Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
pajo wrote:Iva: Upravo se čula s čičom iz Urban travela koji je skroz cool i rekao je da nam oni u biti mogu organizirati pravi touring bus tj. da možemo uskakati kako i kada kome paše.
Hajde, razmišljajte, računajte pa u nedjelju ako možete dođite već s nekim idejama što bi vam pasalo.
hej,
super, super... morat cemo o tome popricat u nedjelju... iva i ja smo se nekako odlucili na mirniju "turneju" bez puno jurcanja... htjeli bi doci u poljsku, vidjeti koncert, zujati 2-3 dana po krakowu i mozda gdansku i onda zapaliti u london... malo koncert, malo zujanje...
u tom slucaju nam bus malo pada u vodu jer bi isli u poljsku direktno iz zagreba 11.06.
ok, to su jos uvijek samo ideje... moze se dogoditi da se jos nesto ubaciStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
cropdustress wrote:Ne radi :(
meni radi... ovo ti je skraceni link, ne znam da li ga IE podrzava... koristis Firefox?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:meni radi... ovo ti je skraceni link, ne znam da li ga IE podrzava... koristis Firefox?
KORISTIM firefox. Ne znam zasto nece. napise se da je netko postao funny pic
i jos nesto da je ne mogu vidjet jer...
ne znam, sad cu opet klinknut pa ti javim"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
*SOMEONE PROBABLY POSTED A FUNNY PICTURE HERE BUT
HOT LINKING IS DISABLED. PLEASE USE FREE IMAGE HOST WHEN POSTING ON FORUMS/WEBSITES. VISIT: http://WWW.HETEMEEL.COM TO MAKE YOUR OWN COOL IMAGES*
To mi pise u gornjem lijevom kutu u jednoj slicici minijaturnoj.
Sad me zanima sto je to trebalo bit"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
siljo wrote:hej,
super, super... morat cemo o tome popricat u nedjelju... iva i ja smo se nekako odlucili na mirniju "turneju" bez puno jurcanja... htjeli bi doci u poljsku, vidjeti koncert, zujati 2-3 dana po krakowu i mozda gdansku i onda zapaliti u london... malo koncert, malo zujanje...
u tom slucaju nam bus malo pada u vodu jer bi isli u poljsku direktno iz zagreba 11.06.
ok, to su jos uvijek samo ideje... moze se dogoditi da se jos nesto ubaci0 -
uuuu...ovaj tour bus jako jako dobro zvuci...pogotov ako mogu jos neki smjestaj u Krakowu organizirati. Obicno te agencije mogu dobit neke popuste na vise ljudi. Jedino je problem ljudi, al ima nas dosta pa se nekako nadam da bi se moglo nac 17 ljudi.
Cijena nije bas mala, ali ako uzmes duljinu puta, nije tako strasno. Poljaci organiziraju navodno bus od minhena do katowice za oko 40 eura, tako da je sve to tu negdje. Inace, povratna karta za vlak zg-katowice-zg je oko 900 kuna, tako da ne postoji jeftina alternativa.0 -
killroy wrote:uuuu...ovaj tour bus jako jako dobro zvuci...pogotov ako mogu jos neki smjestaj u Krakowu organizirati. Obicno te agencije mogu dobit neke popuste na vise ljudi. Jedino je problem ljudi, al ima nas dosta pa se nekako nadam da bi se moglo nac 17 ljudi.
Cijena nije bas mala, ali ako uzmes duljinu puta, nije tako strasno. Poljaci organiziraju navodno bus od minhena do katowice za oko 40 eura, tako da je sve to tu negdje. Inace, povratna karta za vlak zg-katowice-zg je oko 900 kuna, tako da ne postoji jeftina alternativa.hehe
samo se nadam da cemo se uspjet skupit nas 17 i da nadjemo varijantu koja svim a pase. Meni pase bas ta Zg-Mun-Kat-Zg"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
killroy wrote:Inace, povratna karta za vlak zg-katowice-zg je oko 900 kuna, tako da ne postoji jeftina alternativa.
joj, joj, jadni mi, morat ćemo na još jedan koncert...:D:D
0 -
pajo wrote:Iva: ako je tako nama se više isplati kupiti GA karte za Munchen pa ići na još jedan koncert nego platiti vlak do katowica pa bus nazad
joj, joj, jadni mi, morat ćemo na još jedan koncert...:D:D
Ajde, ne razmisljajte nego idite i vi u Minken
Bit ce nam super"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Zna li neko da li su i gde zvanicno objavljeni datumi koncerata posle 29.06. ili su to samo predpostavke? Sve sto sam ja nasao su datumi do 29. juna na http://www.billboard.com/bbcom/search/google/article_display.jsp?vnu_content_id=10035382190
-
pajo wrote:Iva: Mi u biti isto ne idemo u Munchen, ali bi mogli doći u Poljsku vlakom, ići na koncert sa svima, ostati grupno par dana u Krakowu, s busićem nazad u Zgb pa avijonom u London. Ali znam da puno ljudi hoće u Minken pa je zato ovakva varijanta. Anyway, treba vidjeti ima li ikoja varijanta koja paše svima, a ako nema, svatko u svom aranžmanu pa se vidimo tamo...
iva i ja planiramo 11.06. ujutro krenuti iz zagreba vlakom... 12.06. ujutro smo u katowicama... zujimo... 13.06. koncert... 14.06. u krakow... 16.06. iz krakowa avionom u london... 18. 06. koncert. 19. ili 20. 06. avionom u zagreb...
ne bi se vracali iz poljske u zagreb prije londona, ne isplati nam se... ali opet, to su samo ideje, jos cemo vidjet... jedna od ideja je i otici u Gdansk na dan-dva...
Gdansk osamdesete!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:iva i ja planiramo 11.06. ujutro krenuti iz zagreba vlakom... 12.06. ujutro smo u katowicama... zujimo... 13.06. koncert... 14.06. u krakow... 16.06. iz krakowa avionom u london... 18. 06. koncert. 19. ili 20. 06. avionom u zagreb...
ne bi se vracali iz poljske u zagreb prije londona, ne isplati nam se... ali opet, to su samo ideje, jos cemo vidjet... jedna od ideja je i otici u Gdansk na dan-dva...
Gdansk osamdesete!
Super plan, ali pazi ovo....krenete 11.06. ujutro iz zagreba ____ jos se ne zna cim ___ 11.06. popodne ste u minhenu...zujite...skupa sa ostalom ekipom... 12.06. koncert minhen....itd...0 -
killroy wrote:Super plan, ali pazi ovo....krenete 11.06. ujutro iz zagreba ____ jos se ne zna cim ___ 11.06. popodne ste u minhenu...zujite...skupa sa ostalom ekipom... 12.06. koncert minhen....itd...
Neka neka, OBRADIMO ih
Bit ce oni u Minkenu, hehehe"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ok, onda koliko bi nas islo tim busom ono otprilike, ako ne sigurno?
Znam za sebe i pretpostavljam Domagoja, Pajo i Iva, Siljo i Iva, nadam se
Sad, ja cu pitat ovog decka iz Ri, tu mu je username Rijeka
On mi spomenuo da bi isao mozda na ova 2 i to s frendom.
Onda ne znam tko jos, nisam sve pohvatala ovih dana tko bi kamo...
toliko informacija!
Mislim da je Dirty Frank nesto govorio i given to grunge iz makarske.
No, to nas je vec 10ak
Cist da vidimo ako bi nas se skupilo 17. Mislim da bi, mozda i vise"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
noone wrote:Zna li neko da li su i gde zvanicno objavljeni datumi koncerata posle 29.06. ili su to samo predpostavke? Sve sto sam ja nasao su datumi do 29. juna na http://www.billboard.com/bbcom/search/google/article_display.jsp?vnu_content_id=1003538219
Na zalost jos se nista ne zna. Uglavnom su samo zelje i nekakve glasine. Nema jos nikakavih cak ni nesluzbenih datuma. Ali, hehe, nadamo se!0 -
killroy wrote:Na zalost jos se nista ne zna. Uglavnom su samo zelje i nekakve glasine. Nema jos nikakavih cak ni nesluzbenih datuma. Ali, hehe, nadamo se!
Pa sta onda prica ovaj Bystanding Innocence ?! http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=231840
A ja se naivan obradovao...0 -
noone wrote:Pa sta onda prica ovaj Bystanding Innocence ?! http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=231840
A ja se naivan obradovao...
tako kaze.
btw, dobrodosao tko god da si.
Ja sam Sid, a ti?
(to se cak i rimuje ^^hehe)
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Pa nagadja lik. Samo PRETPOSTAVLJA, nije on nista cuo, bar
tako kaze.
btw, dobrodosao tko god da si.
Ja sam Sid, a ti?
(to se cak i rimuje ^^hehe)
Hvala na dobrodoslici, bolje vas nasao...
Ja sam noone iz Beograda, bio sam u Zagrebu na PJ-u.. (posle 10 godina.. od Budimpeste '96. jer u medjuvremenu i nije bilo prilike...) Sada sam se obradovao kada sam video da ce biti svirka ponovo u Zagrebu ili Budimpesti jer za svaku drugu varijantu je mnooooogo tesko dobiti vizu.... mi smo jos uvek izolovani od sveta ovde u Srbiji.. fuck it..
pozdrav!0 -
noone wrote:Hvala na dobrodoslici, bolje vas nasao...
Ja sam noone iz Beograda, bio sam u Zagrebu na PJ-u.. (posle 10 godina.. od Budimpeste '96. jer u medjuvremenu i nije bilo prilike...) Sada sam se obradovao kada sam video da ce biti svirka ponovo u Zagrebu ili Budimpesti jer za svaku drugu varijantu je mnooooogo tesko dobiti vizu.... mi smo jos uvek izolovani od sveta ovde u Srbiji.. fuck it..
pozdrav!
Hajde držimo ti fige da opet dođu u Budimpeštu, ne bi se ni mi bunili.0 -
noone wrote:Hvala na dobrodoslici, bolje vas nasao...
pozdrav!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music