aha, zaboravio sam napisati cilj cijele igre!:D:D:D
Cilj je da mi tim sustavom natjecanja izaberemo nama najbolju pjesmu!
Sad je valjda jasnije. Ja sam se malo zaigrao sa sistemom, a bit objasnio nisam!:):D
kad sam prvi put čitala snihov post, mislila sam da predlaže karaoke
e to bi bio urnebes
i mislim da bismo se svi na to i odvažili nakon cjelodnevnog druženja, recimo na jarunu, obavezno popraćenog alkoholom
masni može biti pratnja na gitari
e to bi bio urnebes
i mislim da bismo se svi na to i odvažili nakon cjelodnevnog druženja, recimo na jarunu, obavezno popraćenog alkoholom
Iva: nije loša ideja, da se malo zabavimo... ima nešto slično za svaki album na Porchu, bira se najbolja pjesma na albumu po sistemu eliminacije jedne po jedne pjesme...
Iva: nije loša ideja, da se malo zabavimo... ima nešto slično za svaki album na Porchu, bira se najbolja pjesma na albumu po sistemu eliminacije jedne po jedne pjesme...
e to bi bio urnebes
Karaoke zvuče primamljivo... Ako netko želi čut ubojitu verziju "Letovanić, selo pokraj Kupe", nek zove mene, imam ponešto iskustva na tom polju... Ljudima se tolko svidjela moja live izvedba da su od muke počeli plesat kolo... :D:D
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
To sto bi Ed mozda pravio sam svoj album postujem ali bih ipak volio da se to vrijeme provede u pravljenju istog sa PJ-om.. Koliko god on meni bio drag, ne bi mi nikada npr. bio isti gust otici na njegov solisticki koncert u odnosu na onaj PJ-ov..
Ma dobro, bezveze se zamaram glupostima, Pearl Jam je na vrhuncu karijere (sto se zrelosti benda tice) tako da mislim da ce oni jos dugo da nam sviraju..
Eh, sta bi ono oko igre?
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Iva: e, ali ja se igram samo ako se možemo jako zekati oko toga, onako za šegu
(a i mora mi još muž objasnit onaj snihov sistem. naravno da ga nisam ni krenula pokusat shvatit kad je snih lijepo napisao da mi može muž objasnit... ))
Vrti mi se po glavi jedna ideja. Kako sam pripadnik grubljeg spola te volim sport i razna natjecanja, napravio bih jedno PJ song natjecanje. U grubo - kup sistem, utakmica pjesma protiv pjesme, forumaši glasaju za jednu od dvije, pobjednica ide u slijedeći krug, dolaze u obzir pjesme sa službenih studijskih albuma + lost dogs, ždrijebom se određuju parovi svakog kola, nositelji - možda?:):D
Djevojke pitajte dečke da Vam objasne, ako slučajno ne razumijete ovo što sam na brzinu i nemušto ispisao!
Kaj mislite, bolesno?!?!?
Molim prijedloge i mišljenja - i pitanja ako ih ima!:D
U biti sam razmišljao da to postavim na nivou novog threada na engleskom za cijeli forum, ali možda bi bilo dobro za početak istestirati isto na našem threadu! I tak...
znaci, ovo kaj je snih napisao je pomutnja - ekipa misli da im muski mogu objasnit sta se radi, dok je snih u biti mislio da muski mogu objasnit sta je to kup-sistem, jelte
RUNDA 1. : A vs B .-. C vs D .-. E vs F .-. G vs H.....
RUNDA 2. : pobjednik(AB) vs pobjednik(CD) .-. pobjednik(EF) vs pobjednik(GH) ...
RUNDA 3. pobjednik ABCD vs pobjednik EFGH .....
i tako do finala.
pri cemu su ABCD... naravno pjesme u zadanim kriterijima.
ne?
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
1.masni isto igra..
