Black
Porch
Alive
Why Go
Oceans
Even Flow
Once
Jeremy
Release
Garden
Deep
Riot act
Love Boat Captain
I Am Mine
Save You
All Or None
Can't Keep
1/2 Full
Get Right
Thumbing My Way
Ghost
Green Disease
Cropduster
You Are
Bu$hleaguer
Arc
Help, Help
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Što se tiče okupljanja, potato grill ne može doći u 8... :( Vidimo se onda u PAUK-u, nadam se da ću stići negdje do 10 tamo. Jel mi može netko napisat svoj broj mobitela da vas mogu zvrcnut ili poslat mesiđ kad dođem?
I naravno, ove jeseni nosi se Vegeta...
Što se tiče okupljanja, potato grill ne može doći u 8... :( Vidimo se onda u PAUK-u, nadam se da ću stići negdje do 10 tamo. Jel mi može netko napisat svoj broj mobitela da vas mogu zvrcnut ili poslat mesiđ kad dođem?
užas... ne gledam ni ja BB ali su oni svi u kurcu...
Ma jesu malcice, jesu
Neki dan sam proletila kad je ona plava tulila...
i kad su zderale one smokije :rolleyes: i pricale o nekim
*vrlo pametnim* temama...
aaaa, odmah stajem sa tim BB talk-om! uf uf koji sund na nasoj rtl tv
Moram priznati da sam ugodno iznenađen sa Garden, nisam očekivao da će biti na tako visokim pozicijama....ja je obožavam
Garden rocks!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: evo nas došli s predizbornog skupa. rezultat sljedeći:
- političara - nijedan
- pipsi - jako dobri
- majke - bare nažalost više nije baš upotrebljiv :( ja sam fakat fan i bili su mi super u Tvornici, ali sad on samo brlja, mumlja riječi i sve fura na onaj svoj blues, ali ni to više uspješno... :( ekipa je ful bila nabrijana na njih i mogao je ispasti ful dobar štimung, ali sve vam je jasno ako vam kažem da je bare npr. najžešći dio 'Budi ponosan' onako pjesnički izdeklamirao, a ne otpjevao... šteta... :(
- let 3 - jako, jako dobri, luda atmosfera, pun trg ljudi koji urlaju 'riječke pi**e'
hehe, strava
let3 su zakon, neki dan kad je bila ona neka kampanja kod nas, mislio sam doc na njih
al imo sam neku predstavu sa razredom koja je zavrsala oko 9 i pol - 10
ja pitam tamo zastitara kad ce let3 nastupat, a on meni oko 11
ja sav sretan kako cu doc nakon predstave da ih vidim, kad ono q...sve zavrsilo u 9 i pol
kakav majmun...vise nikad necu nis potat zastitara:D
ae, idem spat, pozdrav:)
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
Zar i ovdje o Big braderu... Ne volim, ne gledam, izbjegavam u širokom luku ...Ali kad se već hvalimo, jako dobro znam jednog od najvećih tutleka koji je ikad nastupio u tom ili svoj sili sličnih kvazi show-ova...Pa, Rene koji klima glavom, pozdrav ...
Riječke piii... Kraljevi, jedva čekam da dvd uskoro ugleda svjetlo dana...I nisam bio na predizbornom skupu Sdp-a u Ri kad su zadnji put svirali na Korzu, bio sam umoran pa sam slušao od doma
Vidim ja da se prestalo glasati u zadnjem krugu. Pretpostavljam da je to zato jer ljudi rade, spremaju se za večerašnji meet up i koncert!
Vjerojatno će se onda, ako ne bi danas, ostatak ekipe koja još nije dala glasove, oglasiti sutra!
Samo da ih podsjetim da ne zaborave na svetu dužnost:
pajo, iva, elcielo, helen cross i asfo!:D
Jučer sam nabavila Into The Wild i oduševila me Edijeva glazba, jedino što mi sve prekratko traje... Kad se cd izvrtio u plejeru, pomislila sam si 'Neeee!!! To ne može bit to!!!' Jednom ovisnik, uvijek ovisnik...
