*__Pearl Jam >>> Hungary__*

11011131516105

Comments

• Manoo
    Manoo Posts: 63
    S ja, tényleg nem voltam Bécsben (mert bebuktuk), de ehhez képest is Zágráb mindent pótolt...ott meg nem Eddie volt a szívemcsücske hanem Mike (annyi szeretet, lelkesedés, zeneimádat, zsenialitás és emellett akár a mellettem álló ember is lehetett volna...)!
    Zagreb 09/06
    Katowice 06/07

www.postnobills.hu
  • Ricsard wrote:
    már a Kultiplexszel is beérném;), feltéve ha Mr. Ashcroft és a reunionizáló Verve melegítene:p:)

hehe, a jegy-produkciót majd bevállalom... ;)http://img.photobucket.com/albums/v422/zsuzska/ticket4.jpg
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • shinning
    shinning Posts: 256
    Az aláírások gyüjtögetésében én is benne vagyok, tudok pár embert aki biztos aláírná...végül is nekem nem ez a kérdés, hanem inkább az, hogy az aláírásokat hol gyüjtögessük, vagy milyen formában jutattjuk el hozzájuk?
    Ha netes oldal, akkor regisztrációhoz kötjük az aláírást , vagy nem? Ha nem akkor valószínű sokkal több aláírás gyűlne össze
    A gportálos oldal szerintem megfelelne erre a célra, csak regisztrálva nincs túl sok ember........
    Walensky biztos tudna ebben segíteni. De esetleg az egész oldalt át lehetne helyezni egy pearljam.hu oldalra. (Ricsárddal már tervezgettük ezt) aminek tudom van költsége...most néztem az atw.hu...(az elég egyszerű) 3500 Ft/2év.....nem vészes , össze lehet dobni....

A másik lehetőség a hagyományos papíros formátum, postán elküldve...amikhez lehetne a koncertekenek, illetve az oda vezető útról általunk készített fotókat mellékelni....

Szerintem ezeket kellene kitalálni, a többi már részletkérdés.....

Valahogy nekem is az az érzésem hogy nem ezen múlik, de akkor eszembe jut a prágai koncert, ahol a lelkes lengyel rajongók "you forgot Poland" csatakiáltással hívták fel magukra a figyelmet és tessék....jönnek a pletyik..
    arra mindenféleképpen jó, hogy ismét rólunk beszéljenek!!!!!!!! :-))))

Setlist???? persze nekem is lennének extra kívánságaim, de a legfontosabb, hogy jöjjenek!!!!!!!!!
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • shinning
    Manoo wrote:
    Hey!

Jólvannajólvannajólvanna! Bocsánat mindenkitől...a rossza passz, a nagyon rossz passz!

az olaszok tavaly vmi onlinepetition.vmin csinálták meg.... Szrintem talán nem kéne annyit előzetesen számolni hogy hanyan vagyunk egyszerűen megcsinálni és minden létező helyen hirdetni, hogy aki szeretné őket itt az írja alá! Talán csak gyorsan bele kéne vágni és nem sokat filózni!

Igaz...igaz....ez is jó ötlet....
    bár lehet, hogy a postás módszer személyesebb lenne..viszont ott általunk nem ismert emberek, ill. külföldiek nem tudnák ugyebár aláírni....
    vagy mindkettőt kellene csinálni, postán elküldjük ami a neten van, kinyomtatva...
  • shinning wrote:
    A másik lehetőség a hagyományos papíros formátum, postán elküldve...amikhez lehetne a koncertekenek, illetve az oda vezető útról általunk készített fotókat mellékelni....

nekem ez nagyon tetszik!!!! :)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    Na, akkor indulhat a petíció...!!!;)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Manoo
    Manoo Posts: 63
    izéé! A postás formátum nekem is nagyon tetszik! DE kinek küldjük el és hova? Tudtok vmit amit én nem?:)

Másrészt meg viszont az internet mellett szól hogy tényleg sokkal több ember elérheti...szerintem ilyen bejelentkezés nélküli de ip cím megőrzős hely kéne... Az nagyon hülye ötlet, hogy aláírást netet gyűjteni aztán kinyomtatni a végén és úgy elküldeni? :confused:

Jaaaj de sokk kérdés!

ps. amúgy nem tom láttátok e topikot de van egy interjú a youtube-on amiben a kérdező egy *** de Mike-ék nagyon jók! Szal: http://www.youtube.com/watch?v=6HosQN-ToF0&mode=related&search= :o
    Zagreb 09/06
    Katowice 06/07

www.postnobills.hu
  • Manoo wrote:
    izéé! A postás formátum nekem is nagyon tetszik! DE kinek küldjük el és hova? Tudtok vmit amit én nem?:)
    semmi gond, mindjárt dobok egy sms-t eddie-re hogy küldje el a címét, sajna kidobtam a szülinapi üdvözlőlapot amit áprilisban küldött, a fenébe, pedig rajta volt a feladó... :D
  • Ricsard wrote:
    Na, akkor indulhat a petíció...!!!;)

oké, akkor elindult.

:D

mit kell csinálni??

(ha küldök egy RA beszámolót asap akkor megmondod...? ;))

EDIT: ricsárd kérlekt törölj pm-et mert, nem fogod elhinni, végre megírtam a nagy művet 3000 karakterben, és erre nemtom elküldeni......!!!!!
  • Ricsard
    ricsárd kérlekt törölj pm-et mert, nem fogod elhinni, végre megírtam a nagy művet 3000 karakterben, és erre nemtom elküldeni......!!!!!

Bocsánat, megint nem figyeltem...
    PM láda kiürítve, fogadásra készen várja a koncertbeszámolót!!!
    3000 karakter!!!!!!!;)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Uh, banyek! Valamiért fel sem figyeltem rá, hogy eltelt pár nap...oszt mennyi fontos post...

Részemről is indulhat a petíció!!! :D

Miben segíthetek? Szépen tudok vágni, ragasztani, díszíteni, telefonálni, fénymásolni...csupa praktikus dolog...;)

Néhány észrevétel: sztem indítsunk online. DE! Mindenképpen regisztrálós legyen, és valóban nagyon fontos, ez az ip-s bigyó, amit Manooo említett. Lehetne nemcsak fórumon, meg ismerősöknek, hanem lemezboltokban (Pesten pl. Solaris, Shark, mittomén) kis cetlikkel vagy nagyobb plakátokkal népszerüsíteni.
    Meg mehet akár hírdetés MetHam-ban, egyéb zenei szaklapokban, PestiEstben vagy mittomén (végülis az sem összeg, ha apróhírdetésként megy).
    (Esetleg a wiw-en is elküldjük Ed Vedder és a Pearl Jam összes ismerősének ;))
    A honlap is tök tuti ötlet, szívesen osztozkodom is, ez a pénz télleg nem sok. Bár a készítésében csak akkor tudok résztvenni, ha megvan az alap, s csak tartalommal kell feltölteni :)

Oszt máris megvan a 2277...nem-e? :)

Na, de ki lesz a mi Mark Richards-unk??? Ez a fő kérdés, úgy gondolom...
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • shinning
    Én Január 3-ig nem leszek internet közelben, így .......
    MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS NAGYON, NAGYON BOLDOG, SOK-SOK ÖRÖMMEL ÉS PEARL JAM KONCERTEKKEL TELI ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!
  • lilinger
    shinning wrote:
    MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS NAGYON, NAGYON BOLDOG, SOK-SOK ÖRÖMMEL ÉS PEARL JAM KONCERTEKKEL TELI ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!

For U too! :D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • shinning wrote:

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!

kösziiii és neked is hasonlókat!! ;)

xxx
  • lilinger
    Tennap beszéltem egy kedves ismerősömmel, s azt mondotta, hogy ha komolyan elkezdjük ezt az aláírásgyűjtést, akkor biztos megjelenésre számíthatunk két újságban is (és nem a Budo magazinra meg a Barbie újságra gondolt ;)

Egészen véletlenül országos hírü PJ-fan! :D
  • lilinger wrote:
    Tennap beszéltem egy kedves ismerősömmel, s azt mondotta, hogy ha komolyan elkezdjük ezt az aláírásgyűjtést, akkor biztos megjelenésre számíthatunk két újságban is (és nem a Budo magazinra meg a Barbie újságra gondolt ;)

Egészen véletlenül országos hírü PJ-fan! :D

fantasztikus!!! :FD
    és mégis, milyen újság?? *kiváncsifáncsi*
  • lilinger
    fantasztikus!!! :FD
    és mégis, milyen újság?? *kiváncsifáncsi*

Hm...talán maradjon még titokban. Amúgy Kishazánk 4. legnagyobb példányszámú lapjáról van szó, ami nem mellesleg regionális. De egy határontúlira is ígéretet kaptam...meg van egy barátom a Blikknél is (naja...broáff), de ott max a sportrovat jöhet szóba :D
  • lilinger wrote:
    Hm...talán maradjon még titokban. Amúgy Kishazánk 4. legnagyobb példányszámú lapjáról van szó, ami nem mellesleg regionális. De egy határontúlira is ígéretet kaptam...meg van egy barátom a Blikknél is (naja...broáff), de ott max a sportrovat jöhet szóba :D

hűűűű, hát akárhogy is, nagyon jól hangzik, jóóóó vagy!! :)

kérdés: hogy kezdjük a szervezést...?
  • lilinger
    hűűűű, hát akárhogy is, nagyon jól hangzik, jóóóó vagy!! :)

kérdés: hogy kezdjük a szervezést...?

No, hát volt szó erről az újságról ám az indexes fórumon is...közvetlenül Bécs után. Igenigen.

Sztem, ha meg lehet oldani, akkor a gportálossal kellene kezdeni vmit. Ott gyűjteni az aláírást vagy télleg megvenni a pearljam.hu-t. Vagy. Várom hát az ötleteket, hiszen most időm is van meg értük amúgy is mindent. Hiszen akarom őket ASAP! :D
  • Ricsard
    Hű, ez igen, ez az újságírós kapcsolat nagyszerű lehet...mindenki próbálja mozgatni a saját VIP szálait...:) és akkor révbe érhetünk, hiszen a PJ-mel épp az a probléma, hogy valahogy nincs az emberek látószögében, valószínűtlenül kevés lehetőségük van arra, hogy egy agyonmenedzselt és -sztárolt zenekar helyett rájuk figyeljenek föl.
    Úgyhogy kezdhetjük úgy is, hogy terjesztjük az igét, karácsonyi ajándék PJ cd-k:) (akár másolt is lehet, bár az ejnye-ejnye)
    azután jöhet a petíció ...majd kisvártatva
    az országos ismertség!!!!!!!:)