Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Joj, pa ja znam i tekstove LP-a.
Slušo sam ih u osmom razredu... Eh...
Ali sad ih ne bi htio čut. Pogotovo ne uživo. : palac_dolje :
Ne znam šta je PJ-u, kako to biraju predgrupu, pa My Morning Jacket su im bili predgrupa, a sad ovi.Heart and soul, one will burn.0 -
finalni wrote:tekstove LP-a.
shocking!
sorry, zezamo se, pokušavamo pronaći nešto šaljivo oko toga da bi oni mogli biti predgrupa, ali ne ide nam baš...
a prošle godine kad smo imali tarantula ad smo bili nezadovoljni, a ko' što kaže ranac da su nam sad oni...0 -
rezervirali hotel u londonu pa nam na pamet pada Split (točnije izreka 'ko to more platit?')
anyway, mi smo u Travelodge Farringdon.0 -
siljo wrote:shit, shit, shit...
the who objavili eurotour... evo i datuma:
https://tickets.thewhotour.com/
13.06. su u minkenu pa ako netko ide u minken, a ne ide u poljsku
Sad sam u dilemi, ovo bi možda bila još bolja opcija...PJ i The Who, dva koncerta u dva dana... Zamislite jednog dana pričat djeci o tome...
:D:D
Al ionako ću se predomislit još jedno 75 puta do šestog mjeseca... :rolleyes:siljo wrote:Joj, pa ja znam i tekstove LP-a.
Slušo sam ih u osmom razredu... Eh...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Sid,
ti dakle putuješ iz Krakowa u Italiju, jel? nekim zračnim prijevozom? ja bi skočila još i do italije i do beča, ako ću moći kupiti kartu za jedan dan...
ljudi, ako će netko još zvati ovaj hotel u chorzowu, neka rezervira barem jednu noć za mene i sintiju, priti pliz... ja bi nazvala sama, ali kad sam na poslu ne dižem glavu tak da ne znam kad bih stigla... :(
a vi parovi kaj ste se požurili sa rezervacijama, mogli ste sačekati da se dogovorimo pa da kao grupa rezerviramo i dobijemo cijeli kat i još uz to i popust...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Opener za Munchen?? Več se zna, barem rumors??Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.20160 -
jurasica wrote:Sid,
ti dakle putuješ iz Krakowa u Italiju, jel? nekim zračnim prijevozom? ja bi skočila još i do italije i do beča, ako ću moći kupiti kartu za jedan dan...
ljudi, ako će netko još zvati ovaj hotel u chorzowu, neka rezervira barem jednu noć za mene i sintiju, priti pliz... ja bi nazvala sama, ali kad sam na poslu ne dižem glavu tak da ne znam kad bih stigla... :(
a vi parovi kaj ste se požurili sa rezervacijama, mogli ste sačekati da se dogovorimo pa da kao grupa rezerviramo i dobijemo cijeli kat i još uz to i popust...
Tako da ti savjetujem da se brzo olducis
Ja idem sigurno u Italiju i BecU Bec idemo s vlakom Sandra i ja (cura koja je isto bila na ETB prosle godine, ove godine ide na SVE koncerte
)
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jurasica wrote:Sid,
a vi parovi kaj ste se požurili sa rezervacijama, mogli ste sačekati da se dogovorimo pa da kao grupa rezerviramo i dobijemo cijeli kat i još uz to i popust...
moram i ja rezervirat isto...budem probao to sutra sredit..poslat mejl ili nesto...0 -
Ja bih trebao u Minhen.. U sustini, za iste pare mogu i blize, u Bec, ali sobzirom da je u Minhenu to samo njihov koncert necu uopste ni da razmisljam o opciji Austrije..
Sreo sam jucer bivsu curu (raskinuli prije jedno 7 dana) i onako spomenem Minhen i sve to i ona se pravo nalozi na put.. Nadam se da bi to moglo upaliti pa da dodjem sa njomSlusa PJ preko mene, ono, zna sve pjesme al' se u sustini lozi na ove laganice tipa Of He Goes, Nothingman, Come Back.. Ma sve u svemu, solidan partner za avanturu PJ..
Mi bi nocili na dan koncerta a mozda ostanemo i noc poslije. Pokusacu naci neki hostel ali i ovaj na koji nas je Sid uputila izgleda super..
Bus iz Sarajeva krece u 08:00h a dolazi oko 5 ujutro u Minhen tako da bi dosao na dan koncerta..
Eto, dodajte me na onaj spisak (ja moram vjerovati da ce sve ispasti ovako kako je i zamisljeno)..
1.
2.
.
.
.
.
...Doctor i njega bivsa
Pitanje za vas koji idete u Poljsku nakon Minhena. Jeli kontate nociti u Minhenu na dan koncerta (sobzirom da je u Poljskoj koncert odmah sutra, jel to izvodivo)?
I vi ostali.. ako nadjete neki dobar hostel, davajte odmah link 'vamo.. Super bi bilo da svi budemo na istom mjestu..
Haj zdra'o.. Odoh spavat..26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
E ljudi..
Na tickets.de pise da su online karte za PJ u Muchenu SOLD OUT!!!
A i ne cudi.. Jel ima neko ideju kako na drugi nacin nabaviti kartu? (osim one taktike, kupi pred koncert) Imaju tamo kontakti ovlastenih prodavaca al' od njih nema neke koristi, sigurno nece slati postom..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Doctor wrote:E ljudi..
Na tickets.de pise da su online karte za PJ u Muchenu SOLD OUT!!!
A i ne cudi.. Jel ima neko ideju kako na drugi nacin nabaviti kartu? (osim one taktike, kupi pred koncert) Imaju tamo kontakti ovlastenih prodavaca al' od njih nema neke koristi, sigurno nece slati postom..
probaj ovdje http://www.tickets-per-post.de/ još ih ima0 -
... od dogovaranja putovanja (mada znam da je svima koji idu na koncerte to veoma važno:)
Da li mi neki stručnjak može reći da li bi ovo bila oriđiđi majica:
http://s103.photobucket.com/albums/m121/snih/PJ%20majica/?action=view¤t=untitled.jpg
Lep pozdrau!0 -
snih wrote:... od dogovaranja putovanja (mada znam da je svima koji idu na koncerte to veoma važno:)
http://s103.photobucket.com/albums/m121/snih/PJ%20majica/?action=view¤t=untitled.jpg
Lep pozdrau!
Samo je print bio malo vise na sredini, ne tako blizu izreza za vrat...mozda
je ova fake napravljena po originalu, jer je jedino u tome razlika"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
snih wrote:... od dogovaranja putovanja (mada znam da je svima koji idu na koncerte to veoma važno:)
Lep pozdrau!
Ja sam uzeo tu originalnu majicu na koncertu i to mi se čini kopijom, kao što kaže Sid; crtež je preblizu ovratniku i neki detalji su malo drugačiji.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ja sam uzeo tu originalnu majicu na koncertu i to mi se čini kopijom, kao što kaže Sid; crtež je preblizu ovratniku i neki detalji su malo drugačiji.
Mislim da na original majici toga nema, prilicno sam sigurna,
jer, vidjela sam ih dosta na prosloj turneji"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
snih wrote:na brzim odgovorima!
To bi trebalo biti iz official mercha pa je baš zanimljivo to kaj velite... hm,hm... offical my a..!:D
@Dirty Frankk: koje su razlike u detaljima...
Baš bi htio priupitati distributera o originalnosti proizvoda!Sa strane one sare crne
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
to može biti neka nova serija majica, malo izmijenjena...
...da li je to uobičajeno?
Ja nemam pojma!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music