Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
evo te natrag!
onaj video je super, ja sva proživljavam...
parkić narkić? oko 8, 9?0 -
lestes wrote:evo te natrag!
onaj video je super, ja sva proživljavam...
parkić narkić? oko 8, 9?
Ja cu plakat. Ocu nazad na truneju, gotovo, depra me hvata...
Ni vas necu vidjet sutra, ne mogu doc tako brzo...doma ce me rascetvorit, a umorna sam totalno..joj ljudi, falite me ful, i fali mi moj Pearl Jam. jako. :("I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Jebemu misa, vi se to sutra nalazite? :(
Ja cu plakat. Ocu nazad na truneju, gotovo, depra me hvata...
Ni vas necu vidjet sutra, ne mogu doc tako brzo...doma ce me rascetvorit, a umorna sam totalno..joj ljudi, falite me ful, i fali mi moj Pearl Jam. jako.
hej, hej! to je samo priprema za veliki meet-up 10.7.!a pitanje dal ga uopće
bude... ko bi došel? pajo, iva, jurasica? mislim da ste za sad jedino vi potvrdili.
ako jeste uopće... i ja
i meni svi falite :(
sid, šaljem ti hug0 -
lestes wrote:hej, hej! to je samo priprema za veliki meet-up 10.7.!
a pitanje dal ga uopće
bude... ko bi došel? pajo, iva, jurasica? mislim da ste za sad jedino vi potvrdili.
ako jeste uopće... i ja
sutra neću moći doći, ali datum velikog meet-up-a zvuči odgovarajuće, pa računajte i na mene0 -
lestes wrote:hej, hej! to je samo priprema za veliki meet-up 10.7.! a pitanje dal ga uopće
ako jeste uopće... i ja
sid, šaljem ti hugI ja tebi jedan virtualni, dok se ne vidimo
I da, hvala za PMnisam ti odgovorila pa eto tu sad
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pajo wrote:Mogli bi! U principu smo svi iz ZG za jer se vec spominjao taj datum, Niko ce prolazit pa moze i on navratit, jedino ce rijecani falit.
Onda sutra lagana cuga (standardno se nadjemo u parkicu-narkicu pa odemo negdje sjest ili se tipa nadjemo na Jarunu u nekom bircu), a u 7. mjesecu kad ce Sid dolazit neki veliki open air meeting, a?
a damn, ja otpadam... sad sam na poslu, ujutro picim na Lošinj jer sam do petka navecer slobodan... Iva ce biti u zg... od 20h do 22h ima njemacki pa ne znam da li ce dolaziti... javit ce se nekome... i tak...
damn....Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
tinna wrote:samo da se javim na kratko...
ja u sredu polazem prijemni (molekularna biologija) pa sam u BGu i strebam malo.
pozdravljam vas puno i ako neko bude dosao na Stonse, nek mi se javi.
javicu vam rezultate.
go tinna!
najs tu si ju...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
0
-
Pozdrav tinna, sretno na prijemnom...
Ovaj link sam iskopala na forum.hr-u... Venecija, prestrasno i pretuzno... :(
http://it.youtube.com/watch?v=uvbRjY6K-Yk&NR=1Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
killroy wrote:U svakom slucaju, rukovanje s Edijem je itekako velika stvar. Ja bi cak mijenjao Mikeovu trzalicu za rukovanje s Edijem
E ovako.. ja sam u Zg dodirnuo Eda (imam cak i Video zapis) pa ako hoces, mozes se rukovat sa mnom jer u ovim porama desne sake vjerovatno ima jos njegovog znoja.. i onda mi das trzalicu?
Zvuci fer..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:E ovako.. ja sam u Zg dodirnuo Eda (imam cak i Video zapis
) pa ako hoces, mozes se rukovat sa mnom jer u ovim porama desne sake vjerovatno ima jos njegovog znoja.. i onda mi das trzalicu?
Zvuci fer..
Domagoj, zar zbilja bi mijenjao trzalicu??? :eek:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
IVA: Ja nebi mijenjala trzalice (Go Maaajk!)
Nego, ja vjerojatno isto necu moc sutra na knap sam s cajtom... al 10.07. vrlo vrlo rado ofkors. Falite mi ljudi i sav taj super pozitiva filing i druzenje
Sto se kontakata s bendom tice - ja bas nazalost usprkos dugoj karijeri slusanja i obozavanja pj-a nisam imala puno bliskih susreta osim malo prosle godine kad smo u bechu bili ispred Maaaajkapa nam je namigivo, smijao se i sl.kako on to vec radi i u londonu ove godine kad mi je ed mahnuo (dakle meni, ne plavokosim svedjankama niti gomili portugalaca ispred mene
wwpj super si! samo tako dalje!!
...E, a kad smo iva od paje i ja daaaavne '96 bile u budimpešti na nasem prvom pj koncertu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
IVA: Ja nebi mijenjala trzalice (Go Maaajk!)
