ako mi je frend osnovao udrugu obozavaca apsinta...
:eek: :eek: di? di? ja bi!
ma neee... al da, da nam je još jedna boca... frendu i meni... bila su to
vremena... kad sam dobro baratala sa upaljačem i šećerom
Po meni nema nikakvog smisla. Jerbo, više-manje smo svi u 10c-u. Ekipa će se uvijek nać tu na mesđ pitu, trebalo bi samo napraviti stranicu i forum kako bi se biznis približio ljudima koji ne prate ovaj forum, a ni nisu baš previše informirani o bendu i aktivnostima. Za to mislim da ne treba ništa više osim malo dobre volje, osobno pojma nemam o web designu, photoshopu i sl. Moje računalno znanje prestaje s črčkanjem u paintu , ali mogu pomoć na bilo koji drugi način tipa slike, tekstovi, vijesti, boot-ovi i sl..A to slanje para tu, tamo, predsjednici, premijeri, ovi-oni mi je suvišno...
a dobro ekipa...kako hocete...demokracija vlada..ako vecina ne zeli neku sluzbenu udrugu ili kako da nazovem onda necemo ...a za site cu se potrudit da napravim neki pristojniji od ovog postojeceg...iako i na njemu ima forum sa cak 8 registriranih clanova..istina da se nista ne pise, ali bitno da postoji...:)
Dobro, ovo je samo moje misljenje. i jos par drugih. ne znam sto istala ekipa misli o tome, cekaj da se pojave sutra i prokomentiraju
Ako se zelis prihvatit neke organizacije oko toga, super.
Naravno da cemo se tu ionako svi vidjeti i, nadam se, na kojem jos meetupu, jer znam
da ima dosta PJ fanova u HR, tu nas ima koliko? nekih 10ak. A ima i onih koji nisu na forumu, ni ovom ni
forum.hr, pa mozda bi se ostali ljudi uclanili...tko zna.
Iva: Evo da se oglasimo o referendumskom pitanju... Mi baš isto nismo nešto za uvođenje forme u ova naša spontana okupljanja građana... Dobro nam ide i ovako neformiranima, zar ne?
A i čini mi se da danas više nije baš tako jednostavno imati udrugu, onak mislim da trebaš imati predsjednika i sl., pisati neka izvješća i šta ti ja znam...
(mislim, meni osobno ne bi bio bed, svi znaju da je moj muž predsjednik tako kaže vođa puta, a kad ona kaže, onda je tako! LOL!)
za sada je vecina protiv neke sluzbene forme...iako ne znam zasto, ali ok
nitko ne bi morao kopat ni orat...samo bi bio clan sluzbenog pj cro fan cluba...jos kad bi to bilo pod blagoslovm 10c bili bi poznati sirom svijeta
za sada je vecina protiv neke sluzbene forme...iako ne znam zasto, ali ok
nitko ne bi morao kopat ni orat...samo bi bio clan sluzbenog pj cro fan cluba...jos kad bi to bilo pod blagoslovm 10c bili bi poznati sirom svijeta
Iva: ma daj, pusti nas, vidiš da smo neka neozbiljna ekipa
možda si nam trebao reći da će to biti klub koji će nam garantirat da ćemo željno iščekivati cd-e i dvd-e koji će nam stizati nakon što smo ih već mogli kupit u Hrvatskoj, da ćemo poštare smatrat Božjim glasnicima, da će nam karte za koncert biti skuplje od karata u slobodnoj prodaji, da će svi mislit da smo frikovi i slično tome... e to je klub u kakav se mi volimo učlanit!
u biti ti je inicijativa dobra i bilo bi super ako to natjera mlade da slušaju malo više pj, a ne seve ili koju već katastrofu... ono, ako imaš volje i živaca, samo daj i sretno!
e, zaboravila sam reći najvažnije - već jesmo poznati širom svijeta kad idući put budeš išao s nama na tour vidjet ćeš...
Eee rajo..
Treba nam nocenje u Zg za novu godinu (za sada nas je 4.), pa stoga trazim od vas zagrebcana da me uputite na prave hostele (ono, blizu centra, jeftino, cisto, moldavke te cekaju na krevetu itd).. mislim, ne mora biti hostel, ali nek nije skupo..
MOLIM ODGOVOR NA PM Imam osjecaj da cu se nesto zahebat trazeci po netu, pa je 'vako sigurnije..
