Eksterni USB disk? Pofuraj, pofuraj. Jos ak je 2.0 to ce ici brzo.
Jel se mogu i ja pojavit s jednim takvim i bi li bio problem da mi onda prebaciš i Zg bootleg? Pwease, pwetty pwease with a chewwy on top..
Inače bih tražila buraza da mi to skine, ali poučena prijašnjim iskustvima, odustala sam u startu jer on nije PJ fan pa ne pokazuje interes za skidanje 240.9 MB nečega što ga ne zanima. :(
Buraz, volim te do neba i nazad...
Tururututururu svima!!!
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
A lahko tudi meni prosim pošljete link???Prosim, prosim..
Zdaj sem bla na nekem taboru in skoraj vsak dan sem se spomnila na forum in da najbrž kaj zamujam ..zdaj sem v zaostanku:)
The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022
SPECIAL THANKS TO Milos!
legendo, doso mi je Jones Beach! woo hoo
evo upravo se bacam na slusanje istog
tururuturururu Sven!
Nema potrebe za ovlikim fontom
Uzivaj u DVD-u
tururuturururu svima
PS: bootleg se vrti vec ceo dan bez obzira na to sto su mi dosli u goste tetka i techo iz Makedonije, samo sam im reko " ZDRAVO" i "Aj CAO!!"
PPS: MNOOOOOGOOO SMO GLASNI!!!! Pustio sam koncert kevi i ona je bila u fazonu : "ej, bre, pa vi urlate vise od pevacha!!!" Bili smo BEST CROWD EVER!!!!
Ja sam apsolutno za još neko druženje - malo manje radno.:D Kad neće biti dogovora za koncert ili presnimavanja materijala isl. Da se nađemo samo zbog druženja. Nama bi super bilo petak ili subota - pa da se možemo malo opustiti (čitaj: "opustiti") jerbo drugi dan ne radimo i tak to!
Ali ima vremena pa ćemo se iskombinirat!
e ja sam sada za ozbiljan razgovor o izradi majica za cro fanove ili šire... o tome bi ozbiljnije mogli u nedjelju!
ajde ako se dogovorite u vezi majica javite, znam ekipu koja radi vrhunski tisak na majice pošto sam doma u komercijalnim vodama pa da se skrate posrednici i trčkaranja....(osim ako već nemate stalnu adresu )
Odlicna je ideja za majice. Mogli bi se to nesto dogovorit. Count me in.
Tururututururu!
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
ajde ako se dogovorite u vezi majica javite, znam ekipu koja radi vrhunski tisak na majice pošto sam doma u komercijalnim vodama pa da se skrate posrednici i trčkaranja....(osim ako već nemate stalnu adresu )
Tururututururu!
e ja cu pitati frenda iz "Bože sačuvaj" dal bi mu se dalo napraviti neke kerefeke za majice, ima sad posla ali u slijedecih 2-3 tjedna skice bi mogle biti gotove... pa cu vam postati... lik fenomenalno crta... da vas upoznam s njegovim, meni predobrim radovima: žuja strong - bik, novi album od bareta "srce" - sad izlazi za tjedan-dva (ruka koja drobi srce), psihomodopop-debakl... itd
trazit cu ga da nam nacrta neshto, a ne samo photoshop design i svojim grafit fontom da napishe nekaj, sam se trebamo dogovoriti kaj.
turururturur
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
I usput onako, ne bih htjela da se nasi frendovi koji nisu iz HR osjecaju zapostavljeno. Imam feeling da ne postaju bas zadnje vrijeme. Tina, Sarah, Sasho, Katja i ostali, di ste? Sad se thread zove PJ in Zagreb, al nismo zaboravili da je original bio in Belgrade...svi smo jos tu ko i prije, nadam se, i sigurno cemo se opet svi naci kad nam se vrate...u ZG, a vjerujem ne samo tamo, nego i u Beograd i Bosnu
Hej,
tu sam ja skoro svaki dan...
Citam sve, al' prvo mi je trebalo par dana (malo vise) da se priviknem da je turneja zavrsila, pa onda ispit, pa cula sam Prague bootleg i opet depresija, pa malo se oporavim i onda cujem opet Zagreb (i opet, i opet, i opet....)....
i sve se ponovi... sve emocije jure ko ludi (ne, ne,... ne placem :( )
...
i eto opet se izgubim.... a htjela sam samo da naglasim:
NEDOSTAJETE MI.... SVI...
i PEARL JAM i Sazka Arena i Dom Sportova i sve koje sam imala srecu da upoznam, i krivo mi je sto nisam upoznala jos puno ljudi sa ovog threada...
eh...
HUGS, HUGS, HUGS!!!!!
e ja cu pitati frenda iz "Bože sačuvaj" dal bi mu se dalo napraviti neke kerefeke za majice, ima sad posla ali u slijedecih 2-3 tjedna skice bi mogle biti gotove... pa cu vam postati... lik fenomenalno crta... da vas upoznam s njegovim, meni predobrim radovima: žuja strong - bik, novi album od bareta "srce" - sad izlazi za tjedan-dva (ruka koja drobi srce), psihomodopop-debakl... itd
trazit cu ga da nam nacrta neshto, a ne samo photoshop design i svojim grafit fontom da napishe nekaj, sam se trebamo dogovoriti kaj.
turururturur
Super, super! A za natpis prvo prvcato pada na pamet can't find a better jam. 12-metarski transparent fakat nije lako zaboravit!
