Pearl Jam in Zagreb!

13863873893913921290

Comments

• Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    snih wrote:
    A vi svi ostali "SAMO" glasači, mali i beznačajni....

:(
    Ali, glasovi malih i beznačajnih su isto važni :D
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    Dečkeci, najte se jedit!

Sve vam je to demokratija!:D:D

Ili demokroacija ili dinamo...:D

I nemojte mi prijetit da vam ne bi morao slat neke ogromne tipove koji imaju tešku ruku!:D:D
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Cutki wrote:
    ako mi MFC i Wash ne produ, bit ce belaja hehehe :D

Da te nema, trebalo bi te izmislit... :D:D:D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    snih wrote:
    Evo, kao što sam već javio - svi su dali glasove osim jurasice (koju ovim putem još jednom pozivam da se odazove, mada znam žena je sigurno zaposlena i to stvarno, a ne ko mi ostali pa valjda nema baš vremena za ovakve igrarije!), a ima dvije neriješene tekme koje se trebaju odlučiti.

I da tvoji favoriti bi mogli ispasti, možda da lobiraš kod jurasice!:D:D

Čim jurasica odglasa, rezultati su vani, a i parovi prvog kola!

Jel nam možeš odmah dat parove prvog kola? :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Rijeka
    A ako je "demokracija" u pitanju, najbolje bi bilo da odmah saznamo tko igra u finalu :D:D:D:D
    Death or glory!

• Doctor
    Doctor Posts: 256
    snih wrote:
    Fali ti još jedan par:

Gremmie Out of Control_Lost Dogs x Can't Keep_Riot Act:)

Sorry, znaci glasam za Can't keep

Thompsona je obicni fasista i ustasa.. Dovoljno je da pocne pjevat - "nosi neretva puno srba.." - tako nekako, (jos tu pjesmu najavi u fazonu da su to pjevali "nasi pradjedi") i da sve dokaze.. Džaba mu i da su mu sve ostale pjesme prepjevi Luciana Pavarotia i Lada zajedno.. I treba izmedju nas zabraniti raspravu o njemu i svima slicnim.. :) Ovo je nepoliticki forum i najmanje nam trebaju rasprave o takvim temama (pogotovo sto ga posjecuju narodi iz svih Ex Yu republika).

Kada pocinje taj prvi krug, sad sam i ja zainteresovan.. I samo da znate, ovo takmicenje je obicna zabava, tako da nemojte se previse sekirati oko toga koja ce na kraju pobjediti :D
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • snih
    Doctor wrote:
    Sorry, znaci glasam za Can't keep

Thompsona je obicni fasista i ustasa.. Dovoljno je da pocne pjevat - "nosi neretva puno srba.." - tako nekako, (jos tu pjesmu najavi u fazonu da su to pjevali "nasi pradjedi") i da sve dokaze.. Džaba mu i da su mu sve ostale pjesme prepjevi Luciana Pavarotia i Lada zajedno.. I treba izmedju nas zabraniti raspravu o njemu i svima slicnim.. :) Ovo je nepliticki forum i najmanje nam trebaju rasprave o takvim temama (pogotovo sto ga posjecuju narodi iz svih Ex Yu republika).

Kada pocinje taj prvi krug, sad sam i ja zainteresovan.. I samo da znate, ovo takmicenje je obicna zabava, tako da nemojte se previse sekirati oko toga koja ce na kraju pobjediti :D

Kvotišem sve što si napisao!

Dosta o onome tipu! Njemu nikako nije mjesto na ovim stranicama!

I da, ovo s izborom pjesmice je zabava! Pa, ko bi lud mogao izdvojiti samo jednu pjesmu od PJ!!! Ja bih barem tridesetak, ali zato će i biti zanimljivo!:D:D
  • Rijeka
    Hajd, lijepo da su i ovi objavili nešto...
    http://www.ri-rock.com/novosti-hr-strane.htm

I ja mislim da treba prestat o Thompsonu, dok imamo Sandru Dabo i Josipa Katalenića nema brige ;):D
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:
    Hajd, lijepo da su i ovi objavili nešto...
    http://www.ri-rock.com/novosti-hr-strane.htm
    Iva: ma jeste vi vidjeli ovaj hit naših momaka pod nazivom 'majka voli kosti' :D jedva čekam taj box set da i to čujem :D:D:D
  • pajo
    Izgleda da se zna i pravo objasnjenje za show u Chorzowu, momci su morali na avion jer je bio plan da ne spavaju u Poljskoj. Evo sta Bartek kaze:
    Bartek wrote:
    Yeah, I think it's 99% sure thing. First their crew fucked up with a late arrival of the gear, and then the band did something very unfair to 40 000 of their fans. Like if forcing us to wait 7 years and then forcing us to listen to Linkin Park was not enough :P ;) There's one cute aspect of this story: Ed Vedder called the airport personally and was trying to postpone the flight to 2 a.m. (after their manager failed to do so). According to the sources at the promoter agency it was during the first encore break... Too bad he didn't call to book a hotel room though :P

http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=249352
  • Rijeka
    pajo wrote:
    Iva: ma jeste vi vidjeli ovaj hit naših momaka pod nazivom 'majka voli kosti' :D jedva čekam taj box set da i to čujem :D:D:D

To je hidden track, između DTE i In Hiding na šestom cd-u ...Pronašao ja, rarity samo takav :D
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    zna se koga se ceka, ciji ce glas presudit :D

:: ocekujuci jurasicu :: ;)

mah
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    lestes Posts: 959
    masni wrote:
    zna se koga se ceka, ciji ce glas presudit :D

:: ocekujuci jurasicu :: ;)

mah

šefica... vođa puta... majstor u peglanju... i plašenju :o
    i novine ju vole :D
  • masni
    e da, na netu se pojavio dvd screaner (malo slabija kvaliteta od dvdrip-a :) ) od reign over me filma..
    ja cu ga sutra dobit, a svi koji mozete skidat torente, potrazite ga po istim.. sad sam tek vidio da je dosao, pa da vas obavjestim :)
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Čuvam svojeg malog pastira sa njegovim kozicama.... i nabijam svoj broj postova kako bi moj glas vrijedio više!

Ahahahahahahahahaahahaha!

A sad idem "idrati idrice" kako bi yankou rekou :)
  • pajo
    asfo wrote:
    Čuvam svojeg malog pastira sa njegovim kozicama.... i nabijam svoj broj postova kako bi moj glas vrijedio više!

Ahahahahahahahahaahahaha!

A sad idem "idrati idrice" kako bi yankou rekou :)
    Iva: pa daj čovječe, sudiji si rodila sina, kaj ti to ne vrijedi bar 50 postova

jeeez, fakat nam je sudija neumoljiv... :D:D:D
  • pajo
    A 5.8. će da se fino probudimo oko 4 ujutro...lagano protezanje, zijevanje i kavica uz PJ. :) Bit ce webcast sa Lollapalooze!

http://blueroom.att.com/events/lolla.php
  • lestes
    lestes Posts: 959
    pajo wrote:
    A 5.8. će da se fino probudimo oko 4 ujutro...lagano protezanje, zijevanje i kavica uz PJ. :) Bit ce webcast sa Lollapalooze!

http://blueroom.att.com/events/lolla.php

:eek: woohoo :D samo ne smijem zaboraviti...
  • masni
    pih.. ja sam tad sigurno na plazi :D
    dobro, mozda ne u 4 ujutro :)

a onda ipak..
  • snih
    Parovi prvog kola su spremni!

Kad bi nam se još jurasica ukazala i glasala mogao bih ih postati!:)

Da vidite kakvih tu derbija ima - joooooooj! Srce mi se već cepa na nekoliko delova kad vidim između kojih će se stvari tu trebati birati!:D

Strašno!:D