Ej, i ja krecem sutra u 8 h, samo sto moj put traje nekih 9-10 sati duze.
Uglavnom, dogovorio sam se sa Killroyem za nalazak prekosutra, negdje oko 12h u onoj ulici gdje su nam hosteli.
Nadam se da se svi vidimo nekoliko sati prije koncerta, ispred dvorane.. Do tada ce me zabaljati ekipa iz Wombatsa
Nastojacu da iz Minhena posaljem koji post i obavjestim sve kako je prosao koncert!
Vjerovatno cu pisati ponovo malo kasnije, pa necu jos da se pozdravljam!
cheers.
p.s. dobio sam originalni surferski sorc danas (motivi kao sa PJ postera) donijela drugarica iz SAD-a. Razmisljam da li ga obuci na koncert!? Bilo bi onako, ludo
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Ej, i ja krecem sutra u 8 h, samo sto moj put traje nekih 9-10 sati duze.
Uglavnom, dogovorio sam se sa Killroyem za nalazak prekosutra, negdje oko 12h u onoj ulici gdje su nam hosteli.
Nadam se da se svi vidimo nekoliko sati prije koncerta, ispred dvorane.. Do tada ce me zabaljati ekipa iz Wombatsa
Nastojacu da iz Minhena posaljem koji post i obavjestim sve kako je prosao koncert!
cheers.
p.s. dobio sam originalni surferski sorc danas (motivi kao sa PJ postera) donijela drugarica iz SAD-a. Razmisljam da li ga obuci na koncert!? Bilo bi onako, ludo
vel helou tu ju tu...
imamo i zastavu, samo da napomenem...
Da, dvije
I ja sam kupila zastavu, trecu po redu. Moji doma su me
cudno pogledali...ti njih jedes? kaze stari. hehe, kad Ed i decki imaju vec dvije.
ima da znaju nacrtat nas grb. cijeli
fala u2fanu za link na jučerašnji koncert u Madridu, trenutno se sluša hail, hail... ovih dana je sve nešto u španjolskom štihu, danas je čak i onaj mali španjolski štakor osvojio Roland Garros...
sretan put grupi glazbenih kritičara i onima koji putuju koji dan kasnije, dobro se zabavite i tak...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Iva: e, moj kofer ima samo 11 kila i bila sam sva ponosna na sebe (ono, Ryanair in your face, nećete me odrat za excess luggage ), sve dok pajo nije stavio svoj kofer na vagu - 5,5 kila...
Iva: e, moj kofer ima samo 11 kila i bila sam sva ponosna na sebe (ono, Ryanair in your face, nećete me odrat za excess luggage ), sve dok pajo nije stavio svoj kofer na vagu - 5,5 kila...
koji poraz...
Pajo car!
moj ruksak ima 10kg... a tenisice su mi u manjem ruksaku... ipak je teska ta kozmetika
Comments
Iva: tvoje majice su već u mom koferu...
ok, super. hvala
Košljun, Punat
kaj da? baš iz punata sam ono pisala
Enivej, svima koji putuju danas, noćas, sutra želim ugodan put te se vidimo u Munchenu, Venezii te nadam se na nekom post tour meet up-u
Cheers!
Vraćam se učit, sutra zadnji ispit prije pauze
pa vi ste optimisti kad dolazite tak na gusto
mislim da cemo mi vec negdje iza 7 pijuckat kolodvorsku kavicu
go Niko!
Ghost town..
Oh please let me sleep its Christmas time
cheers.
p.s. dobio sam originalni surferski sorc danas (motivi kao sa PJ postera)
12.06.2007 Munich, Germany
Ajd super, vidimo se onda sutra ili prekosutra
http://youtube.com/watch?v=lFpidufzQ-0
je, rajt, kao da buš uopće mogla spavati....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
što bi tek bilo da ne idem ni u katowice
anway, sretan put, i čuvajte mi PJ, bar do poljske
I ja sam kupila zastavu, trecu po redu.
cudno pogledali...ti njih jedes? kaze stari. hehe, kad Ed i decki imaju vec dvije.
ima da znaju nacrtat nas grb. cijeli
Carlos se bio izgubio
sretan put grupi glazbenih kritičara i onima koji putuju koji dan kasnije, dobro se zabavite i tak...
nadam se da budem, jedva stojim na nogama... vidimo se ujutro!
zapravo, pa bit ces s ekipom, tj. znaju te oni pa se nadjemo tamo
Ja bih trebala ic u krpe, kao spavat, krecemo u 3 ujutro :eek:
Sumnjam da cu spavat
Sutra cu bit koma!!!
nemoj ni spavat
A eto ja se isto spremio, pozdrav svima.
Vidimo se ujutro...
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/Transparenti/photo#5074521266254379442
I pls nemojte kritizirati tekst jer nismo bas imali inspiracije...
pa kako ne, imali ste inspiracije uopće se sjetiti nastavka!!!
svaka čast, transparent je zakon!
super je!
koji poraz...
ja sam htjela nes slicno, al ovo je bolje
Iva, moj ruksak ima 13 kilica
Ipak idem na 10 dana
Pajo car!
moj ruksak ima 10kg... a tenisice su mi u manjem ruksaku... ipak je teska ta kozmetika