Nego mislim da bi uskoro sad vise nego ikad dobro sjeo jedan meetup da se malo zbrojimo i vidimo tko ce sta. Ima toliko toga i toliko kombinacija da sam izgubljen.
Zelja su mi Munich, Katowice, Italija, Bec i Dizeldorf ...heh...naravno i London, ali ne znam kolko je to stvarno izvedivo. Jos sam trenutno u oblacima....:D
Ovako, da, slazem se. meetup uskoro, ja cu nekako doc, kako god,.
ma da moram stedit pare sad. i imam neki posao ono, samom zamjena.
al sve kune idu u PJ fond
Ovih 5 mi je izvedivo mislim MUNICH>KATOWICE>ITALY>VIENNA>LONDON
Samo da kazem kako su 10c ljudi najbolji ljudi koji postoje na svijetu. Iako sam zakasnio sa uclanjenjem, poslo sam mejl i promijenili su mi datum clanarine tako da mogu kupit karte
woohooooo
Katowice su vec u djepu!
Samo da kazem kako su 10c ljudi najbolji ljudi koji postoje na svijetu. Iako sam zakasnio sa uclanjenjem, poslo sam mejl i promijenili su mi datum clanarine tako da mogu kupit karte
woohooooo
Katowice su vec u djepu!
bravo domač!!!
ja isto kupila karte za sintača i mene i podržavam inicijativu da se dogovorimo što prije za neki meetup! zanima me koliko nas ima, pa se dodajte na listu, ako vas nisam sama stavila...
1. pajo i iva
2. ranac i iva
3. domagoj i (I suppose) SID
4. dirty frank + ? ( a znamo da nije nevjenčana supruga... )
5. sintija i ana
6. 2 makaraninana, jel?
7. edis i anes, jel?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Hehe, da ja sam isto na listi, narafno
Haha, idemo na turneju!
Moraju mu se slegnut dojmovi prvo, onda
idemo organizirat put malo
A moramo i meetup, naravno, MORAMO uskoro
London - Dusseldorf, Airberlin 2 leta dnevno u jutro za 24 funte, nije loše.
Pogledao sam slike stadiona u Dusseldorf-u izgleda mrak. U ponedeljak uzimam London i Duss. :)
Još čekam Talijane i onda ču morat razgovarat sa dragom, ako preživim idem na koncerte:D:D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Pogledao sam slike stadiona u Dusseldorf-u izgleda mrak. U ponedeljak uzimam London i Duss. :)
Još čekam Talijane i onda ču morat razgovarat sa dragom, ako preživim idem na koncerte:D:D
Haha, zakon.
Da, jeftini su letovi iz Londona do Dusseldorfa.
Mislim da ce to upalit.
Znaci vec 6
Iva: e fakat nam treba meet up da vidimo kako ćemo, meni se zasad čini da bi nam možda fakat bilo financijski isplativo da za poljsku rentamo neki minibus - manje će nas love doći + nećemo biti umroni od vožnje (to vrijedi za paju i šilju, iva i ja se vozimo ko koferi ) + mogu nam se pridružit prijatelji iz susjednih zemalja i iz drugih dijelova RH i tak...
anyway, meetup necessary (a ja ću se zadužit da dotad dobijem neku ponudu od nekog prijevoznika)
p.s.-kak se zvao onaj s kojim ste išli u Beč? da i njih trznem..
drago nam je zbog svih koji će moći pičit po turneji i ove godine!:)
Mi ćemo, ako bude sreće, a zbog roditeljsko-slobodnodanski-financijskih razloga pokušati iskombinirati vjerojatno samo jedan koncert.
E sad, koji bi to bio... još ne znamo, ali nekak nam se Minken čini optimalna opcija (jedino je sad pitanje karata jer nismo članovi 10c, a i pare za karte pitanje je kad ćemo moći izdvojiti). Nadamo se da se ne bude tak brzo sve prodalo. Razmišljali smo i o Poljskoj, ali nas malo straši to zdanje za 65-80 iljada ljudi, jerbo možeš pokupiti karte negdje na tribini , pa još i na suprotnoj strani, a onda požališ kaj si tam. To bi bilo bed. Inače, je kao destinacija, Poljska vrlo privlačna.
