Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
jurasica wrote:nemoj ti meni drugi put!!! pa jel može neki vikend kad će nam glavna razbijačica biti u mogućnosti nazočiti le boom-u..
ak budem mogla, dođem. meni samo
taj vikend (3.2.) visi u zraku, kao ispit neki... bla bla... al ak odustanem od ispita,
dođema pol ljudi ništ ne javlja kad ima paše... di ste???
0 -
Nominacije za Oskara...koliko mi voljeli Ed-a možda on ipak nije lik za takve manifestacije bez obzira što se dosta promjenio, smirio,uozbiljio itd on je ipak ostaje rebel rocker u duši oni su svi p....
a ona utakmica sinoć je bila stvarno bolna za gledat...strašno kako su nemoćni bili, a što tek kad se pojave Francuzi, Njemci itd. a jebiga mi bi uvijek pobjeđivali a to u sportu nije baš tako.
Hrvatska HrvatskaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
opet offtopic...
na Last.fm-u se pojavio datum 13.07.2008. i Dom Sportova... jel nacuo netko nesto o tome?
pricalo se ranije po forumima da bi kao trebali doci u 4. mjesecu, ali od tada nista... a vjerojatno je necija zeka...
a Ed i Oscar... 10 godina ih nije bilo nigdje po medijima... zadnjih par godina su posvuda... mislim da ce/cemo i Ed i band, a i mi prezivjeti bez te nominacijeStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:a Ed i Oscar... 10 godina ih nije bilo nigdje po medijima... zadnjih par godina su posvuda... mislim da ce/cemo i Ed i band, a i mi prezivjeti bez te nominacije
pa de si prijatelju?
nego, imam vam svima za odgovoriti glede oscara i edija... naime, čovjek je napravio hebenu muziku za film i na oskarima se takva djela nagrađuju... možemo mi kenjati protiv toga i ne znam kaj, ali to ipak nešto znači!!! nemojte me sada ljutiti!!! ja smatram da je čo'ek barem trebao dobiti nominaciju, ako ne i osvojiti nagradu!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:pa de si prijatelju?
nego, imam vam svima za odgovoriti glede oscara i edija... naime, čovjek je napravio hebenu muziku za film i na oskarima se takva djela nagrađuju... možemo mi kenjati protiv toga i ne znam kaj, ali to ipak nešto znači!!! nemojte me sada ljutiti!!! ja smatram da je čo'ek barem trebao dobiti nominaciju, ako ne i osvojiti nagradu!!!
tu sam
je, zasluzio je... nije dobio... idemo dalje... ne taj "idemo dalje"Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Slazem se..
I vjerojatno zbog toga nece doc film u kina nasa, nego cemo morat skidat s neta ili narucivat.. bu..
I ne mogu vjerovat da nitko nije komentirao malo puniju mulatkinju s dredlama, koja se sama sebi smije dok pjeva pjesme? kimya dawson zvuci prezabavno.. nema tu estetske ljepote neke u pjesmama, ali lyricsi su predobri, i jednostavno zraci pjesma zabavom..
bar meni..
5Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:Slazem se..
I vjerojatno zbog toga nece doc film u kina nasa, nego cemo morat skidat s neta ili narucivat.. bu..
pitao sam preko maila direktora programa u Cinestaru da li ce film doci, ali naravno da nisam dobio odgovor...
vjerojatno je tip prevelika "njuska" da bi odgovarao nekome kao sto sam ja...
a neku "info" mail adresu nisam nasao...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Dobar dan svima!
Javljam se u ime cijele obitelji jer je snih prelijen i nema pjesničke inspiracije. Najprije bih se htjela zahvaliti na pozivu izvjesnoj Ani, kako si samo gostoljubiva! Nazočili bismo rado svi pa ću se potruditi da bolje pratim što se zbiva i koje su obveze domaćica tako da mogu prenijeti snihu
Znači, za sada računamo 03.02. kao datum?
Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!0 -
asfo wrote:Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!
jel to k'o neko upozorenje?
draga kolegice u fanoljubljenju pearl jama, hvala na iscrpnom odgovoru u svezi glede gostovanja, i još k tome pozitivnome.
druženje 3.2., kako stvari sada stoje.0 -
asfo wrote:Još samo jedna važna obavijest (kako smo svi one big happy family, morate i vi to znati): Janko ne nosi pelene! Danju već skoro mjesec dana, a noćas je prvi puta spavao bez pelena i nismo imali mokre plahte!
ovo je stvarno big deal, čestitam na trudu i samo tako! idemo dalje!ne taj "idemo dalje"
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
elcielo wrote:jel to k'o neko upozorenje?
draga kolegice u fanoljubljenju pearl jama, hvala na iscrpnom odgovoru u svezi glede gostovanja, i još k tome pozitivnome.
druženje 3.2., kako stvari sada stoje.
Nema frke, nosimo svugdje tutu/kahlicu/nonu sa sobom, ne onaj toi-toi kemijski wecenego baš malu slatku tutu
plavu da ne mislite da je baš preveč slatka.
No dosta o meni, pričajmo malo o mom autu.0 -
Eh, to su bili dani kad se sralo (citaj: kakilo) gdje se stiglo i po kome se stiglo
skuzi na izrazu
5Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Kazu da je Ed ispao iz utrke za Oscara zbog "predominant use of songs"...WTF! :mad:
http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2008/01/22/jonny-greenwood-disqualified-from-oscar-race-rolling-stones-may-sell-back-catalogue-snoop-collaborating-with-beckham-and-more/0 -
pajo wrote:Kazu da je Ed ispao iz utrke za Oscara zbog "predominant use of songs"...WTF! :mad:
http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2008/01/22/jonny-greenwood-disqualified-from-oscar-race-rolling-stones-may-sell-back-catalogue-snoop-collaborating-with-beckham-and-more/
frka im je da ih sve ostale ne zasijeni... svojom golobradom, mocnom pojavom i onim famoznim bijesom u ocima...
nekako se ne uklapa u njihov selebriti/koktel/vecernjahaljina/smoking/limuzina svijet...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ahoj hlapci,
Kaj, se vidimo onda 3.2.? Makar na sat-dva...Lestes, ajd dođi...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Headlineri Vip INmusic-a ove godine bi trebali biti Nick Cave & The Bad Seeds!
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=144410 -
dupli post0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music