a poslije toga je bilo jos takvih koncerata sa naslovom "woodstock", mislim, odnosno skoro pa sam siguran da pj nije sudjelovao ni na jednom iako je bilo velikih sansi da se pojave na onom 1999. godine...
e, na to sam mislio
i btw, nikad cuo za taj easter egg...bas cu sutra probat:)
evo i ovo
No Code
In My Tree
Red Mosquito
Off He Goes
Hail, Hail
Lukin
Present Tense
Habit
Smile
Who You Are
Around The Band
Sometimes
I'm Open
Mankind
Lost Dogs - CD 2
Last Kiss
Wash
Footsteps
Dirty Frank
Other Side
Fatal
Hard To Imagine
Strangest Tribe
Dead Man Walking
Sweet Lew
Brother
Bee Girl
Driftin'
Let Me Sleep
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
ajde juras kad se javis napisi i kako je bilo jucer u ksetu? ili asfo, svejedno.. ali ona doma nema net sad, pa..
ma bilo je super... gužva... pijani mladi i stari... onaj ervin, ili kako se zove, kriči super, nema šta... dobri su dečki... malo su kratko svirali - malo manje od 2 sata... ma super... otkrila sam još kako su neke stvari dobre i nanovo zažalila što se nisam rodila 1950. kako bih sa 16 mogla brijati po njihovim koncertima.... jednom mi je sintija na to rekla, a kaj onda sa pearl jam-om, ali rekoh ima i PJ fanova koji danas imaju 50-tak godina, ne?
nisu svirali thank you (to će svirati na mom vjenčanju... ), ali bilo je super enivej...
@domagoj: baš sam se sada razveselila kada sam pročitala da si ti dobio paket... ajde super za tebe... onda sam skužila da je to post od jučer i da ja jučer nisam dobila ništa... valjda ću dobiti danas, ali je ovo definitivno bolji razvoj situacije....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Present Tense
Hail Hail
In My Tree
Smile
Around The Bend
Lukin
Off He Goes
I'm Open
Who You Are
Mankind
Sometimes
Red Mosquito
Habit
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Let Me Sleep
Hard To Imagine
Dirty Frank
Fatal
Wash
Driftin'
Last Kiss
Dead Man Walking
Other Side
Strangest Tribe
Sweet Lew
Bee Girl
Brother
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Kako dise PJ ekipa po pitanju Queena? 8.12. je u Boogaloou Queen revival band, cula sam da su dobri, mnogo dobri... Planira netko ici?
ja sam bio prosle godine tu u Rijeci kad su svirali i stvarno kad vidis pjevaca pomislis da fredi uopce nije mrtav...uglavnom predobro je bilo.. http://www.youtube.com/watch?v=ngW9WAsNltc
Ja samo mislim na Wembley ali na arenu ne stadion...kako smo sjedili ispred dvorane u isčekivanju koncerta itd , da kojim slučajem idem na utakmicu mislim da bi me ispred stadiona uhvatila tuga.
A što se tiće rezultata večeras,
mislim da će.....................................................................pa što bude!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ja samo mislim na Wembley ali na arenu ne stadion...kako smo sjedili ispred dvorane u isčekivanju koncerta itd , da kojim slučajem idem na utakmicu mislim da bi me ispred stadiona uhvatila tuga.
mislim da će.....................................................................pa što bude!
Za queen tribjut sam i ja čuo da su super. Ti tribute bandovi su se raširili u zadnje vrijeme. U subotu sam bio na Pink Floyd tribute bandu, meni su bili užasni. Makar se dečki stvarno trude, i dobro sviraju ali tako su bili dosadni da sam skoro počeo hrkat na šanku. Baš nikako ih nismo probavili pa smo se pokupili prije kraja svirke, a navodno su svirali 3 sata. Nama su nakon nešto manje od 2 sata dopiiii...:D...
Smashing pumpkinsi u Beogradu, Beču i Budimpešti kao što je već netko rekao. Ja bi to volio pogledat..
Utakmica, najprije hvala HNS-u i online kupovini ulaznica što su nakon EP-a u Portugalu, te nakon SP-a u Njemačkoj uspjeli nas ne izvuć i za ovu utakmicu. A baš sam želio otići gore :(...I tako bi me veselilo da ti prepotentni, bahati Englezi ostanu doma, pa u to ime nek prognoza bude 0:2.
Totalno non pj related post, ali Slaven Bilić voli Pj, iako se to zna. ...Znači očekuje se deep skoro ..
