ja ovo više ne mogu čitati pa sam se bacila na puno svrsishodnije stvari... gledanje dr. housea i reži me... danas je to moja realnost... sutra idem gledati oceans 13 i tak... jedva čekam da kod nas dođe film reign o'er me... jel zna netko nešto o tome?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ja ovo više ne mogu čitati pa sam se bacila na puno svrsishodnije stvari... gledanje dr. housea i reži me... danas je to moja realnost... sutra idem gledati oceans 13 i tak... jedva čekam da kod nas dođe film reign o'er me... jel zna netko nešto o tome?
Ja pratim. al znam kako ti je. ludi su. ludi smo i mi.
I da, ja se isto pitam sto je s tim filmom kod nas
Bilo bi super kad bi dosao sad negjde u kina pa da ga idemo
zajedno svi pogedat
Soundcheck: Breakerfall, Light Years, Love Boat Captain, Hard to Imagine, Man of the Hour, Love Reign O'er Me
Preset: Throw Your Arms Around Me (Ed solo)
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, Do The Evolution, In Hiding, Love Boat Captain, Love Reign O'er Me, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman, Hard To Imagine, Life Wasted, Porch
First encore: No More (Ed solo), Worldwide Suicide, Down, Once, Black, Alive
Second encore: Better Man, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter
Soundcheck: Breakerfall, Light Years, Love Boat Captain, Hard to Imagine, Man of the Hour, Love Reign O'er Me
Main set: Long Road, Corduroy, Why Go, Do The Evolution, In Hiding, Love Boat Captain, Love Reign O'er Me, Severed Hand, Light Years, Marker In The Sand, Given To Fly, Breath, I Am Mine, Elderly Woman, Hard To Imagine, Life Wasted, Porch
Hey, evo vratio sam se iz grada, čitam set listu i samo me to zanimalo LOVE REIGN OVER ME...valjda je bilo suđeno da je sviraju u Danskoj, ali tješim se da sam je cijelu i to dobro odslušao na soundcheck u Minchenu, onako iza vrata je zvučalo super mogu misliti kako je LIVE!!!
Nažalost Laura mi nije uspijela kupiti poster :(
Njen komentar na koncert;
definitivno drugačiji koncert od svih ostalih, da je bilo amazing... Ed nije bio pijan, Jeff da je bio lud ko šlapa... bile su familije poginulih i da je bilo very emotional!!!
Samo jednu stvar moram reći a to je nadajmo se bootlegu
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hey, evo vratio sam se iz grada, čitam set listu i samo me to zanimalo LOVE REIGN OVER ME...valjda je bilo suđeno da je sviraju u Danskoj, ali tješim se da sam je cijelu i to dobro odslušao na soundcheck u Minchenu, onako iza vrata je zvučalo super mogu misliti kako je LIVE!!!
definitivno drugačiji koncert od svih ostalih, da je bilo amazing... Ed nije bio pijan, Jeff da je bio lud ko šlapa... bile su familije poginulih i da je bilo very emotional!!!
A zakon. Cuo si se s Laurom? Joj, jedva cekam da cujem sve sto je bilo od ljudi tamo
da i ja dam obol ovom sad skoro pa svakidasnjem skupu maldih entuzijasta aka glazbenih kriticara
ako se bec bar necim moze pohvalit onda je to betterman na uvodu kao opener i eto taj samo 3 puta odsvirani jeremy (koji je bio jako glasan pred 50 000 ljudi)
ali jedva cekam da skupim bootove ovih 5-6 koncerata.. zvuci predobro..
mah
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
A zakon. Cuo si se s Laurom? Joj, jedva cekam da cujem sve sto je bilo od ljudi tamo
Poslala mi je sms, kratki komentar. Navodno su zajebali merchandise nije bio na 10c ulazu, vjerovatno su dozvolili da se kupuje po 10 komada, puttana eva:mad:
Sad ćeš vidjeti na ebay koliko ih je :mad:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
prvi poster na ebay-u je 190 dolara, majku mu .......:mad:
prvi poster na ebay-u je 190 dolara, majku mu .......:mad:
Ajde ajde, to je sad tako. bit ce bolje. sta je ovaj bolji od Dusseldorfa?
