Pearl Jam in Zagreb!

17347357377397401290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ma nisu normalni sa ovim setlistama, krvi im se napijem!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    garden i smile....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ftw!!

i ja bi to
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    brutalna lista.. smile, garden, immortality, između ostalog..

nema jos ni jednog blekija :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    masni wrote:
    nema jos ni jednog blekija :)

nisam to još ni skužila... neverjetno... ali dobro... :) neka je se ljudi opet zažele...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • snih
    snih Posts: 1,052
    jurasica wrote:
    nisam to još ni skužila... neverjetno... ali dobro... :) neka je se ljudi opet zažele...

Ima, ima Bljekija, ali tek jedno 2-3 izvođenja na dosada održanim koncertima! Manje nego inače. ;)

Htio bih samo objaviti da sam počeo skidati butiće i do sada imam Tampu, West Napalm Beach, Washington DC i Bonnaroo. I ostale ću prikupljati kako se budu pojavljivali. Ako se nekome ne da sve skidati, a postoji zanimanje za navedenim materijalom, rado ću pripremiti na DVD i slično. Skidam u mp3 formatu, nemam živaca za FLAC, a i nemam toliko osjetljiv sluh! :D

Fala killroyu za linkić! :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: Ej people, eto nas, jedva živi, ali tu smo. Pajo i ja smo se naime razbolili (kombinacija urikanja na koncertima i vremena provedenog u pubovima poslije koncerata te kombinacija sparnog vremena u NYC i neistinski, polarno klimatiziranih dućana u kojima smo shopingirali u četvrtak). Shela je ok, ona se jedina vratila i živa i zdrava, mi samo živi. :)

U svezi glede razmjene iskustava, ali i raznovrsnih dobara prikupljenih u Americi, predlažemo da se iduću subotu (mislim da je 5. srpnja) održi jedan američki meet-up kod nas doma. Na programu su pancakes s maple sirupom i pokušaj rekonstrukcije američke pepperoni pizze (uspjeh nije garantiran, ali pokušaj je :)).
    Vidjet ćemo i što se može učiniti oko utješnih nagrada za igrače, budući da je za pobjednika osigurana nagrada iznenađenja pa neće dobiti stickere. Nadam se da mu to neće biti bed. :)

Prijave i moguće promjene datuma (za slučaj da vam više paše npr. nedjelja), se primaju na najdražem nam threadu...
  • snih
    snih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Iva: Ej people, eto nas, jedva živi, ali tu smo. Pajo i ja smo se naime razbolili (kombinacija urikanja na koncertima i vremena provedenog u pubovima poslije koncerata te kombinacija sparnog vremena u NYC i neistinski, polarno klimatiziranih dućana u kojima smo shopingirali u četvrtak). Shela je ok, ona se jedina vratila i živa i zdrava, mi samo živi.

U svezi glede razmjene iskustava, ali i raznovrsnih dobara prikupljenih u Americi, predlažemo da se iduću subotu (mislim da je 5. srpnja) održi jedan američki meet-up kod nas doma. Na programu su pancakes s maple sirupom i pokušaj rekonstrukcije američke pepperoni pizze (uspjeh nije garantiran, ali pokušaj je
    Vidjet ćemo i što se može učiniti oko utješnih nagrada za igrače, budući da je za pobjednika osigurana nagrada iznenađenja pa neće dobiti stickere. Nadam se da mu to neće biti bed. :)

Prijave i moguće promjene datuma (za slučaj da vam više paše npr. nedjelja), se primaju na najdražem nam threadu...

Nadam se da ćete ozdraviti pod hitno! :)

Nagrada iznenađenja - jeeeeeeeee! :)

Subota 5.07.2008., kao i petak 04.07.2008. je kod nas rezervisan za posjetu Rokaj festu, tako da bi neki drugi dan bio možda bolji! ;)
  • pajo
    snih wrote:
    Subota 5.07.2008., kao i petak 04.07.2008. je kod nas rezervisan za posjetu Rokaj festu, tako da bi neki drugi dan bio možda bolji! ;)
    Iva: jao, pa i kod nas!!! :D zaboravih skroz na to! hajde onda možemo kad se pajo probudi vidjet za neki drugi dan pa odmah javimo novi datum...

(sorry people, ali krenuli smo na put u petak u 9:35h, a vratili se u subotu u 14:35h - to je dosta da zbuni svakoga rekla bih :))
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Kaj cemo prvo doma nakon raspakiravanja i sl. nego na forum!! frikovi!!! :D
    Ciao ljudi eto vam i mene! ziva i kako rekose iva i pajo zacudno zdrava s obzirom na sve sto je iva navela. bar zasad.
    detalji na mitapu :)
    genijalna set lista u hartfordu! omg!!!

lestes: yes, "nabavila" sam si stickmana :) imam ga tek par tjedana i jaaako mi je drag :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    kuuul ima vas već tolko tog stickmana da ne znam ni dal mogu sve nabrojiti :D

iva i pajo, želim vam brzo ozdravljenje :)

a sad.. rokaj :D
    ko sve ide? popis? ;)

1. iva pajina
    2. asfo
    3. pajo
    4. snih
    5. helen
    6. ranko ?
    7. lestes

dalje? :)
  • shela
    1. iva pajina
    2. asfo
    3. pajo
    4. snih
    5. helen
    6. ranko ?
    7. lestes
    8. shela

:)
  • pajo
    eto i mene, pao u nesvjest kad smo dosli doma i tek sad dosao k sebi...

Posto nas gro ide na rokaj, kaj vi kazete da onda u subotu dodjete k nama oko 15 sati pa onda fino svi skupa navecer krenemo na festival...
  • shela
    lestes wrote:
    kuuul ima vas već tolko tog stickmana da ne znam ni dal mogu sve nabrojiti :D

pa jesmo kult il nismo?? ;)

meni pase subotnje druzenje
  • drng
    drng Posts: 36
    pajo wrote:
    eto i mene, pao u nesvjest kad smo dosli doma i tek sad dosao k sebi...

Posto nas gro ide na rokaj, kaj vi kazete da onda u subotu dodjete k nama oko 15 sati pa onda fino svi skupa navecer krenemo na festival...

Mislim da bi se to dalo izvesti. Petak, subota može, nedjelja nebi išlo, ali neka većina presudi...
  • drng
    drng Posts: 36
    Evo da nas malo bumpnem... :D Imam priču... Dosadnu i nezanimljivu, ali priču nonetheless...

Sretna sam ko malo prase jerbo sam na najneobičnijem mjestu čula PJ. Nakon što je u pola prikazivanja u kinu prekinut film (Seks i grad, op.a.) i najavljena pauza od 15 minuta, prvo pomislih kako je to nepotrebno, ali milozvučni vokal našeg jednog i jedinog EV-a uvjerio me u suprotno. Pustili su Oceans! Haaaaaaaaalooooooooooo!!! Oceans u Dolby Surroundu, još live verzija i na kraju pjesme Eddie najavljuje State of Love and Trust, al su pustili Becka i poslije toga Coldplay. A već sam se mislila razbacat i počet headbangat na SOLAT. :D

No, zanima me sljedeće... Jesam li loša osoba ako sam, nakon početnog stadija hiperventilacije i spoznaje da iz zvučnika dolazi Pearl Jam, htjela frendicu zamoliti da bude tiho za vrijeme trajanja pjesme? :D I onda sam poslije svima pričala kak sam u kinu za vrijeme pauze čula Oceans, baš kao vama sad tu.

Lastane, jesam li normalna? :D

Draga nasa djevojko od krumpira.

Nemoj se nista brinuti, napadi cudnog ponasanja su uobicajeni za sve teenagere pa tako i za tebe. To sto su u kinu primjetili da ti je potrebna doza PJ ili Eddie, to samo sluzi njima na cast. Da se nas pita svaki film bi se mogao prekinuti na takav nacin, barem jednom. Stovise, mislim da je vrlo nepristojno da cuvari reda&mira nisu intervenirali i primirili one-koji-nisu-svjesni-sto-slusaju u proizvodnji buke koja bi mogla umanjiti tako svecan dozovljaj. Evo, da pitam izbornika nase reprezentacije, siguran sam da bi se i on slozio.

Tvoj (ne-bas) Lastan!

P.S. Osobno sam Paji&Ivi poslao sms kada sam shvatio da Radio Osijek pusta citav soundtrack "Into the wild" dok su bili na drugom koncertu, tako da...
  • lestes
    lestes Posts: 959
    drng wrote:
    ...uobicajeni za sve teenagere pa tako i za tebe...
    :D:D:D;)
  • jurasica
    pajo wrote:

može! doći će i sintija a možda povedem i supruga! :) tek će sad poludit! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    drng wrote:
    Draga nasa djevojko od krumpira.

Nemoj se nista brinuti, napadi cudnog ponasanja su uobicajeni za sve teenagere pa tako i za tebe. To sto su u kinu primjetili da ti je potrebna doza PJ ili Eddie, to samo sluzi njima na cast. Da se nas pita svaki film bi se mogao prekinuti na takav nacin, barem jednom. Stovise, mislim da je vrlo nepristojno da cuvari reda&mira nisu intervenirali i primirili one-koji-nisu-svjesni-sto-slusaju u proizvodnji buke koja bi mogla umanjiti tako svecan dozovljaj. Evo, da pitam izbornika nase reprezentacije, siguran sam da bi se i on slozio.

Tvoj (ne-bas) Lastan!

P.S. Osobno sam Paji&Ivi poslao sms kada sam shvatio da Radio Osijek pusta citav soundtrack "Into the wild" dok su bili na drugom koncertu, tako da...

Znala sam da Lastan nije samo urbani mit! :D
    lestes wrote:
    :D:D;)

Mlada sam u duši... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Shela, super je stickman! Da nisam toliki papak, i ja bih si ga stavila... :D

Iva i Pajo, get well soon! :) Malo pileće juhice i za tren ste ko novi...

Ne znam više što bih napisala, zanimaju me apsolutno svi detalji iz NYC-a, ali bum vas zagnjavila svo troje na meet-upu. :D

Dakle, zapisala bih se za subotnje druženje, ali na Rokaj nemrem jer navečer idem kod frendice u Samobor na pajama party... :teenager: :D

E da, super setlista iz Hartforda... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Aloha svima!

i

pozdrav from Lyme, New Hampshire aka Bog rekao dovidenja pred xy godina...Imam internet, jes, dijelim komp sa 20 ljudi - jes, trebao sam uzet laptop jer postoji wireless - jes...

Eto mene, prvi radni dani na novom poslu. Radim sve, od sadenja i kosnje trave (ne one za pusenje), odrzavanja tenis i inih igralista, posluzivanja gostiju (kojih nema bas tu mac jer je vrijeme uzasno), punjenja mini kolibica drvima pa do poslova oko kuce itd. Sve je divno, krasno, priroda/mir/tisina ali je tako dosadno kad se ne radi. U blizini imam taj gradic, ali doslovno ima postu, benzinsku i jedan simpa mini ducancic. Tako da ako ne radim uglavnom prozivljavam svoj osobni Into The Wild setajuci oko jezera i po sumi. Ili spavam, al to je vec druga prica :D..Nije uopce lose ali ponekad je malcice dosadno. Sa mnom radi nekolicina lokalnih klinaca i par studenata iz :Belarus, Ukraine, and Lithuania..Croatia - 12 points...Malo su ne znam, mutavi bi rekal, nadam se da nisu svi u tim drzavama takvi, jer onda nemam nikakve zelje krenuti tim putevima. No dobro, Ameri su Ok i s njima provodim fri tajm. Ljudi kod kojih sam smjesten, tj vlasnici ovog hotelcica su super, ustvari svi u USA su ful dragi koliko sam skuzio do sada, osim onog dzubreta od taksiste koji me vozil doma s prvog msg-a, pas mu kosti. U hotelcicu imamo domacu hranu, i super kuhara koji nam uvijek da nesto sastrane, nema junk food-a nis, sve domace, zdravo i super pripremljeno. Jedini bed je stvarno sto je apsolutno dosadno kada se ne radi, pa osim interneta kojeg dijelim s jedno 15-ak ljudi i nemam neku zanimaciju...Nazalost ne mogu dobiti day off u ponedjeljak da odem na Mansfield show jer imamo neku veliku obitelj koja slavi neki drek u nasem restoranu, pa je svo osoblje potrebno tak da nis od toga. I nemam signala na mobitelu, tocnije nema signala u krugu 60 km, tako da ne mogu primat ni slat poruke, neki su se vec i zabrinuli saznah mailovima.

Sad citam bas Hartford fanviews i placem, Immortality i Smile. Tako zelim to dvoje cuti uzivo, i potajno se nadao da bi bar jednu mogli odsvirat u Gardenu ali ipak nije bilo nis. Na putu iz NYC-a u New Hampshire vlak je zastao u Hartfordu, sad mi je stvarno zao sto nisam izisao, ali morah otici kod poslodavca i poceti posao, too bad. No, iz mojeg kutka, MSG je zakon bio. Jednostavno poseban dozivljaj, pogotovo druga noc koja je bila vrhunac. Najvise zbog genijalne publike, ali i bend je dao svoj ogroman dio dozivljaju. Fenomenalni RVM, Betterman, DTE, GTF + sve one gratis tracks tipa Garden, Rats itd. Jednostavno, ja sam jos uvijek pod dojmom svega i ne vjerujem bas da mi se to dogodilo. Nadam se da na reprizu(e) necu morati dugo cekati, eksli potajno se nadam bar nekom koncerticu u Seattle-u najesen.

Eto toliko od mene zasad, zelim vam ugodno ljeto i puno dobrih provoda, od ROkaja nadalje. Ja cu se potruditi da meni ovo ljeto bude prezakon, iako su mi vec ova 2 dana u MSG u na neki nacin uljepsala 2008u. Javljati cu se koliko god budem mogao, i uploadati slicice. Trenutno nesto dizem na FB, pa mozete baciti oko.

Zivjeli!
    Death or glory!