Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Ola todos!
Ajme LROM!!! pregenijalno!ma meni je taj cover bio cisti zakon od prvog slusanja, kad nas Ed zaurla onaj refren ko da me struja strefi. i to svaki put!
Prof iva ima SO pravo, o'er je staroengleska inachica "over" i zvuci vise kul od obichnog overai dec it. kush'te?
ak nemate kaj za radit ukucajte o'er u google i molim vas primijetite treci link0 -
I&M: bye people, vidimo se za dva tjedna... nije baš ocean, ali nije ni Jadran za bacit...http://www.youtube.com/watch?v=Pch6K7KQoso0
-
i ja idem sutra na more
vi mi budite pametni,lijepi i sretni!
i ostalima koji u međuvremenu odu nekamo želim sretan put i lijep provod-a i ostalima to želim0 -
pajo wrote:I&M: bye people, vidimo se za dva tjedna... nije baš ocean, ali nije ni Jadran za bacit...http://www.youtube.com/watch?v=Pch6K7KQoso
IMHO bolje jadran nego bilo koji ocean!!!tamo ima velikih bijelih psina...
a inače, bon voyage svima koji putuju - nadam se da vam vrijeme neće biti kao danas u zagrebu!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
svima sretni putevi i uzivajte na GO i slichnome
ja cu isto zujat stalno negdje al postat cu kolko stignem
0 -
jurasica wrote:IMHO bolje jadran nego bilo koji ocean!!!
tamo ima velikih bijelih psina...
Haha da, jeste gledali (ne bas tako) dobre stare Ralje I, II i III kao i svake godine pocetkom ljeta na nasim programima? bolesni urednichki smisao za humor, il kaj?...ja gledala i nije me strah
, mislim, ako mi se bas sad desi da me neki sharky odluchi pojest, pa kvr... i sve!
0 -
Nema straha da ce te morski pas pojest.
Neki dan bas neku raspravu imali, i kaze frend, pa kad si cula da je
morski pas nekad nekoga pojeo? Samo zagrizu, ugirzu i puste. Ne vole oni ljudsko meso. Znaci, nema straha da ces bit pojedena, nego eventualno samo nagrizena. Nis strasno
Ja koliko god volim more i uvijek obozavam roniti itd, uvijek sa nekim strahom ulazim i uranjam i drzim se obale, ili bar plivam dok ima ljudi u moru. Sad sam se malo oslobodila kad imam masku i perajepa pazim dok sam pod vodom, a pomaze ako ste blizu obale u kakvoj uvali.
Uzivajte svi na moru. Ja idem svaki dan kad je lijepo, a valjda ce uletit i kakvo mini ljetovanje."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da,čuo sam da nas morski psi zamijene za tuljane pa nas zato grickaju
zanima me hoću li dočekati jubilarnu 1000. stranicu ovog topica!0 -
sretan put svima koji putuju..
ja sam još neko vrijeme osuđena na vž..
0 -
snih wrote:Svaka čast koleginice lestes! Otvorili ste jubilarnu 1000 stranu!
Sretna nam bila i nek ih se još mnogo puta toliko pojavilo!
negooo.. znam da je meet up bil davno, al ima kakvih slika?
i još pitanje za lastfmovce.. di su nestali weekly neighbours?? baš je ružan novi last.fm :(0 -
WOOOOHOOOOO!!!!!!!!
What's up Croatia!!!!!!!!!
BOK!
sdI love to turn you on0 -
.... a svi čekamo tko će ispucati još par postova pa da počne lov na okrugli post0
-
Steve Dunne wrote:WOOOOHOOOOO!!!!!!!!
What's up Croatia!!!!!!!!!
BOK!
sd
BOK Steve!
since Iva and pajo left for the coast today, I am saying BOK!
i približavam nas okrugljači!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Supruga i ja od danas konačno članovi Ten Club-a.
Sad i mi možemo kupovati skuplje karte za koncerte, dobivati božićne poklone za Uskrs...:D
0 -
oj ekipa.. evo mene iz mago di umago grada..
10 odlicnih dana, hotel 4*, bazeni sa slapovima, hrana predobra, besplatne vode, vina istarska i sokovi, novine, tenis, da ne nabrajam.. i jos te plate 2500kn
caka su jedino bile 16-satne smjene na ulazima u stadion i nocnim ophodnjama, ali nema veze
brdo celebsa, sto praviih, sto ne.. brdo tenisaca (ko bi reko), a kako sam ja odrastao uz tenis i igrao ga aktivno do faksa, pravi raj za mene..
kad smo isli tamo, znao sam u busu 3 ljudova, danas imam 30 brojeva u imeniku, prezakon..
prvi komentar iz busa poslije rotora dok smo se vozili savskom prema parkingu na ciboni: "uf, sad ce tesko biti gledat sve cure" (điđi (pravim imenom grigorijev serkavkovskis, ali od prvog dana điđi), koji je to izgovorio aludirao je na 158 (tocno u brojku) hostesa koje su s nama radile u umagu
vidim da se super zabavljate youtubom (pogledao 4 puta, predobro)
sta reci, budite lijepi, pametni i veseli preko ljeta jer ja odoh u rodni kraj za tocno 7.5h
PEACEOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Gunner_V wrote:
lijepo
edit: koji ce australac ovaj put ukrasti okrugljaka?
so long, and thanks for all the fishStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Alo Kroejsa...
Ovdje u USA zaladilo, kisa vec 3 dana ne prestaje i sve me podsjeca na Rijeku u 10om mjesecu, zavukao se u duge rukave, a vani 21.07. (dobro, vama vec 22 )..Ne mogu vjerovat da je vec mjesec dana proslo otkako stigoh u prekobarje, vec sam i mailove za jesenske ispitne rokove dobio, pa me lagano vec jeza lovi od cinjenice da treba i diplomirat jednog lepog dana ljeta gospodnjeg cca 2015..
Jucer lagani glazbeni shopping, kupilo se par cedejeva tocnije 5 i upotpunjuje se kolekcija Arcade Fire, National, Kings Of Leon. Drugi tjedan idem ponovno, raj za cedejeve ova US&A. Nasao i cd benda Explosions In The Sky, pa si i njega kupio (ako volite instrumentale, bacite uvo na ovaj bend, super su im tekstovi - nema ih, a meni je posebno super album The Earth Is Not a Cold Dead Place i njega sam si jucer spremio u dzep). 5 cd-a - 60 USD, raj na zemlji. Od ostalog, kupljena je majica na Chuck Norrisa, morao sam
I cekam striceka iz Fedexa da mi uruci kartu za Ed-a, valjda ce i on brzo stici na trenutnu adresu..
Pozdrav od Lymenog, broje se dani do Chicaga, jos 30 komada moram prekriziti, a onda peri Mile..I u maniri pravog smrada u Chicagu se smjestio kod frenda koji je tamo takoder preko ljeta, a stanodavac mu je Rijecanin koji tamo zivi vec 10ak godina..Kakve li slucajnosti
I sretan put i dobru zabavu svima koji idu na more, ja se brckam u ovom jezercu koliko stignem, volio bi vidjet skoljkice i racice na dnu, al ne vidim dno hehe..
ajd bokDeath or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads