Pearl Jam in Zagreb!

17947957977998001290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: Singles ti možemo mi spržit pa donijet na meet-up, a da je razdvajanje tako skoro bome nismo znali :eek: (ja sam mislila da je negdje u 2. mjesecu D-day). Onda se svakako moramo vidjeti! A ako ostatak ekipe i nije jako zainteresiran za meet-up, mi bismo zamolili jurasicu, asfo i sniha te elcielo da se dogovorimo svi negdje naći jer imamo neke goodiese za vas. Evo, ja predlažem npr. idući vikend, anytime, anyplace.

dogovoreno! i meni paše npr. idući vikend, anytime, anyplace... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    count me in za meet :)

nego, people, bad news.. kuharu je pala kapa s glave, osmijeh s lica, kruh s džemom se osushio :( naime, nakon neumornog promicanja pearl jam kulture s nashom plavom majicom, ocito je i njen bioloski sat odzvonio.. nakon x pranja se - isprala.. ostalo je samo "can't find a better jam" sto je dovoljno jaka poruka sama za sebe, znam, al ako se ne vidi na sto se odnosi, nema smisla :) pa zato molim niku ili bilo koga tko ima vektore/slike ili sto vec da si odnesem na printanje i reinkarniram kuhara jer svakako zasluzuje biti pokazan neukom puku :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    i ja sam za meet up, a jel' dođem, javim u zadnji čas. :)
    a što imate za mene, hm... :)
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    bil si i ja mogao naručiti tu jednu majicu s kuharom? :)
    kome se trebam obratiti? :)
  • Vis, vis, bas da cu vas pitat za majice...Ja bih voljela naruciti jos koju (pa poklon, special crew members :D) pa ako nas ima dosta zainteresiranih, onda je sada cas, a? iako je recesija, nek se trosi. mislim, ja trosim, bar na PJ merch :D
    A znam da su i neki na PJ grupi na facebook-u spominjali da bi htjeli kad/ako se bude narucivalo. Pa ako autoru nije bed, da i tamo pitamo i vidimo koliko bi ljudi komada, pa nam dodje jeftinije, ne?

Juras, kad ti je termin tocno? Zaboravih :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    elcielo wrote:
    a što imate za mene, hm... :)
    Iva: pa što ti to rade na tom HTV-u da si zaboravila da je riječ o Chicago EV posteru?!? :eek: :D
  • Znaći vrijeme je za Vegeta second edition :D
    Raspitat ću se kod frenda koliko bi došlo da se opet printa.
    A naravno sutra kad iskopom file podignut ću ga negdje da ga svi možete skinuti i pravit majice po želji.

Iva i ja smo bili večeras na koncertu Tamare Obrovac u Čilipima(Konavle) u malom Etnografskom muzeju i otkrili da ona tu ustvari svako 6 mjeseci gostuje.
    Besplatan session, super svirka, manje od 100 ljudi kao kučni koncert, svijeće i otkačena Tamara ko šlapa ;) super je bilo, za 6 mjeseci idem o opet.
    Svakako preporučujem njezine zabave/koncerte ako vam je u blizini.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    pajo wrote:
    Iva: pa što ti to rade na tom HTV-u da si zaboravila da je riječ o Chicago EV posteru?!? :eek: :D

:eek:

kako sam samo mogla to zaboraviti!

:D
  • jurasica
    elcielo wrote:
    i ja sam za meet up, a jel' dođem, javim u zadnji čas. a što imate za mene, hm... :)

a ti isto... svako malo u mojoj najdražoj emisiji još od djetinjstva, dnevniku, a ništa se ne hvališ... i nije ti neka fora... :) ne znam da li si promijenila redakciju ili što, ali vidim da si sve jača i jača... go Ana!!! :)

just so you all know, moj termin je 16.12. i ništa ne govori da bi moglo ranije, pa imamo vremena do onda... ako nije snijeg ja sam ful mobilna... :) naime, još uvijek hodam u crocsicama jer su mi sve ostale cipele preuske, a one imaju rupice pa bi mi moglo biti zima ako padne snijeg... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica wrote:
    a ti isto... svako malo u mojoj najdražoj emisiji još od djetinjstva, dnevniku, a ništa se ne hvališ... i nije ti neka fora... :) ne znam da li si promijenila redakciju ili što, ali vidim da si sve jača i jača... go Ana!!! :)

just so you all know, moj termin je 16.12. i ništa ne govori da bi moglo ranije, pa imamo vremena do onda... ako nije snijeg ja sam ful mobilna... :) naime, još uvijek hodam u crocsicama jer su mi sve ostale cipele preuske, a one imaju rupice pa bi mi moglo biti zima ako padne snijeg... :)
    I za to postoji rjesenje:
    http://www.crocs.com/products/women/mammoth/
  • pajo
    Iva: a tek ove: http://shop.crocs.com/pc-1444-4-nadia.aspx?navcategories=3,124 :)
    jurasica wrote:
    ma nijesmo mi stvarno znali da je tebi termin tako blizu! :eek:
    ako se možeš penjati po stepenicama može meet-up biti i kod nas, npr. u subotu u 17h, onak' afternoon tea. :D kaj kažeš šefice? i ostali?
  • elcielo
    jurasica wrote:
    a ti isto... svako malo u mojoj najdražoj emisiji još od djetinjstva, dnevniku, a ništa se ne hvališ... i nije ti neka fora... :)

hehe, znaš kak se kaže, to je samo posao. :D

wow, 16.12., ni ja nisam bila svjesna da je to, pa ono, fakat svaki čas!

a za meet-up, subota zvuči super!
    :)
  • jurasica

je, svjesna sam i tih kroksica ali tek mi to izgleda nevjerovatno... a one čizmice su prekrasne, dođe mi da si sve to pokupujem... a fakat niti nisu skupe, to mi je najbolje... :)

što se tiče meetupa, ja dođem bilo gdje... samo da se dogovorimo kaj tko mora ispeći/napraviti/donijeti, kada i gdje i to je to!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    masni Posts: 1,657
    priklanjam se vecini :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    jurasica wrote:
    što se tiče meetupa, ja dođem bilo gdje... samo da se dogovorimo kaj tko mora ispeći/napraviti/donijeti, kada i gdje i to je to!!! :)
    Iva: ovako...od svih koji su 9 mjeseci trudni očekuje se da naprave i donesu baklavu, orahnjaču i makovnjaču, najmanje 5 vrsti suhih kolača i najmanje 5 vrsti kremastih kolača. Dobro?! ;)

(a ne mora nitko ništa donijet, dobit ćete muffine i čaj. Jedino donesite ak hoćete neku drugu cugu)

P.S. svi koji su 9 mjeseci trudni bi također trebali dovesti muža da vas ima na oku, a ne da čovjek brine dok mama i dijete partijaju :)
  • Da, daaaa, Iva i Ana! I ja sam one cizmice gledala, i super su mi! Ciklam i smedje. Ma odlicne. Briga me sto drugi govore kako su Crocsice fuj, al clogs obicne i ove cizmice su ODLICNE!!!

Pa da, 16.12. je na vratima! Jos malo pa ce na svijet doci najmladji PJ fan (jos jedan razlog za novi edition majica i printanje najmanje ;) ) shhhh :D
  • Nego, ne znam da li ste se odlucili za ime, al naidjoh na zanimljivu stranicu :)

http://www.babynames.co.uk/

Ima super imena, i iako su neka dosta popularna i zadnje vrijeme ih ima jako puno puno slicnih, super su mi znacenja ta i mislim da znam kako cu djecu nazvati :D jednog dana.

A vi? :)
  • jurasica
    masni wrote:
    priklanjam se vecini :)

kaj? i ti bi one ciklama čizmice? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    pajo wrote:

(a ne mora nitko ništa donijet, dobit ćete muffine i čaj. Jedino donesite ak hoćete neku drugu cugu)

ma kaj, pa napravim ja kolač!!! kao da mi je problem... :) viki će valjda doći samnom - inače mi pokušava ograničiti kretanje (ako to kretanje ne podrazumijeva čišćenje po stanu) pa će sigurno i ovo pokušati opstruirati, ali neću se dati!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    Nego, ne znam da li ste se odlucili za ime, al naidjoh na zanimljivu stranicu :)

A vi? :)

je... bit će tonka! tonkica palonkica frrrrrrr... :) baš mi je to šašavo ime... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!