Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Hvala ti, Anamarija, puno
Stajat ce to nama *ko saliveno*, vidjet ces"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Sorry, moj bed. Editirala sam odmah svoj post jer sam skuzila da ce mi zenska S bit premala
Sad vidite kako mi zenske kompliciramo cak i oko najobicnije PJ majice
Dobro, nije bas najobicnija, nego najcool.Bit cemo SUPER i ocu da mi lijepo stoji
sve okja nekak mislim da su te muške velike... čak i S muški da je veliki..
0 -
nema na čemu...
i tigar
negooo.. kad te majice idu u tisak i dal je ikak moguće da meeting bude prije
5.6.?idem na teren i vraćam se tek 10.6. u zg..
0 -
lestes wrote:sve ok
ja nekak mislim da su te muške velike... čak i S muški da je veliki..
Pa ako budem jos koju, imamo dizajn za dalje
Sad kad dodjem u ZG, dolazim doma sa 3 PJ majiceZakon!
I da, jos ne znam kad dolazim, jer cekam papire za vizu pa bih htjela to rijesiti u jednom sutu, prije turneje, AKO bude. ako ne, mislim da cu se ipak zaletit do ZG prije. Drugi tj. ili mozda cak onaj treci, znaci prije turneje.
A jesam ga sad nadrobila"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:ili mozda cak onaj treci, znaci prije turneje.
:( :( onda mene nema :(0 -
lestes wrote::( onda mene nema :(
Ne znam jos nis, ne mogu sad planirat zbog tih faking papira koje cekam :mad:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
gle, fakat, 4. je ponedjeljak..
ah... budna sam od 6. vrijeme za spavanje..
0 -
lestes wrote:gle, fakat, 4. je ponedjeljak..
ah... budna sam od 6. vrijeme za spavanje..
Mozda uspijem doci tada.
I ja idem u krpe nakon Nip/Tuck i tusa"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
onda ce L biti taman i za mene
btw, na nickelsdorfu otkazali my chemical romance, helmet i bright eyes, ali to me naravno ne dira.. dira me da su u ned zbog toga promijenili raspored koji sad izgleda:
THE KILLERS
MANDO DIAO
FLOGGING MOLLY (oni su bili u onom proslom rasporedu u isto vrijeme kao i mando na drugom stage-u)
tba
LESS THAN JAKE
MODEST MOUSE
predobrooooooooooo...
jos kad spojite da je zadnji od proslog dana, subote, PEARL JAM, onda kuzite veselje
mahOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
psmtr, flogging molly :(
Tako želim vidit taj bend...Death or glory!0 -
Rijeka wrote:psmtr, flogging molly :(
Tako želim vidit taj bend...Evo ti jos jedan razlog...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Bok ekipa!
Nadam se da nije kasno da se predbilježim za majice. Molila bih neku dobru dušu da u tablicu upiše potato girl S (ž) komada 2 jer sam smotana i znam da ću neš zeznut ako budem išla sama upisivat...
Kad će opet neki meet up?Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:Bok ekipa!
Nadam se da nije kasno da se predbilježim za majice. Molila bih neku dobru dušu da u tablicu upiše potato girl S (ž) komada 2 jer sam smotana i znam da ću neš zeznut ako budem išla sama upisivat...
Kad će opet neki meet up?
upisano0 -
FalaJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Hey pozdrav svima, malo sam u poslu ovih dana, nemam kad pisat, radnik mi je nestao nema ga tri dana, maturant je pa biće još slavi...ali ću ga sve jedno objesiti kad mi dođe na vrata:D:D
Jadranka mi je poslala taj file sa Mr. Vegeta ali ja ne znam što da snime radim, moram se konzultirat sa prijateljem grafičarom.
Javim se uskoroCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ljudi pozdrav! Vidim da se ovdje skupila poprilicna ekipa PJ fanova i bas mi je drago da nas ima! Na koje koncerte se spremate?0
-
justanothergirl wrote:Ljudi pozdrav! Vidim da se ovdje skupila poprilicna ekipa PJ fanova i bas mi je drago da nas ima! Na koje koncerte se spremate?
Pozdrav i tebi, i da, super je sto nas i nakon koncerta u Zg jos uvijek toliko ima.
Evo ti ovaj link na kojem ces naci sve moguce podatke o tome ko od forumasa gdje ide, kada se ide itd.. http://pjtour2007.pbwiki.com/PJ+Tour+2007
Uzivaj!26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Dirty Frankk wrote:Hey pozdrav svima, malo sam u poslu ovih dana, nemam kad pisat, radnik mi je nestao nema ga tri dana, maturant je pa biće još slavi...ali ću ga sve jedno objesiti kad mi dođe na vrata:D:D
Jadranka mi je poslala taj file sa Mr. Vegeta ali ja ne znam što da snime radim, moram se konzultirat sa prijateljem grafičarom.
Javim se uskoro
ok, vidi s njim jer bi uskoro morali sve to pokrenuti... sigurno ce im trebati tjedan dana za napraviti majice, a do koncerata imamo samo malo vise od 2 tjedna...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
justanothergirl wrote:Ljudi pozdrav! Vidim da se ovdje skupila poprilicna ekipa PJ fanova i bas mi je drago da nas ima! Na koje koncerte se spremate?
mah mah!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Sredit ćemo sve za majice ne brini
U Dubrovniku Hladno Pivo je 9.6 a ja 10.6 krećem za Minchen...to će biti dobro zagrijavaje prije PJ:D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music