Sad se vozim po gradu, kad odjednom na World Chart puste Gone. Jao, suza mi potekla i odma flashbackovi na 26.09. Jel moguce da ce snimit spot za tu pjesmu kad je vec tako rangirana na World Chart i tim ljestvicama?
Tururututururu!
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
Sad se vozim po gradu, kad odjednom na World Chart puste Gone. Jao, suza mi potekla i odma flashbackovi na 26.09. Jel moguce da ce snimit spot za tu pjesmu kad je vec tako rangirana na World Chart i tim ljestvicama?
Tururututururu!
e jesi se ti vratio u zg... osh doc gledat tekmu kod mene u kvart?
e pito frenda za mijce, rekao da nema beda, samo da mu napravim skice kak bi mi da zgledaju i sta da pishe na njima...
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
E da, jos nesto. Sutra donosim ne samo slike sa koncerata nego i dvd-e, vcd-e i sve sto imam...i neke bootove, pa ako cete przit...ne znam tko sto ima, ja nemam toga puno. Jedino me zanimaju sad bootovi sa ove turneje, i naravno, Zagreb SVE sto postoji
Sutra se vidimo, drustvo! jeeeeeeee!
pitanje za paju? jesi skinuo ti bootove sa turneje europske? tako si nesto govorio... pa ako jesi.. bilo bi dobro da si ustedis vrijeme, i ako imas slobodnog vremena do sutra navecer, da sprzis to doma, pa da ti ekipa samo da prazne dvd-e.. ja ti spindl donesem
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
pitanje za paju? jesi skinuo ti bootove sa turneje europske? tako si nesto govorio... pa ako jesi.. bilo bi dobro da si ustedis vrijeme, i ako imas slobodnog vremena do sutra navecer, da sprzis to doma, pa da ti ekipa samo da prazne dvd-e.. ja ti spindl donesem
Ja isto imam dosta praznih dvd-a, pa to donosem u zamjenu... Nesto cemo smislit..imamo sutra vremena i nekoliko laptopa ako se ne varam
Je, sve osim Atene koja jos nije vani. Sve je na laptopu tak da sutra sprzim/ prebacim svima koji hoce
To su se potrudili da bude taman prije naseg druzenja, kak su dobri :D.
OK bit ce i to onda, dakle otprilike 5,5 GB PJ euro svirke. Recimo od Dublina do Berna na jedan, a od Bologne do Atene na drugi DVD? Mogli bi i neki cover smislit...
veli neki lik na forum.hr da snimka od zagrebackog koncerta je najloshija snimka koncerta koju je ikada cuo
veli da je cuo puno audience snimki koje su kvalitetnije od ove zagrebacke....
sad dolazi pitanje, jel on skidao isti koncert, i ako je jel skidao official snimku ili neke kerefeke snimane diktafonom, jer on ce meni audiofilu govoriti o kvaliteti zvuka!
sad sam ljut... ne sad sam gnjevan
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
veli neki lik na forum.hr da snimka od zagrebackog koncerta je najloshija snimka koncerta koju je ikada cuo
sad dolazi pitanje, jel on skidao isti koncert, i ako je jel skidao official snimku ili neke kerefeke snimane diktafonom, jer on ce meni audiofilu govoriti o kvaliteti zvuka!
Ma pusti ga, poslije koncerta se na HR forumu pojavilo svakojake ekipe tak da...
Je, prava ekipa je tu! Tamo (na forum.hr) su se nakon koncert počeli dosta prepucavati!
Još samo potvrda - mi dolazimo s dva DVD-a, nadam se da će nam biti dosta!:D
Radujemo se kaj ćemo vidjeti cijelu PJ ekipu!:)
I one koje smo upoznali i one koje nismo! Sve dragi ljudi!;)
Za kraj bi samo htio reći - tururututururu
Comments
turuturuturururu
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
HAHA! U pravu si. A na Benaroyi je Stone zajebo ono razlaganje posle prvog refrena
Mozda zato nisu svirali od tada. A verzija iz Zagreba je za 10+!!!
stvarno treba imati jednu-dvije iz zagreba..:)
moze li mi itko poslat PM s linkom za zagreb?!
pliiiiiiz
Tururututururu!
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
e pito frenda za mijce, rekao da nema beda, samo da mu napravim skice kak bi mi da zgledaju i sta da pishe na njima...
five, five, against one
E da, jos nesto. Sutra donosim ne samo slike sa koncerata nego i dvd-e, vcd-e i sve sto imam...i neke bootove, pa ako cete przit...ne znam tko sto ima, ja nemam toga puno. Jedino me zanimaju sad bootovi sa ove turneje, i naravno, Zagreb SVE sto postoji
Sutra se vidimo, drustvo!
Ja isto imam dosta praznih dvd-a, pa to donosem u zamjenu... Nesto cemo smislit..imamo sutra vremena i nekoliko laptopa ako se ne varam
nope..oh well..i'll go then
we can't stop talking about it..
Hey, Sandra, dont go...I'll translate it to you again, just like at the show
We're talking about the show, of course, plus the meetup tomorrow...yeah, seeing my Croatian PJ friends! Makes me happy!
five, five, against one
Je, sve osim Atene koja jos nije vani. Sve je na laptopu tak da sutra sprzim/ prebacim svima koji hoce
five, five, against one
+
americki bootlegi ako je pajo skidao i to
five, five, against one
To su se potrudili da bude taman prije naseg druzenja, kak su dobri
OK bit ce i to onda, dakle otprilike 5,5 GB PJ euro svirke. Recimo od Dublina do Berna na jedan, a od Bologne do Atene na drugi DVD? Mogli bi i neki cover smislit...
Nisam, imam samo Hollywood i 2 odlicna cd-a sa rare stvarima sa americkog dijela.
racunaj mene za to
Shhhhhh
five, five, against one
Ma pusti ga, poslije koncerta se na HR forumu pojavilo svakojake ekipe tak da...
A ja bas da cu tamo navratit, nisam bila duuuugo...sad vidim da nis ne propustam, i nije mi zao. Prava ekipa je tu!
Još samo potvrda - mi dolazimo s dva DVD-a, nadam se da će nam biti dosta!:D
Radujemo se kaj ćemo vidjeti cijelu PJ ekipu!:)
I one koje smo upoznali i one koje nismo! Sve dragi ljudi!;)
Za kraj bi samo htio reći - tururututururu
hehe, ja se skoro zakrvio na domacem forumu... pojavio se neki davež, ali sam odustao...
Pozdrav, dragi PJ-ovci.
Zagreb, September the 26th 2006. - the best birthday party I could have wished for.