vi kojima je prošla visa electron u naručivanju preko interneta, preko koje banke imate otvoren račun za tu visu?
i u kojoj valuti držite lovu tamo, u eurima ili dolarima?
ja sam samo za fan klub ako će PAJO biti precjednik!
lestes i ja ćemo, poslovično, biti redarke na našim okupljanjima!
Iva: e pa vidiš, to sam i ja rekla! a ja ću onda biti Jovanka/Ankica/Milka! Ili još bolje, Imelda Marcos, ta je imala puno cipela! :D:D
A s takvim bodyguardicama ne moram brinut za muževu sigurnost i mogu se fino opušteno posvetit shoppingu gorespomenutih cipela... Vlatka forever!
vi kojima je prošla visa electron u naručivanju preko interneta, preko koje banke imate otvoren račun za tu visu?
Kod mene je to Erste banka, i to obična kartica žiro računa..A valuta su HRK..
da, žiro račun. ja sam prošle godine pokušavala s tom karticom, ali nije išlo. kad
sam naručivala itw, prošla je. možda su promjenili nekaj... ne znam. al u svakom
slučaju mi je drago jer ne trebam više mamu žicati
ma Rijeka mora da se nekaj zafrknul! Vjerojatnije mi je da je mislio na tekući račun, a ne žiro račun, jer bi u tom slučaju trebala biti neki pravni subjekt! :)
Kako su ovi pojedinci koji spominju žiro račune još studoši, bumo im oprostili! Oni ionako žive u blaženom stanju u kojem ne moraš znati razliku između žiro, tekućih i inih fakin računa!;)
ma Rijeka mora da se nekaj zafrknul! Vjerojatnije mi je da je mislio na tekući račun, a ne žiro račun, jer bi u tom slučaju trebala biti neki pravni subjekt! :)
pa i ja sam imala žiro račun za vrijeme studiranja
Kako su ovi pojedinci koji spominju žiro račune još studoši, bumo im oprostili! Oni ionako žive u blaženom stanju u kojem ne moraš znati razliku između žiro, tekućih i inih fakin računa!;)
meni mama radi u banci, a ja nemam pojma o razlikama
al ovo je fakat žiro. imam i tekući, al ne visu electron za taj, nego neku drugu
visu. pojma nemam
a žiro mi treba za student servis, stipendiju...
OK, vidim da je tu krenula lagana zahebancija...ali svi znaju da je predsjednik samo protokolarna funkcija tako da je sva stvarna moc i dalje u rukama vodje puta
Erste, devizni. Pare su u eurima. VIsa Electron, da.
Ah, slika.
Bas sam procitala neki dan onu knjigu od AK-a, i jos sam
pod dojmom. SLika je super.
A ste se raspisali
jebote kad ce u ovoj rijeci uvest nocni bus...sad sam pjesacio s kraja na kraj grada...za popizdit...
ako je netko pitao, a mislim da je, slika je kako antonijo zvali edu..:)
danas sam bas citao neki ulomak iz rodmanove knjige u kojem opisuje kako se skompao sa clanovima banda i kakav mu je bio osjecaj kad se prvi put pojavio na stageu sa njima....prejebeno...cak i za njega koji je naviknut na svijetla pozornice
volio bih tu snimku koncerta nabavit jer ima, kako denis opisuje, jedna fakat smjesna situacija u kojoj ga edi skoro zadavi sa kablom od mikrofona..:)
ako netko nije citao to evo pa nek cita ako mu se da: http://www.pearl-jam.com/rodman/home.html
Nemrem vjerovat, nema me 10 (ili više) dana, a kad se vratim da vidim di sam stala, ono, ima više od nekoliko stranica.
Za koje najviše moramo zahvaliti Novima (ili sad više nisu toliko novi).
Pozdrav Novi!
oftopik (zar ja mogu drugačije?): Janko dolazi u vrtić nakon tjedan dana bolovanja, ulazimo u sobu, kad dvojica malih prijatelja se zalete i zagrle ga i viknu "Janko je došao!" Jel se trebam zabrinuti ili je to kao ono kad se nogometaši zašlataju? (zakaj se jednostavno ne potapšaju po leđima?!?!!?)
Mali hoolići!
Kasnije mi je snih rekao da je to njegova ekipa :P
E, crop, a kak je tebi u vrtiću? niš ne pišeš kaj sve radite i kak te zovu klinci i jel im puštaš malo glazbe dok spavaju (tak da im usadiš u podsvijest sklonost prema jamovcima, a ne kao neke tete za koje sam čula kaj thompsona puštaju djeci u vrtiću).
No, laku noć, pol tri je, treba se sutra (mislim ujutro) dić na posel!
Ratatatira, ili kako bi preveli na engleski Tururutu tururuuu!
e, iva, kad pajo postane predsjednik, hoćeš raditi čajanke u vrtu?
OK, vidim da je tu krenula lagana zahebancija...ali svi znaju da je predsjednik samo protokolarna funkcija tako da je sva stvarna moc i dalje u rukama vodje puta
PAJO, nemoj se sada izvlačiti!!!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
a i čini mi se da se je potencijalna prva dama već toliko ufurala u svoju potencijalno buduću funkciju da, ako ništa drugo, zbog nje ne bi smio dvojiti...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
a i čini mi se da se je potencijalna prva dama već toliko ufurala u svoju potencijalno buduću funkciju da, ako ništa drugo, zbog nje ne bi smio dvojiti...
Pojavilo se na jubitou u zadnje vrijeme nesto filmica iz Bologne i Verone od prosle godine, malo sam bacio oko, a kad ono snimke pripadaju nasim dragim prijateljima iz susjedne nam BiH.
Ima cool clipova, npr. soundcheck iz Verone na malom ekranu crew kamiona ili behind the scenes snimka momenta iz PIAF-a kad ekipa pjeva PJ na ulici...
Pojavilo se na jubitou u zadnje vrijeme nesto filmica iz Bologne i Verone od prosle godine, malo sam bacio oko, a kad ono snimke pripadaju nasim dragim prijateljima iz susjedne nam BiH.
Ima cool clipova, npr. soundcheck iz Verone na malom ekranu crew kamiona ili behind the scenes snimka momenta iz PIAF-a kad ekipa pjeva PJ na ulici...
hehe, e to se sjecam za taj soundcheck iz verone, jer sam se motao okolo s njima. Tamo je bio parkiran ogroman kamion s opremom koji je u sebi imao ugradjenu citavu tehniku za pracenje kamera. Pa je tako bio upaljen i taj monitor gdje smo mogli gledati nase drage zvijezde na pozornici. Ekran je bio prilicno mali, ali covjeka veseli
ček malo, pajo, hoćeš reći da je jurasica sanader?!?!!!?!?!?!?!! OMG!!!!!
Comments
strava slika...to je sa kiedisom...jel da?
419 352
A s takvim bodyguardicama ne moram brinut za muževu sigurnost i mogu se fino opušteno posvetit shoppingu gorespomenutih cipela... Vlatka forever!
pbz, žiro račun. u kunama
Kod mene je to Erste banka, i to obična kartica žiro računa..A valuta su HRK..
uf, gadan mi je taj videić bil...
thanks.
pa sad mi stavrno više ništa nije jasno
da, žiro račun. ja sam prošle godine pokušavala s tom karticom, ali nije išlo. kad
sam naručivala itw, prošla je. možda su promjenili nekaj... ne znam. al u svakom
slučaju mi je drago jer ne trebam više mamu žicati
ma Rijeka mora da se nekaj zafrknul! Vjerojatnije mi je da je mislio na tekući račun, a ne žiro račun, jer bi u tom slučaju trebala biti neki pravni subjekt!
kad smo već kod pusa... http://www.pontofinal.com/nirvana/LAYSHA.jpg
eh, da su živi...
pa i ja sam imala žiro račun za vrijeme studiranja
hm
sad mi pak niš nije jasno
meni mama radi u banci, a ja nemam pojma o razlikama
al ovo je fakat žiro. imam i tekući, al ne visu electron za taj, nego neku drugu
visu. pojma nemam
a žiro mi treba za student servis, stipendiju...
Ah, slika.
Bas sam procitala neki dan onu knjigu od AK-a, i jos sam
pod dojmom. SLika je super.
A ste se raspisali
jebote kad ce u ovoj rijeci uvest nocni bus...sad sam pjesacio s kraja na kraj grada...za popizdit...
ako je netko pitao, a mislim da je, slika je kako antonijo zvali edu..:)
danas sam bas citao neki ulomak iz rodmanove knjige u kojem opisuje kako se skompao sa clanovima banda i kakav mu je bio osjecaj kad se prvi put pojavio na stageu sa njima....prejebeno...cak i za njega koji je naviknut na svijetla pozornice
volio bih tu snimku koncerta nabavit jer ima, kako denis opisuje, jedna fakat smjesna situacija u kojoj ga edi skoro zadavi sa kablom od mikrofona..:)
ako netko nije citao to evo pa nek cita ako mu se da: http://www.pearl-jam.com/rodman/home.html
Kad smo kod Rodmana, zakon mi je kako je Eda uzeo ko malu bebu ove godine na Lollapaloozi
A Rijeka i noćni busevi, hmm...Mislim da nikad, ali zato je taksi jeftin
Za koje najviše moramo zahvaliti Novima (ili sad više nisu toliko novi).
Pozdrav Novi!
oftopik (zar ja mogu drugačije?): Janko dolazi u vrtić nakon tjedan dana bolovanja, ulazimo u sobu, kad dvojica malih prijatelja se zalete i zagrle ga i viknu "Janko je došao!" Jel se trebam zabrinuti ili je to kao ono kad se nogometaši zašlataju?
Mali hoolići!
Kasnije mi je snih rekao da je to njegova ekipa :P
E, crop, a kak je tebi u vrtiću? niš ne pišeš kaj sve radite i kak te zovu klinci i jel im puštaš malo glazbe dok spavaju (tak da im usadiš u podsvijest sklonost prema jamovcima, a ne kao neke tete za koje sam čula kaj thompsona puštaju djeci u vrtiću).
No, laku noć, pol tri je, treba se sutra (mislim ujutro) dić na posel!
Ratatatira, ili kako bi preveli na engleski Tururutu tururuuu!
e, iva, kad pajo postane predsjednik, hoćeš raditi čajanke u vrtu?
PAJO, nemoj se sada izvlačiti!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Sve u svemu bacite oko, a burazima pozdrav.
http://youtube.com/profile?user=mobly13
http://www.youtube.com/watch?v=n3uF21wVtKU
http://www.youtube.com/watch?v=-8r2zEz0KmY
p.s. kako je "starija" ekipa na forumu postigla konsenzus oko toga onda sam i ja za...dakle pajo predcjednik !
hehe, e to se sjecam za taj soundcheck iz verone, jer sam se motao okolo s njima. Tamo je bio parkiran ogroman kamion s opremom koji je u sebi imao ugradjenu citavu tehniku za pracenje kamera. Pa je tako bio upaljen i taj monitor gdje smo mogli gledati nase drage zvijezde na pozornici. Ekran je bio prilicno mali, ali covjeka veseli
Pozdrav novoj ekipi. Sto nas je vise to bolje.
ček malo, pajo, hoćeš reći da je jurasica sanader?!?!!!?!?!?!?!! OMG!!!!!
Jurasica je Merkelica!