A sad se odoh psihički pripremit za utakmicu, moram složit krumpir za zimnicu u konobi ...
I krepala nam televizija doma jutros (4. put) ..RIP...
Bok ekipa!
Problemi s pristupom na web još uvijek traju! :( Fak!
Sad sam ga se dokopao i skinuo glasove! Još jurasica i asfo se trebaju se oglasiti.
Realno je da će se sutra izbaciti rezultati i novi krug.
Naravno, ako se dvije dotične oglase.
Kakve su kombinacije za National, kad ko dolazi? Hoćemo li se nalaziti prije koncerta na pićencetu (u nekom parkiću:D:D)...
Kakve su kombinacije za National, kad ko dolazi? Hoćemo li se nalaziti prije koncerta na pićencetu (u nekom parkiću:D:D)...
Iva: mi smo mislili da se nađemo svi u staroj savi npr. (velika je) prije koncerta pa tko hoće na predgrupu može, a tko neće nam se pridruži kasnije...
ide netko sutra na onaj sdp skup?...znam da se nešto spominjalo
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Dino Dvornik, koji legendarni lik. Šteta što mu je kemija mozak popila al jbg.
Sječam se njegovih prvih koncerata u prvim redovima :D ...udri jače manijače:D
Hey..........................................za koga glasate??
Present Tense
In My Tree
Who You Are
Red Mosquito
Sometimes
I'm Open
Hail Hail
Smile
Off He Goes
Around The Bend
Habit
Mankind
Lukin
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Fatal
Hard To Imagine
Brother
Dirty Frank
Bee Girl
Wash
Other Side
Strangest Tribe
Driftin'
Dead Man Walking
Last Kiss
Let Me Sleep
Sweet Lew
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Iva: mi ćemo definitivno probauljati onuda... pa na Dvornika prošetati ili sjesti na cugu, a ostale glazbeno-scenske umjetnike pogledati...:)
pa onda se probably vidimo jer i ja mislim tako nekako prozujat onuda...:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
oh scary... 40000 morbidly obese christians wearing fanny packs invading europe is probably the least scariest thing since I watched an edited version of The Care Bears movie in an extremely brightly lit cinema.
Iva: Nema veze (skoro ) za koga tko glasa, važno je samo da se ode i glasa. Tko ne glasa, po meni nema pravo iduće 4 godine zucnuti protiv ijednog poteza Sabora i Vlade. Dakle, ako hoćete fino negodovat ko' pravi građani, na birališta u nedjelju!
Također, ako vam mogu reći jednu činjenicu kao 'insider' (za one koji ne znaju, radim u državnoj upravi) - nisu svi isti! Don't get me wrong, ne tvrdim da nisu svi u stanju radit sranja, samo su nekima ipak iznimka, a nekima pravilo.
eto, dosta o politici... otvaramo forum momcima da lijepo ko ljudi pričaju o nogometu...:D
We're loving ourselves right now as well!
So sorry about Saturday though, we were rooting for you...
Btw, do you see a Scottish flag in the front row where the Croatian fans are standing?
no i didnt see it... i was too busy laughing
Škotska hvala te izdno od svoj srce
oh scary... 40000 morbidly obese christians wearing fanny packs invading europe is probably the least scariest thing since I watched an edited version of The Care Bears movie in an extremely brightly lit cinema.
BILIĆ FOR PRESIDENT (sutra stavljam njegovu sliku u radionu na zid)
ROWBAU ROCKS
:d:d:):d:)
did you know our couch slaven bilic is a huge huge PJ fan?
the link in the post above says it all
(just to make this football conversation PJ related )
Comments
e, na to sam mislio
i btw, nikad cuo za taj easter egg...bas cu sutra probat:)
evo i ovo
No Code
In My Tree
Red Mosquito
Off He Goes
Hail, Hail
Lukin
Present Tense
Habit
Smile
Who You Are
Around The Band
Sometimes
I'm Open
Mankind
Lost Dogs - CD 2
Last Kiss
Wash
Footsteps
Dirty Frank
Other Side
Fatal
Hard To Imagine
Strangest Tribe
Dead Man Walking
Sweet Lew
Brother
Bee Girl
Driftin'
Let Me Sleep
419 352
Oh please let me sleep its Christmas time
ma bilo je super... gužva... pijani mladi i stari... onaj ervin, ili kako se zove, kriči super, nema šta... dobri su dečki... malo su kratko svirali - malo manje od 2 sata... ma super... otkrila sam još kako su neke stvari dobre i nanovo zažalila što se nisam rodila 1950. kako bih sa 16 mogla brijati po njihovim koncertima.... jednom mi je sintija na to rekla, a kaj onda sa pearl jam-om, ali rekoh ima i PJ fanova koji danas imaju 50-tak godina, ne?
nisu svirali thank you (to će svirati na mom vjenčanju...
@domagoj: baš sam se sada razveselila kada sam pročitala da si ti dobio paket... ajde super za tebe... onda sam skužila da je to post od jučer i da ja jučer nisam dobila ništa... valjda ću dobiti danas, ali je ovo definitivno bolji razvoj situacije....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Present Tense
Hail Hail
In My Tree
Smile
Around The Bend
Lukin
Off He Goes
I'm Open
Who You Are
Mankind
Sometimes
Red Mosquito
Habit
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Let Me Sleep
Hard To Imagine
Dirty Frank
Fatal
Wash
Driftin'
Last Kiss
Dead Man Walking
Other Side
Strangest Tribe
Sweet Lew
Bee Girl
Brother
ja sam bio prosle godine tu u Rijeci kad su svirali i stvarno kad vidis pjevaca pomislis da fredi uopce nije mrtav...uglavnom predobro je bilo..
http://www.youtube.com/watch?v=ngW9WAsNltc
Ja samo mislim na Wembley ali na arenu ne stadion...kako smo sjedili ispred dvorane u isčekivanju koncerta itd
A vidjet cemo...
btw, sta postoji mogucnost da i meni dode deep, jer je bilo govora da se u odredenom vremenskom periodu trebas uclanit da bi ga dobio?:)
419 352
Smashing pumpkinsi u Beogradu, Beču i Budimpešti kao što je već netko rekao. Ja bi to volio pogledat..
Utakmica, najprije hvala HNS-u i online kupovini ulaznica što su nakon EP-a u Portugalu, te nakon SP-a u Njemačkoj uspjeli nas ne izvuć i za ovu utakmicu. A baš sam želio otići gore :(...I tako bi me veselilo da ti prepotentni, bahati Englezi ostanu doma, pa u to ime nek prognoza bude 0:2.
Totalno non pj related post, ali Slaven Bilić voli Pj, iako se to zna.
A sad se odoh psihički pripremit za utakmicu, moram složit krumpir za zimnicu u konobi
I krepala nam televizija doma jutros (4. put) ..RIP...
Problemi s pristupom na web još uvijek traju! :( Fak!
Sad sam ga se dokopao i skinuo glasove! Još jurasica i asfo se trebaju se oglasiti.
Realno je da će se sutra izbaciti rezultati i novi krug.
Naravno, ako se dvije dotične oglase.
- Marlene Dietrich
samo trebam otić doma da ga prolistam... :rolleyes:
Sječam se njegovih prvih koncerata u prvim redovima
Present Tense
In My Tree
Who You Are
Red Mosquito
Sometimes
I'm Open
Hail Hail
Smile
Off He Goes
Around The Bend
Habit
Mankind
Lukin
Lost Dogs - CD 2
Footsteps
Fatal
Hard To Imagine
Brother
Dirty Frank
Bee Girl
Wash
Other Side
Strangest Tribe
Driftin'
Dead Man Walking
Last Kiss
Let Me Sleep
Sweet Lew
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pa onda se probably vidimo jer i ja mislim tako nekako prozujat onuda...:)
- Marlene Dietrich
Di je Jurasica sad? Hrvatska!!!
Izgleda da nije na odmet imat PJ-fana u ekipi, i to jos selektora
Također, ako vam mogu reći jednu činjenicu kao 'insider' (za one koji ne znaju, radim u državnoj upravi) - nisu svi isti! Don't get me wrong, ne tvrdim da nisu svi u stanju radit sranja, samo su nekima ipak iznimka, a nekima pravilo.
eto, dosta o politici... otvaramo forum momcima da lijepo ko ljudi pričaju o nogometu...:D
So sorry about Saturday though, we were rooting for you...
Btw, do you see a Scottish flag in the front row where the Croatian fans are standing?
no i didnt see it... i was too busy laughing
Škotska hvala te izdno od svoj srce
(so Eddie-like, speaking Croatian and all...:))
BILIĆ FOR PRESIDENT (sutra stavljam njegovu sliku u radionu na zid)
ROWBAU ROCKS
:d:d:):d:)
did you know our couch slaven bilic is a huge huge PJ fan?
the link in the post above says it all
(just to make this football conversation PJ related