Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
btw... da se opet zahvalim pajo&iva za trzalo
i siljo&iva za sticker!
trzalo je zavrshilo u okviru, sticker nashao mjesto na gitari (uh jedva, kad je sva izljepljena)one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:pa mislim pajo sad si prekrshio svaku mjeru!
izostaviti prag sa dvd je krajnje neozbiljo.. i josh da si ga sami skinemo sa linka koji ćeš nam ti dat?!
morat cemo ozbiljno popricati o tvom ponashanju!
hehehehe
turuturuturu supermaaaaaaaaaaan!
Čak i više od neozbiljnog! Sramota jedna!:D
Inače bila većina prijavljenih, koje sve odreda pozdravljam - tururututururu.
Ako se ne varam, nazočili su: pajo, iva, siljo, iva, elcielo, cropdustress, jurasica, ana, C2V3N, masni, cutki, killroy, finalni, potato girl, asfo i snih.
Promašili nas: porcher i vodoriga!:( Doći će valjda slijedeći puta!:)
Fotke su u pripremi. Ako bog da - večeras bih ih mogao "okačit" negdje. Javim link golubom pismonošom!:)0 -
http://s99.photobucket.com/albums/l283/JuniperHill/Pearl%20Jam%20-%20Zagreb/
Ovo je link s mojim slikama. Stavio sam na forum.hr, pa evo ovdje ako netko nije vidio.
ps. Da li je tko s foruma stajao medju prvim redovima s crnim cvikama i poceo vikati Why go home? Jednom je poveo, pa sam mu se odmah pridruzio.0 -
Juniper_Zeus wrote:http://s99.photobucket.com/albums/l283/JuniperHill/Pearl%20Jam%20-%20Zagreb/
Ovo je link s mojim slikama. Stavio sam na forum.hr, pa evo ovdje ako netko nije vidio.
ps. Da li je tko s foruma stajao medju prvim redovima s crnim cvikama i poceo vikati Why go home? Jednom je poveo, pa sam mu se odmah pridruzio.
pa lijepo si ih uslikaoone, two, three, four, five against one
Juniper_Zeus wrote:http://s99.photobucket.com/albums/l283/JuniperHill/Pearl%20Jam%20-%20Zagreb/
ps. Da li je tko s foruma stajao medju prvim redovima s crnim cvikama i poceo vikati Why go home? Jednom je poveo, pa sam mu se odmah pridruzio.
hehe to bi bio ja
znaci ti si bio onaj JEDINI koji me pratio iako je bilo dogovoreno sa svima da ce se derat to, al ajde...
bas sam bio razmisljao tko si ti i skuzio da nikad necu znat, ali ipak
WHY GO HOME! WHY GO HOME!...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
ja sam se derao isto..(i ana, kolko ja znam, ili sam nesto krivo skuzio) i imao cvike.. i bio u prvim redovima (drugom tocnije)..
to je onih zadnji par sekunda na life wasted..4:02-4:05..(derali smo se i na kraju, al tog nema na bootu)
i tak..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
e zakaj ste se derali.. pa ja sam jedva cekao da odem doma...one, two, three, four, five against one
zna zeus kaj prica... jos smo komentirali nas 2 poslije da je slab odaziv na nase deranje...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
meni zao sto nisam mogla doci, bolesna sam jebemu. a bas sam se veselila druzenju jer se nismo stigli svi vidjet onaj dan (d-dan) u svoj onoj ludnici pa.. tako. nadam se da ce bit jos druzenja i to jako uskoro!
hail hail the lucky ones...0 -
joj meni joj.. joj joj oooo danas cleveland poster..
opet do 3 moram biti budan.. jupiii!one, two, three, four, five against one
one, two, three, four, five against one
five, five, against one...0 -
Aaaaaa ljuudi moji dragi.. pozdrav svima, veliki ogromni pozdrav. Ja sam iz CrneGore( mada studiram u Beogradu... i bili smo vrlo tuzhni shto ipak ovdje nisu doshli..) anywayz... bila sam u ZAGREBU tog savrshenog 26.SEPTEMBRA.. Da li sam jedina kojoj je to bio najbolji dan u zhivotu.... ?
hmm..
i josh uvijek sam u transu hah.. tako me u naletima uhvati neko sjecanje, neki momenat sa koncerta i ne mogu da vjerujem da mi je sve josh tako svjezhe u glavi.. i evo, opet sam pogubljena, kad god pochnem da razmishljam o koncertu izgubim se totalnoa mrzim shto je sve tako brzo proshlo...
Ovo mi je bio prvi PJ koncert... ii recite mi da nece biti jedini pliiiizz recite!!
Shta sam josh htjela... LINK!! Paajoo molim te link na pmI thank theee!!
Komp mi nije bash 'pri ruci' ovdje, tako da nazhalost rijetko mogu da posjecujem forum...ah moj kompjuter kod kuce, sam, kupi prashinu...my precious :( Oftopik-ujem bigtajm..
E, pishemo se nekad, veliki pozdrav, ljudi!! ~ ~0 -
pozdrav i tebi
da si se prije javila (znaci prije koncerta=prije nove ere 'n poslije nove ere... jel, ocito, ne?) mozda bi se i nasli, upoznali, popricali, zapjevali, pustili koju suzu... al dobro je i ovak, taman da se skompas sa svima do sljedece godine i novog koncerta u ZeGeu
cheers
turuturutururuur...They said... timing was everything, made him
Zagreb26.09.06
0 -
-
:( ja nisam bila u nedjeljuuuuu!!!!! aaaaa!!!! hoću ponovo!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! maaaamaaa!!!!!!!
khm. hoćemo se ponovo okupit??? nisam tu bila više od tjedan dana (prvi tjedan faxa pa, ono...) (nema se baš vremena :P) i bilo je negdje 15ak novih stranica! naravno, sve sam pročitala i u tijeku sam sa zbivanjima ovdjeja sam za roštilj, mogli bi na jarun jedan dan??? ili bundek??? ... najvjerojatnije ribnjak
btw aj hev 2 empti dvds sou if samuan ken ... spržit mi, je li, PRETTY PLEASE, BLINK BLINK0 -
Halo ekipa, evo mene doma...nisam jos nis slusala, sad stavljam sve na kompmi citam forum...
E zakon je bilo, a zbilja kapa dolje Paji za sve ove, da hm
Idem sad malo poslusat pa se cujemo...
A bit ce toga jos, i nasih druzenja i PJ-a kod nas"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:A bit ce toga jos, i nasih druzenja i PJ-a kod nas
E pa da Crop, kad ponovno zatopli (nakon svima nam tako drage zagrebacke zime) onda mozemo odrzavati meet-upse kod tebe na moru! Imas mjesta za 15-20 PJ fanova s kontinenta, jel' da?0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music