2. slijedeci vikend bi bilo zakon na jarunu to napravit.. ako se ne moze za vikend, definitivno nesto vece slijedeci tjedan.. into the wild
pa s kim da dijelim pearl jam svirku ako ne s vama?!?!
a onda mozemo i live karaoke.. imamo materijala.. to bi bilo moc zabavno
prodju me trnci kad pogledam ove youtube filmove.. predobro..
e i da privatiziram malo ovaj post: danas je masni dao uvjet za 4.godinu, pa tome prilazem za sebe
i da nastavim naslov - huraaaaaaa
mah
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Nego, ja iskreno sumnjam da ću moć na bilo koji od ova 2 meet up-a. Točnije za vikend neću sigurno, a utorak mi vrlo ovisi o tome kad će mi stavit usmeni drugi tjedan. Iskreno se nadam da neće biti baš utorak ili srijeda, četvrtak/petak ili tjedan kasnije mi je najmanji probljem... Naime, Viktor još nije dao uvjet za 4. godinu :( ...Doduše, Viktor ni nema uvjete za 4. godinu, ali krajnje je vrijeme da Viktor zagrije stolicu i malo se uozbilji )
Cestiam, Masni.
Bilo je produktivno na Nova Rocku, znaci?
Viktore, ma oces pomalo. Daj profesorima koji PJ boot, odmah ce ti bit lake proci. nadajmo se samo da imaju dobar ukus za muziku, hehe.
kad smo vec kod bootova, jos jednom hvala za onaj dvd jucer. Danas sam slusala Kopenhagen i VAU :eek:
Zvuk je super! Jako dobra kvaliteta, skoro ko official.
Viktore, ma oces pomalo. Daj profesorima koji PJ boot, odmah ce ti bit lake proci. nadajmo se samo da imaju dobar ukus za muziku, hehe.
kad smo vec kod bootova, jos jednom hvala za onaj dvd jucer. Danas sam slusala Kopenhagen i VAU :eek:
Hehe, znam da hoću, ipak su nam ukinuli uvjete ...Ali treba se malo i ulovit, ne .
Eh, usput kad smo već kod tih profesora itd. Jedan od njih (da, i njega moram polagat, ali sam to ostavio za 9. mj, jerbo mi fali vremena da se ulovim u koštac s knjigama iz pomorskog prava, havarija i osiguranja) je bio u Zg na koncertu, čak ga i pozdravih nakon koncerta. Nadam se da će me se sjetit u rujnu kad budem (valjda) polagao pomorsko pravo, ako ne, onda će valjda PJ naljepnica na indexu učinit svoje ...
Comments
mi izmišljamo pjesme ili što, ne kužim, KAKO se te pjesme natječu, ili KAKO se mi natječemo preko njih?
Cilj je da mi tim sustavom natjecanja izaberemo nama najbolju pjesmu!
Sad je valjda jasnije. Ja sam se malo zaigrao sa sistemom, a bit objasnio nisam!:):D
S razlogom ne glasam i izbjegavam one threadove o naj pjesmi po albumima...
e to bi bio urnebes
Ma nije da ja tome pridajem neku preveliku važnost!
Ali učinilo mi se zanimljivim!:D
Tvoju odluku naravno respektiram!:)
a jeste vidjeli ovo: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=248727
ako je istina dobijemo cijeli albumčić by our one and only ED
Ja. to. zelim.
1. asfo
2. snih
3. iva (Pajo)
4. Pajo - valjda:D
dopišite se ako vam se da zabavljati...:)
That`s the spirit!:D
Čekamo još glasača i krećemo!:)
1. asfo
2. snih
3. iva (pajo)
4. pajo
5. potato girl
Ajmo još...:):D:)
al samo one koje znam,
ne bi se stel sramotiti prevec, se razme, ne?
Zagreb
Karaoke zvuče primamljivo...
pa kladio bi se da ce Ed u iducih par godina izdat solo album... što ne znaci da je to kraj PJ-a
To sto bi Ed mozda pravio sam svoj album postujem ali bih ipak volio da se to vrijeme provede u pravljenju istog sa PJ-om.. Koliko god on meni bio drag, ne bi mi nikada npr. bio isti gust otici na njegov solisticki koncert u odnosu na onaj PJ-ov..
