*__Pearl Jam >>> Hungary__*

134689105

Comments

• London, UK Posts: 475
    Ricsard wrote:
    márciusban pedig majd a Depeche Mode-os kollégákkal (akikkel tavaly Zágrábba ugrottunk ki - ugyebár...grrrrr...) v-é-g-r-e NINE INCH NAILSre, YEEEEEEEEEAH!:D:D:D!

BASSZUS!!! Nem mondod komolyan, h errefelé jön az a beteglelkű Reznor...OTT A HELYEM!!! Áááááááááááááááááááááááááh...kicsit ugyan később ismertem meg, mint Ev-éket (így a NIN csak örök #2 lehet), de szintén meghatározó zene(kar) az életemben.

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááh
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    lilinger wrote:
    BASSZUS!!! Nem mondod komolyan, h errefelé jön az a beteglelkű Reznor...OTT A HELYEM!!! Áááááááááááááááááááááááááh...kicsit ugyan később ismertem meg, mint Ev-éket (így a NIN csak örök #2 lehet), de szintén meghatározó zene(kar) az életemben.

Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááh

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Beteg Srác:) még egy bécsi koncertdátummal bővítette szolid tavaszi turnéját... március 29-30. Gasometer (ááá, mindig szerettem volna eljutni a bécsi Gázgyár legendás arénájába!!! és most tessék:))

akit érdekel:
    http://europeforvisitors.com/switzaustria/articles/vienna_gasometer_town.htm

http://www.walk-of-stars.com/downloads/gasometer_pic01.jpg
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
    Ricsard wrote:
    A nagy érdeklődésre való tekintettel a Beteg Srác:) még egy bécsi koncertdátummal bővítette szolid tavaszi turnéját... március 29-30. Gasometer (ááá, mindig szerettem volna eljutni a bécsi Gázgyár legendás arénájába!!! és most tessék:))

akit érdekel:
    http://europeforvisitors.com/switzaustria/articles/vienna_gasometer_town.htm

http://www.walk-of-stars.com/downloads/gasometer_pic01.jpg

Megint úgy érzem (jó, télleg nem szólok semmit, pofátlanul hirtelen/olcsón/szerencsésen jutottam a PJ jegyhez)...nem fognak elengedni a mhelyről. Majd jól azt gondolják, h ebből rendszer lesz. Pedig csak...na mind1.
    Jahhhahahahahahahaaaaaaaj, most ezt mért kellett nekem elárulni.

AMúgy télleg jó hely, de még sosem hallottam róla. :)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    lilinger wrote:
    Megint úgy érzem (jó, télleg nem szólok semmit, pofátlanul hirtelen/olcsón/szerencsésen jutottam a PJ jegyhez)...nem fognak elengedni a mhelyről. Majd jól azt gondolják, h ebből rendszer lesz. Pedig csak...na mind1.
    Jahhhahahahahahahaaaaaaaj, most ezt mért kellett nekem elárulni.

AMúgy télleg jó hely, de még sosem hallottam róla. :)

a második, hozzáadott dátum (március 30.) péntekre esik...ami azért szívás, mert mi előzőleg bevállatuk a csütörtök estét, pedig másnap is keményen melózunk:) De kit érdekel??? Ne add föl!!!!
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Ugye megskubiztátok már a Newcastle koncert setlistjét és kritikáját???
    Rendesen megremegtek a lábaim:D:D:D
    Ricsard wrote:
    a második, hozzáadott dátum (március 30.) péntekre esik...ami azért szívás, mert mi előzőleg bevállatuk a csütörtök estét, pedig másnap is keményen melózunk:) De kit érdekel??? Ne add föl!!!!

Köszi a bíztatást...csak fölöslegesen tépem a számat. Mármint ami a panaszkodást illeti.
    Nem merem még megvenni, olyan messze van...vagy ne habozzak? Na mind1, majd holnap közvéleménykutatok.
    Aztán beszámolok, milyen mákos voltam megint :D
    Ricsard wrote:
    a musicticket.at-nál sajnos köcsögök a magyarokkal és persze minden nem germanoid népséggel szemben:( azt az oldalt messziről kerülöm, bár érdekes, hogy pl a Ten Club-os bécsi jegyemen az ő logójuk feszít:)

a musicticketnél én is belefutottam ebbe a hibába, hogy magyarok nem rendelhetnek...és én is (németül tudó kolleganőm segítségével) írtam nekik, hogy akkor most mit is és hogyan is tegyek, mert ÉN VÁSÁROLNI SZERETNÉK!!!!! ugyebár :-) megadott egy másik címet, ahol én már nem tudtam venni jegyet, de ekkor jött az ötlet, hogy itthoni jegyárusítokat kérdezem meg....és tessék-lássék a ticket expressz árult jegyeket korlátozott számban, bár én reklámozni nem láttam a bécsi koncertet, csak a zágrábit. Így sikerült elcsípni egy állójegyet. :-)

az oeticket.com révén Shininggal Muse-ra megyünk decemberben...
    bizony , bizony :-))))

Bár azért Roger Waters tavaszi arénás bulija is elég rendesen fölcsigázott, főként, hogy a Dark Side Of The Moon floydi korszakát fogja előkaparni:)! És akkor még nem említettem a Genesist a Puskás Öcsi (R.I.P.) Stadionban...:)
    Miket hallok???!!!!! tényleg???!!! Nahát!!! DE JÓÓÓÓÓ :-))) Genesisen még nagyon-nagyon rég voltam...még a Népstadionban (azt hiszem)....egy Steve Hackettre sikerült eljutni talán 2-3 éve adott a Pecsában egy nagyon nagyon jó koncit...Peter Gabriell valamiért sajna kimaradt :-(
    Bár én a Genesisnek a régi lemezeit szeretem...most nem igazán tudok róluk, hogy milyen formációban áll/állnaknak színpadra Phillék.
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
    óóó kicsit összekavarodtak az imént a válaszaim Ricsard szavaival... :-)
  • Ricsard wrote:
    v-é-g-r-e NINE INCH NAILSre, YEEEEEEEEEAH!:D:D:D!

orommel jelentem hogy boldog tulajdonosa vagyok egy jegynek a szinten legendas londoni brixton academy-ben megrendezesre kerulo bal elso estejere :D:D:D rakkenroll :D:D:D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard wrote:
    Ugye megskubiztátok már a Newcastle koncert setlistjét és kritikáját???
    Rendesen megremegtek a lábaim:D:D:D

ne is mondd, teljesen rosszul lettem ... *feltekeny* feltekeny* *feltekeny*
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
    orommel jelentem hogy boldog tulajdonosa vagyok egy jegynek a szinten legendas londoni brixton academy-ben megrendezesre kerulo bal elso estejere :D:D:D rakkenroll :D:D:D

ZSIIIIIIIIIR!
    Jo szorakozast!
    Ui.: Mikor lesz??? Mielőtt hazatérsz vagy majd visszamész Londonba?:) Én már totálisan össze vagyok kavarodva...persze a lényeg, hogy "Nine Inch Nails is Trent Reznor" ellát majd minket a tutival! I just want something I can never have...!
    shinning wrote:
    Miket hallok???!!!!! tényleg???!!! Nahát!!! DE JÓÓÓÓÓ :-))) Genesisen még nagyon-nagyon rég voltam...még a Népstadionban (azt hiszem)....egy Steve Hackettre sikerült eljutni talán 2-3 éve adott a Pecsában egy nagyon nagyon jó koncit...Peter Gabriell valamiért sajna kimaradt :-(
    Bár én a Genesisnek a régi lemezeit szeretem...most nem igazán tudok róluk, hogy milyen formációban áll/állnaknak színpadra Phillék.

A Peter Gabriel és Steve Hackett nélküli Genesis lép majd színpadra júniusban!
    Roger bácsi koncert híre senki mást nem tüzelt föl???!!!:o
  • Ricsard wrote:
    ZSIIIIIIIIIR!
    Jo szorakozast!
    Ui.: Mikor lesz??? Mielőtt hazatérsz vagy majd visszamész Londonba?:) Én már totálisan össze vagyok kavarodva...persze a lényeg, hogy "Nine Inch Nails is Trent Reznor" ellát majd minket a tutival! I just want something I can never have...!

aaaahhh, majd marciusban ... ugyis kerestem az indokot hogy minel hamarabb johessek vissza latogatni... :)
    teli torokbol akarom uvolteni, hogy THERE IS NO FUCKING YOU, THERE IS ONLY ME!!!!! :D

amugy irod mar a cd listat? nem sok ido maradt...
    Ez a Newcastle az az ausztrál Newcastle, ahol tennap előtt volt a PJ? Mer az valami fergetegesen örült jó volt!!!!!
    Épp azon gondolkoztam, h eddig egyiket sem cseréltem volna el Béccsel, de ez...hohohohohohohohohohhhhohoooooo! Az egész nagyon húzós volt, de a Crown of Thorns-nál sikítva törtem volna át minden kordont és ugrottam volna Stone nyakába :D

Szóval nem marad más hátra...bootleg...;)
    aaaahhh, majd marciusban ... ugyis kerestem az indokot hogy minel hamarabb johessek vissza latogatni... :)
    teli torokbol akarom uvolteni, hogy THERE IS NO FUCKING YOU, THERE IS ONLY ME!!!!! :D

amugy irod mar a cd listat? nem sok ido maradt...

Oooo, koszi, holnap munkaidoben visszaterek rá...:)
    lilinger wrote:
    a Crown of Thorns-nál sikítva törtem volna át minden kordont és ugrottam volna Stone nyakába :D

Szivesen bemutatlak a haveromnak:):D:D:D
    Ricsard wrote:
    Szivesen bemutatlak a haveromnak:):D:D:D

Uh, ah! Akarom! Most! :D
    Én valószínű mind a két koncertet beiktatom...:-)
    Találtam egy olyan webhelyet, ahol országonként lehet mazsolázgatni, hogy milyen előadók, mikor lesznek...gondolom az idő előrehaladtával ez a lista bővülni fog és látni fogjuk a sok-sok dátumot ahova mennünk kell :-))))
    http://www.euroteam.info/subevent.asp?event=Concerts

ha esetleg tudtok még ilyen weboldalt, szívesen fogadom ...köszi

Szavazás: látom hogy igen nagy előnyre tettünk szert, ezért gondolom nem baj, ha ma Led Zeppelin táborát erősítem :-)
    Nem baj, főként hogy az oldalon épp én vetettem föl, hogy a LedZepre adjuk mostantól a voksunkat, mert így lenne valami rangja is a PJ győzelmének...mert az Evanescence nem minden idők második legjobb zenekara, valljuk be oszinten...
    Ricsard wrote:
    Nem baj, főként hogy az oldalon épp én vetettem föl, hogy a LedZepre adjuk mostantól a voksunkat, mert így lenne valami rangja is a PJ győzelmének...mert az Evanescence nem minden idők második legjobb zenekara, valljuk be oszinten...

Hát az van, h most nagyon szoros a verseny 2006-ban!!!!! Mocskos csutkafejek nem nyerhetnek!!!!

TESSÉK SZAVAZNI!!!

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.