Pearl Jam in Zagreb!

12942952972993001290

Comments

• .:bee:.
    .:bee:. Posts: 43
    Khm, khm :D

Evo sto sam dobila u inbox na myspaceu od jedne cure male koja isto voli PJ.

Quote:

*švrljam malo po netu
    i naiđem na ovo.

Pjevač grupe Pearl Jam Eddie Vedder nastupit će na glazbenom festivalu Kokua Festival u Honoluluu, Havaji, 21. i 22. travnja ove godine zajedno s Jackom Johnsonom.

Inače, iz menadžmenta grupe, doznajemo kako su članovi grupe oduševljeni koncertom koji su održali u Zagrebu, a Eddie je, putem menadžmenta, hrvatskoj publici poručio slijedeće: "Bio nam je to definitivno jedan od trideset najdražih koncerata u cijeloj karijeri. Stvarno je bilo divno, publika je bila super, a cijelo vrijeme osjećali smo se kao kraljevi. Voljeli bismo ponovo nastupiti u toj predivnoj zemlji!"* end quote

Pa mislim da ovo zaista daje pozitivnu sliku o nama i koncertu koji je ZAISTA bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji prosle jeseni :)
    Samo da se malo podsjetimo, no.
    Cak i ljudi koji su bili na vise koncerata u 9.mj su rekli da je ZG bio :eek: :eek:

Eto, toliko. ovo mi je uljepsalo dan...sve nesto lijepo...danas je bas neki dobar danic, hehe ;)

upravo si mi uljepsala jedan katastrofalan dan.
    hvala :D:)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Khm, khm :D

Evo sto sam dobila u inbox na myspaceu od jedne cure male koja isto voli PJ.

Quote:

*švrljam malo po netu
    i naiđem na ovo.

Pjevač grupe Pearl Jam Eddie Vedder nastupit će na glazbenom festivalu Kokua Festival u Honoluluu, Havaji, 21. i 22. travnja ove godine zajedno s Jackom Johnsonom.

Inače, iz menadžmenta grupe, doznajemo kako su članovi grupe oduševljeni koncertom koji su održali u Zagrebu, a Eddie je, putem menadžmenta, hrvatskoj publici poručio slijedeće: "Bio nam je to definitivno jedan od trideset najdražih koncerata u cijeloj karijeri. Stvarno je bilo divno, publika je bila super, a cijelo vrijeme osjećali smo se kao kraljevi. Voljeli bismo ponovo nastupiti u toj predivnoj zemlji!"* end quote

Pa mislim da ovo zaista daje pozitivnu sliku o nama i koncertu koji je ZAISTA bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji prosle jeseni :)
    Samo da se malo podsjetimo, no.
    Cak i ljudi koji su bili na vise koncerata u 9.mj su rekli da je ZG bio :eek: :eek:

Eto, toliko. ovo mi je uljepsalo dan...sve nesto lijepo...danas je bas neki dobar danic, hehe ;)

cool... :)

a tko to doznaje od managementa grupe? i kud bas 30 najboljih?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Hehe, ne znam, al eto. Navodno je to na vip.hr nadjeno...
    sad, sto je istina, sto dodano,uljepsano sto ne, prosudite sami...
    ali ipak mislim da SVI koji su svjedoci ZG koncerta da
    ce se sloziti sa mnom da ovo nije trebalo previse uljepsavati...ovo je zaista Ed mogao reci ;):):o

http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2100203&idnews=85195
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    Ej, jel bi isao netko u Milano? :D
    Prvi post na Porch-u :D

Ja cak mozda i odem ako ne budem radila taj tjedan ;)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Ima tko ideju za nase majice za ovu turneju??
    Cro invasion ili tako nesto :D Sto mislite? Cemo sto radit, da
    budemo prepoznatljivi tamo okolo kad budemo trckarali po
    Europi za PJ-om ;):D

hehe nek se vidi odkud smo :D pogotovo nakon ovog:
    Inače, viz menadžmenta grupe, doznajemo kako su članovi grupe oduševljeni koncertom koji su održali u Zagrebu, a Eddie je, putem menadžmenta, hrvatskoj publici poručio slijedeće: "Bio nam je to definitivno jedan od trideset najdražih koncerata u cijeloj karijeri. Stvarno je bilo divno, publika je bila super, a cijelo vrijeme osjećali smo se kao kraljevi. Voljeli bismo ponovo nastupiti u toj predivnoj zemlji!

baš sam se naježila.. :o
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    ....

ehh, da...sanjao sam ja koncert u pulskoj Areni i Footsteps na otvaranju....Istina, sanjao sam i Carmen Electru par puta, te da će Rijeka osvojit kup Uefa :D... Ali lijepo je za pročitat, makar ne znam koliko je to pouzdano

dreams come true :)
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    a jadan Slavko kad bude citao ovo sve gore :D:D:D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Nasem jedinom Mikeu McCreadyju je danas rodjendan :D
    Zivio Mike!!!
    Nadam se da je dobio veeeeliku tortu!!!
    recimo ovakvu...
    http://www.dessertworks.net/pics/guitar.jpg
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Ako niste vidjeli evo jednog malog interviewa sa Mikeom.
    Zanimljivo:
    "...we're probably not going to go out for another year-and-a-half tour for the rest of our lives."
    ili ovo:
    "When we get it all together, we'll decide to do a record," McCready says. "That may be a year from now or half-a-year from now."

http://www.billboard.biz/bbbiz/content_display/industry/e3i7fff6ef213d54ce5ffa07dd17e0dfa47
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Bilo bi lijepo sanjati da tour bude svake godine...ali to svi znamo da se neće dogoditi. Ovo što su nas počastili sa tour 07 to je već previše. Nažalost nakon ovoga možemo se sigurno odmoriti par godina ako ne i više, zato ljudi vi koji još niste odlučili ići ili ne možete...razmislite dobro, znam da nekima nije lako ali možda če biti još teže nakon propuštenog koncerta:(
    Ja sebi ne mogu oprostiti što sam preskočio Milano 96 i 00 godine.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ja sam u ZG vjerovatno od 17 do 20. 4. Izlagat ču nešto na velesajmu pa ako ste za jedno druženje, kava ili slično da se nađemo negdje.
    Ajde smislite nešto???? Dogovorite neki sastanak. :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    sta culi one glasine za radarfest na jarunu 21.6.? :)
    ja sam nacuo nesto kao muse, the killersi, jos jedno tome slicno ime...

i tak..

mah
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    masni wrote:
    sta culi one glasine za radarfest na jarunu 21.6.? :)
    ja sam nacuo nesto kao muse, the killersi, jos jedno tome slicno ime...

i tak..

mah

navodno su ti bendovi bili patka... zadnja informacija je da sviraju Placebo i QOTSA i da ce svirka biti 20.06. na Šalati... Placebo je imao taj info na svojim stranicama par dana, ali su maknuli... a vidjet cemo...
  • siljo
    Ja sam u ZG vjerovatno od 17 do 20. 4. Izlagat ču nešto na velesajmu pa ako ste za jedno druženje, kava ili slično da se nađemo negdje.

racunajte na nas.... :D
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Onda meet-up izmedju 17. i 20. Mi smo za.
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Moze meetup, vec je krajnje vrijeme...
  • cropdustress
    Ja taj tjedan SIGURNO ne mogu doci do gore :(

Ali u 5. mjesecu mislim da bih mogla ;)
    Doci cu sigurno u 5. pa se onda jos dogovorimo..ako budete mogli, narafno :D

A vi uzivajte sada :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534

ja ću čak ići i na taj velesajam pa se možemo duplo vidjeti... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Ja taj tjedan SIGURNO ne mogu doci do gore :(

Ali u 5. mjesecu mislim da bih mogla ;)
    Doci cu sigurno u 5. pa se onda jos dogovorimo..ako budete mogli, narafno :D

A vi uzivajte sada :)

sid, jedan sastančić prije turneje stvarno moramo imati... majice, transparente, poklone.... sve moram jopet izdogovarati... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Mozda je jos malo rano, al ne mogu izdrzat...

Sretan Uskrs svima! :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...