Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
jurasica wrote:Ljudi, ne znam kako vi, ali ja sam danas u pošt. sandučiću našla poklončić od 10C.... iiihaaaa! još da imam gramafon...
lijepo izgleda, a svi znate kako zvuči...
stiglo i nama... super su tempirali, samo 3 dana nakon uskrsaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
uf kad ovo vidim... nadam se da budu majice došle do 6. mjeseca!
mislim, piše da im treba 4-8 tjedna... bumo vidli...0 -
A što je to, svi ste u ZG dobili poklone...a do Dubrovnika treba još 5 dana:):):( Valjda je na putu. A gramofon nemam ni ja više:(
Ali zato posteri stižu skoro svaki dan, već 7 komada a još je toliko na putu:)
Danas sam ubrao Perth poster a to mi jedan od najdražih, sretan sam ko malo dijete kad dobije igračku:)
Je li netko od vas što pokupio od tih silnih postera u goods section??CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ako majice dodju do turneje, svi sretniOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
hej, pozdrav svima!
i ja dobih jučer singlicu, stvarno je lijep artwork. još da je nabaviti pošteni gramofon
da znate da vas čitam, i da se pridružujem željama za neki skori meet-up0 -
Pozdrav svima.
Ja sam novi ovdje na forumu pa da se i ja malo uključim.Ja i moj bratić idemo u 6 mjesecu na koncert Pearl Jama u Veneciju pa imamo 2 slobodna mjesta u autu.Ako je netko zainteresiran i ima ulaznice za koncert naravno neka mi se slobodno javi.0 -
Pozdrav U2fan! Kako to da se ne zoveš PJ fan:):)???
Ja u Veneziju ne idem ali ima par ljudi koji idu, samo oni kreču iz Poljske ako se ne varam. Odakle ti krečeš u Veneziju, gdje ti je start???
Što se tiće meetinga u ZG, ja dolazim 16-oga i zapravo imam samo utorak navečer slobodno, preko dana sam na sajmu, u srijedu se već spuštam u Rijeku kod maloga:)
Ne znam kako ste vi sa vremenom ako je netko slobodan u utorak navečer ili možda nedelja popodne da se vidimo, nažalost nemam više slobodnog vremena:)
Ako netko dolazi na sajam ja sam u paviljonu br.5, Obrtnička komora Dubrovnik.
A da, dobio sam i ja ploču:)
Pozdrav svimaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Zato što mi je U2 na prvom mjestu a poslje toga je definitivno Pearl Jam.Moje polazište je iz Zagreba planirali smo možda otići na par njih kao prošle godine ali za sada nismo ništa iskombinirali tako da je ostala samo Venecija.Eto i ja sam danas dobio svoju ploču:)0
-
u2fan1975 wrote:Zato što mi je U2 na prvom mjestu a poslje toga je definitivno Pearl Jam.Moje polazište je iz Zagreba planirali smo možda otići na par njih kao prošle godine ali za sada nismo ništa iskombinirali tako da je ostala samo Venecija.Eto i ja sam danas dobio svoju ploču:)
Prvu recenicu tu necu komentirat
A ostalo...ja dolazim iz Poljske tako da se vidimo tamo"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
A čuješ njih sam počeo slušat puno prije nego Pearl Jam i ostalo je do dan danas.Ali Pearl Jam je ejdan i jedini a poslje 3 koncerta prošle godine sam stavrano postao zaljubljenik tj PJ fanatik.
Vidimo se u Veneciji!!!0 -
Dirty Frankk wrote:Ne znam kako ste vi sa vremenom ako je netko slobodan u utorak navečer ili možda nedelja popodne da se vidimo, nažalost nemam više slobodnog vremena:)
Pa mogli bi u utorak popit koju pivu ako ima zainteresiranih.
Inace, pozdrav u2fanu!
a i ostalima0 -
@u2fan: Dobrodošao! I bravo da si odmah skužio da su ovdje svi zapravo dobronamjerni, ali eto, teško nam je (fanaticima
) olako preći preko tvog nicka.
Ali, eto, ponašaš se kao pravi PJ fan, prvi post pa već nudiš prijevoz fellow fanovima. Pohvalno, pohvalno!
@niko: Nama paše utorak. Gdje si ti smješten - da znamo naći mjesto gdje ćemo se naći.0 -
u2fan1975 wrote:A čuješ njih sam počeo slušat puno prije nego Pearl Jam i ostalo je do dan danas.Ali Pearl Jam je ejdan i jedini a poslje 3 koncerta prošle godine sam stavrano postao zaljubljenik tj PJ fanatik.
Vidimo se u Veneciji!!!
velkome felou frik, onako iz milja, i isto se vidimo u veneciji... pitanje, jesi rezervirao već negdje smještaj ili ideš na divljaka?
sid, znam da si ti u onom malom hostelčiću, ali mislim da tamo nema više mjesta a i mi bi možda negdje izvan grada...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
http://muzika.hr/default.aspx?id=11237
meni od ovog najprimamljivije qotsa... al pj na prvom mjestua za ostalo
budemo vidli s parama...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market