Ajmo neki kombi ili nesto. Zbilja. Nisam jos nis trazila, ni avio ni nis kako do gore ni sta...a nemam jos ni godisnji. Da, luda sam! Al to ste vec znali.
Sad sam jos vise jer je turneja, i proljece i sve nesto mi se dogadja.. aaaaaaaa
2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin 2017 EV Firenze, Taormina 1&2 2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin 2019 EV Firenze
"The band anticipates a return to Europe for a full-scale tour in the months following the release of their next album, which is tentatively planned for this Fall."
nadam se da nečeju dodati kakve Verone nakon par dana
2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin 2017 EV Firenze, Taormina 1&2 2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin 2019 EV Firenze
Ok, treba sve zbrojit i odouzet, tko sto moze uzeti, spare dati ovo ono, i ONDA cemo se organizirat za do gore! Kome sto treba, pisite. Domagoj, Leo...Ja zasad nemam nis spare, al ako bude, javim. I bez beda pitam okolo ako kome bude trebalo
"The band anticipates a return to Europe for a full-scale tour in the months following the release of their next album, which is tentatively planned for this Fall."
Nama je sve preskupo, jednostavno nemamo dovoljno para. Daleko je sve to brate mili, a mi se nadali da će biti bar neki koncert negdje bliže. (I) ovaj puta ostajemo doma. :(
Svi koji ste uboli karte i idete - uživajte!
sad sam se sjetila masnog.
ako se mi između sebe razdijelimo s kartama, izvisit će.
jel' itko zna hoće li on koju spare kartu, il da se idem dogovarat s domagojem i viktorom?
sad sam se sjetila masnog.
jel' itko zna hoće li on koju spare kartu, il da se idem dogovarat s domagojem i viktorom?
Mislim da cemo i njemu naci koju, bez brige. Al ako vi mislite uzimat, svako nesto, pa razdijeliti, ili pak svatko uzme opet po par, naci ce se i za njega i za ostale Malo nabrijano pisem, al ne mogu smslenije napisat :S
mislim da je bolje da svi tenclubovci kupe svoje karte i ful usreće još nekog, nego da se mi razdijelimo između sebe.
Da, otprilike sam ja tako nesto mislila. Tko moze uzeti, ako ima para i to, neka uzme za koji god ide pa ce se podijeliti. Eto, Masni je potecijalan, jos jedna moja frendica koja nije u 10c a htjela bi sa nama bi za London, a znam da npr. i Carlos zeli a ne moze kupiti jer su samo za EU citizens. Pa tko moze, naci ce se ljudi koji ce kupit spare
Napokon sam uspio kupiti i London, trčao sam u banku da natankam karticu ali nije to bio problem, negdje me je izbacivalo pri kupnji karte.
Znaći imam:
BERLIN (druga karta za sada je za Viktora)
LONDON (druga karta slobodna)
Manchester za sada upitan ali vjerujem da ću i to ubosti ovih dana.
It's a tour time!!!!!!!!!!!!!!!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Evo vam još malo info, za nas dvoje smo našli avion od Berlina do Londona za 54€, smještaj u Londonu (u onom hotelu u kojem smo bili prošli put) za dvije noći za 100 funti, otkrili smo da postoje vlakovi za Manchester koji idu cijeli dan, a najraniji se vraća za London u 4:50 ujutro (u međuvremenu možemo malo spavat na kolodvoru koji junkieji ili ako bude sreće na neki after)...i tak... snašli bumo se nekako...
Dobro ste vi to nasli...ja sad trazim malo letove i to.
Al bilo bi super kad bi neki kombi ili nesto do Berlina. Mislim da bi se moglo, ne? Sto mislite vi?
Ima let iz ZG za Berlin 12.8. za 377 kuna. Nije bed cijena, mislim da je ok.
Samo to znaci da bih nakon u2 trebala ostati u ZG-u jos dva dana...nije bed, al mi fali more
AKO odem na u2, misim, ako ne odlucim prodat kartu...
Bus karta za Berlin je:
jedan smjer - 795 kuna
povratna - 1215 kuna
vlak - put traje oko 16 -18 sati
autom vjerojatno najjeftinije
avion mi se nekak najvise svidja
Vlak nema sanse. Predugo vozi opcenito i jos po ljeti...ne hvala.
Avion jeftiniji dosta i brzi...sve super. samo kako do roterdama, brijem da nije bed doci...
Ima let iz ZG za Berlin 12.8. za 377 kuna. Nije bed cijena, mislim da je ok.
Samo to znaci da bih nakon u2 trebala ostati u ZG-u jos dva dana...nije bed, al mi fali more
Comments
jel' ide tko autom do berlina?
il' da odmah kupujem avio karte?
Sad sam jos vise jer je turneja, i proljece i sve nesto mi se dogadja.. aaaaaaaa
uf uf...ja bi isto iso samo se moram zbrojit...
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze
a jebemu... otkaz cu dobit...
idem prosetat prije... i zbrojit se kao domagoj...
http://www.theo2.co.uk/general/pearl-ja ... t-gig.html
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze
edit: onda idemo u Italiju s autom!!!
Svi koji ste uboli karte i idete - uživajte!
zapravo, što sam htjela reći:
mislim da je bolje da svi tenclubovci kupe svoje karte i ful usreće još nekog, nego da se mi razdijelimo između sebe.
BERLIN:
1. elcielo
MANCHESTER:
LONDON:
ROTTERDAM:
Znaći imam:
BERLIN (druga karta za sada je za Viktora)
LONDON (druga karta slobodna)
Manchester za sada upitan ali vjerujem da ću i to ubosti ovih dana.
It's a tour time!!!!!!!!!!!!!!!
1. elcielo
2. Niko
MANCHESTER:
LONDON:
1. Niko
ROTTERDAM:
Od viska glava ne boli.
Ja idem na sve, zasad
Evo vam još malo info, za nas dvoje smo našli avion od Berlina do Londona za 54€, smještaj u Londonu (u onom hotelu u kojem smo bili prošli put) za dvije noći za 100 funti, otkrili smo da postoje vlakovi za Manchester koji idu cijeli dan, a najraniji se vraća za London u 4:50 ujutro (u međuvremenu možemo malo spavat na kolodvoru koji junkieji ili ako bude sreće na neki after)...i tak... snašli bumo se nekako...
Al bilo bi super kad bi neki kombi ili nesto do Berlina. Mislim da bi se moglo, ne? Sto mislite vi?
1. elcielo
2. niko
3. pajo
4. iva
5. shela
6. sid
7. killroy
8. Viktor
MANCHESTER:
1.pajo
2.iva
3. sid
LONDON:
1. niko
2. pajo
3. iva
4. sid
5. Viktor
ROTTERDAM:
1. sid
2. pajo?
3. iva?
jedan smjer - 795 kuna
povratna - 1215 kuna
vlak - put traje oko 16 -18 sati
autom vjerojatno najjeftinije
avion mi se nekak najvise svidja
Avion jeftiniji dosta i brzi...sve super. samo kako do roterdama, brijem da nije bed doci...
a kombi iz zagreba do berlina je nemoguć jer vas pola ide u rotterdam, pa onda do londona.
@rijeka: imaš karte?
nego. sid, ako ides i u rotterdam i u berlin. zasto ici u berlin 12og, pa u roterdam, pa nazad u berlin?