Comments
Black
Porch
Alive
Why Go
Oceans
Even Flow
Once
Jeremy
Release
Garden
Deep
Riot act
Love Boat Captain
I Am Mine
Save You
All Or None
Can't Keep
1/2 Full
Get Right
Thumbing My Way
Ghost
Green Disease
Cropduster
You Are
Bu$hleaguer
Arc
Help, Help
I naravno, ove jeseni nosi se Vegeta...
pocela pjesma, a Arsen: '' tooooo, Pearl Jam!''
strava:)
je ko gledo?
419 352
No dobro, onda ajde, PJ related je...
I da, ja nisam prije imala vremena citat clanak jer sam jurila van
iz kuce, al sam vidjela da ispod slike pise krivo 29.9. Zbilja...
btw, sad sam i ja vidio da pise 29. ispod slike:D
419 352
nije da gledam redovito
samo mi je frend BB
volim ovaj smajlić
Ja ne gledam pa nemam pojma.
Ajde dobro da nisu samo neke ljige, cajke i dum dum
Onaj Arsen se vidi da je neki roker i Pj fan valjda...
mislim da je bio u zagrebu na koncertu
419 352
užas... ne gledam ni ja BB ali su oni svi u kurcu...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
kaj ga se sjećaš? nije valjda...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Neki dan sam proletila kad je ona plava tulila...
i kad su zderale one smokije :rolleyes: i pricale o nekim
*vrlo pametnim* temama...
aaaa, odmah stajem sa tim BB talk-om! uf uf koji sund na nasoj rtl tv
nisam bio na koncertu,
al pricao je viktor na meetingu da je njegov frend pricao s arsenom...
eto:D
419 352
Onda ljudi, sutra se vidimo.Idem ja lagano spat, moram ustat u 5 :eek:
pozdrav sid:)
ne pratim ni ja BB, al sestra zna pogledat, pa i ja bacim oko tu i tamo:D
419 352
tip, ful mi se cinio poznat. sad znam...
Garden rocks!!
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
dosta o bb....ajmo o vretencima i paucima
mislio sam da je to kiki:)
419 352
- političara - nijedan
- pipsi - jako dobri
- majke - bare nažalost više nije baš upotrebljiv :( ja sam fakat fan i bili su mi super u Tvornici, ali sad on samo brlja, mumlja riječi i sve fura na onaj svoj blues, ali ni to više uspješno... :( ekipa je ful bila nabrijana na njih i mogao je ispasti ful dobar štimung, ali sve vam je jasno ako vam kažem da je bare npr. najžešći dio 'Budi ponosan' onako pjesnički izdeklamirao, a ne otpjevao... šteta... :(
- let 3 - jako, jako dobri, luda atmosfera, pun trg ljudi koji urlaju 'riječke pi**e'
sve u svemu, neloš predizborni skup...
e pa necemo se sad jos i vrijeđat
let3 su zakon, neki dan kad je bila ona neka kampanja kod nas, mislio sam doc na njih
al imo sam neku predstavu sa razredom koja je zavrsala oko 9 i pol - 10
ja pitam tamo zastitara kad ce let3 nastupat, a on meni oko 11
ja sav sretan kako cu doc nakon predstave da ih vidim, kad ono q...sve zavrsilo u 9 i pol
kakav majmun...vise nikad necu nis potat zastitara:D
ae, idem spat, pozdrav:)
419 352
Riječke piii... Kraljevi, jedva čekam da dvd uskoro ugleda svjetlo dana...I nisam bio na predizbornom skupu Sdp-a u Ri kad su zadnji put svirali na Korzu, bio sam umoran pa sam slušao od doma
Totalno podražavam, ali s obzirom da me čitate kao slikovnicu, to valjda znate....
HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Vjerojatno će se onda, ako ne bi danas, ostatak ekipe koja još nije dala glasove, oglasiti sutra!
Samo da ih podsjetim da ne zaborave na svetu dužnost:
pajo, iva, elcielo, helen cross i asfo!:D
Jučer sam nabavila Into The Wild i oduševila me Edijeva glazba, jedino što mi sve prekratko traje... Kad se cd izvrtio u plejeru, pomislila sam si 'Neeee!!! To ne može bit to!!!'