Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
potato girl wrote:Evo linka... http://www.volanbusz.hu/english/search.php?page=timetable&menu=2&submenu=1#index
3900 Ft non-refundable, non-modifiable one way ticket (najjeftinija varijanta)
12510 Ft open-dated return ticket
mining?
______kn jedan smjer
______ kn povratna
::lijen racunat::Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
jurasica wrote:moj viki se lagano smiješi i dobacuje, u stilu, pa kad si tak ljuta najbolje je da im se osvetiš i ne kupuješ karte...
ha, ha...
da ne bi možda... kupujem dok ne crknem...
a meni još nema ni supruga doma pa sama proživljavam ove teške trenutke...
u biti čak lakše podnosim orange screen of detah nego zadnjih 5 minuta kad stalno pokušavam login a nikako ne ide... uffa!0 -
a sad je još počeo i CSI las vegas...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:evo, krenulo opet...
ajmo sad!!!! juriiiiiiiiiiiiš!
POKUŠA SAN SE I PRIKRSTIT ne bi li se progura do check outa i ubacio munich u džep ali nema Boga!!!!
ili je i on zauzet s nabavkon karata - da nas može sve čuvat na koncertu!!!
samo da i on ne popizdi, onda mi moglo bit svega!!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
pajo wrote:koja super verzija 'shop till you drop'!!! fakat si me nasmijala u ovaj tmurni sat
a meni još nema ni supruga doma pa sama proživljavam ove teške trenutke...
u biti čak lakše podnosim orange screen of detah nego zadnjih 5 minuta kad stalno pokušavam login a nikako ne ide... uffa!
ja sam čak došla i do magičnog orange button of death "BUY", jel, i jopet ništa...ma nek se oni mene čuvaju kad poludim...... I surfaced and all of my being was enlightened...
masni wrote:mining?
______kn jedan smjer
______ kn povratna
::lijen racunat::
Gugl mi izbacuje da je 1 Ft = 0,00503271263 $, a ak nemaš niš protiv, ja sam to zaokružila na 0,005, a za dolar sam uzela 5,7 kn...
mining...
jedan smjer 19,5 $ = 111,15 kn
povratna 62,55 $ = 356,54 knJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
skonta san da ima u svemu ovome jedna dobra stvar..
.....sidin zavaljen/naslonjen na kauču, pointer mi je na refreshu i svako malo se triban nagnit tek toliko da kliknen tipku na laptopu....
....vježbajte trbušnjake dok za to ima dobrog razloga (za minken bi ih napravia 500 ako triba ali ne u ovakvoj situaciji)First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
opet bila na step 3 of 3 i opet izbacilo... ali još uvijek sam zen...0
-
Jel se itko osjeca ko istrenirani majmun trenutno
Monkey driven, call this living, hahaha?0 -
pajo wrote:opet bila na step 3 of 3 i opet izbacilo... ali još uvijek sam zen...
koja si ti sretnica... ja nikad nisam bila tako blizu..."BUY" mi je najjači domet...
kakve vi imate veze? mislim za internet, jel?... I surfaced and all of my being was enlightened...
iva je pod tolikim stresom da ne pise "Iva:" na pocecima postovaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:iva je pod tolikim stresom da ne pise "Iva:" na pocecima postova
:D:D
ne pišem jer sam objavila da nema paje pa sam ja pajo dok se on ne vrati...
a inače pišem da znate s kim pričate, mislim čak da je jednom netko rekao da smo malo šizofrenični s dve osobe u jednom nicku, pa da znate tko je...
btw trenutno sam ulogirana i čekam da otvori tickets... not any more, crklo...
idemo opet...0 -
jurasica wrote:koja si ti sretnica... ja nikad nisam bila tako blizu...
"BUY" mi je najjači domet...
kakve vi imate veze? mislim za internet, jel?:D:D
sorry, mislim da više nisam zen nego više nekako da sam pukla ko kokica
strava...0 -
PORUKA SYS ADMINISTRATORA:
Due to an unexpectedly large amount of visitors and multiple sessions/connections per user we are currently initiating a load balancing process to smooth out the delays you are experiencing. There are still tickets available and we are working on making them available as soon as possible.First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Joj, ljudi, ste mi zivi?
Vidim da se *zabavljate* u ovom ludom danu,
malo caksate, evo mene nazad (nakon CSI) i
stalno si mislim: Joj, valjda je malo bolje... :(
Ajde, ajde...bit ce to samo kada??
treba to izdrzat psihicki i fizicki stiskat refresh stalno
Uz vas sam"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Iva: pajo se vratio, ajd bok!
(i 'Iva:' se vratila...)
0
Categories
- All Categories