BTW nije losa ideja ni da se snih nastavi igrati s dizajnom jer nije lose imati vise majica. Trebaju kad ides na vise koncerata!
Comments
1. asfo
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
11. potato girl
12. cutki
fala potato girl
SPECIAL THANKS TO Milos!
legendo, doso mi je Jones Beach! woo hoo
evo upravo se bacam na slusanje istog
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
ajm kjurius...
hail hail the lucky ones...
za sastančenje u nedjelju u 20:00 u tkalči.
dođeš?
samo se stavi na listu
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
11. potato girl
12. cutki
13. porcher (uuuu)
eto i mene
hail hail the lucky ones...
Jel se mogu i ja pojavit s jednim takvim i bi li bio problem da mi onda prebaciš i Zg bootleg? Pwease, pwetty pwease with a chewwy on top..
Inače bih tražila buraza da mi to skine, ali poučena prijašnjim iskustvima, odustala sam u startu jer on nije PJ fan pa ne pokazuje interes za skidanje 240.9 MB nečega što ga ne zanima. :(
Buraz, volim te do neba i nazad...
Tururututururu svima!!!
Naravno da moze!
Jer koga nema na popisu..... morati će nešto napraviti, npr. okrenut majicu naopačke, ili popiti 3 čaše vode... ili tak neš... lol
e ja sam sada za ozbiljan razgovor o izradi majica za cro fanove ili šire... o tome bi ozbiljnije mogli u nedjelju!
aj tururututururu do vidjenja
five, five, against one
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
11. potato girl
12. cutki
13. porcher (uuuu)
14. Sid
ja sazovem popis i onda sam 14.
Zdaj sem bla na nekem taboru in skoraj vsak dan sem se spomnila na forum in da najbrž kaj zamujam ..zdaj sem v zaostanku:)
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
11. potato girl
12. cutki
13. masni
14. porcher (uuuu)
15. Sid
kad svi imaju "svoje" brojeve, da i ja imam svoj
a sid ce biti "zadnja" kao secer na kraju
Oh please let me sleep its Christmas time
a da mi iznajmimo taj birc?! hehe
five, five, against one
E bas ti hvala :cool:
Ima nas dosta, al sam mislila da ce nas bit vise...
bas bi bilo dobro zasvirat.. steta sto smo u bircu.. sta kazes, crv? a? a?
meni svejedno.. prije poslije.. ili ipak.. help
...i prije i poslije...
Pa kaj to nismo već dogovorili?
tururututururu!
five, five, against one
five, five, against one
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
tururuturururu Sven!
Nema potrebe za ovlikim fontom
Uzivaj u DVD-u
tururuturururu svima
PS: bootleg se vrti vec ceo dan bez obzira na to sto su mi dosli u goste tetka i techo iz Makedonije, samo sam im reko " ZDRAVO" i "Aj CAO!!"
PPS: MNOOOOOGOOO SMO GLASNI!!!! Pustio sam koncert kevi i ona je bila u fazonu : "ej, bre, pa vi urlate vise od pevacha!!!" Bili smo BEST CROWD EVER!!!!
Ali ima vremena pa ćemo se iskombinirat!
Tururututururu!
ajde ako se dogovorite u vezi majica javite, znam ekipu koja radi vrhunski tisak na majice pošto sam doma u komercijalnim vodama pa da se skrate posrednici i trčkaranja....(osim ako već nemate stalnu adresu
Tururututururu!
Tururututururu!
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
Zasada, razvijam ideju!:D
turururturur
five, five, against one
Hej,
tu sam ja skoro svaki dan...
Citam sve, al' prvo mi je trebalo par dana (malo vise) da se priviknem da je turneja zavrsila, pa onda ispit, pa cula sam Prague bootleg i opet depresija, pa malo se oporavim i onda cujem opet Zagreb (i opet, i opet, i opet....)....
i sve se ponovi... sve emocije jure ko ludi (ne, ne,... ne placem :( )
...
i eto opet se izgubim.... a htjela sam samo da naglasim:
NEDOSTAJETE MI.... SVI...
i PEARL JAM i Sazka Arena i Dom Sportova i sve koje sam imala srecu da upoznam, i krivo mi je sto nisam upoznala jos puno ljudi sa ovog threada...
eh...
HUGS, HUGS, HUGS!!!!!
Super, super! A za natpis prvo prvcato pada na pamet can't find a better jam. 12-metarski transparent fakat nije lako zaboravit!
BTW nije losa ideja ni da se snih nastavi igrati s dizajnom jer nije lose imati vise majica. Trebaju kad ides na vise koncerata!
turururutururu
u zagrebu smo dobili najbolju verziju ikada thin aira
five, five, against one
A i nije sviran od f***ing Benaroye!!!