Pearl Jam in Zagreb!

17317327347367371290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Ehej people!!!! Evo nas u precool Apple Store na 5th Avenue - dodje covjeku da vice: 'Mama vidi me di saaaaaaam!!!' :)

Mislimo na vas i stalno ugledavamo stvari za koje znamo da bi se svidjele nekima od vas - npr. skoro smo slikali Jurasici T-Mobile store i slali joj mms s time, ali onda smo se sjetili da joj to bas i nije neki novitet... :) Tak do ono, tu ste s nama u biti... :)
    Jucer smo pregledali veci dio super zanimljivog Downtowna i navecer se vozali po Brooklynu, a danas smo na boring dijelu Uptowna di eto, ljudi samo zive i najuzbudljiviji info je da su u nekoj zgradi odbili Madonnu... Utjesit cemo se shoppingom, sto drugo da radimo... :)

Anyway, odosmo sad kupit svaki po par iPoda, iMacova i svega drugog sto nam stane u ruksake i kofere...(tj. htjeli bismo, ali bas sad necemo jer je to tako otrcano, kupovat u supercool Apple Storeu na 5th Avenue...) :D

Osim toga, ludi smo od iscekivanja koncerta, slikamo svakoga u PJ majici koga ugledamo, a jucer smo cak i snimili mali filmic na kojem se cuje los glas nekog frajera koji pjeva Jeremy na karaoke, ali kao da nikad nije cuo tu pjesmu. Teski LOL je bio...

Photo blog imate na http://pjtour2008.blogspot.com/

Toliko od nas zasada...
  • Steve Dunne
    Steve Dunne Posts: 4,965
    see you tomorrow!!!!!!!!!!!!!!! :D

BOK!!!!
    I love to turn you on
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    ovaj clip nisam prje vidio, za umrijet od smijeha :D
    http://www.youtube.com/watch?v=0eXyDp__hzo&NR=1

hvala amerima na update-u :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    http://www.youtube.com/watch?v=_UjyAe6yVTo

dammit,kak se zove ova pjesma iz pozadine? :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    to ti je believe you me :p
    http://www.youtube.com/watch?v=mpk6WstIs20

e ja ne igram... preteško mi je čitat setliste a kamoli još slagat kaj bi htela čuti :( :D
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    lestes wrote:

hvala!

ali ni to nije sve!!
    zamolio bih neku dobru dušu ukoliko ima tu pjesmu,ako bi je mogla uploadat :)
    sad sam tražio,ali nemogu naći izvore da skinem
  • lestes
    pogleč pm
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:
    Iva: Ehej people!!!! Evo nas u precool Apple Store na 5th Avenue - dodje covjeku da vice: 'Mama vidi me di saaaaaaam!!!' :)

Photo blog imate na http://pjtour2008.blogspot.com/

buhuhuhuhu, tako sam ljubomorna!

photo blog je prezakon, izgledate fakat happy! :)

joj, lijepo se provedite i pišite nam još, jer 'postati se mora!'. :)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    MSG 1

Hard To Imagine
    Alive
    All Night
    Animal
    Better Man
    Black
    Comatose
    Corduroy
    Daughter
    Do The Evolution
    Elderly Woman
    Even Flow
    Given To Fly
    Green Disease
    I Am Mine
    I Got Id
    Low Light
    Marker In The Sand
    No More
    Porch
    Present Tense
    Present Tense
    Rearviewmirror
    Rockin' In The Free World
    Sad
    Save You
    Severed Hand
    Who You Are
    Why Go
    Yellow Ledbetter

MSG 2

Hard To Imagine
    Alive
    All Night
    Baba O'Riley
    Better Man
    Black
    Comatose
    Corduroy
    Crazy Mary
    Daughter
    Dissident
    Do The Evolution
    Down
    Elderly Woman
    Evacuation
    Even Flow
    Given To Fly
    I Am Mine
    I Got Id
    No More
    Off He Goes
    Porch
    Present Tense
    Rearviewmirror
    Sad
    Severed Hand
    W.M.A.
    Who You Are
    Why Go
    Yellow Ledbetter

Kratko objašnjenje - prva stvar opener, a ostale po abecedi. Nisam imao energije još ih razmještat. Mislim da to ne donosi bodove!?! Jel sudac.

I koja je nagrada! ;):):D
  • lestes
    kaj ti bi da dva put sviraju present tense na msg1? :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Yagshemash!

Nisam odletio, prebacio sam let za utorak, tj danas ujutro. za cca sat vremena pičim u venice na avion, u NYC stižem oko 2 i pol. Malo na knap, ali uštedila se neka lova na avio karti, a love nikad dosta. Dugo ljeto nas čeka. Tako da će sutra lagano biti "iz aviona na pj", ali nema veze. Jetlag vs redbul, nisam spavao niš, neću ni noćas. ne bi se čudio da se probudim u vladivostoku. Hvala svima na lijepim željama, nadam se da će se bar mali dio mojih planova ispuniti. Njujorkeri, javim se sutra čim krenem prema gardenu, a ostalima veliki pozdrav te uživanje u narednim mjesecima. Ja ću se javljati koliko budem u prilici, veliki pozdrav svima i ako niste s nama u gardenu ne znači da djelomično niste tamo (zvučim ko neka misica, It's ok :) )..

Živjeli, i vidimo se na jesen na nekakvom mitapu! (Burek included)

:)
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    odlicne su im slike.. a tko ne bi bio sretan tamo.. da se trudi ne-bit sretni nebi mogli :)

ja nemam snage za liste... al bas me zanima kako cete proci :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • snih
    lestes wrote:
    kaj ti bi da dva put sviraju present tense na msg1? :)

Došlo je do pogreške, koja je ispravita! ;):D:D
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Amerima je zakon u NYC-u, vidi se na svakoj fotki! ;)

@Niko
    I ja zaboravih dodat tagove na Daughter pa nek bude It's OK i kod MSG 1 i MSG 2. :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Ljudi..

Samo da kazem da zavidim onima koji su sada u NYC-u i da im želim dobar provod večeras i svakako da nam što prije prenesu dojmove..
    PJ sinoć svirao All along the watchtower.. to mi je super.. plus ubacuju hard to imagine i još mnoge nestandardne..

i da dodam još nešto..
    Obzirom da se sve vrti oko Eura vidim da netom i među ljudima kruže svakakve priče vezane za tekmu Turksa - Hrvatska.. Mogu vam reći da je tu ona klasična: "neka komšiji umre krava" stim da pored toga ljudi ovdje imaju određenu privrženost turcima koji su donijeli islam i prenijeli dobar dio kulture na većinu stanovništva.
    Nažalost, sport je ogledalo države pa je sjeb vidjeti sve ovo što se dešava..

Mogu reći da mi je drago što su turci prošli jer sam nekako od početka navijao za njih ali ipak Hrvatska je odlično igrala pa i sada ne mogu vjerovat da ste ispali.. Ova ekipa ima odličnu budućnost pred sobom!
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Hey Snih je si li ispravio onu grešku??

Samo je opener važan ako dođe do jednakih bodova, drugo nije.

Ne znam u koje ure je koncert, ne znam koliko ću biti pri kompu kasnije, jebena je vručina tako da mi se ništa ne da.

Čujemo se sutra za rezultate.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    sry na kasnjenju

MSG 2

CAN'T KEEP
    HARD TO IMAGINE
    CORDUROY
    WWS
    SEVERED HAND
    SAVE YOU
    GREEN DISEASE
    I AM MINE
    LOW LIGHT
    FAITHFULL
    EVEN FLOW
    WHO YOU ARE
    WHY GO
    BRAIN OF J
    YOU ARE
    DAUGHTER
    ALL NIGHT
    encore
    REARVIEWMIRROR
    BETTERMAN
    SMALL TOWN
    HARD TO IMAGINE
    DAUGHTER/ MODERN GIRL
    GIVEN TO FLY
    COMATOSE
    CRAZY MARY
    encore
    ALIVE
    BLACK
    ALL ALONG THE WATCHTOWER
    GUARANTEED:)
    RITFW

MALO DUZE...IPAK JE OVO MSG 2:D:D:D
    AKO SU MOGLI 31 SVIRAT U DCU...:)
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • snih
    hard_sun wrote:
    sry na kasnjenju

MSG 2

CAN'T KEEP
    HARD TO IMAGINE
    CORDUROY
    WWS
    SEVERED HAND
    SAVE YOU
    GREEN DISEASE
    I AM MINE
    LOW LIGHT
    FAITHFULL
    EVEN FLOW
    WHO YOU ARE
    WHY GO
    SOLAT
    BRAIN OF J
    YOU ARE
    DAUGHTER
    ALL NIGHT
    encore
    REARVIEWMIRROR
    NO MORE
    BETTERMAN
    SMALL TOWN
    HARD TO IMAGINE
    DAUGHTER/ MODERN GIRL
    GIVEN TO FLY
    COMATOSE
    CRAZY MARY
    encore
    ALIVE
    BLACK
    ALL ALONG THE WATCHTOWER
    GUARANTEED:)
    RITFW
    YELLOW LEDBETTER

MALO DUZE...IPAK JE OVO MSG 2:D:D:D
    AKO SU MOGLI 31 SVIRAT U DCU...:)

Hm, hm... nisam siguran da je ovo po pravilima!!! Rekli smo da se smije staviti max. 30 kompozicija. Bilo bi možda dobro da revidiraš ovu listu, ako stigneš!
  • lestes
    i evo setliste:

Set List: Hard To Imagine, Save You, Why Go, All Night (With guest vocalists Fonzi Thorton, Arif St. Michael, Vaneese Thomas), Corduroy, Faithfull, Small Town, Down, Unemployable, Given To Fly, Who You Are (With guest vocalists Fonzi Thorton, Arif St. Michael, Vaneese Thomas), Whipping, 1/2 Full, Even Flow, Present Tense, Daughter, Do The Evolution

Encore 1: Love Reign O'er Me (Pete Townshend), W.M.A. (With guest vocalists Fonzi Thorton, Arif St. Michael, Vaneese Thomas), Leash, Spin The Black Circle, Wasted Reprise, Porch

Encore 2: No More, Crazy Mary (Victoria Williams), Comatose, I Believe In Miracles (with guest C.J. Ramone playing bass guitar) (Ramone, Ray), Alive

Encore 3: All Along The Watchtower (Bob Dylan), Indifference

gledam slike... vegeta majice... official water of msg :D koji red za merch.. steve dunne :):D jeste ga upoznali napokon?? ted leo was fun..

mogu samo žaliti kaj nas više nije bilo tam ;)