Ne zaboravi da imas dva, uvijek mozes mijenjati za jedan ovaj ili nesto.
Ovisnice hehe
Hey, potato girl, ti si pitala za setlistu iz Londona, jelda?
Evo linka gdje su slike iz Londona, pa pogledaj malo. setlista je u ovom drugom, negje, potrazi
druga stranica mislim da je.
ako se bec bar necim moze pohvalit onda je to betterman na uvodu kao opener i eto taj samo 3 puta odsvirani jeremy (koji je bio jako glasan pred 50 000 ljudi)
Cekaj malo...a Light Years i MFC. Kaj bi ja dao da sam to cuo...sigurno je zvucalo predobro
Comments
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
I da, ja se isto pitam sto je s tim filmom kod nas
Bilo bi super kad bi dosao sad negjde u kina pa da ga idemo
zajedno svi pogedat
Release dates Europe:
Deutschland | Germany 16-Aug-07
España | Spain 29-Jun-07
Italia | Italy 07-Sep-07
Sverige | Sweden 13-Apr-07
United Kingdom 20-Apr-07
Pretpostavljam (i toplo se nadam) da će onda i kod nas uskoro...
pretpostavljam da je to to...Viva la spam
sad si složit isti ovaj set za slušanje prije spavanja
uglavnom, čekam slike i jubito filmiće, pogotovo ovaj Ed's speech about coming back to Denmark
Iva: Uf. predobra setlista! Very nice. Me like.
Pozdrav svima, počinje mi Seinfeld...
i bok mojoj ivi, sad smo dvije hitchikerice na tuđim nickovima...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
možda bi nas pinkicu čudno gledali, ali bilo bi zakon
I svako malo spontano vičemo: Hrvatska!!
I onda poslije svi na prvi autobus za Rijeku i drugi dan tamo opet gledat isti film
laku noc svima. ovo je zbilja super bilo. jedva cekam cuti kako je bilo ljudima tamo. ajde, fanviews
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:L:LCA:US:12&item=190126551816
ipak su posteri jeftiniji
:eek:
U ovakvim trenucima mi je zao sta nemam bezobrazno puno para i sto nisam iskvareni bogatas...
@jurasica
hahaha....totalno si zakon....svaka cast na izlijevu osjecaja....:)
ak treba nekog napeglat....rado pripomognem
da...setlista....a jebat ga...uzalud trosit rijeci....ludjaci...eto sto!
Ste culi ovo??? Navodno da je Ed uzeo neku Svedjanku na stage, Ida, ne znam koja je ta. I pjevao joj Ledbettera. Plakala je jos dugo nakon toga.
ali jedva cekam da skupim bootove ovih 5-6 koncerata.. zvuci predobro..
mah
Oh please let me sleep its Christmas time
Poslala mi je sms, kratki komentar. Navodno su zajebali merchandise nije bio na 10c ulazu, vjerovatno su dozvolili da se kupuje po 10 komada, puttana eva:mad:
Sad ćeš vidjeti na ebay koliko ih je :mad:
Ne zaboravi da imas dva, uvijek mozes mijenjati za jedan ovaj ili nesto.
Ovisnice
Evo linka gdje su slike iz Londona, pa pogledaj malo. setlista je u ovom drugom, negje, potrazi
druga stranica mislim da je.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2586&l=4c2bd&id=500399631
http://www.facebook.com/album.php?aid=2587&l=17daf&id=500399631
Skinuo sam je i već pola sata je vrtim...:D:D
Sid, slike su super, hvala.
Cekaj malo...a Light Years i MFC. Kaj bi ja dao da sam to cuo...sigurno je zvucalo predobro