Nego, ja vjerojatno isto necu moc sutra na knap sam s cajtom... al 10.07. vrlo vrlo rado ofkors. Falite mi ljudi i sav taj super pozitiva filing i druzenje
Sto se kontakata s bendom tice - ja bas nazalost usprkos dugoj karijeri slusanja i obozavanja pj-a nisam imala puno bliskih susreta osim malo prosle godine kad smo u bechu bili ispred Maaaajkapa nam je namigivo, smijao se i sl.kako on to vec radi i u londonu ove godine kad mi je ed mahnuo (dakle meni, ne plavokosim svedjankama niti gomili portugalaca ispred mene
wwpj super si! samo tako dalje!!
...E, a kad smo iva od paje i ja daaaavne '96 bile u budimpešti na nasem prvom pj koncertu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
IVA: Ups sorite na duplom postanju malo sam vec umorna.
Htjela sam ic spavat prije sat vremena al onda sam krenula citat postove i eto...
jel i vi imate taj fenomen - pj lijechi sve??? (umor, alergije, prehlade...;) e da to me sjetilo da nam je Laura - London girl pricala kako je ona ekshli na jednom koncertu pj-a slomila rebro (neko ful lupio njen fotic koji joj je visio oko vrata - fotic- rebro- krc!) (!!!) i nije skuzila do kraja kad ju je - pocelo bolit!!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
...i nakon skraćenog produženog vikenda
vratih se upravo u s Krka, odlučio izbjeć gužvu pa krenut rano ujutro. I eto me doma, ko pravi doper odmah palim komp. Ima materijala za čitat što mi se sviđa. I tako, povratak u stvarnost nakon 3 dana beskorisnog ležanja na suncu i plutanja u moru (oh, koje li divote
)..
Vidim da je aktualan taj dvd, nadam se da će nam i bend opet doć u 9. mj. Zakon su ovi vaši review-ovi, ja svog napišem valjda ovih dana, makar ne znam koliko ima smisla pisat bilo što sa svoja 2 koncerta :( (nesuđeno 3, ali je Venice završilo kako je završilo). Al bit će toga još, nadam se već u rujnu...
Idem sad popit još koju kavicu, prebačen mi ispit danas u 9 umjesto popodne u 3, netko se i sjetio da se ne moramo baš roštiljat u 3 popodne na faxu, hvala mu..
Uživajte na meet upu, ako ga bude...
I dobrodošao wwpj
I da, i ja sam krenuo rukovat se s Edom u Zg tokom ritfw, ali sam samo pomazio nekog od redara (buci-buci, draaagi redar)...
Death or glory!0 -
welcome wwpj!
Sto ste se raspisali!!!
Ja sam zeznuo za utorak, mislio sam na onaj sljedeci, zao mi je sto necu biti ali sto je tu je. Cak i 10.7 mi nikako ne prolazi jer je taj dan otvaranje Dubrovackih ljetnih igara a to je ipak velika stvar u gradu, Jinx ce odrzati prvi come back koncert a to bi volio vidjeti
nije PJ ali jebiga sad se treba zadovoljiti sa sićom
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:welcome wwpj!
Sto ste se raspisali!!!
Ja sam zeznuo za utorak, mislio sam na onaj sljedeci , zao mi je sto necu biti ali sto je tu je. Cak i 10.7 mi nikako ne prolazi jer je taj dan otvaranje Dubrovackih ljetnih igara a to je ipak velika stvar u gradu, Jinx ce odrzati prvi come back koncert a to bi volio vidjeti nije PJ ali jebiga sad se treba zadovoljiti sa sićom
Hej....pa mozemo se onda nac iduci utorak ako ostalima pase.
Si lud da se nalazimo bez tebe...covjeka koji je glavom i bradom bio u Dusseldorfu....nece to samo tako proci...ima da nam das dvosatni interview kako je bilo!Doctor wrote:E ovako.. ja sam u Zg dodirnuo Eda (imam cak i Video zapis ) pa ako hoces, mozes se rukovat sa mnom jer u ovim porama desne sake vjerovatno ima jos njegovog znoja.. i onda mi das trzalicu?
hehehe....zvuci primamljivo....ali moram uzet u obzir da i na Mikeovoj trzalici ima znoja s njegovih prstiju0 -
Ajde onda odgađamo meet-up za idući utorak, a do tada se fino svi organizirat, nemoj da mi netko fali jer ce bit peglanja0
-
Znaci onda drugi utorak meetup i onda onaj treci
ja sam tada u ZG, nadajmo se da ce sve proci ok s tom vizom...
da, hello Tina, pa di si ti? Nema te nis.
i dobrodosao world wide PJZbilja za svaku pohvalu, 13 godina vec PJ fan
Svima veliki hug od mene.
Jos ne odustajem od zadnja dva koncerta"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Znaci onda drugi utorak meetup i onda onaj treci
ja sam tada u ZG, nadajmo se da ce sve proci ok s tom vizom...
da, hello Tina, pa di si ti? Nema te nis.
i dobrodosao world wide PJZbilja za svaku pohvalu, 13 godina vec PJ fan
Svima veliki hug od mene.
Jos ne odustajem od zadnja dva koncerta
sid, jel ti to planiraš ići na još koncerata na ovoj turneji?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads