Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
znam...sorry but jebiga....nisam izdržao. Kad smo ih onalo lijepo deklasirali:D:D
Nisam htio stvarati nikakve polemike ali mi gušt nije do mira:) malo se nasladiti na njihov račun...a to je danas u sportu normalna stvar:) ništa tako strašno.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Pa da, ne mora tu bit neke mržnje i tog što obično ide uz to Hrvatska vs Srbija, meni je jako drago što smo razvalili Srbe ne zato što su Srbi nego zato što su zadnjih godina najbolja ekipa na svijetu.
Treba bit ontopic.. Uh.. Volim Pearl Jam.Heart and soul, one will burn.0 -
:):) OLE, napokon smo na vrhu svijeta u vatrepolu....tamo gdje nam je mjesto. Svaka čast našim dragim susjedima Mađarima
na borbi ali ovaj put je bio naš red da pobjedimo. Prvaci svijeta bez poraza....
Da sam u ZG pošao bih na doček "BARAKUDA":D
Ok, sad se vratimo PJ....hmm, nemam što reći:):)
pozdrav i guštaj te nedelju...napokon sunce.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
samo nas je 6 na cijelom forumu
:) nisam ovako malo ljudi nikad vidio:) svi guštaju.
Idem i ja...radit:( ali slušat ču neki PJCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Zlatna Koogla 2007 - Dobitnici:
Koncertni nastup godine: Pearl Jam0 -
lestes wrote:
Pa naravno. Zar smo sumnjali?
E da, bravo vaterpolisti. Ja sam spavala, nisam gledala utakmicu.
al sam znala ja da su dobili"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ajme, ajme. niti jednog posta u zadnja 24 sata? :(
Di ste svi? Sto se zbiva?
Ima tko ideju za nase majice za ovu turneju??
Cro invasion ili tako nestoSto mislite? Cemo sto radit, da
budemo prepoznatljivi tamo okolo kad budemo trckarali po
Europi za PJ-om"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
evo me, evo.. tu sam..
imao sam nekih problema pa sam morao do mora 3 dana, u makarsku, koja se gradi.. ah, bit ce lijepo ljeto
danas imah ispit, upravo cekam rezultate..
pj se uvijek slusa.. nabrijava se za bec.. killersi i mando diao svakim danom su mi sve bolji..
i tak
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
.........nakon tjedana i tjedana neizlaženja na gablec, konačno sam uspjela pročitati sve postove!
Već su mi se prsti ukočili od skrolanja!
Nego, htjela bih se ispričati obožavateljima Wolfmothera. Snih je skinuo neke njihove stvari i kada sam čula Woman, poludila sam! K'o Zeppelini i Parplovci (ovako to moj tata izgovara)!!!
Aaaaaaaaaaa! Odlično!
I nije mi jasno kako je na Hunger strike-u tako loše zvučao
Znam da je ta tema prošla, ali jedan od dražih koncerata mi je bio Mano Negra na šalati prije nekoliko godina, ne znam kada sam (osim 26.9.06.) osjetila toliko dobre energije na stage-u i u publici (osim na bitflitu).
Pozdrav svima, sada stvarno moram ići raditi!0 -
asfo wrote:.........nakon tjedana i tjedana neizlaženja na gablec, konačno sam uspjela pročitati sve postove!
Već su mi se prsti ukočili od skrolanja!
hej, pa di ste se izgubili vas dvoje?!?
hej, nedavno mi je netko rekao da vas zna... kao bila je prica o muzici, pa došli na PJ i taj netko spomene vas dvoje kao frendove frikove... hm, ali tko?
mozda Tomislav K. iz moje firme? provjerit cu
mah muskom dijelu obitelji...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
radimo ko mali mravi, dijete je često bolesno, a moram priznati da nam je prilično teško čitati o vašim pripremama za koncerte kada znamo da nećemo ići......
...to ne znači da ne idemo van, a moram se pohvaliti da imamo sapun fafenštajnsku snjeguljicu. to je jedan CRNI sapun koji ostavlja crne fleke sapunske na umivaonikudobra fora....
spremamo se na koncerte koji će biti u gradu, a za sada je to HP... i naravno, što će biti od festivala...0 -
Iva: Heeej asfo!!! Pa long time no see tj. write! Baš super da si se javila!
