Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Dečkeci, najte se jedit!
Sve vam je to demokratija!:D:D
Ili demokroacija ili dinamo...:D
I nemojte mi prijetit da vam ne bi morao slat neke ogromne tipove koji imaju tešku ruku!:D:D0 -
Cutki wrote:ako mi MFC i Wash ne produ, bit ce belaja hehehe
Da te nema, trebalo bi te izmislit...:D:D
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
snih wrote:Evo, kao što sam već javio - svi su dali glasove osim jurasice (koju ovim putem još jednom pozivam da se odazove, mada znam žena je sigurno zaposlena i to stvarno, a ne ko mi ostali pa valjda nema baš vremena za ovakve igrarije!), a ima dvije neriješene tekme koje se trebaju odlučiti.
I da tvoji favoriti bi mogli ispasti, možda da lobiraš kod jurasice!:D:D
Čim jurasica odglasa, rezultati su vani, a i parovi prvog kola!
Jel nam možeš odmah dat parove prvog kola?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
A ako je "demokracija" u pitanju, najbolje bi bilo da odmah saznamo tko igra u finalu
:D:D:D
Death or glory!0 -
snih wrote:Fali ti još jedan par:
Gremmie Out of Control_Lost Dogs x Can't Keep_Riot Act:)
Sorry, znaci glasam za Can't keep
Thompsona je obicni fasista i ustasa.. Dovoljno je da pocne pjevat - "nosi neretva puno srba.." - tako nekako, (jos tu pjesmu najavi u fazonu da su to pjevali "nasi pradjedi") i da sve dokaze.. Džaba mu i da su mu sve ostale pjesme prepjevi Luciana Pavarotia i Lada zajedno.. I treba izmedju nas zabraniti raspravu o njemu i svima slicnim..Ovo je nepoliticki forum i najmanje nam trebaju rasprave o takvim temama (pogotovo sto ga posjecuju narodi iz svih Ex Yu republika).
Kada pocinje taj prvi krug, sad sam i ja zainteresovan.. I samo da znate, ovo takmicenje je obicna zabava, tako da nemojte se previse sekirati oko toga koja ce na kraju pobjediti26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:Sorry, znaci glasam za Can't keep
Thompsona je obicni fasista i ustasa.. Dovoljno je da pocne pjevat - "nosi neretva puno srba.." - tako nekako, (jos tu pjesmu najavi u fazonu da su to pjevali "nasi pradjedi") i da sve dokaze.. Džaba mu i da su mu sve ostale pjesme prepjevi Luciana Pavarotia i Lada zajedno.. I treba izmedju nas zabraniti raspravu o njemu i svima slicnim..Ovo je nepliticki forum i najmanje nam trebaju rasprave o takvim temama (pogotovo sto ga posjecuju narodi iz svih Ex Yu republika).
Kada pocinje taj prvi krug, sad sam i ja zainteresovan.. I samo da znate, ovo takmicenje je obicna zabava, tako da nemojte se previse sekirati oko toga koja ce na kraju pobjediti
Kvotišem sve što si napisao!
Dosta o onome tipu! Njemu nikako nije mjesto na ovim stranicama!
I da, ovo s izborom pjesmice je zabava! Pa, ko bi lud mogao izdvojiti samo jednu pjesmu od PJ!!! Ja bih barem tridesetak, ali zato će i biti zanimljivo!:D:D0 -
Hajd, lijepo da su i ovi objavili nešto...
http://www.ri-rock.com/novosti-hr-strane.htm
I ja mislim da treba prestat o Thompsonu, dok imamo Sandru Dabo i Josipa Katalenića nema brigeDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:Hajd, lijepo da su i ovi objavili nešto...
http://www.ri-rock.com/novosti-hr-strane.htmjedva čekam taj box set da i to čujem
:D:D
0 -
Izgleda da se zna i pravo objasnjenje za show u Chorzowu, momci su morali na avion jer je bio plan da ne spavaju u Poljskoj. Evo sta Bartek kaze:Bartek wrote:Yeah, I think it's 99% sure thing. First their crew fucked up with a late arrival of the gear, and then the band did something very unfair to 40 000 of their fans. Like if forcing us to wait 7 years and then forcing us to listen to Linkin Park was not enough :P
There's one cute aspect of this story: Ed Vedder called the airport personally and was trying to postpone the flight to 2 a.m. (after their manager failed to do so). According to the sources at the promoter agency it was during the first encore break... Too bad he didn't call to book a hotel room though :P
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=2493520 -
zna se koga se ceka, ciji ce glas presudit
:: ocekujuci jurasicu ::
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
e da, na netu se pojavio dvd screaner (malo slabija kvaliteta od dvdrip-a
) od reign over me filma..
ja cu ga sutra dobit, a svi koji mozete skidat torente, potrazite ga po istim.. sad sam tek vidio da je dosao, pa da vas obavjestimOh when I was a kid oh how magic it seemed
Čuvam svojeg malog pastira sa njegovim kozicama.... i nabijam svoj broj postova kako bi moj glas vrijedio više!
Ahahahahahahahahaahahaha!
A sad idem "idrati idrice" kako bi yankou rekou0 -
asfo wrote:Čuvam svojeg malog pastira sa njegovim kozicama.... i nabijam svoj broj postova kako bi moj glas vrijedio više!
Ahahahahahahahahaahahaha!
A sad idem "idrati idrice" kako bi yankou rekou
jeeez, fakat nam je sudija neumoljiv...:D:D
0 -
A 5.8. će da se fino probudimo oko 4 ujutro...lagano protezanje, zijevanje i kavica uz PJ.
Bit ce webcast sa Lollapalooze!
http://blueroom.att.com/events/lolla.php0 -
pajo wrote:A 5.8. će da se fino probudimo oko 4 ujutro...lagano protezanje, zijevanje i kavica uz PJ.
Bit ce webcast sa Lollapalooze!
http://blueroom.att.com/events/lolla.php
:eek: woohoosamo ne smijem zaboraviti...
0 -
pih.. ja sam tad sigurno na plazi
dobro, mozda ne u 4 ujutro
a onda ipak..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Parovi prvog kola su spremni!
Kad bi nam se još jurasica ukazala i glasala mogao bih ih postati!:)
Da vidite kakvih tu derbija ima - joooooooj! Srce mi se već cepa na nekoliko delova kad vidim između kojih će se stvari tu trebati birati!:D
Strašno!:D0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads