ehej momci, može jedno fakat jako prijateljsko upozorenje - sve što je za Pearl Jam (i ovdje mislim na korporaciju, ne na bend) ok za skidanje i shareanje možete naći ovdje: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=213441
naime daleko od toga da i mi ne shareamo stvari koje se ne bi smjele, ali to obično riješimo preko pm-ova tj. privatnih mailova
ono, dosad smo se trudili ne linkat na te blogove gdje ima svega i svačega. nije da nam je uvijek uspijevalo , ali kao general rule, onak', čisto da znate...
ehej momci, može jedno fakat jako prijateljsko upozorenje - sve što je za Pearl Jam (i ovdje mislim na korporaciju, ne na bend) ok za skidanje i shareanje možete naći ovdje: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=213441
naime daleko od toga da i mi ne shareamo stvari koje se ne bi smjele, ali to obično riješimo preko pm-ova tj. privatnih mailova
ono, dosad smo se trudili ne linkat na te blogove gdje ima svega i svačega. nije da nam je uvijek uspijevalo , ali kao general rule, onak', čisto da znate...
Na našom threadu se znao koj link nač i koja "off limits" tema. Mislim da dok neče bit on-line translatera iz eng u cro i slo smo malo privilegirani u tom smslu
I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin
ekipa do"vidjenja"...idem u horizontalu...naporan dan je iza mene...fiumani i ovi iz Grada, odnosno Groda (sa naglaskom na o..) ako ce bit nekog okupljanja dojavite..
laku noc svima !
Nego, bijah sad na tekmi i vratim se u grad a ono milijon ljudi vani, svi podemonili za noći vještica...Nisam toliko ljudi vidio po gradu ne pamtim, a radi im samo jedan drugstore za cugu i to onaj na Žabici...A ispred njega jedno 200 ljudi čeka...Srećom ne idem van večeras jer ujutro rano pičim na Krk obavit sve što ide uz sutrašnji dan...
Da, ali pitao si da li trebas to prvo dobiti pa onda naruciti, ne?
Mozes naruciti i sada, ne trebas cekat to.
Ili sam ja krivo shvatila sto te zapravo zanima...
ajde lijepo je gledat da ima i neki rijecki meeting
samo naprijed.. sada moramo osvojit slavoniju
Što će ipak ići malo teže jer ipak su Rijeka i Zagreb najrokerskiji gradovi u Hrvatskoj, dok za Osijek nisam baš siguran. O Splitu da se i ne govori! :(
onda rijeka i bliza okolica, kad je meet?...ako je sutra, mogu tek poslije 8 navecer, ali ako ce bit i u popodnevnim satima iskombinirat cu neko slobodno vrijeme
Hey, može petak popodne ok, eto samo ako nothingman uspije doći barem na pola sata bilo bi super.
Amo onda u 17 sati.
Koja je lokacija? Koji birc?
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
A little birdy dropped by to say it's a good time of the year to make sure your Ten Club memberships and addresses are up to date...by the end of the week.
Comments
evo ovo ti je u jednom dijelu, 75 mb madrid 2007
419 352
ono, dosad smo se trudili ne linkat na te blogove gdje ima svega i svačega. nije da nam je uvijek uspijevalo
kriv sam, nece se ponovit...
...nisam vidio taj post prije...dobro da znam sad...
419 352
419 352
laku noc svima !
ljudi, laku noc...
419 352
je spomenuo da Niko dloazi, tj. da je vec tu
Onda u petak? A kad? Ja radim popodne, mozda nakon toga? ili vam je to
prerano, oko 5?
Nego, bijah sad na tekmi i vratim se u grad a ono milijon ljudi vani, svi podemonili za noći vještica...Nisam toliko ljudi vidio po gradu ne pamtim, a radi im samo jedan drugstore za cugu i to onaj na Žabici...A ispred njega jedno 200 ljudi čeka...Srećom ne idem van večeras jer ujutro rano pičim na Krk obavit sve što ide uz sutrašnji dan...
weeeee...
419 352
Mozes narucutu sto hoces, ne moras cekat da ti dodje doma pismo
od njih. Mislim da bi trebalo bit OK. tako sam i ja
419 352
Mozes naruciti i sada, ne trebas cekat to.
Ili sam ja krivo shvatila sto te zapravo zanima...
samo naprijed.. sada moramo osvojit slavoniju
Oh please let me sleep its Christmas time
Što će ipak ići malo teže jer ipak su Rijeka i Zagreb najrokerskiji gradovi u Hrvatskoj, dok za Osijek nisam baš siguran. O Splitu da se i ne govori! :(
Rijeka rulez!
Amo onda u 17 sati.
Koja je lokacija? Koji birc?
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
čini se da je ovo gore zbog ovog: http://www.pearljam.com/goods/
Uzet ces knjigu? ne kuzim.
Sto onda za sutra? ja bih mozda radije navecer da idem doma nakon posla, pa negdje oko 8, 9 da se nadjemo svi. kako kome pase?
meni najvise odgovara sve nakon 8, odnosno 7,30...samo daj recite gdje
Mi necemo, nisam skuzila jer si rekao da ces i ti uzeti.
A nema smilsa kopirat kad su to posteri...
Uzela ja Gorge poster. Nisam bila, al mi se svidja poster.
Postat cu ko Niko.