Neobicno mi vidjeti nove likove na forumu, valjda smo se previse ustalili ovdje.. Novi, dobrodosli!
p.s. Iako sam preko Save, i ja bi volio biti član kluba gdje je Pajo predsjednik
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
hvala na dobrodoslici jos jednom...
kad smo vec kod nocenja, ako vas put nanese u rijeku, a trebate nocenje samo se javite, ima mjesta kod mene koliko hocete:)
Ja ču se učlaniti ako imate što PJ postera za članove :)
Pajo the president !!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
lestes i ja ćemo, poslovično, biti redarke na našim okupljanjima!
negooo, htela sam pitat. ko nakraju svira 1.12. u tvornici?? išla sam danas kupit
karte i žena mi veli da let3, psihomodo pop i elemental. a urban?? a pipsi?? <zbunj>
pa koji q je ovom internetu u domu :mad: malo radi, malo ne :mad:
negooo, htela sam pitat. ko nakraju svira 1.12. u tvornici?? išla sam danas kupit
karte i žena mi veli da let3, psihomodo pop i elemental. a urban?? a pipsi?? <zbunj>
Ovo veljiju na muziki:
1.12. sub Pozitivan koncert!: Let3, Elemental, Morso, PipsChips & Videoclips
Tvornica kulture, Zagreb (40 Kn)
Comments
:eek: :eek: di? di? ja bi!
ma neee... al da, da nam je još jedna boca... frendu i meni... bila su to
vremena... kad sam dobro baratala sa upaljačem i šećerom
četvero online na given to fly... i to mi, naravno
Po meni nema nikakvog smisla. Jerbo, više-manje smo svi u 10c-u. Ekipa će se uvijek nać tu na mesđ pitu, trebalo bi samo napraviti stranicu i forum kako bi se biznis približio ljudima koji ne prate ovaj forum, a ni nisu baš previše informirani o bendu i aktivnostima. Za to mislim da ne treba ništa više osim malo dobre volje, osobno pojma nemam o web designu, photoshopu i sl. Moje računalno znanje prestaje s črčkanjem u paintu
Oftopik, kad smo već kod fan klubova
http://www.triperi.com/ - najbolji fan klub u Hrvata
Ako se zelis prihvatit neke organizacije oko toga, super.
Naravno da cemo se tu ionako svi vidjeti i, nadam se, na kojem jos meetupu, jer znam
da ima dosta PJ fanova u HR, tu nas ima koliko? nekih 10ak. A ima i onih koji nisu na forumu, ni ovom ni
forum.hr, pa mozda bi se ostali ljudi uclanili...tko zna.
A i čini mi se da danas više nije baš tako jednostavno imati udrugu, onak mislim da trebaš imati predsjednika i sl., pisati neka izvješća i šta ti ja znam...
(mislim, meni osobno ne bi bio bed, svi znaju da je moj muž predsjednik
bez neke sluzbene potvrde
možda si nam trebao reći da će to biti klub koji će nam garantirat da ćemo željno iščekivati cd-e i dvd-e koji će nam stizati nakon što smo ih već mogli kupit u Hrvatskoj, da ćemo poštare smatrat Božjim glasnicima, da će nam karte za koncert biti skuplje od karata u slobodnoj prodaji, da će svi mislit da smo frikovi i slično tome... e to je klub u kakav se mi volimo učlanit!
u biti ti je inicijativa dobra i bilo bi super ako to natjera mlade da slušaju malo više pj, a ne seve ili koju već katastrofu... ono, ako imaš volje i živaca, samo daj i sretno!
e, zaboravila sam reći najvažnije - već jesmo poznati širom svijeta
a ionako misle da sam frik s obzirom koliko sam opsjednut sa pj...obicno su komentari tipa " to ce ti dat kruha u zivotu i sl.":)
we all are
i to onak kak siljo veli
hvala
e, i nisam rekao da je fan club radio peticije na netu za dolazak peppersa u hrvatsku...dobro je islo...al eto, opet nis...
419 352
lestes i ja ćemo, poslovično, biti redarke na našim okupljanjima!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
zanimljivo skroz..(barem meni)...malo treba da legne u uho, ali sad mi je ok..:)
Treba nam nocenje u Zg za novu godinu (za sada nas je 4.), pa stoga trazim od vas zagrebcana da me uputite na prave hostele (ono, blizu centra, jeftino, cisto, moldavke te cekaju na krevetu itd).. mislim, ne mora biti hostel, ali nek nije skupo..
MOLIM ODGOVOR NA PM
Neobicno mi vidjeti nove likove na forumu, valjda smo se previse ustalili ovdje.. Novi, dobrodosli!
p.s. Iako sam preko Save, i ja bi volio biti član kluba gdje je Pajo predsjednik
12.06.2007 Munich, Germany
kad smo vec kod nocenja, ako vas put nanese u rijeku, a trebate nocenje samo se javite, ima mjesta kod mene koliko hocete:)
Pajo the president !!!
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ovo veljiju na muziki:
1.12. sub Pozitivan koncert!: Let3, Elemental, Morso, PipsChips & Videoclips
Tvornica kulture, Zagreb (40 Kn)
tako pise i na karti...
paju za mesica...
super fotka... prastara
to su oni Lola dani kad su izvodili gluposti sa slijedecim rekvizitima: piva, cijev, zeludac, rigoleto, krigla, usta, zeludac...
pa sad vi iskombinirajte... ne morate mijenjati redoslijed