Ma dobro, bezveze se zamaram glupostima, Pearl Jam je na vrhuncu karijere (sto se zrelosti benda tice) tako da mislim da ce oni jos dugo da nam sviraju..
Eh, sta bi ono oko igre?
12.06.2007 Munich, Germany
1. asfo
2. snih
3. iva (pajo)
4. pajo
5. potato girl
6. elcielo
7. cutki
8. Doctor
ajmo još... navali dok nije nestalo!
Da krenemo!:D:)
2. snih
3. iva (pajo)
4. pajo
5. potato girl
6. elcielo
7. cutki
8. Doctor
9. Rijeka
Mogu ja s nekom non PJ pjesmom? Na primjer, s ovom http://youtube.com/watch?v=RbNeBLkRHmw
Šala, šala
Iako o ovako nečemu mislim slično kao i Sid...
(a i mora mi još muž objasnit onaj snihov sistem. naravno da ga nisam ni krenula pokusat shvatit kad je snih lijepo napisao da mi može muž objasnit...
znaci, ovo kaj je snih napisao je pomutnja - ekipa misli da im muski mogu objasnit sta se radi, dok je snih u biti mislio da muski mogu objasnit sta je to kup-sistem, jelte
RUNDA 1. : A vs B .-. C vs D .-. E vs F .-. G vs H.....
RUNDA 2. : pobjednik(AB) vs pobjednik(CD) .-. pobjednik(EF) vs pobjednik(GH) ...
RUNDA 3. pobjednik ABCD vs pobjednik EFGH .....
i tako do finala.
pri cemu su ABCD... naravno pjesme u zadanim kriterijima.
ne?
Zagreb
2. slijedeci vikend bi bilo zakon na jarunu to napravit.. ako se ne moze za vikend, definitivno nesto vece slijedeci tjedan.. into the wild
pa s kim da dijelim pearl jam svirku ako ne s vama?!?!
a onda mozemo i live karaoke.. imamo materijala.. to bi bilo moc zabavno
prodju me trnci kad pogledam ove youtube filmove.. predobro..
e i da privatiziram malo ovaj post: danas je masni dao uvjet za 4.godinu, pa tome prilazem
i da nastavim naslov - huraaaaaaa
mah
Oh please let me sleep its Christmas time
Cestitamo!
Nego, ja iskreno sumnjam da ću moć na bilo koji od ova 2 meet up-a. Točnije za vikend neću sigurno, a utorak mi vrlo ovisi o tome kad će mi stavit usmeni drugi tjedan. Iskreno se nadam da neće biti baš utorak ili srijeda, četvrtak/petak ili tjedan kasnije mi je najmanji probljem... Naime, Viktor još nije dao uvjet za 4. godinu :( ...Doduše, Viktor ni nema uvjete za 4. godinu, ali krajnje je vrijeme da Viktor zagrije stolicu i malo se uozbilji )
Bilo je produktivno na Nova Rocku, znaci?
Hehe, znam da hoću, ipak su nam ukinuli uvjete
Eh, usput kad smo već kod tih profesora itd. Jedan od njih (da, i njega moram polagat, ali sam to ostavio za 9. mj, jerbo mi fali vremena da se ulovim u koštac s knjigama iz pomorskog prava, havarija i osiguranja) je bio u Zg na koncertu, čak ga i pozdravih nakon koncerta. Nadam se da će me se sjetit u rujnu kad budem (valjda) polagao pomorsko pravo, ako ne, onda će valjda PJ naljepnica na indexu učinit svoje
Za ovo drugo, nema na čemu, tu smo da si pomažemo
mogu i ja igrat
sretno s ispitima svima koje to čeka! bilo da za uvjet ili ne...
Dolaze:
1. Niko
2. iva&pajo
...dopisite se dalje i vidimo se.