Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
hvala na linku za merkur!!!
možete li mi samo reći koje po redu su 'aroma satanica' i 'moja'?
e sad, ima li netko od vas 'atlantic city' brucea springsteena u edovoj verziji?
mislim da ju je otpjevao na nekom presetu 2005.0 -
jurasica wrote:ja ne razumem... stipe ti je dobar? ja ne gledam ove godine bb ali sam samo skužila da je hrpa morona i zaostalih ljudi u toj kući... zašto si razočaran?
sori na oftopiku....
Ja pogledam petkom kad su nominacije da vidim što ima novoga i tko ispada...
slažem se da je ono sve jedna velika debilana ali ipak Stipe i Arsen su jedina dva normalna lika u toj kući od početka, one cure su sve kokoši...ispričavam se ljepšem spolu ali fakat su koma.
Stipe je bio sasvim ok koliko netko može biti u BB kući a jebiga sad navijam za Arsena!!!
i opet sori na oftopikCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
elcielo wrote:hvala na linku za merkur!!!
e sad, ima li netko od vas 'atlantic city' brucea springsteena u edovoj verziji?
mislim da ju je otpjevao na nekom presetu 2005.
e sad, to mi je doma, a ja sam na poslu...
ako se dobro sjecam, Moja je prva stvar... pocinje sa:
"Ponekad ustanem prije nje
skuham kavu i gledam je dok spava
sunce se tada prikrada
lice joj u zlato pretvara"
Aroma Satanica bi mogla biti zadnja.. zavrsava sa:
"Sada je tako sve dok
Ne bude drugačije"Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
e sad, to mi je doma, a ja sam na poslu...
ako se dobro sjecam, Moja je prva stvar... pocinje sa:
"Ponekad ustanem prije nje
skuham kavu i gledam je dok spava
sunce se tada prikrada
lice joj u zlato pretvara"
Aroma Satanica bi mogla biti zadnja.. zavrsava sa:
"Sada je tako sve dok
Ne bude drugačije"Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
imam ti ja to pa cu uploadat sad
http://rapidshare.com/files/75365147/Atlantic_City_10.01.05.mp30 -
0
-
vidim da se prica o big brotheru. procitajte prvih par recenica ovog clanka.zna se tko ce pobijedit ove godine
http://www.net.hr/zvijezde/page/2007/09/15/0102006.html0 -
world wide pearl jam wrote:vidim da se prica o big brotheru. procitajte prvih par recenica ovog clanka.zna se tko ce pobijedit ove godine
http://www.net.hr/zvijezde/page/2007/09/15/0102006.html"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
0
-
prvo jedno pitanje: kako je dirty frankk mogao stavit 15 smajlica u onom postu koji je siljo linkao, gdje smo imali 4000 postova?!? to mi nije jasno, i kopka me cijelo vrijeme
drugo, hvala nothingmanu na rapidshareu
trece, ajd se prestanite ispričavat na offtopiku, smijesno je
sudac, daj rezeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
pokušavam si produžiti članstvo u tenclubu, ali nakon 3. stepa, znači nakon upisivanja podataka s kartice, kad stisnem submit, kaže mi 'unexpected error has occured'.
zna li netko zašto?0 -
elcielo wrote:pokušavam si produžiti članstvo u tenclubu, ali nakon 3. stepa, znači nakon upisivanja podataka s kartice, kad stisnem submit, kaže mi 'unexpected error has occured'.
zna li netko zašto?
zbog errora... (sad ide smajli sa salicom kave i cigaretom)
sorry
tutni mail 10c... da ti ne charga karticu vise puta iako vjerojatno nece ako je doslo do errora... provjeri u profilu za svaki slucaj da li imas evidentiran shopping...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
elcielo wrote:pokušavam si produžiti članstvo u tenclubu, ali nakon 3. stepa, znači nakon upisivanja podataka s kartice, kad stisnem submit, kaže mi 'unexpected error has occured'.
zna li netko zašto?
anyway, nama je tad šiljo uletio i pomogao pa smo stavili njegov billing address i račun. tenk ju again šiljo!0 -
Cijeli dan smo bili na terenu, sad se vratili, Janko spava, pa eto malo vremena i za reze!
:D
Upisujem ja glasove potato girl i već razmišljam kako ću svijetu priopćiti da je jedan Ten-ovac napokon izgubio (nisam bio još 100% ziher, ali bio je isti broj bodova), kad zaskrolišem dolje i ugledam kostine glasove. Tada je sve sjelo na svoje mjesto!:D:D
5. mjesta
1. Why Go (Ten) - 129
2. Elderly Woman (Vs.) - 124
3. Smile (No Code) - 95
4. Thin Air (Binaural) - 94
5. Marker In The Sand (Pearl Jam) - 93
6. Wishlist (Yield) - 90
7. All Or None (Riot Act) - 87
8. Whipping (Vitalogy) - 63
9. Dirty Frank (Lost Dogs - CD 2) - 56
10. Education (Lost Dogs - CD 1) - 49
4. mjesta
1. Alive (Ten) - 125
2. Nothingman (Vitalogy) - 118
3. Animal (Vs.) - 113
4. Thumbing My Way (Riot Act) - 99
5. Come Back (Pearl Jam) - 86
6. Hail Hail (No Code) - 80
7. MFC (Yield) - 74
8. Alone (Lost Dogs - CD 1) - 70
9. Fatal (Lost Dogs - CD 2) - 62
10. Grievance (Binaural) - 530 -
Iva: sudija kaj je sad ovo? idemo, kruha i igara nam daj! di je idući krug?0
-
ja ću popiz**** s tim tenclubom!!!
iva, ako je točno ovo što kažeš, i ako je zbilja povukao lovu, onda sam kraća za stotinjak dolara...
mrzim plaćanje karticom preko interneta, izgleda da sam ili žešći pehist ili kompletni tutlek što se toga tiče.
sjećam se kako je i meni siljo morao uskakati u pomoć kad sam kupovala karte za zagreb.
i što je najgore, nije moja kartica, i banka nije u hrvatskoj, i bit će baš užitak i pol natezat se s njom odavde.
ja ću najozbiljnije ponovno početi plaćat taj membership kao i prije: lijepo dolare u kuvertu i bok.0 -
elcielo wrote:iva, ako je točno ovo što kažeš, i ako je zbilja povukao lovu, onda sam kraća za stotinjak dolara...
mrzim plaćanje karticom preko interneta, izgleda da sam ili žešći pehist ili kompletni tutlek što se toga tiče.
ja ću najozbiljnije ponovno početi plaćat taj membership kao i prije: lijepo dolare u kuvertu i bok.
drmni ti ipak prvo mail 10c, možda je fakat bio errorpa se ništa nije ni dogodilo.
a što se tiče love u kovertu, to smo i mi probali pa nikad nije stigla, iako smo bili poslali preporučeno...:) eto, toliko o pehovima...;)0 -
3. mjesta
Faithfull (Yield)
Down (Lost Dogs - CD 1)
Daughter (Vs.)
Insignificance (Binaural)
Corduroy (Vitalogy)
Gone (Pearl Jam)
Garden (Ten)
Save You (Riot Act)
In My Tree (No Code)
Wash (Lost Dogs - CD 2)
2. mjesta