Nadam se da nije ništa ozbiljno s Jankom i evo, pozdrav mu! A i snihu, narafski...0 -
siljo wrote:hej, pa di ste se izgubili vas dvoje?!?
hej, nedavno mi je netko rekao da vas zna... kao bila je prica o muzici, pa došli na PJ i taj netko spomene vas dvoje kao frendove frikove... hm, ali tko?
mozda ..... iz moje firme? provjerit cu
mah muskom dijelu obitelji...
Mislim da se Snih setil... Kasa?
(ooops, jel to smijem tu napisati, mam zbrišem ak je bed)
i tek toliko da znate da podmladak otkriva i druge izvođače osim PJ......http://www.youtube.com/watch?v=R70V1Yz-dZ4 vrti se satima i satima, a zovu se Stričeki, ak neko ne zna prevesti Tenacious D
0 -
daj kad sam se registrovo vise da mogu s nekim da pricam o PJ. Imam jednog druga koji ih slusa (najboljeg doduse) al to je sve
Nisam isao u Zagreb da ih gledam i kajacu se do kraja zivota tj. ako ne dodju opet ili u Beograd ili na exit. Zna li neko mozda? pricajte ljudi
arms wide open with the sea as his floor
o power ooooooooooo0 -
asfo wrote:Mislim da se Snih setil... Kasa?
(ooops, jel to smijem tu napisati, mam zbrišem ak je bed)
i tek toliko da znate da podmladak otkriva i druge izvođače osim PJ......http://www.youtube.com/watch?v=R70V1Yz-dZ4 vrti se satima i satima, a zovu se Stričeki, ak neko ne zna prevesti Tenacious D
je, je, Kasaselo moje malo...
nego, Stričeki su zakon... super je ova stvar, spot do sada nisam vidio
najjača im je definitivno Fu*k Her Gently, ali mozda bas i nije za podmladakStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Slavko wrote:daj kad sam se registrovo vise da mogu s nekim da pricam o PJ. Imam jednog druga koji ih slusa (najboljeg doduse) al to je sve
Nisam isao u Zagreb da ih gledam i kajacu se do kraja zivota tj. ako ne dodju opet ili u Beograd ili na exit. Zna li neko mozda? pricajte ljudi
arms wide open with the sea as his floor
o power ooooooooooo
hej Slavko...
na http://www.pearljam.com su svi datumi europske turneje... navodno ih nece biti vise.. ali doci ce oni opet u ove krajeve... jednom...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
e hvala, jos mi je sve ovo nepoznato malo...eh "jednom" kakve sam srece do tad cu vec biti mrtav.
usput tenacios d su pravi likovi, izgleda da imaju sad film nesto kao "Gods of Rock" il tako nesto nisam siguran, uglavnom u Dzek Blek fazonu naravno.
rich motherfucker compadre0 -
....a striček Black se ne srami svoje figure; štoviše, voli se skidati
(koliko sam primjetila)
0 -
Khm, khm
Evo sto sam dobila u inbox na myspaceu od jedne cure male koja isto voli PJ.
Quote:
*švrljam malo po netu
i naiđem na ovo.
Pjevač grupe Pearl Jam Eddie Vedder nastupit će na glazbenom festivalu Kokua Festival u Honoluluu, Havaji, 21. i 22. travnja ove godine zajedno s Jackom Johnsonom.
Inače, iz menadžmenta grupe, doznajemo kako su članovi grupe oduševljeni koncertom koji su održali u Zagrebu, a Eddie je, putem menadžmenta, hrvatskoj publici poručio slijedeće: "Bio nam je to definitivno jedan od trideset najdražih koncerata u cijeloj karijeri. Stvarno je bilo divno, publika je bila super, a cijelo vrijeme osjećali smo se kao kraljevi. Voljeli bismo ponovo nastupiti u toj predivnoj zemlji!"* end quote
Pa mislim da ovo zaista daje pozitivnu sliku o nama i koncertu koji je ZAISTA bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji prosle jeseni
Samo da se malo podsjetimo, no.
Cak i ljudi koji su bili na vise koncerata u 9.mj su rekli da je ZG bio :eek: :eek:
Eto, toliko. ovo mi je uljepsalo dan...sve nesto lijepo...danas je bas neki dobar danic, hehe"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music