world!;)
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...
pitao sam za fan club jer sam jednostavno zadivljen hrv. iron maiden clubom.
prakticki su ih i doveli u split. http://www.maidencroatia.com/
Ako je to for real ja idem.
Sad sam zvao frenda u Rim i on se već počeo pakirati za dolazak u HR
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Comments
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
mislim da bi i coverima trebali odat pocast igrom, kao sto to i pj odaje pocast ljudima cije covere sviraju
tko ga je uzeo od vas, bolje da mi kazete, tko?
btw mi moze neko postat , ako zna neki link di mogu skinut cde The Whoa:)?
trazio sam na netu, al bezuspjesno...
419 352
Baš ja skidao neki dan - cijelu diskografiju!
Ja takve nezakonitosti radim preko eMule!:D:D
Tam ga ima i nije ga bed za skinut (uvjet je, naravno flat rate, a to valjda imaš)
Ne bi bio bed ni da ti snimim samo nemam DVD pržilicu, u biti mogao bih i na dva-tri cd-a...
Javi nešto!
e a probajte rec "pearl jam jam jar" brzo pet puta! (isto jedan od itema na toj listi)
uf sva sreca, imat cemo o cemu pricat po putu
sefice nadam se da ces nam sredit dobar popust i da ces nas doc ispratit!
jeeei!
bilo bi dobro na 2-3 cda, ako nije bed:)
al nije hitno i da te sad ne gnjavim...:D
mozda ima neko od mojih sugradana njihove cde:)
sry na offtopicu:D
419 352
Jeee, Iva, i ti ides na Incle Neila!!!
Dogovorit cemo se sve kada vidimo ako jos netko ide, pa onda oko prijevoza i smjestaja. U Wombatsu smo definitivno, to nema beda
gle, precjednika, prvu damu, higijeničara, tajnika i izbacivače imamo... to je to...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
sid, cini se da ti jos uvijek bjeze slova:D
buuuuu;)
419 352
a ti isto sitničariš... poanta je shvaćena... slovo tu i tamo...
a zaboravila sam napisati da imamo i maskotu koju svi znaju, all around the world...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Di je ta maskota?
negdje blizu najkulerskijeg grada u hrvackoj...
edit: nova stranica, jeeeee
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Kako god sefica kaze. lol
prakticki su ih i doveli u split.
http://www.maidencroatia.com/
Al PJ je vec bio u HR, i sigurna sam da ce se vratiti
Oprosti, ali mislim da je mene zapala uloga tajnika u ovoj podjeli, koji je spomenut!
a mene samo pretvoriste u snihovo potrčkalo:)
- Marlene Dietrich
a i pročitala sam negdje na netu to pismo koje ed daje uz gitaru..jednako slatko:)
- Marlene Dietrich
ovaj, svratih samo da se javim staroj ekipi.
ja sam u Beogradu, brucos na Molekularnoj, pa sam se setila sinoc vas, gledala one klipove i tako..
veliki pozdrav!
krrp on rocking in the free world!;)
A human being that was given to fly...
Ako je to for real ja idem.
Sad sam zvao frenda u Rim i on se već počeo pakirati za dolazak u HR
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.