iva ce vjerojatno kasniti jer ima neki dogovor, a ja opet gulim nocnu pa mozda dođem samo na pocetak... ako organizirate neko peglanje, mogu i malo zakasnit na posao
iva ce vjerojatno kasniti jer ima neki dogovor, a ja opet gulim nocnu pa mozda dođem samo na pocetak... ako organizirate neko peglanje, mogu i malo zakasnit na posao
1.masni isto igra..
2. slijedeci vikend bi bilo zakon na jarunu to napravit.. ako se ne moze za vikend, definitivno nesto vece slijedeci tjedan.. into the wild
pa s kim da dijelim pearl jam svirku ako ne s vama?!?!
a onda mozemo i live karaoke.. imamo materijala.. to bi bilo moc zabavno
prodju me trnci kad pogledam ove youtube filmove.. predobro..
e i da privatiziram malo ovaj post: danas je masni dao uvjet za 4.godinu, pa tome prilazem sebe
i da nastavim naslov - huraaaaaaa
mah
masni, masni!!! ihaaaa!!! e da sad ima još koncerata, ha?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
1. Niko
2. iva&pajo
3. lestes
4. potato girl
5. elcielo
6. iva&siljo - mozda
7. killroy
8. juras & sintija (mi ćemo probat doći, ali nisam ziher jer frendica sutra polaže specijalistički ispit na neurologiji (a ima samo 30 godina - to je prava mustra) pa brijem da ćemo biti malo rastegnute)
sori, u koliko sati se nalazimo? ja ću sigurno biti i na poslu do 18-19h.... pušiona....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
I ja bi se prijavio za PJ crosong festival ali ne mogu biti nazočan pa zato otpadam :(
Pajo vidimo se u isto vrijeme isto mjesto?
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
I ja bi se prijavio za PJ crosong festival ali ne mogu biti nazočan pa zato otpadam :(
Festival - natjecanje će trajati cca. 10 dana i potrebno je samo da se možeš logirati na forum i kuckati prstima po tipkovnici!:D:D To ćeš valjda moći pa stoga - welcome!:)
Ne daju mi se pare za taj George.. Puno para za ono sto sam vec slusao..
Nego, sta je sa onim dvd-om koji obuhvata koncerte iz Italije prosle godine? To mi zvuci puuno interesantnije..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Eto stigli smo prvi doma s meet-upa i pao je dogovor za roštiljčić na Jarunu ovu nedjelju. Početak oko 16-17h pa nadalje...
Sid smo obavijestili da ne dolazi u Zagreb u utorak nego u nedjelju i nije se baš previše bunila. Viktore jaaavi seeee!
Sad nam samo ostaje dogovorit detalje tj. tko će što donijeti... Ideja je da svatko donese ponešto pa ćemo na kraju vjerojatno završit i sa previše svega, ali nema veze.
Iva je obećala napraviti muffine i mi možemo još dofurati nešto mesa i pokojeg pivkana te nešto kruha.
Tko će sve doći, što ćete donijeti i tko može organizirati sam roštilj tj. pripremu hrane?
Ne daju mi se pare za taj George.. Puno para za ono sto sam vec slusao..
Nego, sta je sa onim dvd-om koji obuhvata koncerte iz Italije prosle godine? To mi zvuci puuno interesantnije..
Šuška se da bi trebao biti objavljen na jesen (9. mjesec). Navodno je trebao biti promoviran u Veneciji, ali znamo svi kako je to završilo. :(
Eto stigli smo prvi doma s meet-upa i pao je dogovor za roštiljčić na Jarunu ovu nedjelju. Početak oko 16-17h pa nadalje...
Sid smo obavijestili da ne dolazi u Zagreb u utorak nego u nedjelju i nije se baš previše bunila. Viktore jaaavi seeee!
Sad nam samo ostaje dogovorit detalje tj. tko će što donijeti... Ideja je da svatko donese ponešto pa ćemo na kraju vjerojatno završit i sa previše svega, ali nema veze.
Iva je obećala napraviti muffine i mi možemo još dofurati nešto mesa i pokojeg pivkana te nešto kruha.
Tko će sve doći, što ćete donijeti i tko može organizirati sam roštilj tj. pripremu hrane?
Pa ovaj, nije da sam se bunila, vec ste mi rekli: Imamo rostilj i moras doci. Pa kako ne bih odbila?
Puno toga se zbiva ovaj tjedan, al cu nekako uspjet doci u ZG.
ja sam vece odgovorila na thread o Niki, nadam se da nikomu ne smeta, pogotovo ne njemu
Recite mi sto treba donijet i koliko cemo para za sve to skupit? ja ocu isto nesto radit, a ne samo doci...
evo i mene... danas nas je bilo dosta. bilo baš lijepo... na kraju mi se nitko
nije potpisal na gips. imate priliku u nedjelju nemam baš iskustva s
roštiljanjem, al ak mogu kak pomoći... i po mogućnosti ne napraviti neku
štetu...
kaj da donesem? neko povrće? kruh? piće? kaj, kaj?
Comments
2. iva&pajo
3. lestes
1. asfo
2. snih
3. iva (pajo)
4. pajo
5. potato girl
6. elcielo
7. cutki
8. Doctor
9. Rijeka
10. masni
11. lestes
i još ko god hoće! Dosta nas je!
Kad još malo doradim sustav, javim se!
2. iva&pajo
3. lestes
4. potato girl
Pozdrav svima i vidimo se sutra!
2. iva&pajo
3. lestes
4. potato girl
5. elcielo
2. iva&pajo
3. lestes
4. potato girl
5. elcielo
6. iva&siljo - mozda
1. Niko
2. iva&pajo
3. lestes
4. potato girl
5. elcielo
6. iva&siljo - mozda
7. killroy
Normalno da cemo orzanizirat peglanje...to se podrazumijeva
Sigurno opet nece bit sokova i cajeva u melinu pa cemo trebat konobara napeglat
masni, masni!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
1. asfo
2. snih
3. iva (pajo)
4. pajo
5. potato girl
6. elcielo
7. cutki
8. Doctor
9. Rijeka
10. masni
11. lestes
12. juras
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
2. iva&pajo
3. lestes
4. potato girl
5. elcielo
6. iva&siljo - mozda
7. killroy
8. juras & sintija (mi ćemo probat doći, ali nisam ziher jer frendica sutra polaže specijalistički ispit na neurologiji (a ima samo 30 godina - to je prava mustra) pa brijem da ćemo biti malo rastegnute)
sori, u koliko sati se nalazimo? ja ću sigurno biti i na poslu do 18-19h.... pušiona....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
oko 18.
jel trebam uzet laptop?
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Festival - natjecanje će trajati cca. 10 dana i potrebno je samo da se možeš logirati na forum i kuckati prstima po tipkovnici!:D:D To ćeš valjda moći pa stoga - welcome!:)
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190126551816
evo malo i na muzika.hr
ja nisam siguran za danas.. 99% dolazim..
vidimo se
mah
Oh please let me sleep its Christmas time
hehhehe...da...bilo je tesko negdje na 10000$ al kad sam tu granicu probio, onda mi je bilo svejedno
sjećam se da je bilo isto to sa Yellow ledbetter
evo sad i Black
http://www.youtube.com/watch?v=oO6wPWFMrCA
Even flow
http://www.youtube.com/watch?v=ePjESN9pRdg
i Jeremy
http://www.youtube.com/watch?v=Z3cDUHLAJJ4
zanimljivo
Ako je već bilo, mi scusi
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=249206
hah, zakon!
bit ću počašćena biti danas s njim u društvu
Aquarius cd shop Rijeka, svega 2 komada su dobili, cijena 239 laganih kunica
Očekivah veću kutiju
12.06.2007 Munich, Germany
Sid smo obavijestili da ne dolazi u Zagreb u utorak nego u nedjelju i nije se baš previše bunila.
I još k tome, ovdje se lijepo vidi da neće uopće biti načombrano: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14240
Zasad još uvijek traju, tako da... we`ll see!
trenutno je na naslovnici ta vijest!
Iva: zgodan, zgodan!
Zakon. Toliko od naseg 10C pre-ordera...
E, a ovo sa brojem komada je ful logicno: jedan za tebe i jedan za sid
Puno toga se zbiva ovaj tjedan, al cu nekako uspjet doci u ZG.
ja sam vece odgovorila na thread o Niki, nadam se da nikomu ne smeta, pogotovo ne njemu
Recite mi sto treba donijet i koliko cemo para za sve to skupit? ja ocu isto nesto radit, a ne samo doci...
nije potpisal na gips. imate priliku u nedjelju
roštiljanjem, al ak mogu kak pomoći... i po mogućnosti ne napraviti neku
štetu...
kaj da donesem? neko povrće? kruh? piće? kaj, kaj?