Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
killroy wrote:pas mater!!!
jel to za stvarno ili...
ne zajebajen!
sad san im napisa mail, u nadi da mi provuku neku kartu ako ništa drugo
kad dobijen odgovor zalipit cu ga ode na thread!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
btw, za sve nas koji smo preživjeli ovu večer (s kakvim god rezultatima
:() ima neki frajer super ideju za majice
http://i5.photobucket.com/albums/y179/angry_chair/Misc/10Cteeshirtdesign.jpg
za sve vas koji ste htjeli minken, nemojte baš skroz gubiti nadu - crop je imala mrak turneju bez 10c karata, vidjet ćete, još ćete vi svi u minken i bit će vam premrak i imat ćete još bolje priče od nas dosadnjakovića koji smo preživjeli samo ovu kupnju karata
a i uostalom, kad je to bilo da Hrvati nisu mogli u Minken, pa to se protivi svim zakonima svemira0 -
pajo wrote:btw, za sve nas koji smo preživjeli ovu večer (s kakvim god rezultatima
za sve vas koji ste htjeli minken, nemojte baš skroz gubiti nadu - crop je imala mrak turneju bez 10c karata, vidjet ćete, još ćete vi svi u minken i bit će vam premrak i imat ćete još bolje priče od nas dosadnjakovića koji smo preživjeli samo ovu kupnju karata
a i uostalom, kad je to bilo da Hrvati nisu mogli u Minken, pa to se protivi svim zakonima svemira
LOL!!!!
Minken ja nas!!! S 10c ili bez njih. Jos je tu i Ticketmaster i 10C forumasi, a ako sve propadne, naci ce se neki nas zemljo da nam sredi karte preko veze0 -
pajo wrote:btw, za sve nas koji smo preživjeli ovu večer (s kakvim god rezultatima
a i uostalom, kad je to bilo da Hrvati nisu mogli u Minken, pa to se protivi svim zakonima svemira
Hehe, istina, istina.
Ici cemo mi u Minken i to sa 10c kartama.
Vidjet cete vi.
Treba imat oci otvorene i pitat ljude, a ne plakat doma
A majica je zakon, prije sam procitala taj komentar i dobro se nasmijala.
Ideja je super!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
hehe majca je zakonal ne znam dal da se smijem il plačem... čestitam vama koji ste uspjeli do karata
0 -
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
-
e super...
inace ne mora vam bit bed sta niste dobili karte, heh skupa sa mnom.
Ja na prosla 3 koncerta nisam imao niti jednu 10c kartu i uredno sam bio u prvim redovima sa svim ostalima koji su imali 10c.
Samo treba doc par sati ranije u red i stvar rijesena.0 -
jedino je London osta 'temp. out of stock'
nije pošteno, dajte bar još 10 komada za minken!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
given to grunge wrote:
10c karta je za vise od 20% skuplja od normalne...
pošaljem ih lagano svu petoricu... negdje...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
po ostalim threadovima već ima ekipe koja ima viška 10c karte (neka Kanađanka nudi London jer ide sama na put pa ima viška)
ali u biti Killroy ima pravo, može se u prve redove i bez 10c karte, a brijem da će na kraju i u Lononu puštat ekipu dolje bez 10c karte
kao što rekosmo, još ćete se vi mrak provesti i bez 10c karata tj. isto kao i mi s kartama0 -
siljo wrote:10c karta je za vise od 20% skuplja od normalne...
pošaljem ih lagano svu petoricu... negdje...
A nemoj sad rec da se ne isplati, ajde. Znam da je dosta,
al meni nije zao...
E kad bi sve karte bile ko Katowice
Ne znam, jos cekam za taj GA, ima vremena, vidit cemo"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
@ killroy & given to grunge: hoćete vi još pokušavat? :(0
-
lestes wrote:@ killroy & given to grunge: hoćete vi još pokušavat? :(
ja se još trudin i klikan na 'reload' al ne znan.....
čekan mail od 10C da vidin ima li uopšte još koja karta (možda se zavukla negdi)
WHY?First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
given to grunge wrote:ja se još trudin i klikan na 'reload' al ne znan.....
čekan mail od 10C da vidin ima li uopšte još koja karta (možda se zavukla negdi)
WHY?
Problem sa ostalima je sto je manje 10c karata, a za
London je CIJELi floor rezerviran pa je lakse bilo kupit.
Vecina je prvo navalila na Lodon, dok se i ostalo
rasporodavalo polako, pa eto sad... Shit :(
Al nis, bit cemo tamo, kako god, 10c ili bez"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
given to grunge wrote:ja se još trudin i klikan na 'reload' al ne znan.....
WHY?
pa da znam dal sam jedina koja još pokušava.već mi je glupo stiskati refresh svako malo...
0 -
cropdustress wrote:jebemu sve :mad:
Problem sa ostalima je sto je manje 10c karata, a za
London je CIJELi floor rezerviran pa je lakse bilo kupit.
Vecina je prvo navalila na Lodon, dok se i ostalo
rasporodavalo polako, pa eto sad... Shit :(
Al nis, bit cemo tamo, kako god, 10c ili bez
ma uzet cu ja kartu za minken, onu 'običnu' al cu se nacrtat u 9 ujutro isprid stadiona i u prvi red ne upadnen li...onda jebiga!
mora bit fenomenalno kako god bilo da bilo!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
lestes wrote:pa da znam dal sam jedina koja još pokušava.
već mi je glupo stiskati refresh svako malo...
nada umire posljednja!!
ja cu pokušavat dok ne dobijen odgovor- mail od 10C ima li još moždaFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0 -
cropdustress wrote:Al nis, bit cemo tamo, kako god, 10c ili bez
tako jevaljda se "obične" karte neće tak brzo rasprodat.
0 -
given to grunge wrote:nada umire posljednja!!
ja cu pokušavat dok ne dobijen odgovor- mail od 10C ima li još možda
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=2317250 -
lestes wrote:
možda nas se želi rješit da ih on dobije ako 10C pusti još štagod u prodaju, al' ne virujen da je takav/takva
razočaran san za popizdit!First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music