Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
heh kad su bile 2 ili tako nesto?
turuturuturururu...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
count me in za majice.. sto vise istih, to bolje...
stvarno treba imati jednu-dvije iz zagreba..:)Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ekipa pozdrav!
moze li mi itko poslat PM s linkom za zagreb?!
pliiiiiizFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Sad se vozim po gradu, kad odjednom na World Chart puste Gone. Jao, suza mi potekla i odma flashbackovi na 26.09. Jel moguce da ce snimit spot za tu pjesmu kad je vec tako rangirana na World Chart i tim ljestvicama?
Tururututururu!We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
V0d0rig4 wrote:Sad se vozim po gradu, kad odjednom na World Chart puste Gone. Jao, suza mi potekla i odma flashbackovi na 26.09. Jel moguce da ce snimit spot za tu pjesmu kad je vec tako rangirana na World Chart i tim ljestvicama?
Tururututururu!
e pito frenda za mijce, rekao da nema beda, samo da mu napravim skice kak bi mi da zgledaju i sta da pishe na njima...one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Ja sam isto in za majicE! Vidimo se sutra!
E da, jos nesto. Sutra donosim ne samo slike sa koncerata nego i dvd-e, vcd-e i sve sto imam...i neke bootove, pa ako cete przit...ne znam tko sto ima, ja nemam toga puno. Jedino me zanimaju sad bootovi sa ove turneje, i naravno, Zagreb SVE sto postoji
Sutra se vidimo, drustvo!jeeeeeeee!
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
pitanje za paju? jesi skinuo ti bootove sa turneje europske? tako si nesto govorio... pa ako jesi.. bilo bi dobro da si ustedis vrijeme, i ako imas slobodnog vremena do sutra navecer, da sprzis to doma, pa da ti ekipa samo da prazne dvd-e.. ja ti spindl donesemOh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:pitanje za paju? jesi skinuo ti bootove sa turneje europske? tako si nesto govorio... pa ako jesi.. bilo bi dobro da si ustedis vrijeme, i ako imas slobodnog vremena do sutra navecer, da sprzis to doma, pa da ti ekipa samo da prazne dvd-e.. ja ti spindl donesem
Ja isto imam dosta praznih dvd-a, pa to donosem u zamjenu... Nesto cemo smislit..imamo sutra vremena i nekoliko laptopa ako se ne varam"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
wow! stepping into this thread is like crossing to another dimension...does babel fish work on croatian?
nope..oh well..i'll go then0 -
so.. how do u like koncert here in zagreb?
we can't stop talking about it..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Pegasus wrote:wow! stepping into this thread is like crossing to another dimension...does babel fish work on croatian?
nope..oh well..i'll go then
Hey, Sandra, dont go...I'll translate it to you again, just like at the show
We're talking about the show, of course, plus the meetup tomorrow...yeah, seeing my Croatian PJ friends! Makes me happy!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
aj donosim i ja sutra 20-ak dvda praznih pa ako ce nekome trebatione, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
masni wrote:pitanje za paju? jesi skinuo ti bootove sa turneje europske? tako si nesto govorio... pa ako jesi.. bilo bi dobro da si ustedis vrijeme, i ako imas slobodnog vremena do sutra navecer, da sprzis to doma, pa da ti ekipa samo da prazne dvd-e.. ja ti spindl donesem
Je, sve osim Atene koja jos nije vani. Sve je na laptopu tak da sutra sprzim/ prebacim svima koji hoce0 -
pajo wrote:Je, sve osim Atene koja jos nije vani. Sve je na laptopu tak da sutra sprzim/ prebacim svima koji hoce"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
kolko zauzimaju tih 21 koncerata? dva dvd-a? tri?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads