Jameri dragi, kada se sutra nađete sa svim tim gigabajtima slike i zvuka i nakon što od njih stvorite nekakvu smislenu cjelinu, ja bih vas molila da i mene ubrojite u one koji bi to rado imali u svojoj kolekciji. A onaj snimak s kamere(za koji držim da je predobar) ovih dana bi se napokon trebao prebaciti na DVD. Ako slijedeći vikend budem u tranzitu kroz Zagreb mogli bi razmijeniti materijale. Uživajte sutra!
P.S. Zapravo uživajte svaki dan!
Slučajno uletih ovdje. Vidim da se priča o nekih dva devedea s cijelom europskom turnejom i materijalima iz Zagreba? Jel moguće da i ja to dobijem, molim vas?
Znam da sam novi... :(
Mislim, vidim da se svi znate, pričate tu za neki dogovor u nedjelju, idem unazad i nikak ne mogu nać gdje je post o tom dogovoru.
E, sad sam preslusao Zagreb prvi put.
Da, da, tek sad...ubijte me
Samo par stvari...
Nije bilo suza, al sam zato imao osmijeh cijelo vrijeme na licu. Ne mogu vjerovat koliko dobro sve zvuci.
Drugo, Eddie je sjebo bettermana, ne mi!!!
Mi smo bili u ritmu a on je nesto izvodio s gitarom, usporio, ovo ono...Ali dobro, bumo mu oprostili
Sve od Army Reserve pa do Wasted Reprise mi je valjda najbolja kombinacija pjesama koje sam cuo na bootovima, sa Thumbin' My Way kao highlight svega. Jos da su ubacili I got shit...
E da...i Wasted Reprise super pase poslije Black...
Sad smo skuzili da C2V3N zapravo samo ne zeli da idemo na hr forum jer tamo izjavljuje da Britney rocks! :D:D Kolko si ti to jucer popio?!?
p.s.- sad cemo te cca 3 godine zezat za to iako kuzimo da si samo htio biti pacifist i smiriti situaciju, ali...gotov si!
p.p.s.- jesi li im ti to jos onako usput priopcio da svi imaju los ukus za glazbu? LOL
ok.. ljudi.. meni dosadno doma.. vani je tako lijep i suncan dan, pa smo svenko i ja oddlucili da odemo ranije gore.. znamo da mnogi od vas ne mogu doc ranije, tj prije 8, ali ipak, ovi koji bi mogli, a i zele doci ranije, neka znaju da cemo mi biti tamo u parku vjerojatno, laganica s gitarom, pa cekat vas ostale do 8-9... bit cemo tamo ja mislim od 18.30-19... pa, vidimo se.. kad god..
i tak..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Sad smo skuzili da C2V3N zapravo samo ne zeli da idemo na hr forum jer tamo izjavljuje da Britney rocks! :D:D Kolko si ti to jucer popio?!?
p.s.- sad cemo te cca 3 godine zezat za to iako kuzimo da si samo htio biti pacifist i smiriti situaciju, ali...gotov si!
p.p.s.- jesi li im ti to jos onako usput priopcio da svi imaju los ukus za glazbu? LOL
pssssst.. tiho da te nitko ne cuje
btw. ja dolazim sam veceras :(
e kak ide smajl za plakanje
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
Comments
Tururututururu
P.S. Zapravo uživajte svaki dan!
Znam da sam novi... :(
Mislim, vidim da se svi znate, pričate tu za neki dogovor u nedjelju, idem unazad i nikak ne mogu nać gdje je post o tom dogovoru.
sutra u tkalcu u parkic kraj melin dodi, u osam
tururuturutu 7-0
five, five, against one
pas mater...
five, five, against one
Da, da, tek sad...ubijte me
Samo par stvari...
Nije bilo suza, al sam zato imao osmijeh cijelo vrijeme na licu. Ne mogu vjerovat koliko dobro sve zvuci.
Drugo, Eddie je sjebo bettermana, ne mi!!!
Mi smo bili u ritmu a on je nesto izvodio s gitarom, usporio, ovo ono...Ali dobro, bumo mu oprostili
Sve od Army Reserve pa do Wasted Reprise mi je valjda najbolja kombinacija pjesama koje sam cuo na bootovima, sa Thumbin' My Way kao highlight svega. Jos da su ubacili I got shit...
E da...i Wasted Reprise super pase poslije Black...
Baš si se napl! Sutra u osam u Portal (birtija kraj melin parka) dođi - ispravno bijaše!
sedam nula td tdt, sedam nula td tdt..:)
Hvala. Mislim da se onda vidimo..
Još da u srijedu zabiju tolko...
Yup!!!
Mi smo bili odlicni!!!
2. snih
3. iva
4. siljo
5. killroy
6. pajo
7. iva
8. josip (vodoriga)
9. tomo (crveni)
10. elcielo
11. potato girl
12. cutki
13. masni
14. porcher (uuuu)
15. Sid
16. Katja
Hehehe...
Eh, kad bi samo mogla...
A znam i lokal gde je meeting.
Have fun!!!
five, five, against one
p.s. - nemamo Supermana, ali nismo mogli odolit zezat te
ionako nemam nista radit..
turutututurururu
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
spavao sam sa zatvorenim prozorom pa mozda malo ostalo ovih alkoholnih para
al inace ozbiljno pitam, ako ima netko supermana novog na dvdu neka dorufa... dobi pusu
five, five, against one
Svi ste gore u ZG!!!! Lijepo cete se naci!!!
Druzenje...razmjena!!! Zabava! :-) Zakon! Bas vam zavidim! :-(
iscrpilo me vise ono prepucavanje s U2.
Evo me medju jamovce!
five, five, against one
ma zajebi supermana... na ovog ne vrijedi trošiti vrijeme...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
five, five, against one
Tururututurururu..
Iva: samo im nemojte reci di smo!
i tak..
heh siljo di si ti to trco danas? malo si fulo skretanje
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
i tak..
btw. ja dolazim sam veceras :(
e kak ide smajl za plakanje
five, five, against one
trckarao sam prema autu... s trkom zavrsio sat vremena ranije