that moment...legendarno, svaka čast Sid
hej...je li mu majica doletila do bine, što je s majicom bilo??
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: majicu je bacila mikeu. nije ni čudo da je čovjek bacio u publiku svoju majicu u Kopenhagenu, sad ima našu žensku S, sad će sigurno samo u njoj brijati okolo...
gdje su fanviews?
jesu li ljudi toliko pod dojmom da nitko (osim helen i onog simpa izraelca) nije mogao napisati kako je bilo?
želim DETALJE... želim edov govor od riječi do riječi... želim filmiće... i tak...
Da, i ja isto zelim cuti SVE. Valjda se ljudi jos oporavljaju. Koja noc! Vau.
Sto su samo Helen i Einat napisale :eek: A bilo je toga jos. Ona dobila tamburin, Einat jaknu, cak ih je srela nakon koncerta :eek:, Barbara Mikeovu majicu, a tek ona cura na popzornici kojoj je pjevao...mislim da se ja ne bih oporavila od toga tako brzo
E da, hvala za filimic, Iva i Pajo. Zakon je Oh, Ed, ste vidjeli?
Slusam Love Reign Over Me od sinoc.
Zanimljivo.
Ne znam, mozda sam ja prekriticna, al ipak im je ovo prvi put, pa mogu samo reci da ne zvuci lose. Pocetak mi se cini da malo steka Ova sredina je dobra i sve ostalo. al mogu mislit kako im je bilo svirati to tamo i Edu pjevati prvi put.
Jos ce oni to svirati na sljedecoj turneji pa cemo mi cut jos bolju, ispeglanu verziju. Da, da, samo se ti tjesi, Sid
A nisi skuzio?
Pa Mikeu sam bacila majicu kad su zavrsili mislim Alive. klanja se on, a ja masem ko luda skuzi me i bacim mu majicu. uzeo ju se ja sobom jer su taman odlazili, to je bio kraj prvog enc
e da, Niko, kad si u RI da se vidimo? I razmijenimo poster/pare? I napricamo bar malo ti i ja kad ne idem u ZG jos 2 tjedna...
Iva: majicu je bacila mikeu. nije ni čudo da je čovjek bacio u publiku svoju majicu u Kopenhagenu, sad ima našu žensku S, sad će sigurno samo u njoj brijati okolo...
ahahha. drugi put mu bacamo jednu njegove velicine, iako bi on cak i mogao stat u ovu
I da, mora nam dat pickove svima. portugalci su dobili ih 25 :eek: Vau!
Taj covjek dijeli odjevne predmete ko bombone Valjda ide u shopping nakon ove turneje, haha
PS sljedeci put nam ne ginu njegove carape, pokoja majica i jakna. mozda i cipele.
A Edov tamburin i setlista
bas sam skromna, zar ne?
Da totalno mi zvući kao AIC, dobra je stvar.
I sad si me navukao na tubu opet, pola sata...došao sam do Chris Cornell-a...volim više Ed-a milion puta ali Chris ima jači glas , možda najmočnji glas od svih
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
I sad si me navukao na tubu opet, pola sata...došao sam do Chris Cornell-a...volim više Ed-a milion puta ali Chris ima jači glas , možda najmočnji glas od svih
Ma ne...
Obojica su mi super, al Ed je uvijek, UVIJEK, no 1!
Slusam Minhen boot. Opet. Malo mi je bolje, al mislim da jos ne funkcioniram dobro u realnosti zbilja.
A nisi skuzio?
Pa Mikeu sam bacila majicu kad su zavrsili mislim Alive. klanja se on, a ja masem ko luda skuzi me i bacim mu majicu. uzeo ju se ja sobom jer su taman odlazili, to je bio kraj prvog enc
e da, Niko, kad si u RI da se vidimo? I razmijenimo poster/pare? I napricamo bar malo ti i ja kad ne idem u ZG jos 2 tjedna...
Ja sam u RKA od petka do utorka.
Moj mob. 091 769 3993
Cujemo se
Daj i Viktor mora doći pa će imati mali Riječki meet-up
Hey Viktore, daj broj da se čujemo!
Moj mob. 091 769 3993
Cujemo se
Imam ja njegov broj, bez brige
Javim ti se onda za vikend, nadam se da cu moci. ma hocu hocu.
Znam, ludjak al super. haha
Koji cooler kako ju je uzeo sa cigaretom u ustima i onda napravi sto je napravio :eek: I pogledao..ma vidi se sve. osim prvog dijela gdje mu bacam igracku. al bitno se vidi. hehe
Sid, super je Sometimes
Wow...bas je super prisjetit se Minhena, buduci da jos nisam boot poslusao.
Bas sam poslusao Love...
Wow..prilicno sirovo...sto mi se svidja. Cini mi se da su jos malo neuvjezbani al ispeglat ce oni to...nije bas lagana pjesma za svirat. Cak mi se cini da su u Minhenu na soundchecku bolje odsvirali. Tamo se Ed derao like there's no tomorrow. Sve u svemu, zakon! Looooooooooove........
Sid, super je Sometimes
Bas sam poslusao Love...
Wow..prilicno sirovo...sto mi se svidja. Cini mi se da su jos malo neuvjezbani al ispeglat ce oni to...nije bas lagana pjesma za svirat. Cak mi se cini da su u Minhenu na soundchecku bolje odsvirali. Tamo se Ed derao like there's no tomorrow. Sve u svemu, zakon! Looooooooooove........
da, znam, bas sam isto to mislila, da su u Minhenu bolji bili. ali ipak, culi smo ih samo kroz zidove, nazalost.
plus jos je tu i trema sigruno, Ed je bio vrlo emotional cijelu vecer kako citam, nije to lako otpjevati prvi put, pogotovo ne tamo :eek: Al super su oni, bit ce to jos bolje, i ovo je vec WOW!
Sad uploadam Present Tense iz Minhena, to ce potrajat.
Moj mob. 091 769 3993
Cujemo se
hey-ho
ofkors da dolazim i ja na Ri meet up...bilo gdje, bilo kad
ludnica je ovako slusat snimku po snimku..
a zna netko konkretan razlog zasto nema oriđiđi butova ovu turneju?
ili ih nema jos, pa se nadamo da ce ih biti.. ne kuzim zasto bi prestali s tim, a stavljali su mikrofone po stageu prema publici kao i na svakom koncertu do sada..
mah
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
offtopic: a ako želite odmoriti dušu i mozak od PJ, barem na trenutak, i pogledati kako je izgledao najbolji koncert na kojem sam bila ove godine, samo pogledajte 3 uploadana filmića od grupe koja se zove 'THE NATIONAL', a pogotovo furious finale of mr. november, evo ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=rbIr8vqf3cE
Ej, ovaj snimak je itekako dobar.. Jel ima igdje cijeli koncert sa ovakvim snimkom?
Ja sam do sada skinuo Munich sa osrednjim snimkom i sve bih dao za originalni bootleg :(
A pjesma super zvuci...
Hej,
gdje se može dobiti Munchen video???
Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
Comments
kako genijalno zvuči LROM...ne mogu je prestat slušat
eto i RS mirror
http://rapidshare.com/files/39570130/Love_Reign_O_er_Me_-_26.06.07.mp3
http://youtube.com/watch?v=tX6E2C-888A
Opet ulovljen tvoj trenutak sa Edom, pricekaj do 2. minute, cak se malo vidi i moment sa hlacama
jesu li ljudi toliko pod dojmom da nitko (osim helen i onog simpa izraelca) nije mogao napisati kako je bilo?
želim DETALJE... želim edov govor od riječi do riječi... želim filmiće... i tak...
Sto su samo Helen i Einat napisale :eek: A bilo je toga jos. Ona dobila tamburin, Einat jaknu, cak ih je srela nakon koncerta :eek:, Barbara Mikeovu majicu, a tek ona cura na popzornici kojoj je pjevao...mislim da se ja ne bih oporavila od toga tako brzo
E da, hvala za filimic, Iva i Pajo. Zakon je
sid, što ti kaže ed prije nego se potapša po srcu?
Koji look i smile
Zanimljivo.
Ne znam, mozda sam ja prekriticna, al ipak im je ovo prvi put, pa mogu samo reci da ne zvuci lose. Pocetak mi se cini da malo steka
Jos ce oni to svirati na sljedecoj turneji pa cemo mi cut jos bolju, ispeglanu verziju. Da, da, samo se ti tjesi, Sid
Ovaj Mike solo je super, jel to Mike ili Stone
A tek Edov scream...
Jel zna netko čija je ovo pjesma. Piše Pearl Jam i Alice in Chains al neki govore da nije. Uglavnom pjesma je zakon
http://www.youtube.com/watch?v=3SLV6LEZbLI
evo http://www.myspace.com/downfacewi
Pa Mikeu sam bacila majicu kad su zavrsili mislim Alive. klanja se on, a ja masem ko luda
I da, mora nam dat pickove svima. portugalci su dobili ih 25 :eek: Vau!
Taj covjek dijeli odjevne predmete ko bombone
PS sljedeci put nam ne ginu njegove carape, pokoja majica i jakna. mozda i cipele.
A Edov tamburin i setlista
bas sam skromna, zar ne?
Obojica su mi super, al Ed je uvijek, UVIJEK, no 1!
Slusam Minhen boot. Opet. Malo mi je bolje, al mislim da jos ne funkcioniram dobro u realnosti
Moj mob. 091 769 3993
Cujemo se
Javim ti se onda za vikend, nadam se da cu moci. ma hocu hocu.
Pa se cujemo i vidimo
Ej, ovaj snimak je itekako dobar.. Jel ima igdje cijeli koncert sa ovakvim snimkom?
Ja sam do sada skinuo Munich sa osrednjim snimkom i sve bih dao za originalni bootleg :(
A pjesma super zvuci...
12.06.2007 Munich, Germany
Recite mi ako ne radi, ovo je prvi put da sam uploadala svoj vid
http://www.youtube.com/watch?v=ZrQ-P6ObfMs
ko da sam opet tam
a ed s onom igračkom :eek:
Koji cooler kako ju je uzeo sa cigaretom u ustima i onda napravi sto je napravio :eek: I pogledao..ma vidi se sve. osim prvog dijela gdje mu bacam igracku. al bitno se vidi. hehe
Bas sam poslusao Love...
plus jos je tu i trema sigruno, Ed je bio vrlo emotional cijelu vecer kako citam, nije to lako otpjevati prvi put, pogotovo ne tamo :eek:
Sad uploadam Present Tense iz Minhena, to ce potrajat.
hey-ho
ofkors da dolazim i ja na Ri meet up...bilo gdje, bilo kad
091 760 6261
a zna netko konkretan razlog zasto nema oriđiđi butova ovu turneju?
ili ih nema jos, pa se nadamo da ce ih biti.. ne kuzim zasto bi prestali s tim, a stavljali su mikrofone po stageu prema publici kao i na svakom koncertu do sada..
mah
Oh please let me sleep its Christmas time
Steta, bas je poster OK:
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/62678
edov govor na poljskom, zakon mi je što poljaci kažu da ed zvuči kao papa BENEDIKT, hehe, a za nas na hrvatskom zvuči k'o IVAN PAVAO
http://www.youtube.com/watch?v=eqfOSOWiCSo
small town
http://www.youtube.com/watch?v=ayNHOTekV5U
black. slika je skroz mutna, i fakat mi je žao, jer se publika lijepo čuje...
http://www.youtube.com/watch?v=oIMjUG4p-ts
offtopic: a ako želite odmoriti dušu i mozak od PJ, barem na trenutak, i pogledati kako je izgledao najbolji koncert na kojem sam bila ove godine, samo pogledajte 3 uploadana filmića od grupe koja se zove 'THE NATIONAL', a pogotovo furious finale of mr. november, evo ovaj:
http://www.youtube.com/watch?v=rbIr8vqf3cE
http://jp.dk/fotoflash/fotoflash_underhold/article985697.ece#6
Hej,
gdje se može dobiti Munchen video???
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012