Iva: Ali ako se odlučite za Poljsku i ako se organiziramo moglo bi biti ok. Pisali su Poljaci da ako se kupe karte za GA tj. za dolje, a ne na tribinama da je super. A i možda ako ubodeš na tribinama negdje bliže stageu možete čak bolje vidjeti nego odozdola. Anyway, as I said, meet-up necessay!
Danas se ugodno iznenadih kad oko pola 9 na Stojedinici začuh Love Reign O`er Me. A poslije striček ispričao cijelu priču o tome da je to današnji Power play i da je to božićni singl, da je u filmu i ostale pojedinosti.
Znam, da ste svi već poskidali stvar negdje po netu, ali nekak mi se čini da je gušt čuti je na radiju.
Stoga, danas se još vrti u 13:00, 15:00 i 18:55, pa ko voli i u blizini mu je radio nek namjesti na 101 i uživa.
Ja jos uvijek sizim od srece hehe
I planiram na koliko i na koje bih isla.
Sve mi se cini da bih preskocila Bec, tj. Nova Rock
ako ne budu karte za 1 dan kasnije u prodaji.
Jer 99 eura za 3 dana je dosta ako sam tamo samo 1 dan :(
Ali mislim da onaj Dusseldorf super izgleda, a ja bih ful
isla jo gore u Nijmegen ili tako nesto
Evo nam opet groznice....jao,jao....recite mi, ima li nekih rumora za Italiju, gdje bi trebalo biti?? Festival ili only Pearl Jam - nadam se da ovo posljednje, ali mislim da neče bit. Hm, teško ču složiti više od jedan koncert, pa bi mi Italija bila najbolja. Ajme meni, kako ne stavljaju Ljubljanu ili Zagreb,....a obečali su, hehe...Ma barem da idem na jedan, bio bi sretan, ali ovi festivali mi nisu baš nešto..vidičemo se valjda negdje...Inače Katowice su stvarno jeftine, možda netko zna kako doči do tamo( avion, vlak??) Ali opet je usrejed tjedna, pa mi je teško zbog posla...jao jao...
Ajde čujemo se
Bok
Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
ja isto kupila karte za sintača i mene i podržavam inicijativu da se dogovorimo što prije za neki meetup! zanima me koliko nas ima, pa se dodajte na listu, ako vas nisam sama stavila...
1. pajo i iva
2. ranac i iva
5. sintija i ana
6. 2 makaraninana, jel?
7. edis i anes, jel?
Tita mi , Katowice su za nas dvojicu "less likely"...Previše daleko i skupo, da ne spominjem jebadu oko viza!! Ono na šta mi kontamo je da budemo na čitavom NovaRock Festivalu (3 dana), a možda i do Italije...
Danas se ugodno iznenadih kad oko pola 9 na Stojedinici začuh Love Reign O`er Me. A poslije striček ispričao cijelu priču o tome da je to današnji Power play i da je to božićni singl, da je u filmu i ostale pojedinosti.
Znam, da ste svi već poskidali stvar negdje po netu, ali nekak mi se čini da je gušt čuti je na radiju.
Stoga, danas se još vrti u 13:00, 15:00 i 18:55, pa ko voli i u blizini mu je radio nek namjesti na 101 i uživa.
koliko vi 10c memberi mozete ubost pari karata? neograniceno? jer 90 USD je najjeftinije ja mislim sto ce biti na cijeloj turneji.. stvarno bi se isplatilo uzet minibus...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
koliko vi 10c memberi mozete ubost pari karata? neograniceno? jer 90 USD je najjeftinije ja mislim sto ce biti na cijeloj turneji.. stvarno bi se isplatilo uzet minibus...
ja mislim da možemo kupiti samo jedan par, ali s obzirom na prošlu godinu kada su 10c karte bile najskuplje od bilo kojih u slobodnoj prodaji, zbog čega sam ja fakat bila pisssssssed, nije bed... ako hoćeš ići na koncert, samo je volja bitna... neka vam SID bude zvijezda vodilja...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
evo, ponosno objavljujem da sam upravo postala vlasnik dvije 10c karte za koncert u katowicama
Wooohoooo!!!
