Pearl Jam in Zagreb!

11551561581601611290

Comments

• C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    btw... da se opet zahvalim pajo&iva za trzalo :D i siljo&iva za sticker! :D

trzalo je zavrshilo u okviru, sticker nashao mjesto na gitari (uh jedva, kad je sva izljepljena) :D
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • snih
    snih Posts: 1,052
    C2V3N wrote:
    pa mislim pajo sad si prekrshio svaku mjeru!

izostaviti prag sa dvd je krajnje neozbiljo.. i josh da si ga sami skinemo sa linka koji ćeš nam ti dat?!

morat cemo ozbiljno popricati o tvom ponashanju!

:D:D:D:D:D:D:D

hehehehe

turuturuturu supermaaaaaaaaaaan!

Čak i više od neozbiljnog! Sramota jedna!:D

Inače bila većina prijavljenih, koje sve odreda pozdravljam - tururututururu.
    Ako se ne varam, nazočili su: pajo, iva, siljo, iva, elcielo, cropdustress, jurasica, ana, C2V3N, masni, cutki, killroy, finalni, potato girl, asfo i snih.
    Promašili nas: porcher i vodoriga!:( Doći će valjda slijedeći puta!:)

Fotke su u pripremi. Ako bog da - večeras bih ih mogao "okačit" negdje. Javim link golubom pismonošom!:)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Čak i više od neozbiljnog! Sramota jedna!:D

Iva: Nemojte mi zezati Paju! To mi je jedini Pajo kojeg imam! Nije on kriv sto je neozbiljan! Takav je kakav je! :):):)

(grozno,sad ga i ja zezam, siroče moje)
  • http://s99.photobucket.com/albums/l283/JuniperHill/Pearl%20Jam%20-%20Zagreb/

Ovo je link s mojim slikama. Stavio sam na forum.hr, pa evo ovdje ako netko nije vidio.

ps. Da li je tko s foruma stajao medju prvim redovima s crnim cvikama i poceo vikati Why go home? Jednom je poveo, pa sam mu se odmah pridruzio.
  • C2V3N
    snih wrote:
    Javim link golubom pismonošom!:)
    .. nadam se da ne mislish na "onog" goluba, proizvod crijevnih nuspojava... :D

joj užas.. baš sam odvratan :D
    five, five, against one
  • C2V3N
    http://s99.photobucket.com/albums/l283/JuniperHill/Pearl%20Jam%20-%20Zagreb/

Ovo je link s mojim slikama. Stavio sam na forum.hr, pa evo ovdje ako netko nije vidio.

ps. Da li je tko s foruma stajao medju prvim redovima s crnim cvikama i poceo vikati Why go home? Jednom je poveo, pa sam mu se odmah pridruzio.
    e hvala

pa lijepo si ih uslikao :D
    five, five, against one
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    http://s99.photobucket.com/albums/l283/JuniperHill/Pearl%20Jam%20-%20Zagreb/

hehe to bi bio ja :)
    znaci ti si bio onaj JEDINI koji me pratio iako je bilo dogovoreno sa svima da ce se derat to, al ajde...
    bas sam bio razmisljao tko si ti i skuzio da nikad necu znat, ali ipak ;)

WHY GO HOME! WHY GO HOME!
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja sam se derao isto..(i ana, kolko ja znam, ili sam nesto krivo skuzio) i imao cvike.. i bio u prvim redovima (drugom tocnije)..
    to je onih zadnji par sekunda na life wasted..4:02-4:05.. :D (derali smo se i na kraju, al tog nema na bootu)

i tak..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • C2V3N
    e zakaj ste se derali.. pa ja sam jedva cekao da odem doma... :D
    five, five, against one
  • Cutki
    zna zeus kaj prica... jos smo komentirali nas 2 poslije da je slab odaziv na nase deranje

Zagreb ;) 26.09.06
  • porcher
    porcher Posts: 62
    meni zao sto nisam mogla doci, bolesna sam jebemu. a bas sam se veselila druzenju jer se nismo stigli svi vidjet onaj dan (d-dan) u svoj onoj ludnici pa.. tako. nadam se da ce bit jos druzenja i to jako uskoro! :)

hail hail the lucky ones...
  • C2V3N
    joj meni joj.. joj joj oooo danas cleveland poster.. :D:D:D

opet do 3 moram biti budan.. jupiii!
    five, five, against one
  • snih
    C2V3N wrote:
    .. nadam se da ne mislish na "onog" goluba, proizvod crijevnih nuspojava... :D

joj užas.. baš sam odvratan :D

LOL

Mislim, mislim... kad ga osjetiš spoji se na net i evo fotkica!:)

Manijače ludi, kaj te ni sram to kaj pričaš!:D:D
  • snih
    five, five, against one...

:)
  • Aaaaaa ljuudi moji dragi.. pozdrav svima, veliki ogromni pozdrav. Ja sam iz CrneGore( mada studiram u Beogradu... i bili smo vrlo tuzhni shto ipak ovdje nisu doshli..) anywayz... bila sam u ZAGREBU tog savrshenog 26.SEPTEMBRA.. Da li sam jedina kojoj je to bio najbolji dan u zhivotu.... ? :) hmm..
    i josh uvijek sam u transu hah.. tako me u naletima uhvati neko sjecanje, neki momenat sa koncerta i ne mogu da vjerujem da mi je sve josh tako svjezhe u glavi.. i evo, opet sam pogubljena, kad god pochnem da razmishljam o koncertu izgubim se totalno :D a mrzim shto je sve tako brzo proshlo...
    Ovo mi je bio prvi PJ koncert... ii recite mi da nece biti jedini pliiiizz recite!! :)
    Shta sam josh htjela... LINK!! Paajoo molim te link na pm :) I thank theee!!
    Komp mi nije bash 'pri ruci' ovdje, tako da nazhalost rijetko mogu da posjecujem forum...ah moj kompjuter kod kuce, sam, kupi prashinu...my precious :( Oftopik-ujem bigtajm.. :)
    E, pishemo se nekad, veliki pozdrav, ljudi!! ~ ~
  • Cutki
    pozdrav i tebi :)
    da si se prije javila (znaci prije koncerta=prije nove ere 'n poslije nove ere... jel, ocito, ne? ;) ) mozda bi se i nasli, upoznali, popricali, zapjevali, pustili koju suzu... al dobro je i ovak, taman da se skompas sa svima do sljedece godine i novog koncerta u ZeGeu :)

cheers
    turuturutururuur

Zagreb ;) 26.09.06
  • Cutki wrote:
    zajebi informaticare :)
    pravo rocks !

Elitist! :D:D:D
    Cutki wrote:
    pozdrav sutljivoj potato girl -> imamo hrv tinnu lol

Hehe... Pozdrav! :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • :( ja nisam bila u nedjeljuuuuu!!!!! aaaaa!!!! hoću ponovo!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! maaaamaaa!!!!!!!

khm. hoćemo se ponovo okupit??? nisam tu bila više od tjedan dana (prvi tjedan faxa pa, ono...) (nema se baš vremena :P) i bilo je negdje 15ak novih stranica! naravno, sve sam pročitala i u tijeku sam sa zbivanjima ovdje :) ja sam za roštilj, mogli bi na jarun jedan dan??? ili bundek??? ... najvjerojatnije ribnjak :)

btw aj hev 2 empti dvds sou if samuan ken ... spržit mi, je li, PRETTY PLEASE, BLINK BLINK :)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Halo ekipa, evo mene doma...nisam jos nis slusala, sad stavljam sve na kompmi citam forum...
    E zakon je bilo, a zbilja kapa dolje Paji za sve ove, da hm ;):D

Idem sad malo poslusat pa se cujemo...

A bit ce toga jos, i nasih druzenja i PJ-a kod nas :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    A bit ce toga jos, i nasih druzenja i PJ-a kod nas :)

E pa da Crop, kad ponovno zatopli (nakon svima nam tako drage zagrebacke zime) onda mozemo odrzavati meet-upse kod tebe na moru! Imas mjesta za 15-20 PJ fanova s kontinenta, jel' da? :)