Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
masni wrote:znam ja da bi tebe jedan light years kao opener razveselio..
jesam u pravu? a? a? naravno.. hehma neću sad više niš spominjat jer sam jučer dramila o guaranteed i long road kao openeru pa su se evo dogodili... bolje mi je da šutim sa željicama jer ed očito čim ja nešto kažem odmah to ide svirat. mislim ono, polako čovječe, još nismo tamo...:D:D:D
0 -
Od svih set lista do sata ova Virginia mi malo zaostaje od svih, osim Guaranteed jedno lijepo iznenađenja...nice
ali zato Virginia ima najlepši poster do sada...naravno Klausen...tip je legenda, kakav Ames.
http://cgi.ebay.com/PEARL-JAM-Virginia-Beach-poster-KLAUSEN-6-17-08_W0QQitemZ190230596665QQcmdZViewItem?hash=item190230596665&_trkparms=72%3A552%7C39%3A1%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14#ebayphotohostingCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
sad baš čitam neke Eddijeve quotove,ima stvarno legendarnih
"The only fuckin' reason you guys chant my name is 'cause I'm the only guy in the band whose name has two syllables. We call Stone 'Stoney.' You could chant that... 'Stoney, Stoney!'"
više toga ovdjeˇˇ
http://en.wikiquote.org/wiki/Eddie_Vedder
i meni najžešća: "Forget Sesame Street. You teach your kid the proper way to count:1, 2, 3, 4, what the fuck is this world running to...(E.V.)"0 -
Dirty Frankk wrote:Od svih set lista do sata ova Virginia mi malo zaostaje od svih, osim Guaranteed jedno lijepo iznenađenja...nice
ali zato Virginia ima najlepši poster do sada...naravno Klausen...tip je legenda, kakav Ames.
http://cgi.ebay.com/PEARL-JAM-Virginia-Beach-poster-KLAUSEN-6-17-08_W0QQitemZ190230596665QQcmdZViewItem?hash=item190230596665&_trkparms=72%3A552%7C39%3A1%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14#ebayphotohosting
ovaj bi si i ja kupila...prekrašan je! i pasao bi mi u dnevnu sobu... a znam kome bi još pasao uz kuhinju, recimo...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Gunner_V wrote:sad baš čitam neke Eddijeve quotove,ima stvarno legendarnih
"The only fuckin' reason you guys chant my name is 'cause I'm the only guy in the band whose name has two syllables. We call Stone 'Stoney.' You could chant that... 'Stoney, Stoney!'"
više toga ovdjeˇˇ
http://en.wikiquote.org/wiki/Eddie_Vedder
i meni najžešća: "Forget Sesame Street. You teach your kid the proper way to count:1, 2, 3, 4, what the fuck is this world running to...(E.V.)"
Legenda.Stavljeni su i citati iz Zagreba, jeeeeej!
I ja bum sastavila set liste, ali trenutno nemam inspiracije i iskreno, ne da mi se razmišljat.Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
A evo i Ames je napravio jedan dobar poster so far, znaći još jedan dobar i to je to, prosjek 2 dobra od 10 koliko ih radi na ovoj turneji.
http://www.bigpopposters.com/posterMain.asp?Category=1CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ah, poster freakovi
Nego, evo na sto sam naisla na myspaceu... http://www.myspace.com/slavenbilicandrawbaufanclub
Malo pogledajte koga sve ima na friends listi i
koje su im influences"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ah, poster freakovi
Nego, evo na sto sam naisla na myspaceu... http://www.myspace.com/slavenbilicandrawbaufanclub
Malo pogledajte koga sve ima na friends listi i
koje su im influences
ma ne vjerujem... jeste vidjeli koje su mu najdraže pjesme? aerosmith - crazy, cryin', amazing, angel - k'o neka curica je... to su meni bile super pjesme u srednjoj školi... zapravo ih još uvijek volim poslušati, ali onak, ne priznajem to naglas...a on to objavi na internetu... zakon!
dobro ima i metalike i prl džema, ali to sad nije bitno...
jurasica wrote:ma ne vjerujem... jeste vidjeli koje su mu najdraže pjesme? aerosmith - crazy, cryin', amazing, angel - k'o neka curica je... to su meni bile super pjesme u srednjoj školi... zapravo ih još uvijek volim poslušati, ali onak, ne priznajem to naglas... a on to objavi na internetu... zakon!
dobro ima i metalike i prl džema, ali to sad nije bitno...
