Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
taman da se napune 2 dvd-a
racunaj mene za toOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Kak je krenulo zapržit ćete i Portal..:D0
-
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
veli neki lik na forum.hr da snimka od zagrebackog koncerta je najloshija snimka koncerta koju je ikada cuo
veli da je cuo puno audience snimki koje su kvalitetnije od ove zagrebacke....
sad dolazi pitanje, jel on skidao isti koncert, i ako je jel skidao official snimku ili neke kerefeke snimane diktafonom, jer on ce meni audiofilu govoriti o kvaliteti zvuka!
sad sam ljut... ne sad sam gnjevanone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
ma pusti budalu..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
C2V3N wrote:veli neki lik na forum.hr da snimka od zagrebackog koncerta je najloshija snimka koncerta koju je ikada cuo
veli da je cuo puno audience snimki koje su kvalitetnije od ove zagrebacke....
sad dolazi pitanje, jel on skidao isti koncert, i ako je jel skidao official snimku ili neke kerefeke snimane diktafonom, jer on ce meni audiofilu govoriti o kvaliteti zvuka!
sad sam ljut... ne sad sam gnjevan
Ma pusti ga, poslije koncerta se na HR forumu pojavilo svakojake ekipe tak da...0 -
pajo wrote:Ma pusti ga, poslije koncerta se na HR forumu pojavilo svakojake ekipe tak da...
A ja bas da cu tamo navratit, nisam bila duuuugo...sad vidim da nis ne propustam, i nije mi zao. Prava ekipa je tu!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Je, prava ekipa je tu! Tamo (na forum.hr) su se nakon koncert počeli dosta prepucavati!
Još samo potvrda - mi dolazimo s dva DVD-a, nadam se da će nam biti dosta!:D
Radujemo se kaj ćemo vidjeti cijelu PJ ekipu!:)
I one koje smo upoznali i one koje nismo! Sve dragi ljudi!;)
Za kraj bi samo htio reći - tururututururu0 -
Može link za bootlege na PM? ZG pošteno platih.
Pozdrav, dragi PJ-ovci.Budapest, November the 17th 1996.
Zagreb, September the 26th 2006. - the best birthday party I could have wished for.0 -
Bilić rulez!:)
Tururututururu0 -
Jameri dragi, kada se sutra nađete sa svim tim gigabajtima slike i zvuka i nakon što od njih stvorite nekakvu smislenu cjelinu, ja bih vas molila da i mene ubrojite u one koji bi to rado imali u svojoj kolekciji. A onaj snimak s kamere(za koji držim da je predobar) ovih dana bi se napokon trebao prebaciti na DVD. Ako slijedeći vikend budem u tranzitu kroz Zagreb mogli bi razmijeniti materijale. Uživajte sutra!
P.S. Zapravo uživajte svaki dan!0 -
Slučajno uletih ovdje. Vidim da se priča o nekih dva devedea s cijelom europskom turnejom i materijalima iz Zagreba? Jel moguće da i ja to dobijem, molim vas?
Znam da sam novi... :(
Mislim, vidim da se svi znate, pričate tu za neki dogovor u nedjelju, idem unazad i nikak ne mogu nać gdje je post o tom dogovoru.Heart and soul, one will burn.0 -
mal sam se napil al cu ti objasnit
sutra u tkalcu u parkic kraj melin dodi, u osam
tururuturutu 7-0one, two, three, four, five against one
e slushamja betrmena po 1000ti put, zakaj nama nije odsviro tag save it for later
pas mater...one, two, three, four, five against one
E, sad sam preslusao Zagreb prvi put.
Da, da, tek sad...ubijte me
Samo par stvari...
Nije bilo suza, al sam zato imao osmijeh cijelo vrijeme na licu. Ne mogu vjerovat koliko dobro sve zvuci.
Drugo, Eddie je sjebo bettermana, ne mi!!!
Mi smo bili u ritmu a on je nesto izvodio s gitarom, usporio, ovo ono...Ali dobro, bumo mu oprostili
Sve od Army Reserve pa do Wasted Reprise mi je valjda najbolja kombinacija pjesama koje sam cuo na bootovima, sa Thumbin' My Way kao highlight svega. Jos da su ubacili I got shit...
E da...i Wasted Reprise super pase poslije Black...0 -
Tururututururu:D0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music