Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
pajo wrote:Iva: mi još ništa. jurasica i killroy probavajet još za minken, ja brijem da je to kao što je kad smo prošli put kupovali karte pa bi napisalo 'out of stock' a kad ono nije
sad je i london temporarily out of stock...
londra ti je sad slobodna... kupuj ako hoćeš....... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:londra ti je sad slobodna... kupuj ako hoćeš....
kako uopće možete vidit a kamoli kupit karte??!
meni je poruka da je zatvoren site?!!!!???
what the fuckFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
Evo i mene pustilo!!!
Minken out of stock, popizdi cu!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
jurasica wrote:ja neću kupovati london i doviđenja... čekat ću da karte idu u običnu prodaju pa ću onda odlučiti... ne znam... sad sam ljuta jer nema karata za minken... ne znam je li ih tko uspio kupiti? haaaaa?
sad tek došla u zg! nisam uspjela kupit munich :( sad je sve "temporarily out of stock".. osim za dusseldorf "out of stock"0 -
given to grunge wrote:Evo i mene pustilo!!!
Minken out of stock, popizdi cu!
meni prije 30 tak sekundi reklo ovo:
MUNICH, GERMANY 12/06/07 TICKET PAIR
SKU 7212
$160.00
THIS IS FOR TWO TICKETS TO THE MUNICH, GERMANY 12/06/07 SHOW. TEN CLUB MEMBERS ONLY.
Temporarily out of stock... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
pajo wrote:Zagreb-Munchen-Katowice-Zagreb i za Zagreb-Katowice-Zagreb pa ćemo vidjeti šta kome paše.
ali zadnji put kad sam isao sa ovim u bec super je bilo i opet bi isao s njima!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Iva: nas stalno, ali stalno izbacuje na 3. koraku... ukleti 3. korak...0
-
C2V3N wrote:ja sam za! pogotovo prva varijanta, hebiga morat cu zrtvovat 3-4 dana faksa!
ali zadnji put kad sam isao sa ovim u bec super je bilo i opet bi isao s njima!
ja san isto za zagreb-minken-katowice-zagreb!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
out of stock sve, neda mi se niti truditi pokusavati nesto kupiti, siguran sam da ce za katowice i minken biti na mjestu koncerta karata! a josh ako cemo sa agencijom zakon, nemoram se ni za karte zezat.one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:out of stock sve, neda mi se niti truditi pokusavati nesto kupiti, siguran sam da ce za katowice i minken biti na mjestu koncerta karata! a josh ako cemo sa agencijom zakon, nemoram se ni za karte zezat.
NIJE out of stock - samo je dusseldorf rasprodan,
minken i ostali ce se 100% vratit!!!!
keep on tryin'!!!!
NEVER GIVE UP!!!! HEY!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
I MUNICH je out of stock!!
nabijen ih sve na niku stvar!!!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
given to grunge wrote:I MUNICH je out of stock!!
nabijen ih sve na niku stvar!!!
pas mater!!!
jel to za stvarno ili...0 -
given to grunge wrote:I MUNICH je out of stock!!
nabijen ih sve na niku stvar!!!
aha. i opće ne kužim kak!? opće nije bilo za kupit. cjelo vrijeme temporarily out of stock i sad ovo. sranje :mad:0 -
Iva: sorry svi unaprijed, ali fala kurcu!!!! imamo london!!!!
zamislite idiotizam - prije tri dana smo kupili katowice i sve je bilo ok, danas nam nije dalo jer je expiry date kartice bio valjda prebrzo
ono, totalno smo već bili na rubu da odustanemo i kaže mario, ajmo probat kupit preko našeg accounta, ali na siljinu karticu - i tako, spiskali covjeku 900kn i sad smo sretni
treba li uopće spominjati: HVALA RANKO!!!0 -
lestes wrote:aha. i opće ne kužim kak!? opće nije bilo za kupit. cjelo vrijeme temporarily out of stock i sad ovo. sranje :mad:
Meni se par puta bio pojavio Buy button.
I onda kad sam kliknuo presao je na onaj drugi screen na kojem pise quantity i cijena. Ali i tamo je velikim zutim slovima pisalo nesto nesto...out of stock!!!0 -
lestes wrote:aha. i opće ne kužim kak!? opće nije bilo za kupit. cjelo vrijeme temporarily out of stock i sad ovo. sranje :mad:
Ljudi jesu kupovali, al kad brze se sve rasprodalo:mad:
Kuhinja, to je! :mad:
Au au...ajde, ne odustajte, mozda bude!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music