Ja sam htjela ukazati na Pearl Jam na profilu i utjecaj njihov, a ti
Juras, odmah cjepidlacis
haha"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
kuc kuc..ima koga doma?
evo posto je Sid objavila moje fotke i time dokazala da sam jos uvijek ziv, a i vidjen sam u zgbu red bi bio da napisem nesto...
razlog zbog kojeg ne pisakaram tu je konstantni problemi sto sa internetom sto sa privatnim zivotom pa mi se nista ne da...ali bit ce bolje jednog dana..
inace u zadnje vrijeme sam malo ispao iz price oko voljenog nam banda (osim sto i dalje obavezno slusam prije spavanja jer inace ili ne spavam ili imam los san),
ali zato ste vi tu da sve pratite i obavjestavate o svim novostima i zato ste/smo najbolji fan club u vascelom svetu..
eto toliko od mene za sada, veliki pozdrav svima i citamo se, a sa nekima se i vidim..0 -
cropdustress wrote:Ma ja sad...tko zna sto on zbilja slusa...sigurno samo PJ
Ja sam htjela ukazati na Pearl Jam na profilu i utjecaj njihov, a ti
Juras, odmah cjepidlacis haha
sid, kad ti nešto napišeš ja odmah poletim to vidjeti i onda studiozno proučavam tu tematiku...nemoj se sada ljutiti na mene...
eto, ti pjesmuljci su mi malo upali u oči, ali ništa strašno... samo još jedna dodatna činjenica da naš izbornik i ja imamo više toga zajedničkog od pearl jam-a...
ma znalo se da moraju garantirano svirat.. pjesma je taman za edija kad izađe sam van na bis
ali sama lista je "obicna".. sigurno zvuci bolje nego kad je citasOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
gas gas... lol
moramo se borit za opstanak
aj jedan vic,da nebude baš čisti spam
Protestuje 5.000 ljudi u Podgorici zbog nezaposlenosti. Naiđe jedan gospodin
u crnom mercedesu, zaustavi se i pita jednog od prisutnih:
- Je li, a sta to radite?
Ovaj mu odgovori da se bune zato sto nema posla.
Gospodin izvadi vizitkartu iz dzepa i kaze:
- Evo, mozes odmah sutra početi da radis u mojoj firmi.
A ovaj će njemu:
- Pa đe nađe bas mene od ovih 5.000 ljudi...
nadam se da nikome ne smeta,a ako smeta,možda bolje da se suzdržikako ne bi raspirivali dalje vatru
0 -
padamo, padamo:D
btw, dosta njih komentira Edov glas
pa sta vi mislite o tome?
je jos u formi, se pomalo gubi (:eek: ne daj Boze)...
meni je jos uvijek onaj stari, al opet ko da mi nes malo malo tu fali...:)
al nevrmajnd, jos uvijek rastura i rasturat ce:D......the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Dirty Frankk wrote:Od svih set lista do sata ova Virginia mi malo zaostaje od svih, osim Guaranteed jedno lijepo iznenađenja...nice
slazem se, nekak smo vec sve to vidli/culi (naravno, nikad nije zgoreg ponovitpuno su mi zanimljivije ove prethodne set liste. al ovaj poster fakat je najbolji dosad! meni je i onaj s krokodilom bio bas fora. but that's just me
bilo bi bas fino cut all night i Not For You/Modern Girl i bilo kaj s ITW-a
ajme ajme blizi se dan polijetanja i slijetanja i ny-a i msgova. nemrem bas jos vjerovat zapravowheeeee!
bas kontam kaj da uzmem od silne proud to be croat opreme koja je u ponudi ovijeh dana i kako to uspjesno iskombinirat s pj majicama0 -
shela wrote:bas kontam kaj da uzmem od silne proud to be croat opreme koja je u ponudi ovijeh dana i kako to uspjesno iskombinirat s pj majicama
mislim da crveno-bijele kockice pašu uz sve, tak da nema brige... zastava je obvezatna a ako viktor uzme šal, ni to neće biti naodmet...
nego, molim review sa radioheada? hello? kaj ste zaspali?... I surfaced and all of my being was enlightened...
ajme, ajme, slušam sad 'hard to imagine' s bonnarooa od 14.6. i nemrem vjerovati što su napravili od pjesme!
totalno je raskasapili, ali zvuči pregenijalno!
šaljem linak na strim 'ko želi!0 -
elcielo wrote:ajme, ajme, slušam sad 'hard to imagine' s bonnarooa od 14.6. i nemrem vjerovati što su napravili od pjesme!
totalno je raskasapili, ali zvuči pregenijalno!
šaljem linak na strim 'ko želi!
šalji!... I surfaced and all of my being was enlightened...
:eek:
akustični uvod u W.M.A.!
zvuči bolje nego što sam mislila da uopće može!
ovaj PJ još uvijek može iznenaditi!
ah, zar uopće mogu sumnjati u to...
(oprostite na ovim nesuvislim postovima, ali tek me sad pukla američka turneja)
btw, tko pjeva back vokale na 'human devices set me free'? jel' itko zna? ne zvuči mi k'o stone ili matt ili jeff. hm?0 -
šalji i meni!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads