Pearl Jam in Zagreb!

Options
17737747767787791290

Comments

• drng
    drng Posts: 36
    Gunner_V wrote:
    Neki ljudi vjeruju da ime koje dobiješ pri rođenju određuje tvoju sudbinu, ali i neke karakterne osobine. Neki čak kažu da i slova u imenu imaju određena značenja, naravno prioritet ide po redoslijedu slova u imenu. Stoga saznaj što slova tvog imena govore o tvojim karakteristikama

-cut-cut-cut-:D

P=uvijek spremna/spreman za akciju
    E=dobar/dobra na plesnom podiju
    A=duša si
    R=dobro se ljubiš
    L=pouzdan/pouzdana si

J= egoist
    A=duša si
    M=sramežljiv/sramežljiva si

Hm....
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    haha da takvi smo mi pj frikovi :D

e bas su mi fora ovi novi uradci (uratci?) naseg kamenog. veri najs. i videjo mu isto najs. i onaj drugi isto (iako nije znachajno drukciji od prvog :) i simpa mi je ona teta Irska :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    shela wrote:
    Alo elcielo: super san! :D oces doc na mmj u brl? mislim da je to bilo nekak ukomponirano, tu ima puno borovnica. ;)

neću, nažalost. financije, kaj da ti kažem.
    ali, kad budu dolazili PJ, javim ti se na vrijeme. ja i još nas 20. :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    e da, Little one me malo podsjecha na Hard Sun.
  • cheers my favorite croats!!!

wishing you all peace...

sd
    I love to turn you on
  • drng
    drng Posts: 36
    shela wrote:
    e da, Little one me malo podsjecha na Hard Sun.

Well, I would say that He can not (and should not) escape from PJ sound.

... and Your flames do sound like from "Into the wild" soundtrack.

Although I think that good song does NOT need a video (I don't remember ever seeing any PJ video), it is nice to see a people We admire.
  • Stereotype
    Stereotype Maribor, Slovenia Posts: 885
    Danes je obletnica Zagreba! ;)
    Ahhhhhhh...Da bi se še ponovilo!!
    The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.

____

Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022 

• elcielo
    sretna godišnjica ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mislila da će pit već biti obasut čestitkama i prisjećanjima na taj divan dan prije 2 godine!

spavate, jelda? nije da ste zaboravili? ma ne može biti!

najbolji koncert ikad. točka.

:)
  • elcielo
    Stereotype wrote:
    Danes je obletnica Zagreba! ;)
    Ahhhhhhh...Da bi se še ponovilo!!

riječi ti se pozlatile. i nek se ljubljana ponovi. to je također bio koncert i pol.
    :)
    i ne bih se bunila protiv ideje PJ in belgrade, ili PJ in sarajevo. :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Definitivno najbolji.. U ovom trenutku se ne bih bunio ni da je negdje na kontinentu :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Ljudi, sve najbolje za ovaj naš praznik :D

Btw, od sljedeće godine bi trebali uvesti neko službeno obilježavanje ovog povijesnog datuma...fino se naći pred dvoranom, neko održi lagani govor, poslije domjenak...i tak :D
  • evo threada za želje koncerata :D
    ja spomenuo zagreb :D
    ajde budite i vi tak dobri pa napišite to isto :D

http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=304134
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Sretan Pjozic :D

Pj play Pula ili bar Zadar, s 10c warm up showom u Harteri :D

samo nek oni sviraju :)

napustam gay city danas, dosta je bilo izazivanja vraga :D i izlezavanja na kalifornijskom suncu...
    Death or glory!

• Sretna godišnjica frikuše i frikovi! :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ljudje,
    pa sretna nam godišnjica!!!
    skroz sam to smetnula s uma, jadna mi baba... ali dobro, bila sam u šopingu u ikei tak da mi se valjda oprašta na smetenosti... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo wrote:
    Ljudi, sve najbolje za ovaj naš praznik :D

Btw, od sljedeće godine bi trebali uvesti neko službeno obilježavanje ovog povijesnog datuma...fino se naći pred dvoranom, neko održi lagani govor, poslije domjenak...i tak :D

zakon...to presjedniče, obavezno domjenak inaće to nije ozbiljno okupljanje ;)

Sretna godišnjica svima!!!

uff da mi opet doživit onaj All or None
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Iva: Ehej people! Stigla nazad doma iz Osijeka i upravo provodimo ugodno jutro uz The National pa htjedoh ovom prilikom još jednom zahvaliti našoj dragoj Ani Z. što nas je s njima upoznala. :D

e, btw niko, možda ću zadnji tjedan 10. mjeseca biti u Dubrovniku pa bih možda mogla i s tobom posjetiti Mr. Okvir Mana i možda čak onda ponijeti nazad u Zgb sve naše uokvirene postere (ako dotad stignu nama)...i tak... znat ću više za koji tjedan, ali bilo bi super da vidim where the magic happens... :) (a nagovaram i paju da dođe bar na par dana, ali to ćemo još vidjeti...)
  • pajo wrote:
    Iva: Ehej people! Stigla nazad doma iz Osijeka i upravo provodimo ugodno jutro uz The National pa htjedoh ovom prilikom još jednom zahvaliti našoj dragoj Ani Z. što nas je s njima upoznala. :D

e, btw niko, možda ću zadnji tjedan 10. mjeseca biti u Dubrovniku pa bih možda mogla i s tobom posjetiti Mr. Okvir Mana i možda čak onda ponijeti nazad u Zgb sve naše uokvirene postere (ako dotad stignu nama)...i tak... znat ću više za koji tjedan, ali bilo bi super da vidim where the magic happens... :) (a nagovaram i paju da dođe bar na par dana, ali to ćemo još vidjeti...)

Super, a pajo moraš se zaletiti par dana, znaš da imamo PJ sobu za goste mala sobica sa 18 postera na zidu :D:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Super, a pajo moraš se zaletiti par dana, znaš da imamo PJ sobu za goste mala sobica sa 18 postera na zidu :D:D

Presmiješno! To je kao neki raj za PJ frikove :D
    Svakako dobra motivacija...
  • pajo
    ehej frikovi! što kažete da se čoporativno zaletimo na ovo:

CITIZEN DICK@KSET (Seattle bands unplugged)
    Prva svirka u Zagrebu
    Time and PlaceDate: Tuesday, September 30, 2008
    Time: 9:30pm - 11:55pm
    City/Town: Zagreb, Croatia

naravno, oni koji si mogu utorkom dozvoliti tako kasnovečernje aktivnosti. upad je 15kn.

upoznajte se s bandom: http://www.myspace.com/citizendickst

precjednik i prva dama idu, btw... :)