Pearl Jam in Zagreb!

Options
16116126146166171290

Comments

• lestes
    lestes Posts: 959
    jurasica wrote:
    nemoj ti meni drugi put!!! pa jel može neki vikend kad će nam glavna razbijačica biti u mogućnosti nazočiti le boom-u.. :)
    ma gle.. vi se dogovorite kad vam paše :) ak budem mogla, dođem. meni samo
    taj vikend (3.2.) visi u zraku, kao ispit neki... bla bla... al ak odustanem od ispita,
    dođem :D a pol ljudi ništ ne javlja kad ima paše... di ste??? :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Nominacije za Oskara...koliko mi voljeli Ed-a možda on ipak nije lik za takve manifestacije bez obzira što se dosta promjenio, smirio,uozbiljio itd on je ipak ostaje rebel rocker u duši oni su svi p....

a ona utakmica sinoć je bila stvarno bolna za gledat...strašno kako su nemoćni bili, a što tek kad se pojave Francuzi, Njemci itd. a jebiga mi bi uvijek pobjeđivali a to u sportu nije baš tako.

Hrvatska Hrvatska :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    opet offtopic...

na Last.fm-u se pojavio datum 13.07.2008. i Dom Sportova... jel nacuo netko nesto o tome?

pricalo se ranije po forumima da bi kao trebali doci u 4. mjesecu, ali od tada nista... a vjerojatno je necija zeka...

a Ed i Oscar... 10 godina ih nije bilo nigdje po medijima... zadnjih par godina su posvuda... mislim da ce/cemo i Ed i band, a i mi prezivjeti bez te nominacije :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    a Ed i Oscar... 10 godina ih nije bilo nigdje po medijima... zadnjih par godina su posvuda... mislim da ce/cemo i Ed i band, a i mi prezivjeti bez te nominacije :)

pa de si prijatelju? :)

nego, imam vam svima za odgovoriti glede oscara i edija... naime, čovjek je napravio hebenu muziku za film i na oskarima se takva djela nagrađuju... možemo mi kenjati protiv toga i ne znam kaj, ali to ipak nešto znači!!! nemojte me sada ljutiti!!! ja smatram da je čo'ek barem trebao dobiti nominaciju, ako ne i osvojiti nagradu!!!
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    pa de si prijatelju? :)

nego, imam vam svima za odgovoriti glede oscara i edija... naime, čovjek je napravio hebenu muziku za film i na oskarima se takva djela nagrađuju... možemo mi kenjati protiv toga i ne znam kaj, ali to ipak nešto znači!!! nemojte me sada ljutiti!!! ja smatram da je čo'ek barem trebao dobiti nominaciju, ako ne i osvojiti nagradu!!!

tu sam :)

je, zasluzio je... nije dobio... idemo dalje... ne taj "idemo dalje" ;)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Slazem se..
    I vjerojatno zbog toga nece doc film u kina nasa, nego cemo morat skidat s neta ili narucivat.. bu..

I ne mogu vjerovat da nitko nije komentirao malo puniju mulatkinju s dredlama, koja se sama sebi smije dok pjeva pjesme? kimya dawson zvuci prezabavno.. nema tu estetske ljepote neke u pjesmama, ali lyricsi su predobri, i jednostavno zraci pjesma zabavom..

bar meni..

5 :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    masni wrote:
    Slazem se..
    I vjerojatno zbog toga nece doc film u kina nasa, nego cemo morat skidat s neta ili narucivat.. bu..

pitao sam preko maila direktora programa u Cinestaru da li ce film doci, ali naravno da nisam dobio odgovor...
    vjerojatno je tip prevelika "njuska" da bi odgovarao nekome kao sto sam ja... :)
    a neku "info" mail adresu nisam nasao...
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Dobar dan svima!
    Javljam se u ime cijele obitelji jer je snih prelijen i nema pjesničke inspiracije. Najprije bih se htjela zahvaliti na pozivu izvjesnoj Ani, kako si samo gostoljubiva! Nazočili bismo rado svi pa ću se potruditi da bolje pratim što se zbiva i koje su obveze domaćica tako da mogu prenijeti snihu ;)
    Znači, za sada računamo 03.02. kao datum?

Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!
  • siljo
    asfo wrote:
    Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!

:)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    asfo wrote:

jel to k'o neko upozorenje? :D

draga kolegice u fanoljubljenju pearl jama, hvala na iscrpnom odgovoru u svezi glede gostovanja, i još k tome pozitivnome.

druženje 3.2., kako stvari sada stoje. :)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    asfo wrote:

Super su mi ovakve obavijesti! :) Go Janko!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    asfo wrote:

ovo je stvarno big deal, čestitam na trudu i samo tako! idemo dalje! :) ne taj "idemo dalje" :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • asfo
    asfo Posts: 315
    elcielo wrote:
    jel to k'o neko upozorenje? :D

draga kolegice u fanoljubljenju pearl jama, hvala na iscrpnom odgovoru u svezi glede gostovanja, i još k tome pozitivnome.

druženje 3.2., kako stvari sada stoje. :)

Nema frke, nosimo svugdje tutu/kahlicu/nonu sa sobom, ne onaj toi-toi kemijski wece :D nego baš malu slatku tutu :D plavu da ne mislite da je baš preveč slatka.
    No dosta o meni, pričajmo malo o mom autu.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    asfo wrote:
    Nema frke, nosimo svugdje tutu/kahlicu/nonu sa sobom, ne onaj toi-toi kemijski wece :D nego baš malu slatku tutu :D plavu da ne mislite da je baš preveč slatka.
    No dosta o meni, pričajmo malo o mom autu.

hahaha :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Eh, to su bili dani kad se sralo (citaj: kakilo) gdje se stiglo i po kome se stiglo :D skuzi na izrazu

5 :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    pajo wrote:

frka im je da ih sve ostale ne zasijeni... svojom golobradom, mocnom pojavom i onim famoznim bijesom u ocima...
    nekako se ne uklapa u njihov selebriti/koktel/vecernjahaljina/smoking/limuzina svijet... :)
  • Ahoj hlapci,

Kaj, se vidimo onda 3.2.? Makar na sat-dva... :D Lestes, ajd dođi... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Headlineri Vip INmusic-a ove godine bi trebali biti Nick Cave & The Bad Seeds!
    http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14441
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    dupli post