Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
cropdustress wrote:Jos ne odustajem od zadnja dva koncerta
don't give upja bi trebala opljačkat banku. ili dobit na lotu. ili...
vidimo se onda drugi utorak0 -
jurasica wrote:sid, jel ti to planiraš ići na još koncerata na ovoj turneji?
sad sam bila u svoje dvije banke i nisu mi bas blagonakloni, nitko mi
ne da gotovinski kredit jer nemam stalni posao. jebemu :(
sorryte, al tuzna sam i ljuta. na njih, al najvise na sebe :mad:
mislim da ostajem doma s hrpom maramica uz sebe..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ne planiram nis, nego pokusavam naci nacin...zadnje minute...
sad sam bila u svoje dvije banke i nisu mi bas blagonakloni, nitko mi
ne da gotovinski kredit jer nemam stalni posao. jebemu :(
sorryte, al tuzna sam i ljuta. na njih, al najvise na sebe :mad:
mislim da ostajem doma s hrpom maramica uz sebe...
wow!
i krediti su u igri!!!
ti zbilja misliš ozbiljno!0 -
elcielo wrote:wow!
i krediti su u igri!!!
ti zbilja misliš ozbiljno!
sinoc sam pricala s Domagojem, smijao mi se prvo, a onda je
skuzio da mislim ozbiljno i da sam luda
Stara me samo pogledala danas kad sam joj rekla zasto idemo na banku...
ful se bed osjecam. milsim da mi opet ne gine jedna hibernacija kao nakon ZG-a u 9.mj...."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
IVA: Super ljudi i nama puno bolje pashe iduci tjedan i onaj iza
sid nisi luda!to bi znacilo da smo svi mi ludi
samo jednom se zivi! tko zna kad ce oni opet bit u europi...
steta sto reality bites tako jako... Drz se i nemoj bit u bedu ako ne uspijes, ziher opet ides preko bare pa mozda tam opet ulovis koji super koncerticStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:IVA: Super ljudi i nama puno bolje pashe iduci tjedan i onaj iza
sid nisi luda!to bi znacilo da smo svi mi ludi
samo jednom se zivi! tko zna kad ce oni opet bit u europi...
steta sto reality bites tako jako... Drz se i nemoj bit u bedu ako ne uspijes, ziher opet ides preko bare pa mozda tam opet ulovis koji super koncerticHvala na podrsci, Iva i svi. Znaci mi puno jer doma svi misle da sam zbilja prolupala. grize me to ful, al sta cu, kad sam takva. necu se ni trudit objasnjavat. idem poslije u grad (Ri) pa mozda nesto jos smislim, al sumnjam :(
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
lestes wrote:
Evo ja sam ti skinuo taj torrent i stavio ga u mp3.
Uživaj!!!
http://rapidshare.com/files/39429872/Pearl_jam_South_Side_festival.rar0 -
A za sve ostale koji ste bili na koncertima mogu reći samo da vam zavidim jer sam ja izabrao svoj jedini koncert koji je otkazan0
-
u2fan1975 wrote:A za sve ostale koji ste bili na koncertima mogu reći samo da vam zavidim jer sam ja izabrao svoj jedini koncert koji je otkazan"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Hey Sid...prodaj meni Shark poster i moces platit pola puta
Dobio sam jedno 5/6 ponuda za Dusseldorf poster da ga mjenjam za Sharka plus jos neki...moram odlućit u ovih par dana...javi ako ga zelis prodati:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Hey Sid...prodaj meni Shark poster i moces platit pola puta
Dobio sam jedno 5/6 ponuda za Dusseldorf poster da ga mjenjam za Sharka plus jos neki...moram odlućit u ovih par dana...javi ako ga zelis prodati:)
PS koliko vrijedi shark? :cool:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Hey sto se meet-up tice...ma nemojte odgađati radi mene :O:OCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
cropdustress wrote:nemoj me zezat....:eek: imas Dusseldorf i oces ga mijenjat??? aha, dva, al svejedno...oces Sharka mijenjat.wow
PS koliko vrijedi shark? :cool:
Shark vrijedi dosta nije u rangu van serijskih ali ga ljudi cijene. Oko 100 dolara je prosjek.
Za sada mi nude Sharka i jos neke postere...moram odlucit????????
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/45738
ovaj poster (btw koji je meni super) imam također dupli, zahvaljujuci Paji i Ivi:)
pa ako te zanima zamjena plus kompezacija u kešu...javi:D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Shark vrijedi dosta nije u rangu van serijskih ali ga ljudi cijene. Oko 100 dolara je prosjek.
Za sada mi nude Sharka i jos neke postere...moram odlucit????????
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/45738
ovaj poster (btw koji je meni super) imam također dupli, zahvaljujuci Paji i Ivi:)
pa ako te zanima zamjena plus kompezacija u kešu...javi:D
za sada ne bih nis, i ako uzmes sharka od mene, opet mi to nije dosta za 2 koncerta...ako sta smislim, javim ti. hvala na ponudi"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Copenhagen je večeras, zar ne??? Kako ti misliš stići na njega
ili bi išla na festival i Nijmegen??
Dirty Frankk wrote:Copenhagen je večeras, zar ne??? Kako ti misliš stići na njega
ili bi išla na festival i Nijmegen??
Na zadnja dva"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Shark vrijedi dosta nije u rangu van serijskih ali ga ljudi cijene. Oko 100 dolara je prosjek.
ček, ček, shark je onaj prekrasni plavo-crni poster iz lisabona/barcelone?
hoćeš reći da mi na zidu visi 100 dolara???0 -
http://forums.pearljam.com/showthread.php?p=4549620#post4549620
ako ne sviraju "Love reign over me" bila bi stetaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
elcielo wrote:ček, ček, shark je onaj prekrasni plavo-crni poster iz lisabona/barcelone?
hoćeš reći da mi na zidu visi 100 dolara???
Pa jebote, ja sam znao da netko od nas ima još taj poster, ptičica mi je rekla.............................amo neki trade obavit Ana, daj:):):):)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
u2fan1975 wrote:Evo ja sam ti skinuo taj torrent i stavio ga u mp3.
Uživaj!!!
http://rapidshare.com/files/39429872/Pearl_jam_South_Side_festival.rar
hvala!budem kasnije skinula, sad mi se stranica neće otvoriti, opet mi nekaj šteka... :(
0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 275 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads