*__Pearl Jam >>> Hungary__*

11112141617105

Comments

• London, UK Posts: 475
    Ricsard wrote:
    az országos ismertség!!!!!!!:)

A legszebb mégis az lesz, amikor a Fókusznak meg az Aktívnak nyilatkozunk majd! ;)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    lilinger wrote:
    A legszebb mégis az lesz, amikor a Fókusznak meg az Aktívnak nyilatkozunk majd! ;)

Na persze, a NÍVÓra adnunk kell ;):)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Ricsard wrote:
    Na persze, a NÍVÓra adnunk kell ;):)

jó akkor majd bemondatjuk a hír tv-n ... :D

(ejnye, mit csinálok szenteste a fórumon...???!! Boldog Karit mindenkinek!!!!! ;) )
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
    jó akkor majd bemondatjuk a hír tv-n ... :D

(ejnye, mit csinálok szenteste a fórumon...???!! Boldog Karit mindenkinek!!!!! ;) )

Hihi...Te mit csinálsz itt ilyenkor? :)

Nektek is békést meg boldogot!
    Nem tudtam ám megállni, hogy a wiw-en a zismerősöknek ne idézzem ezt: "oh, when i was a kid, oh how magic it seems, oh pls let me sleep it's christmas time"
    Direktbe ment, nemám üzenőfal! ;)

Hálásak voltak érte, mondták, milyen szép...a PJ tehát lassan kúszik a tudatukba befelé.
    Aztán majd megkaphatják életük legcsodálatosabb koncertélményét! :D

Viccet félre téve. Eszembe jutott, hogy vannak hallgatóim (mert egy TO-n dolgozom), akik az ertéelnél meg a tv2nél vannak meg van egy, aki a SzigetIrodánál. Meg van egy csokker (bár vele a viszony nem a legrózsásabb), aki koncerteket is szervez...

Tisztára fel vagyok pörögve, konkretizáljunk már! :)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    Kicsit most elbizonytalanodtam...izé...nyilván 800.000 másik tag is felbátorodik azon, ami ottan downunder történt, s petícionál. Akkor ez most miért működne? Pont nekünk. Pont itt. Jaj. Na, de positive-thinking.

Lényeg. Találtam egy oldalt: http://www.petitiononline.com/petition.html
    Nem volt nehéz, mert gugli elsőnek adta ki, de. Ezt írják:
    "Each signature and email address (always required, but optionally confidential) is logged for possible explicit or statistical validation. Duplicate signatures are automatically rejected, and each person who signs is automatically sent a confirming email message."
    Asszem ez már eléggé jól hangzik, bár ip azonosítást nem említ, és miért ne duplikálhatna vki úgy, hogy 1x mhely, 1x meg otthol meg mittoménhol?
    Részletek emitt:
    http://www.petitiononline.com/petition_FAQ.html

...és akkor bele lehet fogalmazni a szövegbe, hogy mindekit megkeresnek/ünk emilben annak érdekében, hogy egy embör se írhassa alá többször, úgyhogy olyat adjanak meg, ami télleg él. Vagy mittomén.

Közben eszembe jutott, hogy a kolléganőm/csoporttársam családi barátja a Czutor Zoli a Nyersből...s Őt meg láttam - szintén a wiw-en - a PJ ismerőseként...még egy remek lehetőség :D

Miértek. (bár nyilván Nektek is ugyanezek vannak, de összegezni jó...hátha végre télleg elindítjuk :))
    1. Mert 10 éve nem.
    2. Mert 2000-ben elmaradt.
    3. Mert idén is kifelejtettek minket.
    4. Mégiscsak meg lettünk említve Bécsben.
    5. Igenis van igény, csak nem nyílt színen, mint az olaszoknál vagy a lengyeleknél pölö.

De talán akkor kéne, ha már - állítólag - januárban lesznek official dátumok. De lesznek-e? Mert ugye Stone meg Mike elmegy "szülni" tavasszal/nyár elején...

Még valami. Szívesen segítek fogalmazni a magyar részét a petition-nek, de az angolban...szóval beszélem én a nyelvet, de nem vagyok az a kimondott anyanyelvi.

Valamint. Múltkor itten felvetődött a PeCsa. Szóval nem rossz hely az. De. Pont most voltam Tankcsapaton, és elég szutyok. Ha open-air, ha belső rész. Meg nehogymán egy PJ ne tudjon megtölteni egy BS-t (ha nem így hívják, akkor is). Csomóan jönnének nyilván külföldről. Vagy mi a vélemény? :)

Mára ennyit. Asszem télleg el kell menni alunni, mert még a végén túlpörgök, s feldöntöm a karácsonyfát. :D
  • lilinger wrote:
    Hihi...Te mit csinálsz itt ilyenkor? :)

Viccet félre téve. Eszembe jutott, hogy vannak hallgatóim (mert egy TO-n dolgozom), akik az ertéelnél meg a tv2nél vannak meg van egy, aki a SzigetIrodánál. Meg van egy csokker (bár vele a viszony nem a legrózsásabb), aki koncerteket is szervez...

Tisztára fel vagyok pörögve, konkretizáljunk már! :)

melyik isi..??? :D

én is fel, lehet össze kéne ülni akár személyesen, akár a határtalan technikának köszönhetően online (LOL), és együtt megdumálni!!
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
    melyik isi..??? :D

én is fel, lehet össze kéne ülni akár személyesen, akár a határtalan technikának köszönhetően online (LOL), és együtt megdumálni!!

Közgáz...

...az ötletet meg támogatom! Let's do it! ;)
  • lilinger wrote:
    Közgáz...

...az ötletet meg támogatom! Let's do it! ;)

nálunk miért nem ilyen jó fejek a to-sok...???!!! :(

oki, mit szervezzünk..? pj csetroom vagy vmikor egy hétvégi sör...?
    nálunk miért nem ilyen jó fejek a to-sok...???!!! :(

oki, mit szervezzünk..? pj csetroom vagy vmikor egy hétvégi sör...?

Na, túlzásokba ne essünk már! :D

Amúgy részemről az onlányra szavaznék, mert úgy kellene tennem, mintha tanulnék...erről pedig leginkább magamat köll meggyőznöm ;)

Szóval: mikorhol?
  • lilinger wrote:
    Na, túlzásokba ne essünk már! :D

Amúgy részemről az onlányra szavaznék, mert úgy kellene tennem, mintha tanulnék...erről pedig leginkább magamat köll meggyőznöm ;)

Szóval: mikorhol?

hát akkor találjunk ki egy időpontot és hirdessük meg minden létező magyar pj-ről beszélő webhelyen ;)

hahhóóóóóó, lilingeren kívül lelkesedik más is a fantasztikus ötletért...??? megbeszéljük hogy lesz a legjobb, megvalósítjuk, és hipp hopp, dzsemmelünk egyet itthon is... :D (éljen az optimizmus!!!)
    hahhóóóóóó, lilingeren kívül lelkesedik más is a fantasztikus ötletért...??? (éljen az optimizmus!!!)

:D:D:D:D:D
    Hey!

Na! Én is a petitiononline-ra szavazok! Ott írtam alá tavaly azt hiszem a bring back pj to europe peticiót amit a http://www.pearljamonline.it gyűjtött! S bejött nem?:) Szerintem az lenne a legjobb és akkor azt felrakhatjuk ide is meg megkérhetnénk e-mailben már létező rajongói oldalakat hogy tegyék ki hírként!

Amúgy az vajon igaz, hogy biztos jönnek? Mert a pinkpop-osok már tényként közölték...hmhm Ti tudtok erről vmit? Vhogy olyan valószerűtlen, hogy egy ilyen hosszú turné után újra felkerekedjenek!

Üdv

ps. közgáz? én Ká kar hallgató!:D te melyik kar?

ps2. Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek itt forumon és kinn a világban! Megyek élvezni a karácsonyi ajándékomat, gyulladt torkot, lázat és fejfájást!:(
    Zagreb 09/06
    Katowice 06/07

www.postnobills.hu
    Manoo wrote:
    ps. közgáz? én Ká kar hallgató!:D te melyik kar?

Éééééééén...hát nem K. De az a folyosó :) Csodás hely, annyi szent! ;)

Most olvasom a zindexen, hogy egy holland rádió bemondotta, hogy május 27-28 Pinkpop, fellép Pearl Jam. Most akkor ez komoly? Én akkor nem tudok sehova menni, mert vizsgaidőszak van :(
    Sírni fogok! :( Vagy rászánok 40.000 Ft-ot és valaki élőben közvetít telefon! :D Elég reális...
  • I am Hungarian, but live in the US (my family came over here 2 generations ago) Anyway, just wanted to say 'Hi" to all of those in the motherland.
    "F**K you, I have laundry to do" -ed
    humanlight wrote:
    I am Hungarian, but live in the US (my family came over here 2 generations ago) Anyway, just wanted to say 'Hi" to all of those in the motherland.

Then welcome here! :)

A part of my ex-boyfriend's family live there i guess...Raleigh...or what.
    Amúgy ezt olvastátok?

Just listened to the broadcast of this morning and found the announcement...you can check it out here if you understand Dutch:
    http://sites.3fm.nl/page/sr06_audio . Go to Friday 22 december and click on 09.00am-10.00am button.
    When media player opens you need to go to the time: 39:08 !!!!!

Let me tell you what it says:

A guy is waiting in front of the window of the glass house where the radio-station is broadcasting from (for a good cause). The DJ walks up to him to ask him what he wants to donate...the part of the conversation on PJ goes like this:

Guy: Goodmorning Giel (=DJ), I wanna give you money for a request. Because we are from festivalsite.com
    DJ: Oh yeah.
    Guy: And you said it wednesday already, you confirmed Maria Mena for Pinkpop..
    DJ: yeah..
    Guy: and the Lost Prophets. The Lost Prophets have indeed themselves said this about 5 times during their concert. But we would like to add something to that...Pearl Jam...
    DJ: NO!
    Guy:...we are confirming them!
    DJ: No!..
    Guy: Yes!
    DJ: You are kidding me?!
    GUY: No!..its true. So we collected 115 euros for ah..
    DJ: You are sure about this hee?!!!
    Guy: yes I am sure..99% sure!
    DJ: WOW, Pearl Jam on Pinkpop people! Thats has been a long time ago! Old times relive (haha ) !
    Guy: Yes, so its 115 Euro for a Pearl Jam song..Black.
    DJ: Yeah, thats is clear...I will play it. Super, thanks man.

Hope I translated it ok...but this seems for real!!!

Here is the forum this guy is the administator of..
    http://forum.festivalsite.com/viewtopic.php?t=1264

I dont know what his sources are though. Would rather hear something confirmed from 10C!!!...looking right at ya administrators!

WOOOHOO Thankx PJ!!!!!!!

Pinkpop 2007 thread...
  • lilinger wrote:
    Éééééééén...hát nem K. De az a folyosó :) Csodás hely, annyi szent! ;)

Most olvasom a zindexen, hogy egy holland rádió bemondotta, hogy május 27-28 Pinkpop, fellép Pearl Jam. Most akkor ez komoly? Én akkor nem tudok sehova menni, mert vizsgaidőszak van :(
    Sírni fogok! :( Vagy rászánok 40.000 Ft-ot és valaki élőben közvetít telefon! :D Elég reális...

én optimista vagyok és úgy gondolom ha ez igaz és jönnek, csak bedobnak néhány renedes, arénás koncertet ...!! én tuti nem megyek pinkpopra, mert bár a pj mindent megér, de ez lehet nem éri meg :) én többre tartanék egy csak róluk szóló estét, és bizakodó vagyunk (bár nem tudok semmit)
    Hát aki Boldog Karácsonyt mondott az mondjon Boldog Új Évet is!

Boldog Új Évet itt Mindenkinek! Pearl Jam szempontból meg csak legalább ilyen jót!:D
    Zagreb 09/06
    Katowice 06/07

www.postnobills.hu
    Manoo wrote:
    Hát aki Boldog Karácsonyt mondott az mondjon Boldog Új Évet is!

Boldog Új Évet itt Mindenkinek! Pearl Jam szempontból meg csak legalább ilyen jót!:D

Jóvan, jóvan! Értek én a szép szóból! :)

Mivel már ketten is írták nekem, hát tovább kell adnom, mert ebben benne van minden...szóval akkor 2007-ben adjon az ég mindent, amit szeretnél...ugyan én nem kultiválom ezt a tankcsapda dalt, de hátam mögé tett kézzel fingercrossolok, hogy mindahányan megkapjuk azt, ami jár...;)

All in all!

BÚÉK!!!! :D:D:D
    Arról nem is beszélve, hogy ma a VH1 méltóképp búcsúztatja az évet...

15:00 Storytellers: Pearl Jam

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.