Pearl Jam in Zagreb!

12282292312332341290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Evo, evo, postam :D OK? :)

Idemo u Poljsku. Treba nam bus, da. nesto da organiziramo.
    A koliko ce nam busom trebat do gore? Jel se moze netko raspitat u ZG
    nesto? Mogu i ja tu u Ri al racunam da ce nam ZG bit polaziste. bar vecini.
    A i ja cu doc do gore, malo na zagrijavanje ;) haha

Normalno da se moramo organizirat, al cekamo jos potvrdu ovih dana...
    i naravno, objavu ostatka turneje. jer bit ce jos showa, bar nekoliko.
    i na koje cemo valjda uspjeti ici. :) Jeeeeeeeee!
    Ajde, idemo!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Evo, evo, postam :D OK? :)

Idemo u Poljsku. Treba nam bus, da. nesto da organiziramo.
    A koliko ce nam busom trebat do gore? Jel se moze netko raspitat u ZG
    nesto?

bus?

zakon ideja!

ja sam za!

prema podacima sa stranice http://www.viamichelin.com, autom od zagreba do chorzowa treba 10 sati.
    znači, autobusom, sa svim piš- i puš- pauzama, možemo stići u 14 -15 sati putovanja.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    bus?

zakon ideja!

ja sam za!

prema podacima sa stranice http://www.viamichelin.com, autom od zagreba do chorzowa treba 10 sati.
    znači, autobusom, sa svim piš- i puš- pauzama, možemo stići u 14 -15 sati putovanja.

mi smo načelno za, ali nam je još prerano... ja bi osobno htio ostati u poljskoj jos nekoliko dana i prozujati po gradovima... s busom to nije moguće zbog više ljudi i različitih želja... no dobro... polako... :-)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    svima koji namjeravaju ostat gore malo više i upoznat Poljsku, od sjevernog dijela preporučam Gdansk te obližnje gradove Gdinju i Sopot...imao sam prilike provesti gore 10-ak dana i ostao ugodno iznenađen..Super gradovi, dragi ali pomalo samozatajni ljudi (što i ne čudi s obzirom na sve torture koje su prolazili u zadnjih 100-ak godina) i sve u svemu zemlja koja me se dojmila..nažalost boravio sam samo na sjeveru Poljske tako da o južnom dijelu ne mogu pričat, ali nadam se uskoro i tamo prozujat (ako ništa drugo barem Varšavu i Krakow)

isto tako se nadam bit 13.6.-og u Chorzowu
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    cojvece, uletis na forum, procitas par zadnjih stranica i izgubis seeeeeee
    ono, bus za poljsku? reko, kakav bus? a kad ono..
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa
    cutki i ja smo za, afkors... mislim da ne bi bilo za bus (buduci da vas je do beca islo samo 7-8. istina, bio je dan poslije koncert u zg, a i u bec se moze autom)

a i sto siljo rece, morali bi jos malo pricekat.. mozda upadne jos koji usput ili na povratku koncert..

a vidio na onoj stranici da stadion prima 60-70 tisuca.. :)
    necu psovat, ali znate sto bih rekao..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    i da se jos pohvalim.. jucer bijah na tommy emmanuelu..
    nisam vican da govorim tko je najbolji gitarist na svijetu, ali po mom misljenju, lik je kralj gitare do daljnjega :)

tko nije bio, neka mu je zao, i neka skida s neta sve sto se moze naci (ima na youtubu isjecaka zgodnih)...
    tko je bio, nece dugo zaboravit :)
  • cropdustress
    masni wrote:
    necu psovat, ali znate sto bih rekao..
    Haha, uvijek me nasmijes. :D Hahaha. :)

E da, Emmanuel sam cula da je zakon. Nesto sam
    vidjela koncertic neki na dvd-u, al malo. No lud je, da.
    Bio je i u Kastvu on na fest. gitare, a kad mene nema preko ljeta pa :cool:

Bas lijepo da je netko bio i cuo tog virtuoza. Al i McCready je virtuoz
    u svom jiru, ipak moras priznat. :)

Nego, Drustvo, IDEMO U POLJSKU!!! :D
  • masni
    priznajem, i mike je virtuoz u svom jiru :D
    ispricavam se zbog laganog off topica..
    let's go poland, let's go
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Nema me par dana a vidi kakve vijesti se događaju. let's go Poland!!
    Bus zvući super ali za mene je to pre dug put, s obzirom na dijecu i posao koji me ljeti čeka ne mogu si prijuštit 30 sati vožnje plus relacija DU-ZG :), iako zvuči vrlo primamljivo, ja ču se 99% švercat avionom.
    Što je sa kartama za koncert, to je ipak najvažnije, lako čemo doći do Poljske treba karte prvo nabaviti.
    Zna li se što o tome, hoče li se kupovat preko 10c??
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    to i mene zanima, jos i vise, buduci da nisam clan 10c..
  • cropdustress
    Nema me par dana a vidi kakve vijesti se događaju. let's go Poland!!
    Bus zvući super ali za mene je to pre dug put, s obzirom na dijecu i posao koji me ljeti čeka ne mogu si prijuštit 30 sati vožnje plus relacija DU-ZG :), iako zvuči vrlo primamljivo, ja ču se 99% švercat avionom.
    Što je sa kartama za koncert, to je ipak najvažnije, lako čemo doći do Poljske treba karte prvo nabaviti.
    Zna li se što o tome, hoče li se kupovat preko 10c??

Švercat avionom? :eek: Aha! :D

Ma i ja sam na to pomislila ako bude nesto jeftino se moglo skombinirat, zasto ne?
    I ja cu vidjet kako budem stajala sa, hm, poslom itd. pa onda odlucit sto mi bolje pase. Ma da bih najradje sa vlakom sa svima vama. :D
    Cemo vidjet, a ionako se gore svi nalazimo kako god okrenemo. Sa VELIKOM HR zastavom ovaj put! :D Ili masu manjih, hehe ;)

Avion je, mislim, najbolja, najbrza opcija. a super bi bilo da svi nesto uspijemo zajedno. Pijani PJ fanovi u zraku! :D nikad nemam priliku pit u avionu, jer nemam s kim, ovo bi bila super prilika :p
  • cropdustress
    masni wrote:

Nisi jedini :o :(

Ma bit ce obavjesti o tome, bez brige, glavno da mi imamo kako doc do tamo i bilo kakvu kartu. Za 10c ako nisi clan, nadje se karta, snadje se.
    Vidi mene u Milanu (thanks Siljo i Iva :D) i ostale konc... ma ja se UOPCE ne brinem za karte. to je najmanji problem. ako ti je bed, ja cu nabavit. ;)

ej, ljudi, al mi IDEMO U POLJSKU!!! :eek: :D
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Bas zanimljivo, sad kad je opet happening mi slabo postamo, onako, imamo konsenzus da svi idemo u Poljsku i cool. Gubica! ;)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    masni wrote:
    i da se jos pohvalim.. jucer bijah na tommy emmanuelu..
    nisam vican da govorim tko je najbolji gitarist na svijetu, ali po mom misljenju, lik je kralj gitare do daljnjega :)

tko nije bio, neka mu je zao, i neka skida s neta sve sto se moze naci (ima na youtubu isjecaka zgodnih)...
    tko je bio, nece dugo zaboravit :)

pa kako se nismo sreli?!? :) je, čovjek kao da nije sa ove planete... a tek koja pozitivna energija... to je meni bilo naj.... cijelo se vrijeme smiješ jer ne vjeruješ kaj čovjek radi.... :)

a ima i jedna njegova you tube pjesma... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    masni wrote:

eto ti razloga da se učlaniš.... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    Nisi jedini :o :(

Ma bit ce obavjesti o tome, bez brige, glavno da mi imamo kako doc do tamo i bilo kakvu kartu. Za 10c ako nisi clan, nadje se karta, snadje se.
    Vidi mene u Milanu (thanks Siljo i Iva :D) i ostale konc... ma ja se UOPCE ne brinem za karte. to je najmanji problem. ako ti je bed, ja cu nabavit. ;)

ej, ljudi, al mi IDEMO U POLJSKU!!! :eek: :D

šta ni ti nisi učlanjena... pa pobogu?!?! kakvi ste vi fanovi?!?! :) ajmo brzo, to je ni 150 kn, a dobiješ i 2 pisma od njih i skuplje karte za koncerte... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    to je ni 150 kn, a dobiješ i 2 pisma od njih i skuplje karte za koncerte... :)
    Iva: :D
    Uf, uf, a dobiješ i priliku da propitkuješ učinkovitost hrvatske pošte i radiš usporedbe britanske, skandinavskih i hrvatske pošte sve ne bi li saznao kad ti stižu newsletter i single... nije ni to za bacit!
  • pajo
    Iva: Sad se Pajo sjetio kako nam je u Beču jedan Norvežanin rekao za nas Hrvate 'You people totally own this place' zbog svih zastava koje su bile posvuda pa komentiramo kako ćemo tako i u Poljskoj! A mi smo Poljacima već najavili masovni dolazak Hrvata i rekli su da smo dobrodošli i da donesemo Karlovačko. :)
  • pajo
    Iva: Kad smo kod Hrvata, di nam je ostala ekipa s threada? Šta vi ne idete u Poljsku?!? Bit će mjesta kod nas u busu... :)

e, sad ću prestat postat, fakat sam se razvezala, sorry... :)
  • jurasica
    pajo wrote:
    Iva: :D
    Uf, uf, a dobiješ i priliku da propitkuješ učinkovitost hrvatske pošte i radiš usporedbe britanske, skandinavskih i hrvatske pošte sve ne bi li saznao kad ti stižu newsletter i single... nije ni to za bacit!

a kad smo već kod HPa, jel netko dobio njuzleter? jebo ih njuzleter i dip magazin, da ih jebo... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!