Dobar osjecaj
Nego, da li itko planira spojiti gotovo nespojivo - znaci Munich-Katowice. Nema jeftinih letova, vlak traje nekih 10 sati, znaci postoji sansa da se zakasni na koncert u poljskoj, za bus pitaj boga da li postoji.
E sad mozda Touring bus, ali nisam siguran oce bit ove godine ili ako nas se vise skupi mozda Rentacar - mislim da to cak nije tako skupo kako zvuci.
Ako ima jos nekih prijedloga tipa leteci tepih ili teleporter nek slobodne kaze
Nego, da li itko planira spojiti gotovo nespojivo - znaci Munich-Katowice. Nema jeftinih letova, vlak traje nekih 10 sati, znaci postoji sansa da se zakasni na koncert u poljskoj, za bus pitaj boga da li postoji.
Eh, ja bi jako rado! Al nekak se čini da idem samo u Munchen :( ako nekaj ne uspijem iskemijat...
Ovako.
Ja stalno razmisljam za taj Minhen i Katowice. To je shit jer je 1000km udaljenosti. ALI, znam da ce biti cijela horda PJ fanova koja ce ici
iz Minhena tamo, tako da ce se nesto MORATI organizirati.
Makar u Minhenu ili Poljskoj da se raspitamo da li ima kakav autobus ili autobusI
koji bi htio voziti vesele PJ fanove. A to je izvedivo. samo se mora sve poslozit i reci ljudima (radim na tome )
Comments
mene sidonija sad uhvatila na krivoj nozi.. uf.. uf..
sta sad? sta? sta?
aaaaaaa..
Zelja su mi Munich, Katowice, Italija, Bec i Dizeldorf ...heh...naravno i London, ali ne znam kolko je to stvarno izvedivo. Jos sam trenutno u oblacima....:D
meetup uskoro, ja cu nekako doc, kako god,.
ma da moram stedit pare sad. i imam neki posao ono, samom zamjena.
al sve kune idu u PJ fond
Ovih 5 mi je izvedivo mislim MUNICH>KATOWICE>ITALY>VIENNA>LONDON
Al ja bi jos koji, aaaaaaaaaaaaaaa
woohooooo
Katowice su vec u djepu!
bravo domač!!!
1. pajo i iva
2. ranac i iva
5. sintija i ana
6. 2 makaraninana, jel?
7. edis i anes, jel?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Haha, idemo na turneju!
Moraju mu se slegnut dojmovi prvo, onda
idemo organizirat put malo
A moramo i meetup, naravno, MORAMO uskoro
je, i ja ga danas dobila? nego ano, ideš li i ti na turneju?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Da, jeftini su letovi iz Londona do Dusseldorfa.
Mislim da ce to upalit.
Znaci vec 6
Da li ima još mjesta na busu za poljsku & kako do karte??
nego.. kak vi na kraju planirate u poljsku?
anyway, meetup necessary (a ja ću se zadužit da dotad dobijem neku ponudu od nekog prijevoznika)
p.s.-kak se zvao onaj s kojim ste išli u Beč? da i njih trznem..
Mi ćemo, ako bude sreće, a zbog roditeljsko-slobodnodanski-financijskih razloga pokušati iskombinirati vjerojatno samo jedan koncert.
E sad, koji bi to bio... još ne znamo, ali nekak nam se Minken čini optimalna opcija (jedino je sad pitanje karata jer nismo članovi 10c, a i pare za karte pitanje je kad ćemo moći izdvojiti). Nadamo se da se ne bude tak brzo sve prodalo. Razmišljali smo i o Poljskoj, ali nas malo straši to zdanje za 65-80 iljada ljudi, jerbo možeš pokupiti karte negdje na tribini , pa još i na suprotnoj strani, a onda požališ kaj si tam. To bi bilo bed. Inače, je kao destinacija, Poljska vrlo privlačna.
I tak...
Baj, baj!
Evo cime sam se bavila nocas, izmedju ostalog
Ja jos uvijek sizim od srece hehe
I planiram na koliko i na koje bih isla.
Sve mi se cini da bih preskocila Bec, tj. Nova Rock
ako ne budu karte za 1 dan kasnije u prodaji.
Jer 99 eura za 3 dana je dosta ako sam tamo samo 1 dan :(
Ali mislim da onaj Dusseldorf super izgleda, a ja bih ful
isla jo gore u Nijmegen ili tako nesto
Evo nam opet groznice....jao,jao....recite mi, ima li nekih rumora za Italiju, gdje bi trebalo biti?? Festival ili only Pearl Jam - nadam se da ovo posljednje, ali mislim da neče bit. Hm, teško ču složiti više od jedan koncert, pa bi mi Italija bila najbolja. Ajme meni, kako ne stavljaju Ljubljanu ili Zagreb,....a obečali su, hehe...Ma barem da idem na jedan, bio bi sretan, ali ovi festivali mi nisu baš nešto..vidičemo se valjda negdje...Inače Katowice su stvarno jeftine, možda netko zna kako doči do tamo( avion, vlak??) Ali opet je usrejed tjedna, pa mi je teško zbog posla...jao jao...
Ajde čujemo se
Bok
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
Tita mi , Katowice su za nas dvojicu "less likely"...Previše daleko i skupo, da ne spominjem jebadu oko viza!! Ono na šta mi kontamo je da budemo na čitavom NovaRock Festivalu (3 dana), a možda i do Italije...
Kao što rekoh...još ćemo da vidimo! Peace.....
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis
upravo ih slusam, tnx za informaciju
Nisam te vidjala na forumu, pa me zanima tko i odakle
Ja sam blizu Rijeke
five, five, against one
a ako bude neki minibus za poljsku, onda sam u veeejikoj dilemi..
i tak..
ja mislim da možemo kupiti samo jedan par, ali s obzirom na prošlu godinu kada su 10c karte bile najskuplje od bilo kojih u slobodnoj prodaji, zbog čega sam ja fakat bila pisssssssed, nije bed... ako hoćeš ići na koncert, samo je volja bitna... neka vam SID bude zvijezda vodilja...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
evo, ponosno objavljujem da sam upravo postala vlasnik dvije 10c karte za koncert u katowicama
Vec se polako nabavljaju extra 10c karte za ostale ljude sa
boarda koji ih nemaju
A UVIJEK se nadje karta viska, UVIJEK! Ako i nemate kartu za koncert,
bit ce srece tamo Vidi mene u Milanu, 10c 5 minuta prije ulaska u Forum
Wooohoooo!!!
Dobar osjecaj
E sad mozda Touring bus, ali nisam siguran oce bit ove godine ili ako nas se vise skupi mozda Rentacar - mislim da to cak nije tako skupo kako zvuci.
Ako ima jos nekih prijedloga tipa leteci tepih ili teleporter nek slobodne kaze
Ja stalno razmisljam za taj Minhen i Katowice. To je shit jer je 1000km udaljenosti. ALI, znam da ce biti cijela horda PJ fanova koja ce ici
iz Minhena tamo, tako da ce se nesto MORATI organizirati.
Makar u Minhenu ili Poljskoj da se raspitamo da li ima kakav autobus ili autobusI
koji bi htio voziti vesele PJ fanove. A to je izvedivo. samo se mora sve poslozit i reci ljudima (radim na tome )
A cemo radit majice za ovaj put?
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz