Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
pajo wrote:Well then be sure to drop by once and we'll show you around! Until then, cheers!
For a sneak peak at how Zagreb and PJ interact see here: http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJZagreb2692006 , for the sound of it we STRONGLY (and modestly, as you can notice) recommend the Zagreb boot and for the rest, well, you'll just have to visit...:)
Cool pics I like the purpley coloured one....about #12
Thnx for sharing......
Nite Jammers!!!0 -
snih wrote:1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše...ja bi radije poslije...
6. killroy
7. 8. 9. asfo, snih i Janko - mi smo isto za poslije podne. Ujutro moramo furat Janka na maskenbal (još ne znamo u kaj ćemo ga maskirat - ja sam predložio da ga zamaskiramo u dobro dijete!)
10., 11. kosta und ich..
e sad.. znate da smo mi studosti i da se ispiti poklapaju sa prijelaznim rokovima nogometasa, daklem, u ovo vrijeme
uglavnom, da ne duljim, ispit je u pon ujutro.. probat cu ovih dana stisnut malo vise pa da u nedjelju mogu doc poslije 2 negdje.. tako nesto..
5 svimaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
vidim da je majority za popodnevne aktivnosti, pa je to onda dogovoreno, jel tak?
olrajt pipl!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Pozdrav svima
Evo nije me bilo duuugooooo vremena hehe al sam ocito potrefio u pravi cas kad padaju dogovori(koji tajming)...uglavnom da se iskupim za ovako kasno ulijtanje recite ako treba doc ranije pomoc s pripremom,i glavni ispiti su mi prosli pa sam slobodan ko ptica...0 -
biljezim se za mitap kod elcielo!
mogu se nacrtat ranije popodne
javim jos!
12. shela0 -
Iva: ovako, ja sam sutra i u subotu na putu, a pajo u subotu pa nećemo biti ovdje za dogovore.
ja mogu napraviti slane kiflice (sa sirom, pršutom i sl.), neku povrtnu salaticu, paštetu od tune i još neka peciva. mi ćemo računati onda da dođemo oko 15h (a možemo i ranije), a u subotu navečer ćemo baciti oko na forum da vidimo ima li izmjena...pozdravac dotad!
e, da, i možemo dofurat Singlese, doduše samo sa engleskim titlom, ali to nije problem, jel' tako?0 -
Upravo sam procitao na Porch-u da je Jeff dao neki mini interview na tekmi Seattle Supersonicsa i rekao da za koji tjedan ulaze u studio i pocinju radit...to te ja pitam...hocemo album do kraja godine, a svi znaju sto ide poslije albuma0
-
hej ljudovi!
ajmo se dogovoriti ovako!
kad već svima paše poslije podne, dođite svi oko 15 ili kasnije, tako da ja onda mogu ručat kod svojih
znači, ja sam u 15 doma i čekam vas
pajina iva, ako ti se stvarno da raditi sve to, super super.
ja sam zadužena za desert0 -
pajo wrote:Upravo sam procitao na Porch-u da je Jeff dao neki mini interview na tekmi Seattle Supersonicsa i rekao da za koji tjedan ulaze u studio i pocinju radit...to te ja pitam...hocemo album do kraja godine, a svi znaju sto ide poslije albuma
vidis sto se izrodi kad je fan pozitivan?
a ne one "nece, nece", "razocarat cemo se" spikeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ja mogu probat napravit fritule za nedjelju ako hoćete..mislim ipak je sezona sad:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
evo, sad je frendica bila kod mene i ispričala kak je njen bratić prije 2 tjedna bio na havajima (inače je rođen u americi i tam živi) i pogodite koga je upoznao i družio se s njim cijeli tjedan?!?!
sa eddijem! nemreš vjerovati...
čekam detaljnije informacije...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
uuuuu...najs... if aj kud onli bi in his šuz:D
brze nabavi jos informacija:)
btw, neki imaju srece i s njim surfaju, dok ga ja sanjam (znam da nisam jedini:D) i
ugovaram novi koncert u ZGu:D:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
dok leo ugovara koncert u zg...ptičica preko na porchu potvrđuje bonnaroo!:)I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
helen cross wrote:dok leo ugovara koncert u zg...ptičica preko na porchu potvrđuje bonnaroo!:)
mi lajk litl brdi
June 12-15?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
tko ide na bonnaroo?
nisam!0 -
siljo wrote:mi lajk litl brdi
June 12-15?
aha....baš bi se mogli kolektivno zaletit:) netko donira kadu, netko vesla,...
samo se moramo organizirat....:DI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
ma svi znamo da je bonnaroo i tak samo festival za zagrijavanje za novu europsku turneju...
A di bi isli nakon sta izdaju novi album? Ne valjda po americkom jugu!0 -
Mislim da me nece vidjeti taj Bonnaroo, iako svi znate da bih isla svakamo za njih...al ovo ljeto nis...ja se iskreno nadam da nece dolaziti k nama jer sad ne mogu nis priustit i vezana sam za posao do 9.mj...
A Bonnaroo je sto posto...a mozda i jos koji koncert...:o"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
mogli bi kolektivno odsanjat jednu da idemo svi tamo
novi albumcek, a?
mislim da ce biti grejp na coveru..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market