Pearl Jam in Zagreb!

12442452472492501290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: mi još ništa. jurasica i killroy probavajet još za minken, ja brijem da je to kao što je kad smo prošli put kupovali karte pa bi napisalo 'out of stock' a kad ono nije
    sad je i london temporarily out of stock...

londra ti je sad slobodna... kupuj ako hoćeš....
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:
    londra ti je sad slobodna... kupuj ako hoćeš....

kako uopće možete vidit a kamoli kupit karte??!

meni je poruka da je zatvoren site?!!!!???

what the fuck
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • Evo i mene pustilo!!!

Minken out of stock, popizdi cu!
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • lestes
    lestes Posts: 959
    jurasica wrote:
    ja neću kupovati london i doviđenja... čekat ću da karte idu u običnu prodaju pa ću onda odlučiti... ne znam... sad sam ljuta jer nema karata za minken... ne znam je li ih tko uspio kupiti? haaaaa?

sad tek došla u zg! nisam uspjela kupit munich :( sad je sve "temporarily out of stock".. osim za dusseldorf "out of stock"
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Evo i mene pustilo!!!

Minken out of stock, popizdi cu!

meni prije 30 tak sekundi reklo ovo:

MUNICH, GERMANY 12/06/07 TICKET PAIR
    SKU 7212
    $160.00
    THIS IS FOR TWO TICKETS TO THE MUNICH, GERMANY 12/06/07 SHOW. TEN CLUB MEMBERS ONLY.
    Temporarily out of stock
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    pajo wrote:
    Zagreb-Munchen-Katowice-Zagreb i za Zagreb-Katowice-Zagreb pa ćemo vidjeti šta kome paše.
    ja sam za! pogotovo prva varijanta, hebiga morat cu zrtvovat 3-4 dana faksa!
    ali zadnji put kad sam isao sa ovim u bec super je bilo i opet bi isao s njima!
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • killroy
    killroy Posts: 739
    lestes wrote:
    sad tek došla u zg! nisam uspjela kupit munich :( sad je sve "temporarily out of stock".. osim za dusseldorf "out of stock"

samo pokusavaj.
    Ima jos karata dosta.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: nas stalno, ali stalno izbacuje na 3. koraku... ukleti 3. korak...
  • lestes
    killroy wrote:
    samo pokusavaj.
    Ima jos karata dosta.

hvala :) nadam se da bude uskoro sve ok i da svi koji hoćemo u munchen idemo :D
  • C2V3N wrote:
    ja sam za! pogotovo prva varijanta, hebiga morat cu zrtvovat 3-4 dana faksa!
    ali zadnji put kad sam isao sa ovim u bec super je bilo i opet bi isao s njima!

ja san isto za zagreb-minken-katowice-zagreb!
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    out of stock sve, neda mi se niti truditi pokusavati nesto kupiti, siguran sam da ce za katowice i minken biti na mjestu koncerta karata! a josh ako cemo sa agencijom zakon, nemoram se ni za karte zezat.
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • C2V3N wrote:
    out of stock sve, neda mi se niti truditi pokusavati nesto kupiti, siguran sam da ce za katowice i minken biti na mjestu koncerta karata! a josh ako cemo sa agencijom zakon, nemoram se ni za karte zezat.

NIJE out of stock - samo je dusseldorf rasprodan,

minken i ostali ce se 100% vratit!!!!

keep on tryin'!!!!

NEVER GIVE UP!!!! HEY!
  • I MUNICH je out of stock!!

nabijen ih sve na niku stvar!!!
  • killroy
    I MUNICH je out of stock!!

pas mater!!!
    jel to za stvarno ili...
  • lestes
    I MUNICH je out of stock!!

aha. i opće ne kužim kak!? opće nije bilo za kupit. cjelo vrijeme temporarily out of stock i sad ovo. sranje :mad:
  • pajo
    Iva: sorry svi unaprijed, ali fala kurcu!!!! imamo london!!!!
    zamislite idiotizam - prije tri dana smo kupili katowice i sve je bilo ok, danas nam nije dalo jer je expiry date kartice bio valjda prebrzo
    ono, totalno smo već bili na rubu da odustanemo i kaže mario, ajmo probat kupit preko našeg accounta, ali na siljinu karticu - i tako, spiskali covjeku 900kn i sad smo sretni :D

treba li uopće spominjati: HVALA RANKO!!!
  • killroy
    lestes wrote:
    aha. i opće ne kužim kak!? opće nije bilo za kupit. cjelo vrijeme temporarily out of stock i sad ovo. sranje :mad:

Meni se par puta bio pojavio Buy button.
    I onda kad sam kliknuo presao je na onaj drugi screen na kojem pise quantity i cijena. Ali i tamo je velikim zutim slovima pisalo nesto nesto...out of stock!!!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    lestes wrote:
    Ma zajebavaju nas. Ne moze bit. ne vjerujem ja.
    Ljudi jesu kupovali, al kad brze se sve rasprodalo :confused: :mad:

Kuhinja, to je! :mad:

Au au...ajde, ne odustajte, mozda bude!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    lestes wrote:
    mi brijemo da ako je temporarily out of stock da još ima nade, ali ako je out of stock ne baš... držimo vam fige još uvijek, svejedno
  • lestes
    killroy wrote:
    Meni se par puta bio pojavio Buy button.
    I onda kad sam kliknuo presao je na onaj drugi screen na kojem pise quantity i cijena. Ali i tamo je velikim zutim slovima pisalo nesto nesto...out of stock!!!

ja refreshala svakih pol minute i nikad buy button :mad: